Kontroll

Tuesday, 19 October, 13:53

Nyheter om Kontroll

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 03 sep 21 kl. 19:22

Taliban hevder de har full Kontroll

Fredag kveld melder Reuters at tre Taliban-kilder nå hevder at Taliban har full Kontroll over hele Afghanistan. De hevder altså å ha tatt Kontroll over Pansjirdalen, hvor det har vært kamper mellom Taliban og motstandskrigere. Regionen er den eneste som Taliban ikke har hatt Kontroll over..

NRK - 19 sep 21 kl. 04:56

Travel natt for politiet

Politiet over hele landet melder om mange hendelser knyttet til fester og utesteder natt til søndag. I Svelvik i Viken måtte politiet allerede lørdag kveld gripe inn på en større ungdomsfest på Berger skole. «Flere titalls ungdommer løp fra stedet da politiet kom, flere åpenbart beruset, mange av de er trolig under 18 år», skrev Sørøst politidistrikt på Twitter, og ba foreldre om å undersøke hvor ungdommene deres var.

NRK - 16 sep 21 kl. 04:35

Bilbrann spredte seg i Trondheim

En bilbrann i Eli Sjursdottersvei i Trondheim spredte seg natt til torsdag til flere garasjerekker. Minst tre biler har fått betydelige skader. – Vi fikk melding kvart på fire om at det er full fyr i en bil.

NRK - 27 aug 21 kl. 22:24

Taliban klare til å ta over

En talsmann for Taliban sier gruppa har tatt Kontroll over deler av flyplassen i Kabul. Han hevder at bare en liten del av flyplassen er under amerikansk Kontroll. En annen talsmann for Taliban sier at de er klare til å ta full Kontroll over flyplassen.

NRK - 15 sep 21 kl. 15:52

Ikkje Kontroll på brann

Det er framleis ikkje Kontroll på brannen på Jotun i Sandefjord. Politiet melder at alle dei tilsette er evakuerte. Dei skriv at brannen ikkje er under Kontroll, og at det er fare for at han kan spreie seg til nabobygg.

NRK - 03 okt 21 kl. 14:59

Advarer mot bålbrenning nå

Nødetatene har i dag rykka ut på to branner i Trøndelag som begge skyldes bålbrenning. På Singsås blussa et bål fra i går opp igjen i den sterke vinden. I Sona i Stjørdal kom et bål ut av Kontroll noe som førte til brann i en utedo.

NRK - 02 okt 21 kl. 20:14

Kontroll på blokkbrann i Sverige

Brannvesenet har fått Kontroll på brannen som i over et døgn har herjet i en boligblokk i Gävle i Sverige. Ingen personer er skadd. Deler av bygget står i fare for å rase sammen.

NRK - 01 okt 21 kl. 05:24

Har Kontroll på opprørsfengsel

Politiet i Ecuador har tatt tilbake Kontrollen over et fengsel i Guayaquil etter et opprør mellom innsatte der 118 personer døde. – Alt er rolig. De innsatte er tilbake på cellene sine.

NRK - 30 sep 21 kl. 08:29

Bensinkrise under Kontroll

Storbritannias bensinkrise er under Kontroll, melder Reuters..

NRK - 18 timer siden

Væpnet aksjon i Nittedal

Politiet leter etter en mann som er observert med våpen i Nittedal. – Vi undersøker at en mann er observert med våpen på offentlig sted. Han skal ikke ha truet noen, og det har ikke vært noen dramatikk, men vi ønsker å komme i prat med mannen, sier operasjonsleder i Øst politidistrikt, Ronny Samuelsen, til Varingen.

NRK - 23 timer siden

Tina Bru finanspolitisk talsperson

Oppgaven med å lede Høyres finansfraksjon på Stortinget går til Tina Bru, melder NTB. Ine Eriksen Søreide skal lede utenriks- og forsvarskomiteen. Høyre fordelte oppgavene på Stortinget mellom seg på et gruppemøte mandag ettermiddag.

NRK - 29 sep 21 kl. 14:13

Mann aggresiv på Nav i Oslo

En mann slo onsdag ettermiddag rundt seg og kastet flasker inne på Nav på Grorud i Oslo. Politiet måtte bruke pepperspray for å få Kontroll på ham. – Politiet har rykket ut til Nav Grorud etter melding fra ansatte om en mann som var veldig utagerende og sint, slo rundt seg og kaste flasker inne i lokalet, skriver Oslo politidistrikt på Twitter klokken 13.

NRK - 28 sep 21 kl. 13:30

Brann i Göteborg under Kontroll

Brannvesenet i Göteborg har no Kontroll på brannen som starta etter ein eksplosjon tysdag morgon. Fire personar er alvorleg skadde, og minst 16 er frakta til sjukehus. Ingen av dei skadde er i livsfare.

NRK - I førrgår: 01:49

Pepperspray på utested i Tønsberg

Politiet har iverksatt evakuering av et utested i Tønsberg, etter at en mann skal ha benyttet sprayet med pepperspray i lokalet. Flere personer sliter med pustevansker, ifølge politiet. – Vi har Kontroll på mannen, og evakuerer nå personer ut, melder operasjonssentralen i Sør-Øst politidistrikt.

NRK - 16 okt 21 kl. 02:46

Fangeopprør i Russland

Rundt 200 innsatte var involvert i et fangeopprør i en fangeleir i den russiske byen Vladikavkaz fredag. Opptøyene startet da to fanger ikke fulgte fangevokternes ordrer under en ransaking av cellene. Fredag kveld opplyste myndighetene at situasjonen var under Kontroll..

NRK - 15 okt 21 kl. 20:43

Sju bilister mistet førerkortet

Sju bilister kjørte så fort at førerkortet røk i en UP-Kontroll på riksvei 3 i Romedal i Stange i kveld. En sjåfør blir anmeldt fordi han ikke ville vedta forenklet forelegg. Høyeste hastighet var 126 km/t i 80-sonen..

NRK - 15 okt 21 kl. 12:32

Kina: – Har Kontroll på Evergrande

Kinas sentralbank seier risikoen for ringverknader i finansmarknadane frå eigedomsgiganten Evergrande, er «Kontrollerbare», ifølge statlege medium. Det er første gong kinesiske styresmakter kommenterer situasjonen. Evergrande står i fare for å gå konkurs, og det er stor uro for kva ringverknader dette skal skape..

NRK - 14 okt 21 kl. 19:43

Ber folk halde seg innandørs

Grunna brannen i ein verkstad i Møllendalsveien i Bergen, ber 110 Vest folk i området om åhalde seg innandørs. Brannvesenet har Kontroll på brannen, men det er røyk og gass. Folk blir oppmoda om å lukke dører og vindauge..

NRK - 25 sep 21 kl. 19:17

Framleis Kontroll på grensene

Sjølv om Noreg opna opp att laurdag, vil det framleis vere Kontroll på grensene. Politiet vil vere til stades for å utføre det dei kallar kunnskapsbasert grenseKontroll og for å ta stikkprøver. Dei seier at folk må rekne med noko kø.

Klartale - 14 okt 21 kl. 09:00

Dette skjedde i Kongsberg

Klokken 18.13: Politiet får en melding om en hendelse i en Coop-butikk i Kongsberg.Klokken 18.

Klartale - 13 okt 21 kl. 23:27

Solberg: – Jeg forstår at mange er redde

– Vi har i kveld fått meldinger om at en mann har drept flere mennesker i Kongsberg. Vi har også vite høre at mange er skadd, sier statsminister Erna Solberg. Hun hadde pressekonferanse med justisminister Monica Mæland.

NRK - 13 okt 21 kl. 22:47

Erna: meldingane er grufulle

– Meldingane som kjem frå Kongsberg i kveld er grufulle. Hendinga skakar oss, og det er mange som er redde. Difor er det viktig å understreke at politiet meiner dei har Kontroll på situasjonen , seier statsminister Erna Solberg.

NRK - 13 okt 21 kl. 22:47

– Meldingane er grufulle

– Meldingane som kjem frå Kongsberg i kveld er grufulle. Gjerningsmannen har gjennomført fryktelege handlingar mot fleire personar, seier statsminister Erna Solberg på ein pressekonferanse i kveld. – Hendinga rystar oss, og det er mange som er redde.

NRK - 13 okt 21 kl. 22:20

Alvorlig voldshendelse i Bergen

En person er utsatt for en voldshendelse i en leilighet i Bergen sentrum, melder Vest politidistrikt i en pressemelding. Politiet ankom adressen etter kort tid. Den skadde er fraktet til Haukeland Universitetssykehus.

NRK - 06 sep 21 kl. 06:42

Taliban: Kontroll over Pansjir

Talsmann for Taliban, Zabihullah Mujahid, hevder at de nå har full Kontroll over Pansjir, melder Reuters. Det har vært harde kamper mellom Taliban og opposisjonskrigere i Pansjirdalen, den eneste delen av Afghanistan som Taliban ennå ikke har hatt Kontroll over. Fredag kom ubekreftede meldinger om at regionen var erobret av Taliban, men leder for Den nasjonale motstandsfronten hevdet da at dette ikke var riktig.

E24 - 12 okt 21 kl. 18:24

Regjeringen vil endre sikkerhetsloven: – Liten tvil om at Bergen Engines-saken har vært driveren

Endringene skal sikre økt Kontroll med oppkjøp som kan påvirke nasjonal sikkerhet, ifølge den avtroppende regjeringen..

NRK - 12 okt 21 kl. 16:13

Enda en siktet etter skyting i Oslo

Enda en person er nå siktet etter skyteepisoden ved parkeringshuset ved Oslo Konserthus i starten av oktober. Det opplyser politiadvokat Christian Hatlo i en pressemedling tirsdag. Vedkommende skal ha forlatt landet og er nå etterlyst internasjonalt.

NRK - 12 okt 21 kl. 15:40

Vogntog med 14,5 tonn overvekt

Et vogntog som ble stanset i Kontroll på E16 i Valdres mandag hadde 14,5 tonn overvekt. Vogntoget fraktet stein på oppdrag for et norsk firma. Selskapet som eier firmaet har fått et gebyr på 142.

NRK - 12 okt 21 kl. 12:52

Syklist havnet under hjulet på buss

En syklist er skadet etter en trafikkulykke mellom buss og sykkel i krysset mellom Gamleveien og Auglendsbakken på Vaulen. Syklisten skal ha mistet Kontroll på sykkelen og havnet under hjulet på bussen. Personen skal være alvorlig skadet i en arm, og fraktes til SUS for behandling.

NRK - 12 okt 21 kl. 11:29

Ikke planlagt nye avhør

Siktede i Birgitte Tengs-saken ble avhørt på nytt i forrige uke, og politiet fikk stilt ham de spørsmålene de trengte svar på. Ifølge politiadvokat Fredrik Martin Soma anser de seg derfor ferdig med avhør av siktede i denne omgang. – Det er per i dag ikke planlagt nye avhør, men det kan bli aktuelt på et senere tidspunkt, sier Soma.

NRK - 12 okt 21 kl. 09:01

Vil stramme inn sikkerhetsloven

Regjeringen foreslår innstramminger i sikkerhetsloven for å sikre økt Kontroll med oppkjøp som kan påvirke nasjonal sikkerhet. Lovforslaget er nå sendt på høring med tre måneders frist for innspill. Det er nødvendig og ønskelig at bedrifter og kapital fra andre land investerer i norsk kompetanse og arbeidsplasser.

Aftenposten - 12 okt 21 kl. 08:37

Da landet fikk Kontroll over den fjerde smittebølgen, ble det rammet av en ny dødelig sykdom

28.000 personer har dødd av koronaviruset i Pakistan: – Akkurat nå registrerer vi flere pasienter med denguefeber enn….

NRK - 12 okt 21 kl. 01:08

SV krever svar om ansettelse

SV sier de vil kreve svar om den nye regjeringens vurderinger om ansettelsen av Frank Bakke-Jensen som fiskeridirektør. Ansettelsen av forsvarsminister Frank Bakke-Jensen (H) som ny fiskeridirektør har vært omstridt helt siden den ble kunngjort i september 2020. – Jeg vil høre hvilke vurderinger regjeringen gjør, sier SV-nestleder Torgeir Knag Fylkesnes til Klassekampen.

NRK - 22 sep 21 kl. 14:30

Kontroll på låvebrann i Skien

Ingen personer skal være skadet, melder politiet til NRK. Det er heller ikke meldt om dyr som skal ha oppholdt seg i låven. Brannvesenet melder at de begynner å få Kontroll på brannen i Skien, men låven er ikke mulig å redde..

NRK - 10 okt 21 kl. 05:54

Mann med gassvåpen på utested

På Stord i Sunnhordland fikk politiet melding om at en beruset mann var observert med et våpen på innsiden av jakken ved et utested i Leirvik natt til søndag. Da politiet kom frem til stedet, hadde en vakt på utestedet tatt fra han våpenet, som viste seg å være et gassvåpen. Politiet fikk Kontroll på den mistenkte og tok beslag i gassvåpenet.

NRK - 21 sep 21 kl. 08:49

Kuppforsøk slått ned i Sudan

Ein talsperson for regjeringa i Sudan seier dei har slått ned eit kuppforsøk, melder Reuters. Kuppmakarane skal blant anna ha forsøkt å ta Kontroll over den statlege radioen. Talspersonen seier regjeringa har Kontroll på situasjonen..

NRK - 09 okt 21 kl. 18:38

Brann i kjeller hos Steen og Strøm

Kunder måtte forlate kjøpesenteret Steen og Strøm i Oslo etter at det kom røyk fra kjelleren omtrent klokken 18 lørdag. Oslo 110-sentralen skriver på Twitter at det var en kortslutning i et sikringsskap med brann som var årsak til røyken. Sprinkleranlegget ble utløst.

NRK - 20 sep 21 kl. 19:00

Forsøkt ranet på Tåsen

Politiet er i området Tåsen i Oslo og søker etter en gjerningsperson etter at en kvinne skal ha blitt forsøkt stukket med en spiss gjenstand. Politiet har Kontroll på fornærmede og gjennomfører avhør. Kvinnen er uskadd.

NRK - 09 okt 21 kl. 05:08

Treåring død av ebola i Kongo

Fem måneder etter at det forrige ebolautbruddet i Kongo ble erklært som over, ble det første tilfellet registrert hos en treåring. Han døde på sykehus. – Saken omhandler en tre år gammel gutt som ble sykehusinnlagt og døde 6.

NRK - 08 okt 21 kl. 22:37

Tre skadd i slagsmål i Oslo

Tre personer skal være skadd etter et slagsmål i en leilighet i Oslo fredag kveld. Politiet jobber med å skaffe seg oversikt over hendelsesforløpet, og å få Kontroll på alle involverte, melder politiet i Oslo på Twitter..

NRK - 01 sep 21 kl. 09:34

– Vi har ikke veldig god Kontroll

– Vi har ikke veldig god Kontroll, i og med at det har økt så mye som det har gjort uke etter uke, samtidig vil flere bli vaksinert nå, og det vil hjelpe veldig på, sier assisterende helsedirektør Espen Nakstad om smittesituasjonen til NRK. Nakstad sier Norge må komme seg gjennom de neste fire-fem ukene, fram til flere er fullvaksinerte, før man kan få mer Kontroll..

E24 - 08 okt 21 kl. 17:06

Nordax har sikret seg full Kontroll over Bank Norwegian

Den svenske frieren Kontrollerer nå 91,8 prosent av aksjene i Bank Norwegian..

NRK - 08 okt 21 kl. 14:48

Politiaksjon på Ranheim

Politiet er på en adresse på Ranheim. Meldingens karakter var av en sånn art at politiet har bevæpnet seg. Ingen er skadd og politiet har Kontroll på situasjonen.

NRK - 08 okt 21 kl. 14:10

Slagsmål om bord på fly til Oslo

Øst politidistrikt måtte rykka ut til Gardermoen etter meldingar om slagsmål, skriv TV 2. Det var Romerikes Blad som skreiv om saka fyrst. Operasjonsleiar Terje Marstad seier til TV 2 at dei blei kontakta av dei kabintilsette som opplyste at to passasjerar var i ein slåstkamp.

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt