Kjørte

Monday, 06 February, 05:01

Nyheter om Kjørte

Sortering: Relevans | Senaste
Klartale - 09 jan 23 kl. 06:30

Blir det en ny uke med kaos for pendlere?

11. desember åpnet Follobanen. Det skulle gi kortere reisetid for folk som pendler med tog inn til Oslo.

NRK - I førrgår: 06:37

FylleKjørte fra Göteborg til Tønsberg

En 34 år gammel kvinne er dømt til 28 dagers fengsel etter at hun promilleKjørte fra Göteborg til Tønsberg. Kjøreturen endte med en utforkjøring uten at noen kom til skade i fjor høst. 34-åringen som innrømmet at hun drakk vodka mens hun Kjørte, hadde en promille på 2,64 etter ulykken.

NRK - 25 jan 23 kl. 08:47

Dovrebanen fortsatt stengt - lastebil ødela strømledning

Dovrebanen er fortsatt stengt mellom Oppdal og Berkåk i Trøndelag etter at en lastebil Kjørte av E6 og rev med seg kjøreledningen til toget tirsdag ettermiddag. – Det jobbes for fullt. Dette er en ganske uvanlig hendelse, sier pressevakt Olav Nordli i Bane Nor til Adresseavisen onsdag morgen.

NRK - Igår: 15:08

Hundespann påkjørt av bil under Femundløpet – én hund er død

Et hundespann ble lørdag påkjørt av en bil ved Galten i Engerdal under sledehundløp Femundløpet. Én hund er død, opplyser arrangøren. Ulykken skjedde ved da hundespannet skulle krysse fylkesvei 217 ved Galten gård.

NRK - Igår: 10:52

Person påkjørt i Holmestrand – fører stakk fra stedet

En kvinne ble påkjørt i et gangfelt i Holmestrand sentrum rett før klokka elleve. Hun er våken og bevisst. Bilen som Kjørte på henne stakk fra stedet.

NRK - 30 jan 23 kl. 20:51

Kjørte over person etter slåsskamp

To personer var mandag kveld involvert i en slåsskamp i Ål. Ingen skal ha blitt fysisk skadet i slåsskampen, men en av de involverte ble kjørt over av en bil, før bilen Kjørte vekk. Det skriver politiet på Twitter.

NRK - Igår: 05:26

Svært mange viltpåkjørsler i Innlandet

Det siste døgnet er 14 elger og 9 rådyr blitt påkjørt i Innlandet. Den siste tiden har det vært svært mange viltpåkjørsler. I januar ble det registrert 500 påKjørte dyr, skriver politiet i Innlandet.

Klartale - 28 dec 22 kl. 12:50

Politi råKjørte og fikk bot

En person i politiet råKjørte. Personen Kjørte en politibil, men hadde ikke grunn til å kjøre for fort. Det mener Spesialenheten for politisaker.

NRK - 28 jan 23 kl. 21:33

Minst 24 omkom i bussulykke i Peru

Minst 24 mennesker mistet livet da en buss med 60 passasjerer Kjørte utfor veien og ned i ei kløft nordvest i Peru, ifølge politiet i det søramerikanske landet. Bussen tilhørte busselskapet Qorianka Tours og var lørdag på vei fra hovedstaden Lima til Tumbes på grensa til Ecuador da ulykken skjedde. Bussen Kjørte av veien i nærheten av byen Organos, opplyser politiet.

NRK - Igår: 06:18

Tatt etter biljakt i Oslo

To personer er kjørt i arresten etter en biljakt i Gamle Oslo natt til lørdag. Bilen de Kjørte skal ha truffet en parkert bil i Schweigaards gate. Begge mistenkes ifølge politiet på Twitter å ha kjørt bilen.

Klartale - 30 jan 23 kl. 12:06

Tyre Nichols ble drept av politiet

Tyre Nichols døde 10. januar. Tre dager tidligere hadde han blitt banket opp av politiet.

NRK - I førrgår: 12:56

Person til sykehus etter trafikkulykke i Lyngdal

Totalt tre kjøretøy, en tankbil og to personbiler, og tre personer er involvert i en trafikkulykke på riksvei 42 ved Flottorp i Lyngdal. Først kolliderte tankbilen og en personbil, før en annen personbil Kjørte inn i tankbilen bakfra. En person er skadet og fraktet til sykehus i Kristiansand med luftambulanse.

NRK - 26 jan 23 kl. 06:57

Politiet advarer om glatte veier på Østlandet, Innlandet og Sør-Vestlandet

Det har vært en ulykke med fem biler involvert på riksvei 25 på Vangli på Hamar i Innlandet. To av bilene kolliderte og tre andre Kjørte av veien for å ikke kjøre inn i dem. Ingen personer er skadet, melder politiet i Innlandet.

NRK - 03 feb 23 kl. 02:01

Mann dømt til betinget fengsel etter å ha fyllekjørt T-bane i Oslo

En mann i 30-årene som hadde 1,7 i promille mens han Kjørte T-bane gjennom Oslo sentrum, er dømt til betinget fengsel og slipper altså å sone. Mannen har selv forklart at han drakk vin mens han Kjørte toget, og at det ikke er første gang, skriver Rett24. Mannen ble tiltalt for brudd på jernbanelovens promillegrense, som er den samme som etter vegtrafikkloven.

NRK - 25 jan 23 kl. 16:01

Søppelbil havnet i skiløypa

En søppelbil fra renovasjons- og gjenvinningsetaten havnet onsdag ut skiløypa ved Tryvannstua i Oslo. Hvor den til slutt Kjørte seg fast. Sven Erik Liland, som var ute på skitur, sier til NRK at han var overrasket da han så søppelbilen.

NRK - 01 feb 23 kl. 08:08

Ung gutt påkjørt i Oslo

Politi og ambulanse er på vei til Økern etter melding om en påkjørse, det skriver politiet på Twitter. - Det er en ung gutt som er påkjørt ifm at han skulle krysse veien. Bil og fører som Kjørte på gutten er ikke lenger på stedet, skriver politiet..

NRK - Igår: 06:18

Tatt etter kort biljakt i Oslo

To personer er kjørt i arresten etter en biljakt i Gamle Oslo. Bilen de Kjørte skal ha truffet en parkert bil. Begge mistenkes ifølge politiet på Twitter å ha kjørt bilen.

NRK - 15 jan 23 kl. 22:52

Taxi Kjørte ut i T-banesporet i Oslo

En taxi Kjørte av veien, gjennom et gjerde og havnet med fronten ut i T-banesporet mellom Gaustad og Ris i Oslo søndag kveld. – Midt mellom Gaustad og Ris T-banestasjon har en bil kjørt ut i T-banesporet. Nødetatene er på vei.

Klartale - 27 dec 22 kl. 08:53

Buss og biler seiler av veien på glattisen

Været skaper trøbbel på veiene. I flere dager har det vært svært glatt. Natt til tirsdag gikk det galt i Voss.

NRK - 18 jan 23 kl. 01:59

Bil Kjørte på fotoboks

En bil Kjørte natt til onsdag av veien og inn i en fotoboks på Strømmen i Akershus. Det var tre personer i bilen. Alle fremstår som uskadd, ifølge politiet.

NRK - 24 jan 23 kl. 21:11

Togtrafikken trolig rammet i et døgn etter at trailer rev ned kraftledning

Togtrafikken er kraftig rammet etter at en trailer tirsdag kveld rev med seg en kjøreledning til toget ved Revmoen i Oppdal da den Kjørte av veien. Hendelsen skjedde ved 17-tiden tirsdag ettermiddag og inntil videre er all ferdsel stengt mellom Berkåk og Oppdal stasjon. – Det vil antakelig ta til utpå kveldstid i morgen å rette opp.

NRK - 24 jan 23 kl. 15:48

VM-gull til Saltvik Pedersen

Jesper Saltvik Pedersen (23) innfridde som favoritt og tok gullet i superkombinasjonen i alpin-VM for parautøvere i Espot. Saltvik slo nestemann med 0,86 sekunder. Gullet er vestlendingens andre i VM-sammenheng.

NRK - 6 timer siden

Trafikkpoliti dømt til fem år fengsel i USA

Tremaine Jackson har erkjent straffskyld for blant annet forsøk på kidnapping, ulovlig seksuell atferd fra en myndighetsperson og ulovlig fengsling med seksuelle hensikter. Mannen som tidligere jobbet som trafikkpoliti må nå sone fem år i fengsel, skriver Fox News. Han ble pågrepet september 2019.

NRK - 6 timer siden

Mann i trygghet etter å ha kjørt seg fast med snøscooter

En mann som Kjørte seg fast med snøscooter ved Namsvatnet i Trøndelag utløste en redningsaksjon søndag kveld. Da han ble funnet viste det seg at han ikke trengte hjelp. Like før klokken 21 klarte han å komme seg til oppmøtested for egen maskin.

NRK - 22 dec 22 kl. 11:28

Bilist Kjørte rett inn i ras i Kvam

Det ble dramatisk for en bilist som Kjørte på fylkesvei 576 i Kvam i Vestland torsdag morgen. I løpet av morgenen har det gått et større ras, som har dratt med seg masser ut i veien. En personbil Kjørte rett inn i skredet, skriver Hordaland Folkeblad.

Aftenposten - 22 jan 23 kl. 10:38

McGrath Kjørte ut i Kitzbühel: - Et minefelt

Det ble ingen stor førsteomgang for Atle Lie McGrath (22) som Kjørte ut og er ute av slalåmen i Kitzbühel..

NRK - 08 jan 23 kl. 07:26

19 personer omkom i trafikkulykke i Kina

19 mennesker omkom og 20 ble skadd da en lastebil Kjørte inn i et begravelsesfølge ved et krematorium i Kina natt til søndag. Ulykken skjedde i Jiangxi-provinsen øst i Kina like før klokken 1 lokal tid. Ifølge statlige medier Kjørte en lastebil inn i et begravelsesfølge som hadde lagt ned en offergave i veikanten og var på vei til et krematorium.

NRK - 03 feb 23 kl. 04:10

Minst 17 omkom i bussulykke i Pakistan

Minst 17 personer omkom da en passasjerbuss og en lastebil kolliderte nordvest i Pakistan natt til fredag. Ulykken skjedde i Kohat-distriktet i Khyber Pakhtunkhwa-provinsen nordvest i Pakistan, sier en talsperson for den lokale redningstjenesten til landets statsmedier. – Vi har fraktet alle omkomne og skadde til et sykehus i Kohat, sier talspersonen.

NRK - 26 jan 23 kl. 06:57

Politiet advarer om glatte veier på Østlandet og Innlandet

Det har vært en ulykke med fem biler involvert i Innandet. To av bilende kolliderte og tre andre Kjørte av veien for å ikke kjøre inn i dem, melder politiet. Ingen personer er skadet.

VG - 01 feb 23 kl. 21:46

Skal ha kjørt Tesla utfor stup med vilje – siktet for drapsforsøk på familien

Politiet mener den 41 år gamle California-mannen med vilje Kjørte bilen utfor det rundt 75–90 meter høye stupet i et forsøk på å ta livet av kona og deres to små barn. På mirakuløst vis overlevde alle fire..

NRK - 26 jan 23 kl. 21:52

Raumabanen åpnet

Raumabanen skal være åpen igjen, skriver 110-sentralen. Bane Nor har kontrollert toglinjen, og togtrafikken vil kunne passere ulykkesstedet. Banen ble stengt etter at en trailer Kjørte utenfor veien og veltet ved Monge i Rauma.

NRK - 29 jan 23 kl. 07:36

Politiet ønsker tips etter voldshendelse i Skien

Natt til søndag skjedde det en hendelse på Rådhusplassen i Skien, hvor en mann skal ha blitt påkjørt. I etterkant skal det da ha blitt slåsskamp mellom kameraten til den påKjørte og en fra en annen bil. – Denne kameraten ble slått ned og oppsøkte selv legevakt for undersøkelser, skriver politiet.

VG - Igår: 13:24

Gresk sensasjon i Frankrike: – Han er i sjokk

Alexandros Ioannis Ginnis (28) overrasket verdenseliten under det siste slalåmrennet før VM med å bli nummer to. Ramon Zenhäusern vant, mens Henrik Kristoffersen Kjørte ut..

NRK - I førrgår: 04:03

To mindreårige gutter pågrepet for alvorlig vold

Politiet har pågrepet to tenåringsgutter mistenkt for alvorlig vold mot en tredje tenåringsgutt på Nodeland utenfor Kristiansand by. – Vi har pågrepet to personer. Det er to mindreårige gutter, sier operasjonsleder Arve Myklebust til NRK.

NRK - 02 feb 23 kl. 10:20

Havarikommisjonen undersøker ambulanse-utforkjøring ved Holmestrand

Statens havarikommisjon har iverksatt sikkerhetsundersøkelse av ulykken hvor en ambulanse havnet på taket ved Holmestrand. Ulykken skjedde onsdag 18. januar i nærheten av Holmestrand.

Klartale - 26 jan 23 kl. 12:21

To personer alvorlig skadd etter ulykke

To biler og to lastebiler var med i en ulykke. Den skjedde på veien E6 i Nordre Follo kommune torsdag.To førere er alvorlig skadd.

NRK - 17 dec 22 kl. 17:14

Politiet: Kjør forsiktig

Politiet får nå svært mange henvendelser om biler som har kjørt av veien, og dårlige kjøreforhold. Dersom du må ut med bilen: beregn god tid og kjør forsiktig, skriver Sør-Øst politidistrikt på Twitter. Tidligere i dag har det vært flere trafikkulykker i Buskerud.

NRK - 26 jan 23 kl. 07:09

Politiet advarer mot glatte veibaner på Østlandet

Politiet har rykket ut med en advarsel om svært glatt veibane etter at en bil Kjørte av veien på ved Ask i Gjerdrum i Viken. – Det meldes fra patruljen at det er svært glatt i veibanen. Det saltes på veistrekningen, men ettersom det regner kan virkningen av saltet variere, skriver politiet i Øst på Twitter.

NRK - 25 jan 23 kl. 15:19

Dovrebanen åpnet for trafikk igjen

Dovrebanen er åpnet for trafikk igjen, men Bane Nor opplyser at det vil bli forsinkelser. Banen har vært stengt mellom Oppdal og Berkåk i Trøndelag etter at en lastebil Kjørte av E6 og rev med seg kjøreledningen til toget tirsdag ettermiddag I 15-tida opplyser Bane Nor at strekningen er åpnet, men at reisende fortsatt må regne med forsinkelser og innstillinger..

NRK - 17 jan 23 kl. 15:09

Ble skadet etter å ha kjørt inn i brannstasjonen

Det er føreren av bilen, en mann fra Drammen i 60-årene, som ble skadet i hendelsen der en personbil Kjørte inn i Mjøndalen brannstasjon. Han er kjørt sykehus for behandling. Politiet melder om at mannen hadde parkert bilen med motoren i gang mens den stod i gir.

NRK - 31 jan 23 kl. 05:48

Tilstanden er alvorlig, men stabil

Tilstanden er alvorlig, men stabil for en mann i 20-årene som ble skadet i en trafikkulykke på Ørskogfjellet like før klokka 19 i går kveld. Det opplyser politiet. Personbilen mannen Kjørte, frontkolliderte med en lastebil.

NRK - 17 jan 23 kl. 10:41

Tog flyttet semitrailer flere meter under påkjørsel

Dovrebanen mellom Moelv og Lillehammer er fortsatt stengt etter at et arbeidstog på veg nordover Kjørte inn i hengeren på en semitrailer, som skulle krysse jernbanesporet på Brøttum stasjon. Ingen personer ble skadd. Ifølge Ringsaker Blad, skal semitraileren blitt flyttet 15 til 20 meter av toget.

VG - 30 jan 23 kl. 19:30

Kjørte i fylla som 19-åring: – Slapp alle hemninger og moral

Politiet stanset flere unge ruskjørere i 2022, sammenlignet med året før..

NRK - 23 jan 23 kl. 13:18

Bil Kjørte inn i stein på 150 kilo

En bil har kjørt inn i en 150 kilo tung stein på riksvei 13 ved Lindenes mellom Odda og Tyssedal. Føreren var alene i bilen og våken og bevisst etter ulykken. Nødetatene har rykket ut til stedet og entreprenør er varslet.

NRK - 30 jan 23 kl. 07:33

Tiltalt for promillekjøring av T-bane

En T-banefører i 30-årene må møte i tingretten i morgen, tiltalt for promillekjøring på jobb. Mannen Kjørte T-bane en sen lørdagskveld i september i fjor, blant annet forbi Tøyen T-banestasjon. Da det ble tatt en pusteprøve litt senere på natta viste den at han hadde en promille på 1,7, står det i tiltalen.

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com