Kom

Saturday, 26 November, 23:06

Nyheter om Kom

Sortering: Relevans | Senaste
Klartale - 16 timer siden

Snart kan flokker av bison løpe rundt i USA igjen

Troy Heinert speider utover et område i nasjonalparken Badlands. Han ser på rundt 100 ville bison-okser. Dyrene venter på å bli flyttet til Rosebud.

Klartale - 17 nov 22 kl. 06:00

Tetiana har bodd åtte måneder i Norge

Ukrainere finner trygghet i Norge. Neste år bor det trolig 70.000 ukrainske flyktninger her til lands.

NRK - I førrgår: 21:29

Blei gløymt igjen på do på flyplassen

Ein flypassasjer er kritisk til Avinor etter å ha ha vakna opp åleine på ein låst og mørklagd flyplass, skriv Møre-Nytt. Passasjeren skulle flyge frå Ørsta, men fekk eit illebefinnande inne på toalettet. Då han Kom til seg sjølv, var flyet gått og flyplassen stengd for kvelden.

NRK - I førrgår: 18:14

Støre om 80 år siden jødedeportasjonen: – Dette angår oss også i dag

Dette angår oss også i dag, sier statsminister Jonas Gahr Støre om minnemarkeringen av jødedeportasjonene under krigen for 80 år siden. Statsminister Jonas Gahr Støre er blant dem som skal holde tale i Oslo rådhus, hvor minnemarkeringen finner sted torsdag kveld. – Det er en nedslående realitet at det ikke ble satt en endelig sluttstrek for slike enorme overgrep som skjedde under andre verdenskrig.

Klartale - I førrgår: 13:03

80 år siden dette skipet forlot Norge med 529 jøder

520 av jødene på skipet skulle aldri få se Norge igjen. De var med på den største utsendingen av jøder fra Norge under andre verdenskrig. Enden på reisen var Auschwitz-Birkenau.

Aftenposten - 23 nov 22 kl. 19:51

Maradona og Pelé Kom på besøk. I kulissene foregikk Qatars utspekulerte plan.

DOHA (Aftenposten): I 2005 Kom Diego Maradona og Pelé på besøk. Få forsto hva som egentlig var i ferd med å skje..

Klartale - 21 nov 22 kl. 08:33

Fem drept i masseskyting på nattklubb for skeive i USA

Gjerningsmannen gikk inn på Club Q og begynte å skyte. Det sier politisjef Politisjef Adrian Vasquez.– Minst to personer inne i klubben konfronterte ham.

Klartale - 16 nov 22 kl. 09:00

Norge fikk revansje mot England

Norge spilte mot England tirsdag kveld. Dette var deres andre kamp mot England på noen måneder. Sist gang de møttes var under Europa-mesterskapet (EM).

Aftenposten - 15 nov 22 kl. 20:05

Raketten som rammet Polen, var russisk. Men usannsynlig at den Kom fra Russland, sier Joe Biden.

Raketten som rammet Polen, var russisk. Men det er ikke sannsynlig at den Kom fra Russland, sier USAs president Joe….

NRK - 15 nov 22 kl. 08:57

Flere migranter til Europa

Fra juli til september i år, Kom 119.039 flyktninger og migranter, blant dem 10.821 barn, til Hellas, Italia, Bulgaria, Serbia, Bosnia og Hercegovina og Montenegro.

Aftenposten - 3 timer siden

Ny russisk lov rettet mot homofili. «LHBT er en del av en hybrid krigføring.»

Først Kom loven som forbyr russere å forklare barn hva homofili er. Nå blir det også forbudt med «propaganda for….

NRK - 6 timer siden

Har starta søk etter person i sjøen

Naudetatane har rykka ut til Søreidgrend i Bergen, etter å ha fått melding om ein person som kan ha problem i sjøen, melder 110 Vest. Dykkarar og overflatereddarar frå brannvesenet er på staden. Fleire båtar deltar og i aksjonen.

NRK - 7 timer siden

Uvanlige demonstrasjoner i Kina

Demonstranter tok til gatene i Urumqi i Kinas vestlige region Xinjiang, og krevde slutt på nedstengingene. De samlet seg på en offentlig plass, knyttet nevene i lufta og sang deler av nasjonalsangen med ordene «reis dere, dere som nekter å være slaver». Mange av Urumqis innbyggere bor i områder som har vært nedstengt i 100 dager.

NRK - 14 nov 22 kl. 10:45

Zelenskyj i Kherson – ble tatt imot som en helt

President Volodymyr Zelenskyj Kom til Kherson mandag, Zelenskyj ble tatt imot som en helt da han Kom til byen. Folk jublet i gatene. Zelenskyj skal inspisere skadene i byen..

Klartale - 14 nov 22 kl. 10:10

Norske Kommuner skadet etter flom

Det var flom på Vestlandet i helgen. Voss ble rammet hardest. Flommen skal ha gjort skade for minst 100 millioner på Voss, ifølge Finans Norge.

NRK - 9 timer siden

Minnemarkering for jødene i Nord-Norge

I år er det 80 år siden skipet Donau forlot Oslo havn med 529 jødiske nordmenn ombord. Bare ni av dem Kom tilbake. På sydspissen av Tromsøya var det en fangeleir hvor jøder satt før de ble deportert.

NRK - 11 timer siden

Johan Pehrson valgt til leder for Liberalerna i Sverige

Det svenske partiet Liberalerna har valgt fungerende leder Johan Pehrson til partileder på et ekstraordinært landsmøte. Pehrson var nestleder, men tok over da Nyamko Sabuni brått trakk seg som partileder i april. Det var ingen motkandidater da han lørdag enstemmig ble valgt til å lede partiene fram til neste ordinære landsmøte, som holdes i 2023.

NRK - 17 timer siden

Slagsmål i Narvik – en person hadde med kniv og blir anmeldt

I Narvik sentrum oppstod det slagsmål mellom to personer natt til lørdag. Politiet Kom til stedet mens det pågikk. Ingen av de involverte ønsket å anmelde forholdet, men den ene hadde kniv med seg og blir anmeldt av politiet for det.

NRK - 17 timer siden

Kontroll på boligbrann i Stokmarknes

Brannvesenet har kontroll på boligbrannen ved Stokmarknes, ifølge innsatsleder fra brann 110-Nordland på stedet. Nødetatene meldte om en boligbrann ved Stokmarknes klokken 03.21 natt til lørdag.

VG - 23 timer siden

Ekspertene raser etter at City-stjernen ble utelatt: – En stor skam

AL KHOR/OSLO (VG) Kritikken haglet fra flere av landets største fotballprofiler da Phil Foden (22) aldri Kom på banen under Englands tannløse forestilling mot USA..

Aftenposten - 23 timer siden

Ekspertene raser etter at City-stjernen ble utelatt: – En stor skam

AL KHOR/OSLO (VG) Kritikken haglet fra flere av landets største fotballprofiler da Phil Foden (22) aldri Kom på banen….

NRK - Igår: 21:30

Aktivister stormet scene i Sverige

Den svenske aktivistgruppen Återställ våtmarker stormet fredag scenen under den svenske «Idol»-finalen. Vakter Kom til stedet og dro vedKommende bort, skriver Aftonbladet..

NRK - Igår: 19:11

Mann over bord på cruiseship overlevde i 15 timer

En passasjer på et cruiseskip falt over bord i Mexico-gulfen og ble funnet i live femten timer seinere. – Det er et av disse Thanksgiving-miraklene, sier Seth Gross i den amerikanske kystvakten, til CNN. Mannen spiste middag sammen med sin søster da han ville ta en tur på toalettet.

NRK - Igår: 18:22

Fengslet svensk-russer anklages for bånd til russisk militær etterretning

Mannen i 60-årene som ble pågrepet i en stor Säpo-aksjon i Stockholm denne uka, er siktet for grov etterretningsvirksomhet mot Sverige og USA. Det Kom fram da mannen ble varetektsfengslet i Stockholm tingrett fredag. Aktor Henrik Olin sier at mannen har forbindelser til den russiske militære etterretningstjenesten GRU.

Klartale - Igår: 16:00

Nordmenn handler i Sverige igjen

Nordmenn brukte 3,3 milliarder kroner i Sverige i tredje kvartal. Tredje kvartal er fra første juli til slutten av september. Det er to milliarder mer enn på samme tid i fjor.

Dagbladet - Igår: 15:13

Reddet i siste liten

Den første originale Netflix-serien skulle egentlig fjernes. Så Kom redningen..

NRK - Igår: 14:59

Britisk løfte om ambulanser til Ukraina

Storbritannias utenriksminister James Cleverly hadde med seg et løfte om 24 ambulanser og 6 pansrede kjøretøy da han besøkte Kyiv fredag. – President Zelenskyj, Storbritannia støtter deg med handling, ikke bare ord. Det har jeg lovet deg, og det løftet skal Storbritannia holde, skriver Cleverly på Twitter i forbindelse med besøket.

Klartale - Igår: 07:00

Flere land øker sikkerheten ved grensene

Berlinmuren strakte seg over 155 kilometer. Muren skilte Øst- og Vest-Berlin. Det endret seg i 1989.

NRK - Igår: 05:25

Trump saksøkes på ny av kvinne som anklager ham for voldtekt

En tidligere journalist som anklager USAs ekspresident Donald Trump for å ha voldtatt henne på 1990-tallet, reise et nytt søksmål mot ham torsdag. Et ettårsvindu der ofre for seksualforbrytelser kan saksøke overgripere også etter at saken er foreldet, åpnet i New York torsdag. Det nye søksmålet ble reist like etter.

NRK - 12 nov 22 kl. 22:02

«The Terminal»-mannen er død

Mehran Karimi Nasseri (77) er død. Nasseri bodde 18 år på Charles de Gaulle-flyplassen i Paris. Han ble berømt over hele verden da Steven Spielberg-filmen «The Terminal» med Tom Hanks i hovedrollen, Kom i 2004.

NRK - Igår: 23:15

Politiet har pågrepet etterlyst bilfører i Kristiansand

Politiet i Kristiansand etterlyste en bilfører som stakk av fra en ulykke på E18 der tre biler var involvert torsdag kveld. – Vi har kontroll på fører av bilen. VedKommende er pågrepet og vil ble fremstilt for legeundersøkelse, opplyser politiet på Twitter rundt klokken 23.

NRK - I førrgår: 21:46

Stakk fra politiet etter kollisjon på E18

En bilfører stakk fra stedet etter en kollisjon på E18 i Kristiansand der tre biler var involvert, melder politiet. Det var tre biler involvert i ulykken som skjedde ved Ikea. I forkant av ulykken har politiet forsøkt å stoppe bilen som stakk av.

NRK - I førrgår: 21:31

Syklist påkjørt

En kvinnelig syklist i 60-årene er kjørt til sykehus etter en trafikkulykke på Nøtterøy. Kvinnen var ved bevissthet da nødetatene Kom til stedet. En mann i 70-årene har kjørt bilen som var involvert i ulykken.

NRK - I førrgår: 18:48

Gro Dahle tildeles hedersprisen under Bragepris-utdelingen

Hedersprisen gikk til Gro Dahle under torsdagens utdeling av Brageprisen 2022. – Forfatteren har vært og er en modig og banebrytende stemme som ikke er redd for tabuer og det unevnelige. Hun er en kilde til debatt og kontrovers.

Dagbladet - I førrgår: 12:31

Ødegaard oppfylte Remis drøm

Jula Kom tidlig for ALS-syke Remi. Med Martin Ødegaards hjelp går Arsenal-drømmen i oppfyllelse..

Aftenposten - I førrgår: 11:56

Oddvar Brå i dramatisk krasj: - Jeg var heldig

Skikongen sier han var heldig som Kom fra det uten en skramme da en elg braste inn i bilen hans..

Aftenposten - I førrgår: 07:08

Fed-referat: Alt tyder på dobbel renteheving i desember

I referatet fra den amerikanske sentralbanken Kom det frem at de er klare for å senke tempoet, og ser for seg slutten….

NRK - I førrgår: 06:29

Brann i trafo og terreng i Bjørnafjorden

Det brenner torsdag morgen i en trafo og terrenget rundt denne i Hålandsdalen i Bjørnafjorden Kommune. Meldingen om brannen Kom klokka 5:47, opplyser Vest politidistrikt. Ifølge politiet brenner det på 70-80 meter i terrenget..

NRK - I førrgår: 05:19

Kina stenger ned by etter protester ved Iphone-fabrikk

I byen Zhengzhou, som huser verdens største Iphone-fabrikk, er det beordret koronanedstengning av flere distrikter etter voldelige protester ved fabrikken. Innbyggere i bykjernen får ikke forlate området med mindre de legger fram en negativ koronatest og tillatelse fra myndighetene. De blir også oppfordret til å ikke gå ut med mindre det er strengt nødvendig, ifølge lokale myndigheter.

NRK - I førrgår: 04:29

Bolsonaros forsøk på å skrote stemmer avvist

Lederen for Brasils øverste valgmyndighet avviste onsdag forespørselen fra president Jair Bolsonaro og hans parti om å annullere et stort antall stemmer. Valdemar Costa, som leder Bolsonaros parti, sa onsdag at partiets gjennomgang har avdekket at alle maskiner som er produsert før 2020, nesten 280.000 – eller 59 prosent av maskinene som ble brukt i andre valgrunde – manglet ID-numre i de interne loggene.

NRK - I førrgår: 03:16

Ny koronatopp i Kina

Det ble registrert 31.454 nye smittetilfeller i Kina onsdag, siterer AFP landets helsemyndigheter på. Det er en ny toppnotering.

NRK - 11 nov 22 kl. 22:01

Rekordstort beslag av metamfetamin i Tyskland

Tysk politi beslagla nylig rundt 200 kilo metamfetamin, det største noensinne i Tyskland. Beslaget har en verdi på opp mot 20 millioner euro, ifølge politiet. Det tilsvarer om lag 205 millioner norske kroner.

NRK - I førrgår: 23:35

Flere skolebarn forsøkt lokket inn i biler i Bærum

På under en uke har tre barneskoleelever i Bærum blitt forsøkt lokket inn i biler av fremmede menn. Rektor på Jar skoler skriver onsdag til foresatte ved barneskolen om to ulike tilfeller der elever på Jar skole har blitt kontaktet av fremmede fra biler, skriver Budstikka. Det siste tilfellet skjedde onsdag morgen da en bil stanset ved ei jente på vei til skolen.

Dagbladet - 23 nov 22 kl. 22:32

Zelenskyj med bønn i hastemøte

Ukrainas president Kom med bønn om mer våpenstøtte etter en rekke russiske angrep mot sivile mål i landet onsdag..

Aftenposten - 23 nov 22 kl. 21:30

«Tid for hevn!» skrev de tyrkiske generalene. Så Kom bombene.

ISTANBUL (Aftenposten): Bombene har regnet i fire dager. Nå frykter folk det som kan Komme..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com