Kjørte

Friday, 02 December, 07:27

Nyheter om Kjørte

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 26 nov 22 kl. 10:10

Politiet kolliderte med sivile under jakt på varebil

Under politijakten på en varebil i Bærum og Asker i morges kolliderte en politibil med en sivil bil på E18 ved Holmen. Det forteller operasjonsleder Lina Odden Lerhol til NRK. Ingen personer skal ha blitt fysisk skadet i kollisjonen.

NRK - 26 nov 22 kl. 10:10

Politi krasjet med sivile under biljakt

Under en politijakt på en varebil i Bærum og Asker i morges kolliderte politiet både med varebilen og med en annen sivil bil. Det forteller operasjonsleder Lina Odden Lerhol til NRK. Kollisjonen med varebilen skjedde da politiet forsøkte å stoppe den på E18 nær Sandvika.

Klartale - 15 nov 22 kl. 08:53

Mange kjører opp til motorsykkel

13.090 personer Kjørte opp for å få førerkort til motorsykkel i år. Det er ny rekord, sier Statens vegvesen.

NRK - 24 nov 22 kl. 21:46

Stakk fra politiet etter kollisjon på E18

En bilfører stakk fra stedet etter en kollisjon på E18 i Kristiansand der tre biler var involvert, melder politiet. Det var tre biler involvert i ulykken som skjedde ved Ikea. I forkant av ulykken har politiet forsøkt å stoppe bilen som stakk av.

Aftenposten - 24 nov 22 kl. 23:25

Stakk av fra politiet og Kjørte i feil kjøreretning

En bilfører stakk av fra politiet like ved Ikea utenfor Kristiansand. Så Kjørte vedkommende feil retning på E 18 og skal….

NRK - 17 nov 22 kl. 13:31

Dødsulukke i Operatunnelen: Kjørte en kilometer i feil retning

Mannen i slutten av 20-årene som Kjørte ulykkesbilen i Operatunnelen natt til lørdag 5. november, er ennå ikke avhørt. En ung kvinne omkom da personbilen kolliderte med en lastebil i tunnelen i Oslo.

VG - Igår: 22:46

Mannen som Kjørte på «Gone Girl»-stjerne Lisa Banes er dømt til fengsel

Mannen som Kjørte på og drepte skuespiller Lisa Banes får ett til tre år i fengsel..

NRK - I førrgår: 05:11

Kjørte feil vei på E18

Politiet har beslaglagt førerkortet til en mann i 40-årene som ble stoppet etter at det kom melding om at en bil Kjørte i feil retning på E18 i Holmestrand i natt. Sjåføren blir også anmeldt for ruskjøring, opplyser politiet. E18 var stengt i en periode, men trafikken går nå som normalt..

Klartale - 21 nov 22 kl. 13:13

Snø og regn i Sør-Norge

Alle som jobber med å brøyte er ute og jobber, opplyser Vegtrafikk-sentralen. De oppfordrer alle til å kjøre forsiktig.– Det er store lokale forskjeller.

NRK - 26 nov 22 kl. 05:20

Politiet etterlyser bilfører etter påkjørsel i Harstad

En fotgjenger skal ha blitt påkjørt på Seljestad ved Harstad natt til lørdag. Ifølge politiet er hendelsesforløpet noe uklart ettersom fotgjenger og vitner fremsto som beruset. Fører av bilen skal ha stanset og snakket med fotgjengeren, men så ha Kjørte videre.

NRK - 26 nov 22 kl. 21:48

Mot Kilde-seier i sesongåpningen - briljerte i Lake Louise

Aleksander Aamodt Kilde ligger an til å vinne utforrennet i canadiske Lake Louise. – Fantastisk! Han kommer i mål et sekund foran Dressen som vant her i 2019.

NRK - 24 nov 22 kl. 23:15

Politiet har pågrepet etterlyst bilfører i Kristiansand

Politiet i Kristiansand etterlyste en bilfører som stakk av fra en ulykke på E18 der tre biler var involvert torsdag kveld. – Vi har kontroll på fører av bilen. Vedkommende er pågrepet og vil ble fremstilt for legeundersøkelse, opplyser politiet på Twitter rundt klokken 23.

NRK - 20 timer siden

Politiet advarer etter flere trafikkulykker

Det siste døgnet har politiet meldt om fire trafikkulykker i Nordland. Ved Novika i Alstahaug har Kjørte to biler av vegen torsdags morgen. Politiet meldte først at det dreide seg om én trafikkulykke, men det viste seg at bilene hadde kjørt av veien på samme sted på ulikt tildspunkt.

NRK - 22 nov 22 kl. 19:14

Fornærmet kjørt til Oslo i samme taxi

Politiet tror at mannen som tirsdag ble funnet med skuddskader utenfor Ikea på Furuset i Oslo, ble utsatt for skuddhandlingen i nærheten av Furuset kirke. Deretter mener politiet at den fornærmede ble kjørt til Ikea i taxi. Politiet bekrefter nå til NRK at mannen ble kjørt til Oslo med den samme taxien som Kjørte ham vekk fra åstedet..

NRK - 22 nov 22 kl. 19:14

Furuset-skytingen: Ble kjørt til Oslo i samme taxi

Politiet tror at mannen som tirsdag ble funnet med skuddskader utenfor Ikea på Furuset i Oslo, ble utsatt for skuddhandlingen i nærheten av Furuset kirke. Deretter mener politiet at den fornærmede ble kjørt til Ikea i taxi. Fornærmede er ikke fra Oslo.

NRK - 24 nov 22 kl. 00:54

Bil Kjørte inn i strømstolpe ved Bærum

En bil med to personer Kjørte inn i en strømstolpe på Gamle Jarenvei onsdag kveld. Det er ikke meldt om personskade som følge av hendelsen. Politiet har etterforsket saken og beslaglagt førerkortet til bilisten, tvitrer politiet i Oslo..

NRK - 22 nov 22 kl. 00:52

Bil Kjørte inn i Apple-butikk i Massachusetts – en person død og 16 skadd

En person mistet livet og 16 ble skadd da en bil Kjørte gjennom frontvinduet til en Apple-butikk i Massachusetts mandag, opplyser lokale myndigheter. Politiet etterforsker ulykken. Føreren av bilen – en SUV – blir avhørt.

NRK - 25 nov 22 kl. 15:11

Frigir navn etter dødsulykke

Det var den 60 år gamle Ole Yngvar Kjær som omkom i trafikkulykken på Bjuneveien i Tønsberg mandag morgen. Kjær Kjørte en ATV som kolliderte med et tre som hadde veltet over veien i løpet av natten. Pårørende er orientert om at navnet frigis av politiet..

VG - 25 nov 22 kl. 14:59

Ole Yngvar Kjær (60) døde i ATV-ulykken i Tønsberg

Ole Yngvar Kjær (60) døde etter at ATV-en han Kjørte krasjet med et tre som hadde veltet over veien..

NRK - 8 timer siden

Spesialenheten skal etterforske biljakt i Asker

En mann i 30-årene Kjørte fra politiet i Asker og raste av gårde i motsatt kjørefelt på E18 lørdag. Spesialenheten for politisaker skal etterforske biljakten. På ferden kolliderte en sivil politibil med mannens varebil.

NRK - Igår: 13:41

Promillekjøring på elsparkesykkel kommer opp i Høyesterett

Høyesterett slipper til en sak om en person som Kjørte elsparkesykkel med 0,8 i promille. Spørsmålet er om straffen skal være som ved promillekjøring med bil. Det skriver Høyesteretts ankeutvalg i en kjennelse tirsdag.

VG - 17 nov 22 kl. 23:59

Stjal lastebil og Kjørte villmann i Oslo

En kjenning av politiet stjal en lastebil og Kjørte i biler og eiendom i trafikkerte Sandakerveien i Oslo..

NRK - 29 nov 22 kl. 05:25

Til sykehus etter utforkjøring

To personer er frakta til Nordlandssykehuset i Bodø etter ei trafikkulykke på fv. 812 i Saltdal. Det var et kjøretøy to personer i som Kjørte av veien ved Ljøsenhammarsætra, ifølge politiet i Nordland.

VG - 16 nov 22 kl. 16:01

Kjørte fra blodspor: – Aldri angret så mye på et rutevalg i mitt liv

HAUGESUND TINGHUS (VG) Natten Birgitte Tengs ble drept, Kjørte to politibetjenter forbi blodspor i veibanen. Tyvslakt av sau, konkluderte de..

NRK - 27 nov 22 kl. 10:03

Kjørte i 169 km/t i 80-sone

En mann i 20-årene ble ttt etter å ha kjørt i 169 km/t i 80-sona på fylkesvei 60 mellom Sykkylven og Aursneset. Førerkortet ble beslaglagt og mannen blir anmeldt, opplyser politiet,.

NRK - 27 nov 22 kl. 06:46

Bilfører og et barn til sykehus etter trafikkulykke i Trysil

To personer, en bilfører og et barn, er kjørt til sykehus etter at bilen de satt i Kjørte ut og gikk rundt ved Trysil. Det skal ikke være alvorlig skadd, melder politiet Innlandet på Twitter søndag morgen. Det var glatt på stedet da hendelsen inntraff..

NRK - 14 nov 22 kl. 08:14

Ukraina: Familie drept av landmine i Kherson

En familie på fire, deriblant et elleve år gammelt barn, ble drept da de Kjørte på en landmine i Kherson-regionen, ifølge ukrainske myndigheter. Familien satt i en bil som Kjørte over en mine som eksploderte i landsbyen Novoraisk søndag. Det skriver Kyrylo Tymosjenko, visestabssjef ved president Volodymyr Zelenskyjs kontor, på meldingstjenesten Telegram, ifølge Guardian.

NRK - 24 okt 22 kl. 20:43

Korean Air-fly Kjørte utfor rullebane

Et fly fra Korean Air Kjørte utfor rullebanen under landing på flyplassen i Cebu i Filippinene mandag. Det var dårlig vær da flyet landet. Det hadde avbrutt to landingsforsøk før det Kjørte utfor rullebanen på tredje forsøk.

NRK - 24 nov 22 kl. 14:25

Statsadvokaten anker etter at en mann ble frikjent for bildrap

Statsadvokaten anker saken der en 58 år gammel mann ble frifunnet for uaktsomt drap, etter at han Kjørte på en 18 år gammel kvinne i Tønsberg i fjor. Politiet mente mannen skulle dømmes til fengsel i 75 dager, samt at han mistet førerkortet i fire år. I retten ble han frifunnet for uaktsomt drap, men dømt for uaktsom kjøring.

NRK - Igår: 21:03

Taxisjåfør dømt for seksuell handling mot kunder

Det var natt til 10. april 2022 at sjåføren i Sandnes Kjørte to kvinner. Begge kvinnene har fortalt om krenkende atferd utført av taxisjåføren.

NRK - 23 nov 22 kl. 16:50

Drosjesjåfør kan få ny status

Drosjesjåføren som Kjørte den hardt skadede mannen fra Furuset kirke til Ikea tirsdag kan få endret sin status i saken. Han kan få status som fornærmet, melder Aftenposten. En mann ble tirsdag funnet skutt utenfor Ikea ved Furuset.

NRK - 23 nov 22 kl. 09:25

Vanskelig kjøreforhold på E18

Snøværet på Østlandet har ført til glatte veier flere steder. Ved Islandtunnelen på E18 i Holmestrand Kjørte en bil ut i morges og landet på siden. – Det er subbete og vanskelig føre på E18, sier underbrannmester Donald J.

NRK - 23 nov 22 kl. 09:25

Vanskelige kjøreforhold på E18

Snøværet på Østlandet har ført til glatte veier flere steder. Ved Islandtunnelen på E18 i Holmestrand Kjørte en bil ut og landet på siden onsdag morgen. – Det er subbete og vanskelig føre på E18, sier underbrannmester Donald J.

NRK - 23 nov 22 kl. 08:50

MC-fører Kjørte på betongkloss og veltet

En MC-fører i Stavanger er fraktet til sykehus med mindre skader etter å ha kjørt på en betongkloss som lå i veibanen, melder politiet..

NRK - 22 nov 22 kl. 21:45

E39 ved Vigeland er åpen for trafikk igjen

E39 ved Vigeland er åpen for trafikk igjen, melder Vegtrafikksentralen Sør. Veien var stengt i en periode på grunn av en bilulykke mellom en trailer og en personbil. Føreren av personbilen er kjørt til sykehus, melder politiet i Agder.

NRK - 15 nov 22 kl. 21:24

Kvinne (48) omkom ved Åråsen

Det var en 48 år gammel kvinne fra Lillestrøm som omkom i trafikkulykken ved Åråsen tirsdag ettermiddag, opplyser politiet tirsdag kveld. De pårørende er varslet. Ifølge vitner ble kvinnen påkjørt av en betongbil som Kjørte fra stedet.

NRK - 15 nov 22 kl. 16:06

Alvorlig skadet i trafikkulykke ved Åråsen i Lillestrøm

Det har vært en trafikkulykke ved Åråsen på riksvei 22 i Lillestrøm. – En person er påkjørt og får førstehjelp nå, sier politiets operasjonsleder Jan André Delbeck til NRK. Vitner har forklart at de så en gul og svart betongbil kjøre fra ulykkesstedet.

NRK - 15 nov 22 kl. 16:06

En person død i trafikkulykke ved Åråsen i Lillestrøm

Personen som ble påkjørt ved Åråsen på riksvei 22 i Lillestrøm er død. Det opplyser politiet rett før klokken 17 tirsdag. Foreløpig vet ikke politiet hvordan ulykken skjedde.

NRK - 15 nov 22 kl. 16:06

Bilfører siktet etter dødsulykke ved Åråsen i Lillestrøm

Personen som ble påkjørt ved Åråsen på riksvei 22 i Lillestrøm er død. Det opplyser politiet rett før klokken 17 tirsdag. Foreløpig vet ikke politiet hvordan ulykken skjedde.

NRK - 02 okt 22 kl. 08:56

Mindreårig utenfor livsfare etter trafikkulykke på Notodden

En 16-åring ble alvorlig skadd da en bil Kjørte inn i en lett motorsykkel bakfra på Notodden i Telemark lørdag, men er nå utenfor livsfare. 16-åringen Kjørte motorsykkelen. Vedkommende ble alvorlig skadd og fløyet til Ullevål sykehus, men er nå utenfor livsfare, opplyser operasjonsleder Marianne Mørk i Sørøst politidistrikt til VG lørdag morgen.

NRK - 22 nov 22 kl. 10:18

Elsyklist siktet etter dødsfall i Nordreisa

Lørdag 12. november ble en 80 år gammel mann påkjørt på Storslett i Nordreisa kommune i Troms av en kvinnelig elsyklist. Mannen døde 21.

NRK - 15 nov 22 kl. 09:12

Bil Kjørte i fjellvegg – fører til sykehus

En person kjøres til sykehus for sjekk med ukjent skadeomfang. Ifølge politiet har bilen kommet kjørende i sørgående retning på Østsiden, fylkesvei 2274 i Flesberg, og havnet i grøften før den har truffet en fjellvegg. Nødetatene mottok melding om ulykken like før klokken 08..

NRK - 22 nov 22 kl. 06:55

Bil Kjørte av veien i Sør-Aurdal – oppsto brann

Politiet i Innlandet melder på Twitter at en bil har kjørt av Liagrendvegen i Sør-Aurdal. – Det oppstod brann i bilen etter ulykken og brannvesenet er fremme på stedet og starter slukking, skriver politiet. Det er ingen personskade..

NRK - 22 nov 22 kl. 06:55

Bil Kjørte av veien i Sør-Aurdal – bilen i full fyr

Politiet i Innlandet melder på Twitter klokken 06.49 at en bil har kjørt av Liagrendvegen i Sør-Aurdal. – Det oppstod brann i bilen etter ulykken og brannvesenet er fremme på stedet og starter slukking.

NRK - 09 nov 22 kl. 10:58

Tok bilder av jenter han Kjørte

Den tiltalte har forteller at han har pleid å plukke opp jenter som han Kjørte rundt. Aktor spurte den tiltalte om han har hatt noe behov for å dokumentere at jentene satt på i bilen hans. – Når du har hatt med jenter i bil.

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com