Kom

Monday, 06 February, 03:21

Nyheter om Kom

Sortering: Relevans | Senaste
Klartale - 24 jan 23 kl. 11:15

Afghanske idrettskvinner frykter Talibans hevn

Noura hadde så lyst til å drive med idrett at hun gikk mot sin egen familie. Morens slag og ekle rop fra naboene fikk henne ikke til å slutte. Hun elsker idrett.

Klartale - 31 jan 23 kl. 08:44

– Tror 2023 blir mitt siste år

Britiske Mo Farah er en av verdens beste løpere. Nå sier han at 2023 kanskje blir hans siste år som toppidretts-utøver. Farah skal løpe London Marathon 23.

NRK - 1 time siden

Russlands utenriksminister besøker Irak

Russlands utenriksminister Sergej Lavrov Kom søndag til Bagdad for å ha samtaler om energi og matsikkerhet i lys av krigen i Ukraina. Han Kom til Bagdad med en stor delegasjon som inkluderer investorer og ledere for olje- og gassindustrien, ifølge en talsmann for Iraks utenriksdepartement, Ahmed al-Sahhaf. Lavrov skal møte både president Abdul Latif Rashid, statsminister Mohammed Shia, utenriksminister Fuad Hussein og parlamentspresident Mohammed al-Halbussi.

NRK - 6 timer siden

Redningsaksjon etter mann i snøstorm

Klokken ti over fem fikk politiet melding om at en mann hadde kjørt skuter over Namsvatnet. Mannen Kom ikke frem til avtalt tid og ble meldt savna. Det er snøstorm i området.

NRK - 24 jan 23 kl. 17:55

Traktorvelt på Voss: Mann i 70-årene sendt til sykehus

En mann i 70 årene ble sendt til sykehus etter at han fikk beinet sitt fastklemt etter en traktorvelt på Bolstadøyri i Voss i ettermiddag. Han ringte selv til politiet like før klokken 13.00, som rykket ut sammen med brannvesen og ambulanse.

Klartale - I førrgår: 14:44

Rasisme rammer kvinner og menn forskjellig

– Menn blir sammenliknet med dyr. De får dyrelyder ropt etter seg, sier Cora Alexa Døving. Hun er redaktør for en ny bok om rasisme i Norge.

NRK - 02 feb 23 kl. 20:11

Nordea tildeles prognoseprisen for 2021

Nordea tildeles prognoseprisen for 2021. Prisen deles ut til den som avga de mest presise makroøkonomiske prognosene for 2021. Det er første gang Nordea vinner prisen.

Klartale - 02 feb 23 kl. 16:15

Håper på et mer inkluderende friluftsliv

Dette er et debattinnlegg. Meningene er skribentens egne. Din klare mening kan sendes inn her.

NRK - 01 feb 23 kl. 18:18

Opec+-møte anbefaler fortsatt kutt i oljeproduksjonen

En ministerKomité i Opec-samarbeidet Opec+ anbefaler den utvidede gruppen å videreføre oljeproduksjonskuttet som ble vedtatt i fjor høst. I oktober ble de 13 Opec-landene og deres ti samarbeidsland – inkludert Russland – enige om å redusere oljeproduksjonen med 2 millioner fat per dag ut 2023. Kuttet Kom som følge av krigen i Ukraina og de usikre utsiktene for verdensøkonomien.

NRK - 01 feb 23 kl. 17:36

Nordea tildeles prognoseprisen for 2021

Nordea tildeles prognoseprisen for 2021. Prisen deles ut til den som avga de mest presise makroøkonomiske prognosene for 2021. Det er første gang Nordea vinner prisen.

NRK - 31 jan 23 kl. 12:46

Søndag 5. februar starter Turåret

Søndag 5. februar er det klart for årets Kom deg ut-dag. Meningen er å inspirere folk til uteaktiviteter om vinteren.

NRK - 26 jan 23 kl. 03:53

«Ida Halvorsen» fra «Hard Asfalt» er død

Kvinnen bak pseudonymet Ida Halvorsen, kjent gjennom boken og filmen «Hard Asfalt», er død, 67 år gammel. Det Kommer fram i en dødsannonse i Aftenposten torsdag. – Ida døde 67 år gammel i januar 2023.

NRK - 2 timer siden

Mali kaster ut FNs menneskerettsrepresentant

Mali gir FN-delegasjonen Minusmas menneskerettighetsrepresentant 48 timer på å forlate landet. Beslutningen er tatt etter at en menneskerettsaktivist i Mali i forrige måned på et møte med FN beklaget seg over sikkerhetssituasjonen i landet og anklaget regimets nye russiske militære partnere for grove brudd på menneskerettighetene. Regimets begrunnelse for å kaste ut Guillaume Ngefa Atonodok Andali var at han har tatt parti ved å møte aktivisten og andre fra sivilsamfunnet.

NRK - 7 timer siden

Sandvolleyball: Mol og Sørum til topps i Doha – vant naboduell i finalen

Sandvolleyballduoen Anders Mol og Christian Sørum vant finalen i verdenstourturneringen i Doha. I finalen ble svenske David Åhman og Jonatan Hellvig slått. Den norske duoen tok sin første triumf i 2023-sesongens første turnering med settsifrene 21-19, 21-19.

NRK - 7 timer siden

Restaurant Festningen i Oslo manglet sprinkleranlegg

Restaurant Festningen ble totalskadd i en brann lørdag kveld. Nå Kommer det fram at det historiske bygget manglet sprinkleranlegg. Det bekrefter Forsvarsbygg, som på vegne av staten forvalter den 187 år gamle verneverdige bygningen, melder Aftenposten.

Aftenposten - 9 timer siden

RBK-sjefens dom: – Ikke på det nivået vi må være

Han meldte «Håkon Røsten-mål» før det Kom. Men Kjetil Rekdal var samtidig tydelig etter 88 målløse minutter mot Levanger..

Aftenposten - 11 timer siden

Mourinho med nådeløs Solbakken-dom

Roma-trener José Mourinho (60) Kom med en klar beskjed til sin norske nysignering Ola Solbakken (24) etter 2–0-seieren….

VG - 11 timer siden

Mourinho med nådeløs Solbakken-dom: – Han forstår ikke hva høyt press er

Roma-trener José Mourinho (60) Kom med en klar beskjed til sin norske nysignering Ola Solbakken (24) etter 2–0-seieren over Empoli lørdag..

NRK - 13 timer siden

Kjent irakisk miljøaktivist bortført av væpna menn

Væpna menn har bortført den kjente irakiske miljøaktivisten Jassim al-Assadi som kjemper for de bevaringsverdige sumpområder sør i landet. Sumpområdene i Mesopotamia, som ligger mellom de to store elvene Eufrat og Tigris sør i Irak, står på Unescos verdensarvliste. 65 år gamle Assadi leder miljøorganisasjonen Nature Iraq og har ofte opptrådt i irakiske og internasjonale medier for å advare om hvilke trusler området er utsatt for.

NRK - 15 timer siden

Luftambulanse til trafikkulykke på Geilo

Luftambulansen er på veg til ei trafikkulykke på Geilo, etter at eit køyretøy Kom over i motgåande felt. – Ulykka framstår meir alvorleg enn første melding, skriv Sør-Aust politidistrikt på Twitter, som først skreiv at det ikkje var nokon personskader. Fire personar og to biler er involvert i ulykka.

NRK - 15 timer siden

Luftambulanse til trafikkulykke i Hol

Luftambulansen er på veg til ei trafikkulykke på riksveg 7 mellom Hagafoss og Geilo i Hol Kommune, etter at eit køyretøy Kom over i motgåande felt. Fire personar og to biler er involvert i ulykka. Brannvesenet og ambulanse er på staden.

Aftenposten - 17 timer siden

Hun flyttet bort fra familien for å satse alt i Brann. Så Kom smerten.

Forsvarskjempen sto øverst på Brann-trenerens ønskeliste før årets sesong, men dagen før lagets første treningskamp gikk….

NRK - 17 timer siden

Birgitte Næss Kom på førsteplass i åpen klasse i Femundsløpet

Birgitte Næss gikk inn som vinner av F650 2023, NM Langdistanse i åpen klasse under Femundsløpet. Femundløpet er et langdistanse sledehundløp som går av stabelen hver vinter. Hundespannene starter i bergstaden Røros og kjører gjennom syv Kommuner og det..

Klartale - 24 jan 23 kl. 07:00

Hvordan ble barna bli adoptert ulovlig?

Tre år gamle Clara fra Ecuador forsvant brått en dag. Moren hennes lette og lette. Men da var Clara allerede på vei til Norge.

NRK - 19 timer siden

Polen: Opplæringen av ukrainske soldater i bruk av Leopard-stridsvogner er i gang

Polen er allerede i gang med opplæringen av ukrainske soldater i bruk av Leopard-stridsvogner, ifølge landets forsvarsminister. De ukrainske soldatene får opplæringen i Polen, sier forsvarsminister Mariusz Baszczak til lokale medier. Han reiste ifølge det polske nyhetsbyrået PAP til Kyiv fredag for å diskutere planene om å levere Leopard 2-stridsvogner til Ukraina.

NRK - 22 timer siden

Colombia: Ballonglignende objekt var i colombiansk luftrom

Luftforsvaret i Colombia melder om at de rett før helgen observerte et objekt som lignet en ballong i luftrommet sitt. – Morgenen den 3. februar observerte luftforsvaret et objekt 55.

Aftenposten - 23 timer siden

Sondre Guttormsen med ny rekord i stavsprang

Sondre Guttormsen imponerte i et stevne i New Mexico, Kom seg over 5.90, og satte dermed både personlig rekord og norsk….

Aftenposten - 23 timer siden

Sondre Guttormsen med norsk rekord i stavsprang

Sondre Guttormsen imponerte i et stevne i New Mexico, Kom seg over 5.90, og satte dermed både personlig og norsk rekord..

NRK - Igår: 00:00

Brannvesenet begynner å få kontroll på brannen på Festningen restaurant

Klokken 23.30 sier vaktKommandør Arvid Nordstrand til NTB at brannvesenet begynner å få kontroll på brannen på restauranten på Akerhus festning. – Vi vil nok holde på i hele natt, og sannsynligvis utover dagen i morgen, sier han til NTB.

NRK - Igår: 00:00

Brannen på Festningen restaurant under kontroll

Brannen i Festningen resaturant er under kontroll. Det sier innsatsleder for brannvesenet Eirik Håheim Pedersen til NRK. Bygningen som brenner, rommer den ærverdige restauranten.

NRK - Igår: 22:01

Fotgjengar påkøyrd i Sogndal – bil køyrd frå staden

Ein fotgjengar er påkøyrd i Sogndal i nærleiken av sentrum, melder Vest politidistrikt. Hendinga skjedde rett før klokka 22, laurdag kveld. Ein bil er køyrd frå staden.

NRK - Igår: 22:01

Fotgjengar påkøyrd i Sogndal – bil køyrde frå staden

Ein fotgjengar er påkøyrd i Sogndal i nærleiken av sentrum, melder Vest politidistrikt. Hendinga skjedde rett før klokka 22, laurdag kveld. Ein bil køyrde frå staden.

NRK - Igår: 15:08

Hundespann påkjørt av bil under Femundløpet – én hund er død

Et hundespann ble lørdag påkjørt av en bil ved Galten i Engerdal under sledehundløp Femundløpet. Én hund er død, opplyser arrangøren. Ulykken skjedde ved da hundespannet skulle krysse fylkesvei 217 ved Galten gård.

Aftenposten - Igår: 13:35

Meteorologene: – Søndag er den store «Kom deg ut»-dagen

Østlandet får en fin utedag i morgen, mens resten av landet kan vente seg mer regn og ruskevær, ifølge meteorologene..

NRK - Igår: 12:51

Mindreårig gut til sjukehus etter gokart-ulykke i Haugesund

Ein mindreårig gut framstod alvorleg skadd etter ei ulykke på ein gokart-bane i Haugesund, melde politiet i Sør-Vest laurdag ettermiddag. Berre ein person er involvert, opplyser politiet. Då politiet Kom på staden var guten køyrd avgårde til sjukehuset, fortel innsatsleiar Hennig Vik.

NRK - Igår: 10:36

To menn tiltalt for overgrep mot mindreårige jenter

To menn i første del av 20-årene er tiltalt for seksuell omgang med jenter mellom 14 og 16 år i Sandnes. Ingen av de to mennene erkjenner straffskyld, skriver Stavanger Aftenblad. – Han la til grunn at fornærmede var over den seksuelle lavalder, sier forsvareren til en 22 år gammel mann, advokat Odd Rune Torstrup.

NRK - Igår: 04:05

Brasil har senket gammelt krigsskip i Atlanterhavet

Brasil har senket et hangarskip ute av drift i Atlanterhavet, til tross for advarsler om at skipet var fullt av giftige materialer. Det planlagte og kontrollerte forliset skjedde sent fredag ettermiddag, rundt 350 kilometer utenfor den brasilianske kysten i Atlanterhavet, ifølge landets sjøforsvar. Skipet ble senket i et område med en dybde på rundt 5.

NRK - I førrgår: 01:09

Ung mann skadet i alvorlig voldshendelse i Kristiansand

Politiet søker etter en eller flere gjerningspersoner etter en alvorlig voldshendelse på Nodeland utenfor Kristiansand by. Politiet er på stedet med flere patruljer. – Politiet fikk melding fra AMK og samtidig andre nødtelefoner om en alvorlig voldhendelse som har skjedd utendørs, sier operasjonsleder Arve Myklebust til NRK.

VG - I førrgår: 00:44

Frikjenner Elon Musk etter Twitter-melding

SAN FRANCISCO (VG) Juryen i rettssaken mot Elon Musk Kom frem til at han ikke er skyldig i å ha villedet Teslas aksjonærer etter en Twitter-melding i 2018..

Klartale - I førrgår: 16:30

Disse skal kjempe om å representere Norge

Det er finale i Melodi Grand Prix (MGP) lørdag. Etter tre delfinaler, skal ni artister kjempe om å vinne. Vinneren får være med i den internasjonale finalen Eurovision.

NRK - I førrgår: 16:07

Lagmannsretten avslo krav om midlertidig stans i ulvejakt

Fredag ettermiddag Kom Borgarting lagmannsrett med en kjennelse som åpner for lisensfelling innenfor ulvesonen. Lagmannsrett har avslått tre organisasjoners begjæring om midlertidig stans i lisensfellingen av ulv. Utfallet er motsatt av i tingretten..

NRK - I førrgår: 16:05

Kunnskapsminister Tonje Brenna innlagt på sykehus

Kunnskapsminister Tonje Brenna er innlagt på sykehus, det skriver hun på Facebook. – Siden onsdag har jeg vært innlagt på Ahus. Unnskyld til alle jeg ikke fikk møtt, og som jeg hadde avtalt besøk og møter med.

NRK - I førrgår: 14:23

Dagbladet: Handelen stupte etter prisøkningen

Onsdag Kom det lenge varslede prishoppet i dagligvarebutikkene her til lands. Det endte med en nedgang på 20 prosent i handelen. Nordmenn handlet onsdag for 180 millioner kroner mindre enn dagen før, viser tall Dagbladet Børsen har fått fra BankAxept.

NRK - I førrgår: 12:04

Aps Kommunikasjonssjef slutter

Etter bare knapt tre måneder i jobben slutter Ole Martin Buene som Kommunikasjonssjef i Arbeiderpartiet. – Det ble dessverre ikke rett for meg, uten at det er noen dramatikk i det. Jeg heier videre på Arbeiderpartiet fra utsiden, sier han til NRK.

NRK - I førrgår: 11:34

Åtte døde migranter hentet opp av Middelhavet

Likene av fem menn og tre kvinner ble hentet fra en migrantbåt i havsnød av den italienske kystvakten torsdag kveld. 42 overlevende ble brakt i land. Det sier ordfører Filippo Mannino på øya Lampedusa.

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com