Kommunikasjonen

Fredag, 25 Juni, 08:15

Nyheter om Kommunikasjonen

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 07 april 21 kl. 12:36

Reagerer på sprikende budskap

Regjeringen må sørge for orden i Kommunikasjonen rundt gjenåpning av samfunnet, mener Ap og Frp. Statsminister Erna Solberg (H) understreket i Stortinget onsdag at regjeringen ikke setter noen dato for framdriften av gjenåpningen fordi det er så mange usikkerhetsmomenter. – Det er klokt å ikke sette noen dato.

NRK - 31 mai 21 kl. 16:14

Gresk og tyrkisk leder møtes

Hellas' statsminister Kyriakos Mitsotakis skal møte Tyrkias president Recep Tayyip Erdogan når de kommer til Brussel for å delta på Nato-toppmøtet om to uker. Møtet anses for å være et steg på vei mot en normalisering av Kommunikasjonen mellom de to nabolandene..

NRK - 25 mai 21 kl. 23:54

Piloten: Hvem ber oss lande?

Flyveren om bord i det litauiske passasjerflyet som ble tvunget til å lande i Hviterussland, spurte flere ganger flykontrollen i Minsk om hvem som ba dem lande etter den påståtte bombetrusselen. Han fikk ikke svar, viser utskrift av Kommunikasjonen som Reuters har fått innsyn i. Etter landing i Minsk ble en hviterussisk aktivist som lever i eksil i Litauen, arrestert..

Aftenposten - 29 mars 21 kl. 20:45

Fra førstekeeper i Brann til klubbløs: – Jeg har ikke mistet håpet

– Jeg tror det var bra å være i Brann, men Kommunikasjonen var ikke så god..

Aftenposten - 10 feb. 21 kl. 07:00

Start-spissen snakker ut om smittesaken: – Kommunikasjonen har vært et problem

Start-spiss Adeleke Akinyemi er tilbake på treningsfeltet. Han er klar for å ta en eventuell straff etter….

Dagbladet - 08 feb. 21 kl. 16:37

Smittet på sykehuset: - Forbanna

I alt er 13 ansatte og fire pasienter blitt coronasmittet på Sykehuset Østfold. Nå langer en av de smittede pasientene ut mot sykehuset for smittevernet og Kommunikasjonen..

NRK - 04 feb. 21 kl. 14:11

Nerheim blir politisk rådgiver

Kommunikasjonssjef André Nerheim i Fellesforbundet blir politisk rådgiver for Arbeiderpartiet fram mot høstens stortingsvalg. FriFagbevelgelse skriver at Nerheim hovedsaklig ta seg av Kommunikasjonen rundt partiets ledelse og stortingsgruppe..

VG - 19 nov. 20 kl. 08:33

Kaldt vann i vaksineblodet

Det er grunn til optimisme, men for å skape tillit til vaksinene, bør Kommunikasjonen om dem være åpen, ærlig og tydelig..

Aftenposten - 03 sep. 20 kl. 08:45

Ungdomspsykologenes råd: Slik får du i gang samtalen med tenåringen din

Er Kommunikasjonen mellom deg og tenåringen preget av «ja», «nei» og «vet ikke»? Åtte grep kan endre det..

Aftenposten - 02 sep. 20 kl. 20:44

Her er Biden-kampanjens nye frieri til velgerne: Hageskilt i populært Nintendo-spill

Presidentkampen i USA går nye veier: – Dataspill og memes er blitt en stor del av populærkulturen, da er det naturlig at den politiske Kommunikasjonen også vil innta feltet, sier postdoktor Magnus Hoem Iversen..

NRK - 29 juli 20 kl. 17:39

UiO beklagar dårleg kommunikasjon

Like før sommaren mista fleire av landets største orkester avtalen sin med den sentrale universitetsaulaen. – Dramatisk situasjon for oss, seier Det Norske Kammerorkester. No unnskyldar UiO-rektor for dårleg Kommunikasjonen..

Aftenposten - 26 juni 20 kl. 21:08

Massiv kritikk mot Get og TV 2 for svarte TV-skjermer: – Vet ikke hvem vi skal tro på

Kommunikasjonen fra begge er forferdelig og barnslig..

Aftenposten - 08 juni 20 kl. 23:59

Nord-Korea vil bryte Kommunikasjonen med Sør-Korea

Ledelsen i Nord-Korea vil kutte bryte alle forbindelser med Sør-Korea, melder det statlige nyhetsbyrået KCNA..

Aftenposten - 08 juni 20 kl. 23:59

Nord-Korea bryter Kommunikasjonen med Sør-Korea

Ledelsen i Nord-Korea vil kutte alle forbindelser med Sør-Korea på grunn av propaganda fra avhoppere, melder det statlige nyhetsbyrået KCNA..

VG - 06 juni 20 kl. 14:35

Les dagens VG her!

I dagens avis kan du lese om den hemmelige Kommunikasjonen mellom Tom Hagen og de angivelige kidnapperne..

Dagbladet - 01 mai 20 kl. 10:11

Slik var kontakten med Assange

Nylig offentliggjorte dokumenter fra FBI viser Kommunikasjonen mellom Trumps nå straffedømte rådgiver Roger Stone og Wikileaks-grunnlegger Julian Assange..

VG - 27 mars 20 kl. 10:28

Overlege: Ikke nøl med å ringe 113 når det haster!

Som lege er jeg naturligvis bekymret for pasientene som blir syke av coronaviruset. Men jeg er vel så bekymret for pasientene som rammes av andre sykdommer. Det mangler et vesentlig budskap i corona-Kommunikasjonen: Ikke nøl med å ringe når det haster!.

VG - 27 mars 20 kl. 10:28

Lege: Ikke nøl med å ringe 113 når det haster!

Som lege er jeg naturligvis bekymret for pasientene som blir syke av coronaviruset. Men jeg er vel så bekymret for pasientene som rammes av andre sykdommer. Det mangler et vesentlig budskap i corona-Kommunikasjonen: Ikke nøl med å ringe når det haster!.

P4 - 02 mars 20 kl. 12:18

– Helsevesenet må rette Kommunikasjonen mot begge kjønn

– Man hadde fått store helse- og samfunnsmessige innsparinger om man fikk flere unge gutter til å oppsøke helsevesenet i ung alder. Det sier assisterende daglig leder i Sex og samfunn, Tore Holte Follestad. En ny oversikt fra NRK viser at bare 1 av 10 gutter bruker helsestasjon for ungdom.

P4 - 19 feb. 20 kl. 15:56

Bekymret for nødnettet

Lederen ved AMK-sentralen i Oslo er bekymret for at nødnettet skal svikte oftere. I går falt nødnettet sammen over store deler av Østlandet på grunn av en feil under oppgradering av IKT-systemene. Det rammet Kommunikasjonen til både politi- brann- og helsepersonell.

NRK - 16 feb. 20 kl. 18:35

Norsk selskap bidreg til ISS

Kongsberg Gruppen skal bidra med breibandstilkobling til Den internasjonale romstasjonen (ISS), som vil forbetre Kommunikasjonen mellom astronautar og jorda. Det skriv NTB..

Dagbladet - 13 feb. 20 kl. 06:00

Unge asylsøkere får ikke nok omsorg

En ny rapport viser at Kommunikasjonen mellom institusjonene som har ansvaret for mindreårige asylsøkere må bli bedre, og oppfølgingen tettere..

NRK - 11 jan. 20 kl. 13:46

Trodde fly var krysserrakett

Soldaten som avfyrte missilet som traff det ukrainske passasjerflyet, trodde det var snakk om en krysserrakett, opplyser den iranske Revolusjonsgarden ifølge AFP. Han skal ha vært alene om avgjørelsen fordi Kommunikasjonen i området var nede..

P4 - 11 jan. 20 kl. 13:53

- Én soldat tok avgjørelsen

Det skal ha vært én soldat som alene tok avgjørelsen om å skyte ned det som viste seg å være et ukrainsk passaserfly med 176 personer om bord i Iran onsdag. Ifølge den iranske revolusjonsgarden trodde soldaten at han avfyrte missilet mot en krysserrakett. Og han måtte ta avgjørelsen selv, fordi Kommunikasjonen i området var nede.

NRK - 11 jan. 20 kl. 13:46

Soldat trodde fly var krysserrakett

Soldaten som avfyrte missilet som traff det ukrainske passasjerflyet, trodde det var snakk om en krysserrakett, opplyser den iranske Revolusjonsgarden ifølge AFP. Han skal ha vært alene om avgjørelsen fordi Kommunikasjonen i området var nede..

P4 - 11 des. 19 kl. 14:28

Babcock nærmere en løsning

Selskapet Babcock som har ansvaret for ambulanseflyene i Norge er nærmere å finne en løsning på hva som er galt med de nye flyene som nå står på bakken. Fire ambulansefly har tekniske problemer og det påvirker beredskapen i Nord-Norge. Til VG sier selskapet at problemet ligger i Kommunikasjonen mellom motor og propell, og at de nå er nærmere enn de var på fredag med å finne ut av feilen..

Aftenposten - 11 des. 19 kl. 08:05

TUIL-profilen åpner opp om problemene i klubben: – Folk har ikke pratet med hverandre

Vegard Lysvoll mener Kommunikasjonen internt i klubben har vært for dårlig. Inge Takøy kjenner seg ikke igjen i kritikken..

P4 - 10 des. 19 kl. 22:40

Mattilsynet: - Vi tar dette på største alvor

Mattilsynet iverksetter flere tiltak etter at de i fjor leverte en rapport full av feil etter tilsyn hos en pelsdyrbonde i Sandnes. I en granskningsrapport om hendelsen som ble lagt fram i dag fikk tilsynet kraftig kritikk. Tilsynet sier de tar dette på største alvor, og vil blant annet bedre dialogen og Kommunikasjonen på tilsyn, for å hinde at lignende saker skjer igjen..

P4 - 10 des. 19 kl. 18:36

Bollestad reagerer på rapport

Funnene i granskningen av Mattilsynet er urovekkende. Det sier landsbruks- og matminister Olaug Bollestad til P4-nyhetene. Tilsynet fikk i dag sterkt kritikk i en ekstern granskning etter at de i fjor sommer leverte en rapport full av feil etter tilsyn hos en pelsdyrbonde i Sandnes.

Aftenposten - 25 nov. 19 kl. 16:46

NFF-topp tar selvkritikk i pyrodebatten

Kommunikasjonen mellom Norges Fotballforbund og supporterne rundt bruken av pyroteknikk har ikke vært god, innrømmer NFFs generalsekretær Pål Bjerketvedt..

P4 - 21 nov. 19 kl. 13:49

- Hauglie burde skjønt hva som foregikk

Arbeidsministeren burde helt klart ha skjønt hva som foregikk i Nav. Det mener saksordfører i kontrollkomitéen, Eva Kristin Hansen. Komitéen har fått flere hundre sider med dokumentasjon fra Kommunikasjonen mellom Nav og arbeids- og velferdsdirektoratet.

Aftenposten - 27 okt. 19 kl. 00:35

Stanser all app-bruk i skole og barnehage – Stavanger frykter personvernbrudd

Stavanger kommune frykter brudd på personvern i skole og barnehage, og har derfor stengt alle apper og meldingstjenester som blir brukt i Kommunikasjonen mellom hjem og skole/barnehage..

P4 - 08 okt. 19 kl. 23:43

Nekter regjeringsmedlemmer å stille i høring

Regjeringsmedlemmer får ikke lov til å delta i riksretthøringen i Kongressen. Det hvite hus opplyser at president Donald Trump ikke vil tillate dem det. Høringen er et ledd i demokratenes forsøk på å stille presidentent for riksrett.

P4 - 08 okt. 19 kl. 18:18

Trump-administrasjonen nektet diplomat å vitne

Toppdiplomat Gordon Sondland ble beordret til ikke å vitne i en riksrettshøring av Trump-administrasjonen. Han er en av flere som er kalt inn til høring, som er et ledd i forsøket på å stille president Donald Trump for rikstrett. Planen var at han skulle redegjøre for Kommunikasjonen mellom Trump og Ukrainas president.

P4 - 01 aug. 19 kl. 20:52

Politiet: Kommunikasjonen var hovedproblemet

Kommunikasjonen var hovedproblemet etter rasene i Jølster tirsdag kveld. Det sier lensmann Dag Fiske i Sunnfjord i kveld. Han sier det ble brukt mye tid og ressurser på å kartlegge hvor folk var, og at all kommunikasjon foregikk via nødnettet..

P4 - 25 sep. 19 kl. 10:07

- Norge bør utdanne langt flere leger

Norge bør utdanne sine egne leger - og 70 prosent flere leger enn i dag. Det konkluderer et ekspertutvalg nedsatt av Kunnskapsdepartementet. I dag tar nesten halvparten av norske medisinstudenter utdannelsen i utlandet, og andelen er økende.

P4 - 03 sep. 19 kl. 09:35

Politi skal lære seg å kommunisere bedre med ungdom

Etter en rekke uheldige hendelser i Oslo, satser Oslo-politiet nå på et eget treningsopplegg for å bedre Kommunikasjonen med minoritetsungdom. Målet er å håndtere konflikter på en bedre måte, og øke ferdighetene på kommunikasjon og relasjonsbygging, skriver Politiforum. En studie fra blant annet Politihøgskolen viser at mange ungdom med minoritetsbakgrunn opplever å ikke få en god grunn til hvorfor de blir stoppet av politiet..

NRK - 06 aug. 19 kl. 14:25

Kontakten har foregått på norsk

Bistandsadvokat Svein Holden sier at den antatte motparten tok kontakt med familien Hagen den 8. juli og fortalte at Anne-Elisabeth Hagen er i live. Kommunikasjonen skal ha foregått på norsk.

VG - 25 juli 19 kl. 19:00

PST: – Kommunikasjonen mellom oss kunne vært bedre

Den terrordømte mannen i 40-årene fikk norsk statsborgerskap selv om PST hadde bistått i etterforskningen. Nå vil de ta grep..

P4 - 08 juli 19 kl. 15:39

Nye regler etter feilaktig dødseklæring

Helse Midt- Norge innfører nye regionale regler, etter at en nedkjølt kvinne ble feilaktig erklært død i februar. Helse Møre og Romsdal har hatt to alvorlige hendelser med nedkjølte pasienter siden 2010. Nå innføres nye retningslinjer for behandling.

VG - 04 juli 19 kl. 07:47

Argentina krever at dommeren granskes etter kontroverser

Messi og co raste etter Copa América-exiten mot Brasil. I et seks sider langt brev til CONMEBOL ber argentinerne blant annet om innsyn i Kommunikasjonen med videodommerne..

VG - 09 juni 19 kl. 16:38

Henriksen innrømmer kommunikasjonsproblemer på landslaget

TÓRSHAVN (VG) Lars Lagerbäck (70) etterlyser flere spillere som står frem som ledere på landslaget. Markus Henriksen (26), kaptein på klubblaget sitt, innrømmer at Kommunikasjonen spillerne imellom er et problem under kamper..

P4 - 20 mai 19 kl. 12:27

Leger kritisk til AMK-prioriteringer

Leger i distriktet mener AMK ikke hører på deres prioriteringer når det gjelder akuttinnleggelser og frykter for pasienters liv og helse. Akuttmedisinsk kommunikasjonssentral sier tilbakemeldingen er veldig beklagelig, men kjenner seg ikke igjen i beskrivelsene. Nasjonalt senter for distriktsmedisin, som representerer legene, tar nå til orde for å bedre Kommunikasjonen mellom instansene..

NRK - 20 mai 19 kl. 10:16

Leger frykter for pasientenes liv

Leger i distriktet mener AMK ikke hører på deres vurderinger av hvor mye det haster for en pasient å fraktes til sykehus. Nå krever Nasjonalt senter for distriktsmedisin at noe gjøres for å bedre Kommunikasjonen mellom de to instansene..

P4 - 30 april 19 kl. 05:21

Beklager forsinkelse av supersystem

Politidirektoratet legger seg flate for at det nye datasystemet, som skulle bli politiets nye supervåpen mot utenlandske kriminelle er ennå ikke på plass. Det er Aftenposten som skriver om systemet som de kjøpte i 2016 som skulle gjøre det mulig for norsk politi å hente data om blant annet fingeravtrykk og DNA i EU-land og USA. Direktoratet skylder blant annet på somling med endringer av lovverk, mangelfullt forarbeid og at Kommunikasjonen i prosjektet har vært dårlig..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt