Kjenner

Sunday, 26 March, 18:05

Nyheter om Kjenner

Sortering: Relevans | Senaste
Klartale - 20 dec 22 kl. 07:00

De deler ut mat og klær året rundt

– Dere kan begynne. Nå! roper Frode Inderøy i Gateteam Oslo.

NRK - 01 mar 23 kl. 14:45

Kronprinsen om Märtha Louises mediekritikk: Kjenner meg igjen i noe av det hun sier

Kronprinsparet møtte både norsk og britisk presse under sitt offisielle besøk i London i dag. Da fikk kronprinsen for første gang spørsmål om søsterens intervju. – Jeg har lyst til å si at vi er heldige i Norge med norsk presse, media som er bevisste på samfunnsoppdraget sitt og gjør en god jobb.

VG - 4 timer siden

Åpner opp om sorgen: – En del av hjertet mitt knuste

I fjor mistet Georgina Rodriguez og Cristiano Ronaldo sønnen Angel. Rodriguez snakker nå ut om sorgen som foreldrene fremdeles Kjenner på..

NRK - I førrgår: 09:12

Familien åpner Nerdrum-museum

Øde Nedrum og moren Turid Spildo har bestemt seg for å åpne et eget og permanent utstillingssenter for Odd Nerdrums kunst. Det skriver de på sin egen nettside Nerdrum.no.

VG - 23 mar 23 kl. 10:25

Mandelmammaenes påvirkningskraft

Jeg tror ikke mange Kjenner seg igjen i at noen seriøst ber sin egen datter om å spise to mandler når de klager over svimmelhet. Men dette handler like mye om hvilke signaler vi gir, oftest ubevisst, når det gjelder mat og kalorier, og hvordan vi selv har det med dette..

NRK - 23 mar 23 kl. 04:31

Høyre-profiler vil stramme inn på unges mobilbruk

Høyre-toppene Nikolai Astrup og Mathilde Tybring-Gjedde vil ta radikale grep i bruk for å bremse mobilbruken blant de yngste. I forbindelse med Høyres landsmøte i helgen foreslår de mobilforbud i hele skoletiden på grunnskolen, mobilforbud i undervisningstiden på videregående, høyere aldersgrense på sosiale medier, og aldersverifisering for å bruke sosiale medier. – Foreldre Kjenner på avmakt over at skjermtiden øker.

Aftenposten - 22 mar 23 kl. 23:03

Frykter økt rente: – Det spiser mye av budsjettet

Norges Bank antas å heve renten nok en gang i morgen. Én av dem som Kjenner renteøkningene på lommeboken er….

E24 - 22 mar 23 kl. 18:54

Frykter økt boliglånsrente: – Det spiser mye av budsjettet

Norges Bank antas å heve renten nok en gang i morgen. Én av dem som Kjenner renteøkningene på lommeboken er førstegangskjøperen Azra Hadžić (24)..

NRK - 22 mar 23 kl. 08:27

Sp om elektrifisering av Melkøya: – Ingen skråsikker plan

Stortingsrepresentant Geir Pollestad sier Senterpartiet foreløpig ikke har noen definert plan for å fjerne utslippene fra gassanlegget på Melkøya i Finnmark. – Det er ingen skråsikker plan. Det er flere alternativer som vi må vurdere.

NRK - 21 mar 23 kl. 08:15

Arbeidsulykke i Ramsund i Troms – flydd til UNN

Politi, brannvesen og ambulanse rykket ut til Ramsund i Tjeldsund kommune i Troms i forbindelse med en arbeidsulykke. Harstad tidene meldte først om hendelsen. Til NRK sier politiet at de fikk en melding fra AMK like kl.

Aftenposten - 21 mar 23 kl. 06:45

Faren var Rosenborg-helt. Nå kan Frøya (16) bli en stjerne.

Det kryr av spennende spillere i Toppserien. Her er det største talentet i hver klubb – ifølge de som Kjenner dem best..

Klartale - 20 mar 23 kl. 08:26

Pernille Sørensen slutter i «Nytt på Nytt»

– Det er ekstremt rart. Jeg Kjenner på et virvar av følelser, sier Pernille Sørensen til kanalen NRK.I åtte år har hun jobbet i «Nytt på nytt» på NRK.

NRK - 19 mar 23 kl. 09:03

Finske frivillige såret i Ukraina

Fem personer fra en gruppe finske frivillige som kjemper for Ukraina, ble fredag såret i et granatangrep, melder den finske kringkasteren Yle. Det er gruppelederen for støttegruppa som forteller dette. Yle Kjenner identiteten hans, men velger av sikkerhetshensyn å ikke publisere det.

Dagbladet - 17 mar 23 kl. 20:08

Kan tape etter 50 år

Hallgeir Langeland meldte seg inn i SV for å protestere mot Nato. Nå kan det gå mot slutten for partiet slik han Kjenner det..

NRK - 17 mar 23 kl. 14:52

Høgre vil at eksamenssensorar skal få betre betalt

Høgre ber utdanningsministeren auke godtgjeringa for sensorar. Mangel på sensorar skapar utfordringar før skuleeksamenane denne våren. – Når kommunar og fylkeskommunar melder om sensormangel, meiner eg det er på tide at Brenna Kjenner på det nasjonale ansvaret ho har, og kjem på banen, seier Jan Tore Sanner i Høgre til Utdanningsnytt.

NRK - 13 mar 23 kl. 19:35

Dick Fosbury er død – mannen som snudde høydehopp opp ned

Mannen som revolusjonerte høydehopp, amerikanske Dick Fosbury, er død. Det melder AFP, som siterer Fosburys agent. Han ble 76 år gammel.

NRK - 13 mar 23 kl. 19:35

Dick Fosbury snudde høydehopp opp ned – Nå er han død

Mannen som revolusjonerte høydehopp, amerikanske Dick Fosbury, er død. Det melder AFP, som siterer Fosburys agent. Han ble 76 år gammel.

NRK - 13 mar 23 kl. 18:17

E24: Flertall på Stortinget for å gjeninnføre anonyme skattelistesøk

Stortingsflertallet er enige om å gjeninnføre anonyme skattelistesøk. I tillegg skal det bli mer åpenhet om utenlandsk eierskap i norske selskaper. Det melder E24.

Aftenposten - 13 mar 23 kl. 12:18

Vålerenga får kritikk for å droppe styremøter: – En farlig utvikling

Norsk toppfotball svekkes av at «rike onkler» har sportslig innflytelse, mener idrettsjurist Gunnar-Martin Kjenner..

VG - 13 mar 23 kl. 12:18

Vålerenga får kritikk for å droppe styremøter: – En farlig utvikling

Norsk toppfotball svekkes av at «rike onkler» har sportslig innflytelse, mener idrettsjurist Gunnar-Martin Kjenner. Nå får klubbstyret i Vålerenga kritikk for å droppe egne styremøter – av kontrollkomiteen..

Klartale - 13 mar 23 kl. 08:40

Mange som er blitt mobbet sliter mentalt

Siden 2018 har 25 barn saksøkt en kommune for at de ikke har stoppet mobbing. Det skriver avisa Dagbladet. 21 av de 25 som har gått til sak, er eller har fått diagnosen PTSD.

Klartale - 10 mar 23 kl. 06:09

Vår smarte kropp gir oss lykkerus

Du gir alt du har, og svetten pipler. Andpusten stopper du og tar en pust i bakken. Etter økta Kjenner du på en slags lykke.

Dagbladet - 10 mar 23 kl. 02:12

- En propagandakrig

Etter å ha videreformidlet Seymour Hershs Nord Stream-påstander, uttaler kinesisk UD - via den kinesiske ambassaden i Norge - at landet «også er et offer desinformasjon». - Typisk Kina å innta offerrollen, sier Kina-Kjenner Torbjørn Færøvik til Dagbladet..

NRK - 10 mar 23 kl. 00:03

Leteaksjon etter bilfører som havnet i grøfta ved Kragerø

Politiet har sammen med hovedredningssentralen startet en leteaksjon etter en bilfører ved Kragerø torsdag kveld. Bilføreren stanset ikke for kontroll tidligere på kvelden og etter en kort forfølgelse kjørte bilen i grøfta ved Kurdøla. Bilen var forlatt da patruljen kom frem og flere politipatruljer har søkt etter sjåføren uten hell.

NRK - 09 mar 23 kl. 18:05

Leirmasse har rasa ut- ein person skadd

Ein person er frakta med luftambulanse til sjukehus etter ei arbeidsulykke på Ullaland i Naustdal. Arbeidsulykka skjedde i samband med at ei gravemaskin jobba på staden. Det skal ha rasa ut leirmassar, og dette fekk mannen over seg.

Aftenposten - 09 mar 23 kl. 13:33

RBK forhandler med storklubb: Bekrefter interessen

Stefano Vecchia (28) bekrefter at han Kjenner til Malmøs interesse. Nå skal klubben ha lagt inn bud..

Klartale - 08 feb 23 kl. 15:13

Slik skal myndighetene gi god informasjon til alle

– Vi så under pandemien at myndighetene hadde utfordringer med å nå ut til alle. Blant annet grupper i innvandrer-befolkningen, sier Libe Rieber-Mohn til Klar Tale. Hun er direktør i Integrerings- og mangfolds-direktoratet (IMDi).

NRK - 08 mar 23 kl. 15:33

FN tror drapsvideo fra Ukraina er ekte

FNs kontor for menneskerettigheter mener at videoen som tilsynelatende viser en fanget ukrainsk soldat bli skutt og drept, er ekte. Soldaten ser ut til å bli skutt rett etter at han sier «Ære til Ukraina». – Vi Kjenner til videoen som er publisert i sosiale medier, og som viser en ukrainsk soldat utenfor kamp som tilsynelatende blir likvidert av russiske styrker.

NRK - 08 mar 23 kl. 13:56

Svært skuffet over masseoppsigelser

Rec Solar sier trolig opp over 50 ansatte - mens de planlegger oppstart for mer enn 100 ansatte. – De ansatte rammes hardt av denne beslutningen. Vi står i en ekstremt krevende situasjon som vil berøre mange mennesker og familier.

E24 - 08 mar 23 kl. 13:44

Rec Solar sier opp over 50 ansatte, ifølge Industri Energi

– De ansatte rammes hardt av denne beslutningen. Vi står i en ekstremt krevende situasjon som vil berøre mange mennesker og familier. Det Kjenner vi sterkt på i dag, sier Industri Energi-tillitsvalgt Andreas Hadland..

E24 - 08 mar 23 kl. 13:44

Rec Solar sier opp over 50 ansatte

– De ansatte rammes hardt av denne beslutningen. Vi står i en ekstremt krevende situasjon som vil berøre mange mennesker og familier. Det Kjenner vi sterkt på i dag, sier Industri Energi-tillitsvalgt Andreas Hadland..

NRK - 05 mar 23 kl. 20:03

Voldsbølge og frykt får studenter til å reise hjem

Rundt 300 personer har satt seg på et fly hjem, i frykt for vold og trusler. Flere av disse er studenter, melder AFP. Dette skjer etter at presidenten i Tunisia Kais Saied har krevd å sette i gang «hastende tiltak» for å regulere migrasjon og migranter i det nordafrikanske landet.

Aftenposten - 05 mar 23 kl. 16:48

Nå er det Trondheims tur: – Kjenner på alvoret

Om under to år braker ski-VM løs i Trondheim..

NRK - 05 mar 23 kl. 13:43

Snøskred i Tromsø – observert spor inn og ut av skredet

Det er gått et snøskred på Skittentind i Tromsø. Foreløpig ingen opplysninger at noen skal være tatt i raset, skriver politiet. Både helikopter og mannskaper er sendt til stedet for å sjekke dette ut.

Dagbladet - 02 mar 23 kl. 22:51

- Usikker på hva de mener

NRK bekrefter at de avslutter podcastsamarbeid med Sophie Elise Isachsen og Fetisha Williams, men sier de ikke Kjenner seg igjen i kritikken influenserduoen retter mot rikskringkasteren..

VG - 01 mar 23 kl. 14:41

Kronprins Haakon: – Kjenner meg igjen i noe

Kronprinsparet har møtt pressen i London onsdag..

NRK - 01 mar 23 kl. 12:43

Ville kutte helsehus i november

Under dagens bystyremøte i Oslo reagerte flere politikere på at Solfjellhøgda helsehus, som var et av helsehusene det kom medieavsløringer om og klager på i vinter, fikk varsel om kutt på 7,5 millioner kroner i november. Det er kommet fram gjennom dokumenter bystyret har fått innsyn i i forbindelse med ny høring om helsehusene. Oslos nye helsebyråd Marthe Scharning Lund ble konfrontert med kuttvarselet fra i fjor.

Klartale - 28 feb 23 kl. 10:56

Én av fem norske kvinner har blitt voldtatt

22 prosent av norske kvinner har blitt voldtatt minst én gang. Fire prosent av norske menn har blitt voldtatt i løpet av livet. Det viser en ny undersøkelse fra Nasjonalt kunnskaps-senter for vold og traumatisk stress (NKVTS).

NRK - 26 feb 23 kl. 11:38

Ett bygg er revet, to er totalskadd i Kragerø

Til sammen tre bygg ble rammet av brannen i trehusbebyggelsen i Kragerø, bekrefter brannvesenet. Ett ble revet for å få kontroll på brannen. De to øvrige er totalskadd, sier avdelingsleder Odd Morten Dalen ved Kragerø brannvesen på en pressekonferanse søndag formiddag.

NRK - 26 feb 23 kl. 04:06

Riksantikvaren er bekymret over Kragerø-brann

Riksantikvar Hanna Geiran frykter at deler av den brannutsatte verneverdige trehusbebyggelsen i Kragerø skal gå tapt. Hun sier flere av husene har kulturhistorisk verdi. – Nå er jeg engstelig.

NRK - 23 feb 23 kl. 13:45

Straffesaker kan bli gjenåpnet etter ny Nav-feil

Setteriksadvokat Henry John Mæland ser på flere straffedommer som kan bli gjenåpnet etter at Nav har gjort feil i behandlingen av familieytelser til utlandet. Mæland sier til VG at han per i dag Kjenner til én sak som er aktuell for gjenåpning. – Vi holder nå på å gå igjennom flere straffesaker som Nav har oversendt.

NRK - 23 feb 23 kl. 13:21

Skuddoffer etter skyting opereres i dag

Personen som ble sendt til sykehus med skuddskader etter skytingen på Furuset, skal i dag opereres. Etter det NRK Kjenner til skal mannen være skutt i beinet. Politiet ønsket torsdag å avhøre personen, som ble sendt til sykehus med skuddskader etter skytingen på parkeringsplassen ved Ikea Furuset..

NRK - 22 feb 23 kl. 11:48

Gyldendal vil ikke ta inn alle Roald Dahl-endringene

Forlaget Gyldendal sier det er uaktuelt å følge etter det britiske forlaget som endrer Roald Dahls bøker. – Vi stiller oss kritisk til omfanget av de endringene som nå er tiltenkt det britiske markedet, sier forlagssjef Eva Thesen for barn og ungdom i Gyldendal Litteratur til VG. – Vi Kjenner også på en uro i forhold til den utviklingen vi ser.

Klartale - 22 feb 23 kl. 07:00

Én av fem har rømt fra Ukraina det siste året

Se for deg dette. Hver femte person du Kjenner, må rømme fra Norge. Det er samme andel som har rømt fra Ukraina det siste året.

NRK - 21 feb 23 kl. 12:56

Stoltenberg: Fryktar Kina vil gi våpen til Russland

Nato-sjef Jens Stoltenberg seier Putin har gjort det klart at han bur seg på meir krig. Stoltenberg sa også at han Kjenner på ei aukande uro for at Kina kan ha planar for å gå inn og støtte Russland med våpen i krigen i Ukraina. Han heldt pressekonferanse i Brussel saman med Ukrainas utanriksminister og EUs utanrikssjef etter at Russlands president Vladimir Putin hadde halde tale i dag..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com