Kjørte

Thursday, 18 August, 06:50

Nyheter om Kjørte

Sortering: Relevans | Senaste
Klartale - 04 jul 22 kl. 08:23

Sian-lederen påkjørt etter koranbrenning

Påkjørselsen skjedde på E6 ved Mortensrud i Oslo lørdag. Før det hadde Sian tent på en koran i et veikryss på Mortensrud. En video viser at flere folk kom til stedet.

Klartale - I førrgår: 09:03

Tyver Kjørte ned dørene på kjøpesenter

Politiet rykket ut natt til mandag. Tyvene brukte en bil til å kjøre gjennom dørene på kjøpesenteret. Så Kjørte de ned dørene til to gullsmed-butikker.

NRK - 29 jul 22 kl. 04:20

Bilfører forsøkte å stikke fra politiet

En politipatrulje i Oslo observerte en bil som vinglet og som Kjørte langt over fartsgrensen på Mosseveien natt til fredag. Sjåføren av bilen ville ikke stoppe for kontroll, og Kjørte inn på Sørenga hvor fører og en passasjer forsøkte å løpe fra stedet. Begge ble fanget av politiet som mistenker at fører av bilen Kjørte uten førerkort, melder politiet i Oslo på Twitter..

NRK - 07 aug 22 kl. 21:17

Kjørte inn i bobil – stakk av

En personbil skal ha kjørt inn i en bobil i Skoppum i Horten, før den Kjørte fra stedet, melder Sør-Øst poltidistrikt på Twitter. Bilen skal ha unnlatt å stanse for kontroll, men stanser heller på et jorde og føreren stikker av til fots. Politiet har nå kontroll på vedkommende etter at de søkte med hund, skriver politiet..

NRK - 12 timer siden

Politiet etterlyser vitner etter en kvinne ble påkjørt i Drammen

Politiet ønsker å komme i kontakt med den første bilen som Kjørte bak ulykkesbilen, skriver Sør-Øst politidistrikt på Twitter. En kvinne ble påkjørt av en bil i Drammen sentrum tidligere i ettermiddag, og ble senere sendt til Ullevål sykehus med alvorlige skader..

NRK - 12 timer siden

Politiet etterlyser vitner etter at en kvinne ble påkjørt i Drammen

En kvinne ble påkjørt av en personbil i Drammen sentrum tidligere i ettermiddag, og ble senere sendt til Ullevål sykehus med alvorlige skader. Politiet ønsker å komme i kontakt med den første bilen som Kjørte bak ulykkesbilen, skriver Sør-Øst politidistrikt på Twitter. Kvinnen skal ha vært ute og jogget da ulykken skjedde.

Klartale - 10 aug 22 kl. 08:14

2022 er et trist år i trafikken – ny ulykke tirsdag

En mann i 20-årene er død. Det skjedde da han Kjørte utfor veien i Larvik. Ulykken var tirsdag kveld.

NRK - 25 jul 22 kl. 14:22

Siktet kvinne etter Sian-påkjørsel fremdeles ikke avhørt

Kvinnen som satt i bilen som Kjørte på Sian-leder Lars Thorsens bil i Oslo 2. juli, er ennå ikke avhørt av politiet. – Hun har følt seg sliten, og vi har ikke hørt noe fra politiet siden ferien startet, sier kvinnens forsvarer, advokat Ole Petter Drevland, til Dagbladet.

Klartale - 06 aug 22 kl. 06:30

Bor i bobil året rundt

Yrjan Olsnes fra Bergen bor i bobilen sin. Det har han gjort i tre år. Når Klar Tale møter Olsnes, har han parkert på Grefsenkollen i Oslo.

NRK - 09 aug 22 kl. 14:21

Mann fikk 200.000 kroner i bot for kjøring i ruset tilstand

En mann i 50-årene er dømt til 200.000 kroner i bot og 14 dagers betinget fengsel for å ha kjørt i Stavanger sentrum ruset på amfetamin og diazepam. Det var en formiddag i september i fjor at mannen ble stoppet av politiet i Stavanger, skriver Stavanger Aftenblad.

NRK - Igår: 10:21

33-åring terrorsiktet etter kjøring i gågate i Danmark

33-åringen som 18. juli Kjørte inn i en gågate i Aarhus i Danmark med bil, er siktet for forsøk på terror. Siktelsen mot mannen ble tirsdag lest opp under et rettsmøte i Aarhus, og dommeren skal nå ta stilling til om det fortsatt er grunnlag for å varetektsfengsle 33-åringen.

NRK - Igår: 09:30

Minst 20 omkomne etter kollisjon i Pakistan

Minst 20 mennesker har omkommet i en kraftig kollisjon mellom en buss og en tankbil lastet med bensin øst i Pakistan, opplyser politiet i landet. Ulykken skjedde på en motorvei nær Jalalpur Peerwala i Punjab-provinsen tirsdag morgen, og begge kjøretøyene begynte å brenne etter det kraftige sammenstøtet. Bussen var på vei fra Lahore til Karachi og Kjørte ifølge politiet rett inn i tankbilen bakfra.

NRK - 06 jul 22 kl. 11:44

Sian-påkjørsel: De siktede vil fortsatt ikke forklare seg

De to kvinnene som er siktet for å ha kjørt inn i Sian-lederens bil lørdag, ønsker fortsatt ikke å forklare seg. – Sjåføren ønsker ikke å forklare seg, mens passasjeren foreløpig ikke er i stand til det, skriver politiadvokat Henrik Nicolaisen Kveine i en tekstmelding til Dagbladet. Etter det Kveine er kjent med, er ikke passasjeren i stand til å forklare seg fordi hun ikke er i form.

VG - 15 aug 22 kl. 05:21

Kjørte ned dørene på Buskerud Storsenter: To gullsmeder rammet

To gullsmedbutikker i Drammen er utsatt for det politiet beskriver som grovt tyveri natt til mandag. Tyvene har brukt bil som rambukk for å bryte seg inn kjøpesenterets hovedinngang..

NRK - 15 aug 22 kl. 01:55

Mopedfører skadd i ulykke i Stavanger

En mann undersøkes av helsepersonell på stedet etter at en moped Kjørte av veien i Kvernevik i Stavanger natt til mandag. Ifølge Sør-Vest politidistrikt framstår ulykken på Madla som en singelulykke, der føreren av en moped har kjørt av veien. Politiet ble varslet om hendelsen klokka 00.

NRK - 13 aug 22 kl. 16:31

Mann terrorsiktet etter råkjøring i Aarhus

En mann som Kjørte bil i høy hastighet gjennom en gågate i Aarhus 18. juli, er siktet for terrorforsøk, skriver Ekstra Bladet. Mannen ble fremstilt for varetektsfengsling dagen etter hendelsen, men fengslingsmøtet ble holdt bak lukkede dører.

Aftenposten - 30 jul 22 kl. 21:55

Vålerenga Kjørte over Jerv

(Jerv – Vålerenga 2–5) Vålerenga tok sin fjerde strake eliteserieseier da de Kjørte over Jerv..

VG - 30 jul 22 kl. 21:55

Vålerenga Kjørte over Jerv

(Jerv – Vålerenga 2–5) Vålerenga tok sin fjerde strake eliteserieseier da de Kjørte over Jerv..

Aftenposten - 30 jul 22 kl. 21:55

Vålerenga imponerte igjen - Kjørte over Jerv

(Jerv – Vålerenga 2–5) Noe har skjedd i Vålerenga, som tok sin fjerde strake seier i Eliteserien da de Kjørte over Jerv..

VG - 30 jul 22 kl. 21:55

Vålerenga imponerte igjen - Kjørte over Jerv

(Jerv – Vålerenga 2–5) Noe har skjedd i Vålerenga, som tok sin fjerde strake seier i Eliteserien da de Kjørte over Jerv..

VG - 30 jul 22 kl. 21:55

Vålerenga Kjørte over Jerv - men straffeskytterne kranglet

(Jerv – Vålerenga 2–5) Noe har skjedd i Vålerenga, som tok sin fjerde strake seier i Eliteserien da de Kjørte over Jerv. Nå er hovedstadsklubben på 6. plass i ligaen..

NRK - 12 aug 22 kl. 06:39

Sjåfør stakk etter å ha kjørt ut

En bil Kjørte av vegen ved Kirkenær i Grue kommune natt til fredag. Det var kun føreren i bilen, som stakk fra stedet under varslingen til nødetatene. Det skriver politiet i Innlandet på Twitter.

NRK - 6 timer siden

23 døde i bussulykke i Marokko

23 mennesker omkom da en buss Kjørte av motorveien mellom Casablanca og Ait Attab onsdag. 36 mennesker er skadd, melder AFP. Ulykken skjedde da bussen veltet i en sving på motorveien..

NRK - Igår: 05:54

Stjålet bil stoppet med spikermatte

En stjålet bil ble stoppet etter en bilforfølgelse på Ullensaker i natt. Bilen unndro seg først kontroll i Innlandet, men Kjørte deretter sørover mot øst der den ble fanget opp. Til slutt ble bilen stoppet av politiets spikermatter.

NRK - Igår: 02:21

Store branner herjer i Spania og Portugal

Både i Spania og Portugal er hundrevis av brannmannskaper satt inn i kampen mot flere store skogbranner. 300 brannmenn jobbet hele natt til tirsdag for å få kontroll over en enorm brann i nærheten av Valencia som hittil har lagt nesten 100 kvadratkilometer i aske. Brannen ble utløst av lyn lørdag kveld og spredte seg raskt.

Dagbladet - 27 jul 22 kl. 20:00

Bil Kjørte ned flere gravstøtter

En bil tok fyr etter å ha krasjet i et tre på en kirkegård i Nannestad. Før bilen tok fyr Kjørte den ned omtrent 20 gravsteder..

Dagbladet - I førrgår: 13:46

Brua kollapset under henne: - Dramatisk

Mari Slåen var på vei til første skoledag som lærer da Tretten bru kollapset under bilen hun Kjørte..

NRK - I førrgår: 13:21

GD: Mari (24) Kjørte bilen da brua kollapset

– Det er et under at det gikk bra. Helsemessig går det bra, kroppen er i god form, men jeg må få bearbeidet dette. Jeg hadde englevakt, sier Mari Slåen til Gudbrandsdølen Dagningen.

NRK - 08 aug 22 kl. 06:42

Ung sjåfør alvorlig skadd etter utforkjøring

En gutt i slutten av tenårene ble tatt med av luftambulanse etter å ha kjørt av vegen i Ridabu i Hamar i natt. Sjåføren Kjørte av vegen på en moped. Operasjonsleder Sidsel Svarstad i Innlandet politidistrikt forteller at skadene synes å være mer alvorlige enn først antatt.

Aftenposten - 15 aug 22 kl. 06:33

Grovt tyveri fra to gullsmeder: Tyver Kjørte inn i Buskerud Storsenter

To gullsmedforretninger ved Buskerud Storsenter i Drammen ble utsatt for grovt tyveri natt til mandag..

NRK - 15 aug 22 kl. 03:18

Tolv skadd i bussulykke i Bulgaria

Tolv barn og voksne ble skadd da en buss fra Serbia Kjørte av veien og veltet i ei grøft sør i Bulgaria søndag kveld. Åtte barn og fire voksne ble sendt til sykehus, noen av dem med alvorlige skader, opplyser innenriksdepartementet i Bulgaria. Øvrige som var i bussen ble undersøkt og fikk nødvendig hjelp på stedet.

NRK - 07 aug 22 kl. 22:19

Elsparkesyklist Kjørte på barn

En svært beruset elsparkesyklist har kjørt på et barn utenfor konsertområdet på Leangen i Trondheim. Det melder politiet på Twitter. En mann i 20-årene er pågrepet.

NRK - 07 aug 22 kl. 13:47

Bil Kjørte utfor vei i Aurland

En bil skal ha kjørt utfor en smal vei ved Stegastein på fylkesvei 5627 og ligger på siden. Det skal ikke være fare for å rulle videre. De to som var i bilen har kommet seg ut og nødetater er på vei, melder Vest politidistrikt på Twitter.

NRK - 13 aug 22 kl. 19:08

Traktor veltet

En traktor veltet da den først mistet skuffen foran og deretter Kjørte over den med det ene hjulet. Føreren er bevisst, men blør fra ansiktet. Lege er på stedet, ifølge politiet..

NRK - 06 aug 22 kl. 02:04

Alvorlig for elsparkesyklist etter ulykke

Tilstanden er veldig alvorlig for en mann i 20-årene som Kjørte av veien på elsparkesykkel ved Haslum i Bærum fredag kveld. – Mannen er til operasjon og behandling på Ullevål sykehus, sier operasjonsleder Tore Solberg i Oslo-politiet til NTB. Det var ingen andre involvert i ulykken.

NRK - 10 jul 22 kl. 06:48

Flere råkjørere tatt på Østlandet

Lørdag kveld og natt til søndag stanset politiet flere bilførere på Østlandet som Kjørte langt over fartsgrensen. I en laserkontroll langs Bjørnstjerne Bjørnsons gate i Drammen ble det gjort fire førerkortbeslag lørdag kveld. Den høyeste hastigheten ble målt til 106 kilometer i timen i 50-sonen, tvitrer Sørøst politidistrikt.

NRK - 12 aug 22 kl. 19:53

Skuespiller Anne Heche er død

Skuespiller Anne Heche er død. Hun er blant annet kjent fra TV-serien serien Ally McBeal, filmene «Donnie Brasco» og «Six days». Hun fikk Emmy for rollen i såpeoperaen «Another World».

VG - 11 aug 22 kl. 23:13

Anne Heche var påvirket av narkotika under kollisjon

Hollywood-stjernen Anne Heche (53) hadde narkotika i blodet da hun kolliderte og Kjørte ti meter inn i et hus i Los Angeles..

NRK - 02 jul 22 kl. 22:22

Tre førere Kjørte ulovlig med samme bil i kveld

I Haugesund har samme bil vært involvert i tre lovbrudd i kveld. Det melder politiet. Første lovbrudd: Fører hadde ikke førerkort og Kjørte i påvirket tilstand.

NRK - 13 jun 22 kl. 00:06

Drapsmann Kjørte ned syklister – hoppet deretter i Rhinen

En tysk mann som er mistenkt for drapet på sin 69 år gamle far, Kjørte inn i en gruppe syklister da han rømte fra åstedet. En av syklistene døde av skadene. Drapet skjedde i 18-tiden søndag i Ellerstadt i Rheinland-Pfalz, opplyser politiet i en uttalelse.

NRK - 03 aug 22 kl. 23:42

Brødre siktet for æresdrap på mor

I Göteborg er et brødrepar arrestert og siktet for å ha drept sin mor med overlegg da de Kjørte henne ned med personbil i bydelen Hisingen sist lørdag. Politiet har også arrestert to andre personer som de mistenker har samarbeidet med brødrene. Det skal være en familierelasjon mellom de innblandede, og politiet mistenker at det skal dreie seg om æresrelatert vold, skriver SVT.

NRK - 03 aug 22 kl. 12:22

Frigir navn etter dødsulykke på E39

Det var Svein Helge Skjørshammer (53) som omkom i trafikkulykken på E39 utenfor Mandal søndag. Navnet hans er frigitt i samråd med pårørende. 53-åringen, som Kjørte motorsykkel, kolliderte med en bil.

NRK - 09 aug 22 kl. 16:01

Stabil, men fortsatt kritisk etter elsparkesykkelulykke

Mannen som ble skadd i en ulykke med elsparkesykkel i Bærum fredag, er betegna som kritisk skadd. Men ifølge politiet har sykehuset meldt om at han nå er stabilisert. Mannen Kjørte uten hjelm, og ifølge politiet har han fått svært alvorlige hodeskader i ulykken..

NRK - 26 jul 22 kl. 12:09

18-åring fratatt førerkortet etter råkjøring

En 18 år gammel kvinne er fratatt førerkortet etter at hun Kjørte i minst 120 km/t i en 50-sone i Nordreisa i juni. Hun var i tillegg påvirket av alkohol. Politiet har gått rettens vei for å hindre kvinnen i å kjøre bil fram til saken er endelig avgjort, og har fått medhold i det fra Nord-Troms og Senja tingrett, skriver Nordlys..

NRK - 02 aug 22 kl. 09:32

Kvinne siktet etter dødsulykke i Mandal

En kvinne fra Agder er siktet for overtredelse av vegtrafikklovens paragraf 3 etter dødsulykken på E39 søndag. Det skriver Lindesnes Avis. – Bilen med campingvognen som kom fra vest og som Kjørte mot øst, ble kjørt av en kvinne i 70-årene fra Agder, sier Erik Lund, fungerende etterforskningsleder på Mandal politistasjon, til avisen..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com