Konflikt

Wednesday, 17 August, 03:11

Nyheter om Konflikt

Sortering: Relevans | Senaste
VG - 10 aug 22 kl. 06:47

Ukjent Konflikt i Lørenskog-saken: Hele ledelsen trekker seg

Alle de tre etterforskningslederne slutter å jobbe med Lørenskog-saken. Årsaken er en Konflikt med ledelsen i Øst politidistrikt om hvordan etterforskningen skal drives fremover..

NRK - Igår: 23:45

Kvinne erkjenner ikke straffskyld for knivstikking i Stavanger

Kvinnen i 20-årene som er siktet i tilknytning til knivstikking i Stavanger søndag kveld, erkjenner ikke straffskyld. En langvarig Konflikt skal være bakgrunnen for at en mann ble knivstukket flere ganger i ryggen på Hundvåg søndag kveld, skriver Stavanger Aftenblad. Kvinnen ble pågrepet sammen med en mann i 30-årene og siktet for grov kroppsskade.

E24 - 13 aug 22 kl. 18:33

Streik i prosessindustrien fra mandag

Meklingen i oppgjøret for prosessindustrien endte i Konflikt lørdag kveld. Det blir derfor streik fra mandag, melder Dagbladet..

E24 - 13 aug 22 kl. 18:33

Streik i prosessindustrien fra mandag: – Vil holde det gående til vi får et bedre tilbud

Meglingen i oppgjøret for prosessindustrien endte i Konflikt lørdag kveld. Det blir derfor streik for 1.422 Industri Energi-medlemmer fra mandag..

NRK - 13 aug 22 kl. 18:27

Dagbladet: Det blir industristreik fra mandag

Det blir streik i prosessindustrien fra mandag morgen. Det bekrefter riksmekler Mats Wilhelm Ruland overfor Dagbladet Børsen. Lørdag ettermiddag fortsatte meklingen mellom Norsk Industri og arbeidstakerorganisasjonen Industri Energi angående oppgjøret for prosessindustrien.

NRK - 13 aug 22 kl. 18:27

Det blir industristreik fra mandag

Det blir streik i prosessindustrien fra mandag morgen, melder Industri Energi i en pressemelding. Lørdag ettermiddag fortsatte meklingen mellom Norsk Industri og arbeidstakerorganisasjonen Industri Energi angående oppgjøret for prosessindustrien. Riksmekler Mats Wilhelm Ruland sier til Dagbladet Børsen at meklingen endte i Konflikt og at 1.

NRK - 11 aug 22 kl. 18:50

iNyheter er Helge Lurås' nye nettavis

Tidligere Resett-redaktør Helge Lurås' nye nettavis iNyheter er for tiden under arbeid. Lurås har tidligere nevnt at 25. august er planlagt lanseringsdato.

NRK - 10 aug 22 kl. 22:50

Ukraina ber Sveits representere dem i Moskva

Ukraina har bedt Sveits representere landet diplomatisk i Russland, opplyser det sveitsiske utenriksdepartementet. Sveits har siden invasjonen i februar sagt at deres ambassade i Moskva er klar til å være Ukrainas representant i Russland, men understreker at Russland må godkjenne en slik ordning. Nøytrale Sveits har en lang tradisjon med å være diplomatisk mellomledd for land i Konflikt.

VG - 10 aug 22 kl. 20:21

En ødeleggende Konflikt

En påtaleleder som går fra jobben som en følge av uholdbare ressurskutt. To etterforskningsledere som følger kollegaen - og takker for seg. Dette minner om en krise..

NRK - 04 aug 22 kl. 06:33

Militærøvingar rundt Taiwan

Kina har starta militærøvingar i havet rundt øya Taiwan klokka 6 norsk tid, melder Reuters. Øvinga varar til søndag, og inkluderer skyting i vatnet og luftrommet. Det skriv AFP.

Klartale - 04 aug 22 kl. 06:30

FN sier vi må gjøre oss klare for millioner av klimaflyktninger

Hvert år må rundt 21,5 millioner mennesker reise fra sine hjem som følge av naturkatastrofer. Det viser tall fra verdens-organisasjonen FN. Ifølge FNs klimapanel kan 143 millioner bli tvunget på flukt etter hvert som jorda blir varmere.

NRK - 02 aug 22 kl. 11:19

Russland kritiserer Pelosis mulige Taiwan-besøk

Pelosi er for tiden på en rundreise i Asia, og tirsdag var hun i Malaysia. Et Taiwan-besøk står ikke på hennes offisielle reiseplan, men ifølge amerikanske og taiwanske anonyme kilder reiser hun til øya tirsdag. Taiwan anser seg som en selvstendig stat med egen valuta og sitt eget politiske system, mens Kina anser Taiwan som en del av sitt territorium.

NRK - 28 jul 22 kl. 12:00

Russland bøtelegger Tinder

Russland bøtelegger datingappen Tinder med 2 millioner rubler, melder Reuters, som siterer det russiske nyhetsbyrået RIA. Summen tilsvarer over 323.000 norske kroner.

VG - 27 jul 22 kl. 06:24

Forsker: Putin må slås i Ukraina for å hindre eskalering i Europa

Det er fortsatt fare for en væpnet Konflikt mellom Russland og Nato, og den beste måten å hindre det på er å sørge for at Ukraina vinner krigen, sier forsker..

NRK - 26 jul 22 kl. 13:49

SAS-avtalen avgjøres 6. august

Pilotforeningene i Norge, Sverige og Danmark har åpnet for avstemming av SAS-avtalen. Resultatet vil være klart 6. august, opplyser Roger Klokset i Norske SAS-flygeres forening til NRK.

NRK - 24 jul 22 kl. 05:51

Demonstrant måtte fjernes fra VM-banen

Da kvinnenes 5000 meter var over måtte en demonstrant eskorteres av banen etter å ha løftet Etiopias Letesenbet Gidey og gullvinner Gudaf Tsegay fra bakken. Han var en del av en større gruppe demonstranter som hadde med seg plakater og flagg til støtte for Tigray-regionen nord i Etiopia. For øyeblikket pågår det borgerkrig i landet, der Tigray står i Konflikt med den etiopiske staten.

NRK - 23 jul 22 kl. 21:01

Romania: Orban med krass kritikk av EU

Ungarns statsminister Viktor Orban hevder EU prøver å påtvinge sine verdier, og slo hardt ut mot alliansens Ukraina-strategi under et forum i Romania lørdag. – Den vestlige sivilisasjonens styrke, prestisje og handlingsevne er ved å synke, sa Orban i en tale på et forum i feriebyen Baile Tusnad i Romania lørdag. Den høyreorienterte og russiskvennlige politikeren fortsatte med å beskrive seg selv som en forsvarer av Ungarns kulturelle og politiske identitet, som han mener han må «redde» fra byråkrater i Brussel.

NRK - 22 jul 22 kl. 11:40

Prins Harry får sak i britisk høgsterett

Prins Harry får saka si mot det britiske innanriksdepartementet i høgsterett, melder nyheitsbyrået Reuters. Han har hatt ein Konflikt med britiske myndigheiter om familien hans har rett på politibeskyttelse når dei oppheld seg i Storbritannia. Familien flytta til USA for to år sidan.

NRK - 22 jul 22 kl. 11:40

Prins Harry får sak opp i britisk domstol

Prins Harry får bringe saka si mot det britiske innanriksdepartementet opp i ein domstol, melder nyheitsbyrået Reuters. Han har hatt ein Konflikt med britiske myndigheiter om familien hans har rett på politivern når dei oppheld seg i Storbritannia. Familien flytta til USA for to år sidan.

NRK - 22 jul 22 kl. 00:55

Russisk avhopper advarer Europa – sier Putin må bli slått på slagmarken i Ukraina

Boris Bondarev, som var en av Russlands topper i FN-systemet i Genève, sier at Ukraina må få støtte og vinne krigen for hele Europas sikkerhets skyld. Bondarev hoppet tidligere i år av i protest mot Russlands krig i Ukraina. Han skriver i et lengre innlegg på Linkedin torsdag at Vesten må være forberedt på trusselen om en væpnet konfrontasjon med Putins Russland.

Aftenposten - 20 jul 22 kl. 20:00

Hvordan former foreldrenes uro og negative følelser barna? Psykologen svarer to mødre.

En omstilling på skolen har vakt mye engasjement, uro og Konflikt i foreldregruppen..

Dagbladet - 20 jul 22 kl. 15:31

Kjørte over dattera: - Du drepte henne

En far i England er dømt for å ha kjørt over og drept sin egen datter etter en Konflikt..

Aftenposten - 20 jul 22 kl. 11:30

Viktor Hovland har valgt side i idrettens hete Konflikt. På den andre står Donald Trump og flere stjerner.

Da Viktor Hovland og resten av golfstjernene storspilte under The Open, var det et drama som utspilte seg i kulissene..

Klartale - 19 jul 22 kl. 06:30

Vil forske på hjelpen helt vanlige folk ga 22. juli for 11 år siden

77 liv ble revet bort. Fredag 22. juli er det 11 år siden terroren mot Norge.

E24 - 13 jun 22 kl. 21:17

Langvarig Konflikt i arbeidslivsgigant: «Lederne fremstår gjensidig illojale»

En rekke direktører og ledere har sluttet i arbeidsgiverorganisasjonen Virke etter en årelang Konflikt. Toppsjef Ivar Horneland Kristensens lederstil er et sentralt tema i Konflikten – og i to varsler..

VG - 13 jun 22 kl. 20:50

Langvarig Konflikt i arbeidslivsgigant: «Lederne fremstår gjensidig illojale»

En rekke direktører og ledere har sluttet i arbeidsgiverorganisasjonen Virke etter en årelang Konflikt. Toppsjef Ivar Horneland Kristensens lederstil er et sentralt tema i Konflikten – og i to varsler..

NRK - 17 jul 22 kl. 17:17

Over 60 drept i sammenstøt i Sudan

Minst 65 personer er drept i sammenstøt etter flere dager med Konflikt mellom to grupper i delstaten Blue Nile sør i Sudan, ifølge kilder i helsevesenet. I tillegg til de drepte har over 150 blitt skadd og flere butikker blitt påtent, opplyser delstatens helseminister Gamal Nasser al-Sayed søndag. Konflikten oppsto tidligere denne uken mellom folkegruppene berti og hawsa i forbindelse med en krangel om jord i delstaten, som ligger nær grensen til Etiopia.

NRK - 11 jun 22 kl. 03:45

kvinne arrestert for vold i Oslo

Politiet har pågrepet en kvinne i 30-årene etter en voldshendelse på Grünerløkka i Oslo natt til lørdag. En mann i 40-årene får behandling for kuttskader. Volden skal ha skjedd inne i en leilighet og det skal ha vært en Konflikt mellom de to.

NRK - 15 jul 22 kl. 20:23

Geriljaleiar drepen i Colombia

Geriljaleiaren Nestor Vera, som braut ut av FARC etter fredsavtalen i Colombia, er drepen saman med ni andre geriljasoldatar, opplyser forsvarsministeren. Vera og ein annan FARC-utbrytar, Gentil Duarte, har lenge vore to av Colombias mest etterlyste menn. Fleire hundre medlemmer av FARC-geriljaen heldt kampen fram etter at FARC-leiinga forhandla fram ein fredsavtale med Colombias regjering i 2016 etter fleire tiår med Konflikt.

Klartale - 14 jul 22 kl. 09:19

Kan snart bli enighet om frakt av korn fra Ukraina

Det blir nye møter neste uke, sier Hulusi Akar. Han er forsvarsminister i Tyrkia. Landet har sammen med verdens-organisasjonen FN jobbet for å få laget en avtale.

NRK - 14 jul 22 kl. 09:04

Norsk forhandlingsleder er optimistisk før forhandlin

Torsdag fortsetter SAS og pilotene forhandlingene. Norsk forhandlingsleder er optimist. – En forhandlingsleder må alltid være optimist, sier forhandlingsleder i SAS Marianne Hærnes på vei inn i møtet torsdag morgen.

Klartale - 13 jul 22 kl. 09:01

346 millioner mennesker i Afrika har ikke nok mat

I Afrika sliter store deler av befolkningen med å få nok å spise.– Vi står overfor en pressende situasjon der folk ikke har nok mat. Den blir verre raskt, sier Robert Mardini.

NRK - 13 jul 22 kl. 07:59

346 millioner mennesker i Afrika har ikke nok mat

Den internasjonale Røde Kors-komiteen (ICRC) har sendt ut akutt advarsel om global sultkrise. I Afrika sliter store deler av befolkningen med å få nok å spise. – Vi står overfor en pressende og raskt forverret global matsikkerhetssituasjon, spesielt i deler av Afrika og Midtøsten, sier ICRC-sjef Robert Mardini.

Klartale - 11 jul 22 kl. 06:00

Forsøker Russland å få seg nye venner?

– Det er jo en lang historie. Det sier Tor A. Benjaminsen.

NRK - 08 jul 22 kl. 13:43

Riksmekler: Vil kalle inn til ny meklingsrunde

Riksmekler mener at SAS-Konflikten er så alvorlig at de snart vil kalle inn til ny meklingsrunde. – En Konflikt som dette kan ikke pågå i lang tid. Den berører veldig mange uskyldige tredjeparter.

Klartale - 08 jul 22 kl. 12:00

Halvparten av unge vet om viktige reiseråd

– Du er ansvarlig for din egen sikkerhet og helse på reise. Det sier Kristin Traavik. Hun er leder for Utenriks-departementets operative senter.

Aftenposten - 03 jun 22 kl. 12:37

Olje- og strømopprørerne tapte. LO unngikk åpen Konflikt.

LO unngikk en åpen Konflikt mellom oljearbeiderne og klimaforkjemperne..

NRK - 07 jul 22 kl. 07:06

Konfliktrådet handterer fleire nabokranglar

Hittil i år har Konfliktrådet Oslo, som også dekker Romerike, Asker og Bærum, hatt 54 naboKonfliktsaker oppe. Det er ei nesten 60 prosent auke frå same tidspunkt i fjor, då det var 34 tilsvarande saker. Leiar ved Oslo-kontoret, Katinka Hartmann, håpar det er fordi fleire vel å ta kontakt med dei før det har gått for langt.

Klartale - 06 jul 22 kl. 11:03

Mer dårlig nytt for folk som vil på reise i sommer

Fra midnatt kan streiken i SAS bli enda større. Da vil 200 danske flyteknikere streike i sympati med pilotene i SAS.Det er varslet at flyteknikere i Danmark vil streike i sympati med SAS-pilotene.

NRK - 04 jul 22 kl. 20:26

Over 160 SAS-flygingar blir innstilte tysdag

Tysdag blir 161 SAS-flygingar i Noreg innstilte som følge av pilotstreiken. Ifølge VG si flyoversikt blei 78 SAS-flygingar innstilte måndag, medan 161 av selskapet sine flygingar blir kansellerte tysdag. 77 av flygingane er til utlandet, medan 84 er innanlandsflygingar.

Aftenposten - 01 jul 22 kl. 12:59

Topp-diplomat i langvarig Konflikt med UD: – Jeg har hatt hengende over meg at jeg er en kjeltring.

En tidligere ambassadør går hardt ut mot UD etter krav om å tilbakebetale diplomat-penger. – Dette er et sjokk, sier hun..

Dagbladet - 30 jun 22 kl. 15:48

98 år lang Konflikt løst

Etter nesten 100 års ventetid har familien Bruce endelig fått svaret de har ønsket seg..

Klartale - 21 apr 22 kl. 06:00

Krigen om Donbas: Dette handler kampen om

Soldater fra Russland retter nå angrepene mot Donbas-regionen. Der har det vært Konflikt de siste åtte årene. Hvorfor kriges det om dette området?

NRK - 28 jun 22 kl. 22:26

Partene svært uenige om SAS fremtid

Pilotforeningene hevder SAS ødelegger «den skandinaviske modellen» gjennom å ansette piloter til lavere lønn i datterselskaper og så la disse pilotene fly SAS-ruter. – Vi kan ikke leve med å jobbe i et selskap som ikke oppfører seg og som ikke følger etiske retningslinjer og standarder for hvordan man gjør ting i Skandinavia, sier Roger Klokset til NRK i ettermiddag. Han er leder i Norske SAS-flygeres forening og deltar i den pågående meklingen i Stockholm.

VG - 27 jun 22 kl. 09:33

Snart 100 dager med svarte TV 2-skjermer - Konflikten fortsatt fastlåst

Helt siden 1. april har 530.000 Altibox-kunder og godt over en million TV-seere vært uten TV 2.

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com