Konkurskriminalitet

Sunday, 19 May, 05:01

Nyheter om Konkurskriminalitet

NRK - 11 jan 24 kl. 15:38

Garderobemannens styreleder anker dom

Den tidligere styrelederen i kjeden Garderobemannen er dømt til fengsel og må betale millionerstatning for Konkurskriminalitet. Dommen ankes. Dommen er på ti måneder ubetinget fengsel, og erstatningen er på 26,5 millioner kroner, opplyser Økokrim i en pressemelding.

NRK - 26 maj 23 kl. 10:01

Styreleder tiltalt for Konkurskriminalitet

Flere privatpersoner tapte store summer da de kjøpte garderobeløsninger de aldri fikk levert. Økokrim har nå tatt ut tiltale mot styrelederen i bedriften. Det opplyser de i en pressemelding..

E24 - 26 maj 23 kl. 10:01

Styreleder tiltalt for Konkurskriminalitet

Økokrim har tatt ut tiltale etter at flere personer tapte til sammen 35 millioner på varer de aldri fikk..

E24 - 26 maj 23 kl. 10:01

Garderobemannen-gründer tiltalt for Konkurskriminalitet

Økokrim har tatt ut tiltale etter at flere personer tapte store summer på varer de aldri fikk fra Garderobemannen. Han nekter for å ha gjort noe galt..

NRK - 02 nov 22 kl. 13:20

Økokrim: Fem personar tiltalt etter hotellkurs

Økokrim reist tiltale mot fem personar for mellom anna grovt utruskap som svarar til eit samla beløp på ca. 62 millionar kroner, grovt skattesvikt, grovt bedrageri og grovt heleri, skriv Økokrim i ei pressemelding. Tiltalen følg etterforskinga av konkursen i hotellkonsernet Maribel AS.

NRK - 21 maj 21 kl. 15:17

4 års fengsel for bedrageri

En 54 år gammel mann er dømt til fire år og to måneders fengsel i forbindelse med konkurs i selskapet han ledet. – Forholdene mannen har gjort seg skyldig i, pågikk fra 2016 til 2020, og det dreier seg om Konkurskriminalitet, bedragerier mot banker og privatpersoner i forbindelse med kjøp og låneopptak ved salg av varer gjennom et selskap i Vestby, skriver Økokrim i en pressemelding..

NRK - 12 feb 21 kl. 11:30

Ny person sikta i konkurssak

I samanheng med etterforsking av mistenkt Konkurskriminalitet i hotellkonsernet Maribel AS er endå ein person arrestert og sikta av Økokrim. Han vart arrestert då han kom til Oslo lufthamn frå utlandet..

P4 - 16 apr 20 kl. 07:42

Frykter misbruk av koronatiltak

Økokrim frykter misbruk av koronatiltakene. Det går fram av etatens nye trusselvurderinger. Svindel med dagpenger, utnyttelse av nasjonale strakstiltak og Konkurskriminalitet er blant koronapunktene i vurderingen..

P4 - 24 feb 17 kl. 15:33

- Konkurskriminalitet er blitt et stort problem

Konkurskriminalitet er blitt et stort samfunnsproblem. Det mener Økokrim. I 2015 avdekket de kriminalitet i 2 av 3 konkurssaker i Norge.

Hegnar.no - 07 aug 16 kl. 10:59

- De verste forbryterne får gå

Konkursrådet mener arbeidet med Konkurskriminalitet, som justisminister Anders Anundsen (Frp) skulle styrke, er kraftig svekket..

P4 - 07 aug 16 kl. 07:15

Konkursrådet mener de verste forbryterne får gå

Konkursrådet mener arbeidet med Konkurskriminalitet, som justisminister Anders Anundsen skulle styrke, er kraftig svekket. Det skriver VG. Rådet har nå sendt en bekymringsmelding til Anundsen.

VG - 07 aug 16 kl. 04:32

Konkursrådets bekymringsmelding til Anundsen: «Alvorlig kriminalitet skjules»

Justisminister Anundsen skulle styrke arbeidet med Konkurskriminalitet. Men Konkursrådets leder mener arbeidet er kraftig svekket..

VG - 06 apr 16 kl. 14:24

BI-professor om panama papers: Vil ende med domfellelser

Navnene på nordmennene som har investert penger i skatteparadiser gjennom DNB vil lekke, og noen vil bli domfelt for skatteunndragelse, Konkurskriminalitet eller hvitvasking, tror BI-professor Petter Gottschalk..

P4 - 10 jul 15 kl. 15:09

Dømt for Konkurskriminalitet

Tre menn og én kvinne er i Oslo tingrett dømt til fengsel imellom fem måneder og to år for omfattende Konkurskriminalitet. De fire, alle i 40-årene, har operert gjennom en rekke ulike selskap i samme bransje over en lengre periode. De fleste selskapene gikk konkurs, og Finn.

Hegnar.no - 16 okt 15 kl. 15:26

Johannes Lunde dømt til ytterligere fire års fengsel

Forretningsmannen Johannes Lunde er i lagmannsretten dømt til fengsel i fire år for Konkurskriminalitet. Straffen kommer i tillegg til en dom på to års fengsel..

DN - 10 jul 15 kl. 13:05

Fire dømt til fengsel for Konkurskriminalitet

Tre menn og én kvinne er i Oslo tingrett dømt til fengsel for omfattende Konkurskriminalitet..

Aftenposten - 10 jul 15 kl. 13:03

Fire dømt til fengsel for Konkurskriminalitet i Oslo

Tre menn og én kvinne er i Oslo tingrett dømt til fengsel imellom fem måneder og to år for omfattende Konkurskriminalitet..

E24 - 06 nov 14 kl. 16:16

Økokrim tar ut tiltale for Konkurskriminalitet

Fire personer er tiltalt av Økokrim for å ha påført kreditorer store tap gjennom å ha drevet en rekke forretninger til konkurs..

VG - 22 aug 14 kl. 11:44

Politiet: Toppidrettstrener leverte falske skolepapirer

En toppidrettstrener etterforskes for studiejuks, dokumentfalsk og Konkurskriminalitet..

NRK - 15 jan 14 kl. 15:36

En av fire slipper unna økolovbrudd

Politimester Tormod Bakke sier det er utfordrende å etterforske saker som omhandler skattesvindel, bedrageri og Konkurskriminalitet..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com