Kom

Sunday, 05 December, 20:39

Nyheter om Kom

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 30 okt 21 kl. 09:27

Finn ikkje ut kvar viruset Kom frå

Med mindre det skjer eit heilt uføresett gjennombrot, vil ein ikkje kunna finna ut om covid-19 spreidde seg frå dyr eller blei lekt frå eit laboratorium, meiner amerikansk etterretning. Fråsegna Kom i ein ny versjon av ei utgreiing frå USA etterretningssjef fredag. Den nye versjonen er ei utviding av den tidlegare utgreiinga som Biden bad om i byrjinga av presidentperioden sin.

Aftenposten - 09 nov 21 kl. 05:39

Datterens befaling gjorde mareritt til lykke for fembarnsmoren

Awatef Kasem Evzey (68) Kom til Norge for 21 år siden. Som mange andre innvandrere ble hun syk etter at hun Kom hit..

Klartale - 13 okt 21 kl. 06:00

Friba ble truet på livet etter OL

JUDO: Friba (til venstre) elsker judo. Det gir henne selvtillit og både fysisk og psykisk styrke.– Friba! Du ble den første!Treneren til Friba Rezayee var både stolt og glad.

NRK - 04 nov 21 kl. 10:08

Indonesia snur om avskogingsplan

Indonesia sin miljøminister meiner den globale planen for å avslutta avskoginga innan 2030 er «upassande og urettferdig». Fråsegna frå ministeren Kom dagen etter at landet Kom med løftet, skriv Reuters. Siti Nurbaya Bakar, som deltok på COP26 i Glasgow, seier planen er i strid med utviklingsplanane til landet, og at dei globale måla bør finjusterast.

NRK - 21 okt 21 kl. 04:44

FN kritiserte Nord-Koreas rakettest

FNs sikkerhetsråd Kom ikke med noen felles uttalelse etter et hastemøte om Nord-Korea siste rakettest i et lukket møte i natt, men flere av medlemslandene kritiserer landet etter oppskytingen av et nytt missil fra en ubåt tirsdag. Norges FN-delegasjon har fordømt rakettesten. Frankrike, Irland og Estland Kom og med fordømmelser: – Oppskytingen er del av et mønster med provokasjoner, heter det i en felles Kommentar fra de tre landene.

NRK - 31 okt 21 kl. 05:35

101 migranter Kom til Norge med fly

101 uigurer Kom i september til Norge fra Tyrkia og søkte asyl. De benyttet en Norwegian-rute med mellomlanding på Gardermoen. Norske myndigheter oppdaget smutthullet og satte en stopper for det, skriver Aftenposten..

NRK - 30 okt 21 kl. 23:29

Thunberg Kom med tog til Glasgow

Den svenske klimaaktivisten Greta Thunberg Kom laurdag til Glasgow der ho vart omringa av politi og tilhengjarar. Ho seier til BBC det er uklart om ho får bli med på noko av det offisielle programmet. Fleire tusen aktivistar har Kome til Glasgow for demonstere..

NRK - 30 okt 21 kl. 13:48

Har fått sitt første koronatilfelle

Tonganarar strøymde til vaksinasjonssentera laurdag etter at regjeringa åtvara om at hovudøya kan bli stengd ned neste veke etter å ha registrert sitt aller første koronatilfelle. Det skriv nyheitsbyrået AFP. Personen som var smitta, var blant 215 personar som Kom frå eit fly frå byen Christchurch i New Zealand.

NRK - 09 nov 21 kl. 14:27

11 smitta ved sykehjem i Porsgrunn

Ved Brevik sykehjem er det i alt 11 som har testet positivt for korona. Fire er testet med den mest pålitelige PCR-metoden, mens sju har brukt en hurtigtest. Tre av de som har fått positiv test er pleiere ved sykehjemmet.

E24 - 09 nov 21 kl. 13:32

Analytikere: Svensker kjøper boliger på billigsalg i Norge

Tirsdag Kom nyheten om at svenske SBB kjøper norske Solon. Svenske eiendomsselskaper har gjentatte ganger vist interesse i Norge den siste tiden..

E24 - 09 nov 21 kl. 13:00

Forlik i Anna Iversen-saken: – Fornøyd

Etter forhandlinger mellom partene Kom Anna Iversen og Rosenberg Worley frem til et forlik..

NRK - 09 nov 21 kl. 10:23

- Kom løpende i bar overkropp

Aurora Trygg bor like ved der hvor hendelsen skjedde. Hun forteller at hun så en mann som var barbeint og i bar overkropp Komme løpende. – Jeg opplevde situasjonen som skummel, hørte skrik og så en barbeint mann i bar overkropp løpe, sier Trygg, som hørte flere skudd..

NRK - 09 nov 21 kl. 09:56

Vitne: – Hørte fem kvinnelige skrik

Et vitne forteller til NRK at hun hørte fem kvinnelige skrik før politiet skjøt en mann på Bislett i Oslo i dag. – Jeg var midt i en massasjetime og midtveis hører jeg fire fem kvinnelige skrik. Og så hørte jeg at trafikken roet seg i gaten og etter hvert blålys og utrykningskjøretøy, sier Iben Louise Borgeteien.

Aftenposten - 09 nov 21 kl. 08:12

– Vi Kom frem til at vi måtte avlede Carl: gi ham noe å holde fingrene i

Tidligere statsminister Erna Solberg vil verken bekrefte eller avkrefte at hun var villig til å gå av hvis….

NRK - 09 nov 21 kl. 02:17

Ekspresident frykter for sitt liv

Georgias fengslede ekspresident Mikhail Saakasjvili har sultestreiket i 39 dager, og sier han frykter for sitt liv i fengselet. Saakasjvili var president fra 2004 til 2013, og ble arrestert i oktober da han Kom tilbake fra eksil i Ukraina..

Aftenposten - 08 nov 21 kl. 19:00

– Jeg levde på en sky. Så Kom den veggen som jeg aldri hadde møtt

Mohamed Elyounoussi vil bruke en av karrierens største nedturer som motivasjon før skjebnekampene mot Latvia og….

NRK - 08 nov 21 kl. 17:54

Rashford ute av England-troppen 

Manchester United-stjernen Marcus Rashford har meldt forfall til årets siste England-kamper. Inn Kommer Arsenal-Kometen Emilie Smith Rowe for første gang. Det opplyser Englands fotballforbund (FA) i en pressemelding.

VG - 08 nov 21 kl. 15:13

Fikk stein på frontruten i 100 km/t: - Kunne gått mye verre

Glenn Holid Kom i 100 kilometer i timen på E6 ved Vestby da en stein på størrelse med to knyttnever traff frontruten. Han tror den ble kastet fra en bro..

NRK - 08 nov 21 kl. 14:59

Fastlege dømt for voldtekt

En fastlege er i Oslo tingrett dømt til fem år og seks måneder i fengsel for å ha voldtatt en pasient. Den tidligere legen ble dømt for samtlige punkter i tiltalen, som omhandler seksuell omgang med en bevisstløs person, misbruk av stilling og fremstillinger som seksualiserer barn, melder TV 2. Voldtekten han ble dømt for, skjedde ifølge tiltalen på mannens legekontor i juli 2018.

Klartale - 08 nov 21 kl. 08:58

Har for mange el-sparkesykler ute

For noen måneder siden Kom det strenge regler for el-sparkesykler. Nå viser det seg at fem av 12 utleiere har for mange sykler ute..

Aftenposten - 08 nov 21 kl. 03:33

Hovland etter karrierens største seier: – Veldig spesielt

Mens de to første seirene på PGA-touren Kom etter nervepirrende dramaer, hadde Viktor Hovland (24) full kontroll da han….

VG - 08 nov 21 kl. 03:33

Hovland etter karrierens største seier: – Veldig spesielt

Mens de to første seirene på PGA-touren Kom etter nervepirrende dramaer, hadde Viktor Hovland (24) full kontroll da han tok sin tredje seier..

NRK - 07 nov 21 kl. 23:02

Mener Musk må selge Tesla-aksjer

Et flertall av Twitter-følgerne til Tesla-sjef Elon Musk mener at han bør selge 10 prosent av sine Tesla-aksjer. Musk la lørdag ut et spørsmål til sine 62 millioner Twitter-følgere om han burde selge, og søndag hadde et flertall stemt ja. – Jeg var forberedt på å godta begge resultater, sa Musk, som jevnlig bruker Twitter til å Komme med uventede kunngjøringer eller overraskende Kommentarer.

Aftenposten - 07 nov 21 kl. 18:54

Sande skjøt nytt liv i gullkampen: Uavgjort i Haugesund

(FK Haugesund – Bodø/Glimt 2–2) Haugesund tok ledelsen tidlig, men i den andre omgangen Kom Hugo Vetlesen inn..

VG - 07 nov 21 kl. 18:54

Sande skjøt nytt liv i gullkampen: Uavgjort i Haugesund

(FK Haugesund – Bodø/Glimt 2–2) Haugesund tok ledelsen tidlig, men i den andre omgangen Kom Hugo Vetlesen inn. Han snudde kampen på egenhånd, men det ble med ett poeng for gulljagende Glimt etter en sen utligning..

VG - 07 nov 21 kl. 18:54

Knutsen etter sent utligningsmål: – Litt utilgivelig

(FK Haugesund – Bodø/Glimt 2–2) Haugesund tok ledelsen tidlig, men i den andre omgangen Kom Hugo Vetlesen inn. Han snudde kampen på egenhånd, men det ble likevel med ett poeng for gulljagende Glimt etter en sen utligning..

Aftenposten - 07 nov 21 kl. 18:54

Skjøt nytt liv i gullkampen

(FK Haugesund – Bodø/Glimt 2–2) Haugesund tok ledelsen tidlig, men i den andre omgangen Kom Hugo Vetlesen inn..

NRK - 07 nov 21 kl. 18:26

Døde etter smitte fra uvaksinert

Østre Toten Kommune bekrefter nå at en person er død etter kontakt med en uvaksinert helsearbeider. Samtidig innrømmer helsemyndighetene at de mangler oversikt over omfanget og at det kan være mørketall. Dødsfallet skjedde på Labo bo- og servicesenter i Østre Toten Kommune 31.

NRK - 07 nov 21 kl. 18:25

Stengt i 20 mnd - USA åpner igjen

USA gjenåpner mandag grensene for utenlandske reisende som er fullvaksinert, for første gang på 20 måneder, skriver NTB. Den langvarige stengningen av grensene har skilt familier, gjort stor skade på turismen og forretningsvirksomhet i grenseområdene og skapt diplomatiske forviklinger. Stengningen ble innført i mars i 2020 av daværende president Donald Trump i et forsøk på å hindre spredning av koronaviruset, og har blitt videreført av president Joe Biden.

Aftenposten - 07 nov 21 kl. 18:08

Sandviken-gutten Kom tilbake for å skrive historie. – Jeg er utrolig stolt av laget

– Å få være med på å påvirke historien i min bydel, i vår by, er veldig stort og emosjonelt..

NRK - 07 nov 21 kl. 17:31

Instruerer leger om abortloven

Polens helsedepartement presiserer overfor polske leger at det ifølge landets lover er tillatt å utføre abort dersom en kvinnes liv og helse er i fare. Instruksen Kom søndag etter en helg med store landsomfattende protester etter at en gravid kvinne døde i september. Kvinnen var gravid med et foster som ikke var levedyktig.

NRK - 07 nov 21 kl. 16:17

Stoppet på Kastrup med 5,5 mill.

Dansk grensepoliti pågrep nylig en mann på Kastrup-flyplassen i København som hadde 5,5 millioner danske kroner i kontanter i en koffert, skriver NTB. Mannen i 40-50-årsalderen Kom til Kastrup for noen dager siden. Hvor han skulle reise til, har ikke politiet sagt noe om.

VG - 07 nov 21 kl. 09:29

Deler «skremselspropaganda» etter ekspert-kritikk: – Jeg har selv vært svært tynn

Både Hans Christer Holund (32) og Emil Iversen (30) har åpnet seg og delt sine tanker om næring og toppidrett, etter at langrennsekspert Petter Skinstad tidligere i uken Kom med krass kritikk..

NRK - 06 nov 21 kl. 19:58

Redningsskip med 800 legger til kai

Et tysk redningsskip med 800 flyktninger og migranter om bord, har fått tillatelse til å legge til kai i havnebyen Trapani på Sicilia. Redningsskipet Sea-Eye 4 driftes av en tysk hjelpeorganisasjon med samme navn og har de siste dagene plukket opp om lag 800 migranter fra skrøpelige farkoster i Middelhavet. Deriblant 200 barn samt fem gravide kvinner.

Aftenposten - 06 nov 21 kl. 19:32

Plutselig var vannet på Tjuvholmen grønt: – Som en tykk suppe

Da Alex Alcocer Kom på jobb tirsdag, var vannet på Tjuvholmen helt grønt..

Aftenposten - 06 nov 21 kl. 14:00

Da alpinisten (23) hadde det som verst, fikk hun et dikt av pianisten (69). Så skjedde det noe rart.

Kajsa Vickhoff Lie var på vei til noe stort. Men så Kom fallet. Det skulle føre til et vennskap med en hun aldri hadde….

NRK - 06 nov 21 kl. 11:19

Full mann spyttet på politiet

På Oslo lufthavn Gardermoen har en mann blitt tatt av flyet ved gate fordi han var full. Han var aggressiv mot vekterne på flyplassen, og da politiet Kom, spyttet ham på dem. Mannen er pågrepet og anmeldt..

E24 - 06 nov 21 kl. 06:00

– Han Kom til Norge uten noe – og det glemmer han aldri

Dyar Al-Ashtari (26) er krigsflyktningen som ble gründer og internettmillionær. Pengene går til fine biler, klokker – og en av verdens største youtuberes siste prosjekt..

Dagbladet - 05 nov 21 kl. 19:28

Ungdommer rystet etter politiøvelse

Fem mindreårige ungdommer ved Holtet videregående skole deltok på en politiøvelse i regi av Den kongelige politieskorte. De Kom ut av øvelsen både rystet og med skader. - Ganske sjokkert, sier rektor..

NRK - 05 nov 21 kl. 17:48

Krass kritikk fra Oslo Kommune

Oslo Kommune reagerer på at Bane Nor nå har bestemt seg for å utsette planene om togutbyggingen i Brynsbakken i fem år. – Det Kom som et sjokk at Bane Nor nå utsetter planene i årevis. Bane Nor har presset Oslo Kommune til å hastebehandle togutbygging i Brynsbakken, for så å kaste kortene få måneder senere.

NRK - 04 nov 21 kl. 23:34

Skal lede Vatikanets administrasjon

For første gang skal en kvinne lede Vatikanets administrasjon. Pave Frans har utnevnt Raffaella Petrini til ny generalsekretær. Paven har gjentatte ganger sagt at han ønsker mer likestilling i den katolske kirken.

VG - 04 nov 21 kl. 18:07

Helsepersonell med pasientkontakt får boosterdose

Torsdag kveld Kom helseminister Ingvild Kjerkol (Ap) med en gladnyhet til helsepersonell med pasientkontakt..

NRK - 04 nov 21 kl. 17:51

ANC gjorde det dårleg i lokalval

Det sørafrikanske regjeringspartiet ANC har gjort sitt dårlegaste val sidan dei Kom til makta i 1994. I lokalvalet i Sør-Afrika fekk dei 46 prosent av stemmene, melder Reuters. Ved førre lokalval i 2016 fekk partiet 54 prosent av stemmene..

E24 - 04 nov 21 kl. 11:45

Jeff Bezos solgte Amazon-aksjer verdt 17 milliarder

Amazon-gründerens aksjesalg Kommer etter Kom med store lovnader under klimatoppmøtet i Glasgow..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt