Kjørt

Sunday, 14 July, 13:52

Nyheter om Kjørt

NRK - 02 jul 24 kl. 15:38

Mann i 30-årene tiltalt etter dødsulykke i Nordreisa

Mann i 30-årene tiltalt etter dødsulykke i Nordreisa i Nord-Troms. En mann i 30-årene er tiltalt etter trafikkulykka på fylkesvei 886 i Nordreisa i januar, hvor ei kvinne mistet livet. Semitraileren mannen Kjørte havnet i motgående kjørefelt, og kolliderte med en møtende varebil.

NRK - 07 jul 24 kl. 00:46

Bil Kjørte inn i politibil på E18

En bil Kjørte inn i politiets patruljebil på E18 natt til søndag. Politiet var på stedet i forbindelse med en annen trafikkulykke, der en personbil hadde snurret rundt og traff autovernet. Politiet meldte om den første ulykken rett ved midnatt.

NRK - 26 jun 24 kl. 05:15

Bil Kjørte inn i hus i Hemsedal

En bil Kjørte natt til onsdag inn i et hus i Hemsedal. Føreren kom uskadd fra sammenstøtet. Politiet meldte ved 5.

NRK - 20 timer siden

Moped Kjørt av veien - Politiet melder alvorlig skade

Nødetatene rykket til Frosta etter melding om moped som har Kjørt av veien. Det melder politiet. Det skal kun være fører på motorsykkelen.

NRK - 20 timer siden

Moped Kjørt av veien – Politiet melder alvorlig skade

Nødetatene rykket til Frosta etter melding om moped som har Kjørt av veien lørdag ettermiddag. Det forteller operasjonsleder i politiet Svein Erik Wagnild til NRK. – Politiet fikk melding om ulykken via AMK klokken 17.

VG - 08 jul 24 kl. 06:19

Fotgjenger påKjørt

En fotgjenger ble påKjørt av en bil i Oslo tidlig mandag morgen..

VG - 1 time siden

Turist påKjørt av elsparkesykkel

Politiet mistenker ruskjøring..

NRK - 01 jul 24 kl. 12:21

Vestfoldbanen stengt etter bil Kjørte i jernbanebro

En lastebil har Kjørt i broen til jernbanen ved Alexander Kiellands gate i Skien, skriver politiet på X. Lastebilen Kjørte videre, men politipatruljen stoppet den kort tid etter. Trafikken går som normalt på stedet.

NRK - 01 jul 24 kl. 07:30

Minibuss har Kjørt av veien

En minibuss med henger har Kjørt ut av veien i Vuttudalen i Orkland, opplyser operasjonsleder i politiet Trond Hangaas. Nødetatene er på stedet. – Minibussen har Kjørt godt ut av veien og står ikke til hinder.

VG - Igår: 13:11

En bil med en person har Kjørt inn i fjellvegg

Det melder politiet, som er på vei til stedet..

NRK - 04 jun 24 kl. 05:18

Kjørte i feil kjøreretning på E18

En mann i 20-årene Kjørte mandag kveld mot kjøreretningen i Larvikstunnelen, opplyser politiet. Føreren skal ha Kjørt nordover i sørgående løp, før han snudde på E18 mellom Bommestad og Ringdal. Deretter Kjørte han sørover igjen i riktig kjøreretning, ifølge politiet.

VG - I førrgår: 22:51

Person fløyet til sykehus etter MC-ulykke på Sørlandet

Nødetatene rykket torsdag kveld ut til en MC-ulykke på Sørlandet. MC-en skal ha Kjørt ut av veien..

NRK - 05 jul 24 kl. 13:16

Ekstra Bladet: Dronning Mary påKjørt av scooter

Dronning Mary av Danmark ble påKjørt av en scooter under et besøk i Nuuk i Grønland torsdag. Det skriver danske Ekstra Bladet. Hun ble ikke skadet..

Aftenposten - 11 jul 24 kl. 12:06

Barn til sykehus etter hundeangrep

Et barn er Kjørt til sykehus etter å ha blitt angrepet av en hun i Ringsaker, skriver politiet..

NRK - 11 jul 24 kl. 07:47

Person med luftgevær pågrepet i Porsgrunn

En person er pågrepet etter å ha gått ute i Porsgrunn sentrum med et stort luftgevær. Politiet rykket ut etter melding fra en tipser som hadde observert personen med våpenet. Politiet fikk kontakt med aktuell person på egen bopel.

NRK - 11 jul 24 kl. 07:47

Mann med luftgevær pågrepet i Porsgrunn

En mann er pågrepet etter å ha gått ute i Porsgrunn sentrum med et stort luftgevær. Politiet rykket ut etter melding fra en tipser som hadde observert personen med våpenet. Politiet fikk kontakt med mistenkte på egen bopel.

NRK - 11 jul 24 kl. 03:37

Bil på taket i Tønsberg

Em bil har Kjørt i grøfta og havnet på taket ved Sem kirke i Tønsberg. Politiet skriver at føreren har stukket av og at de søker vedkommende. Det var tre personer i bilen, og alle er ute og oppegående..

NRK - 10 jul 24 kl. 22:33

Kollisjon på E6 i Ringebu

To biler har kollidert på E6 i Ringebu. En person er Kjørt til sykehus, melder Innlandet politidistrikt. Totalt var det fem personer i de to bilene.

NRK - 21 jun 24 kl. 15:02

Fengslet etter å ha Kjørt i 136 km/t

En 20 år gammel mann fra Hallingdal er dømt til fengsel i 15 dager og tap av førerkortet i 21 måneder for råkjøring som skjedde i Hol i begynnelsen av juni. Hastigheten på bilen han Kjørte ble målt til 136 km/t, til tross for at høyeste tillatte hastighet på stedet var 70 km/t. Han tilstod å ha Kjørt altfor fort under rettssaken i Buskerud tingrett..

VG - 10 jul 24 kl. 10:44

Bil krasjet i City Nord: – Store skader på bygning

En personbil har Kjørt inn i City Nord i Bodø..

NRK - 10 jul 24 kl. 09:56

Personbil dundret inn i Burger King i Bodø

En personbil har Kjørt inn i lokalet til Burger King på City Nord. Bilen har også vært borti andre parkerte biler, opplyser politiet. Fører var alene i bilen og er under tilsyn av helse på stedet.

NRK - 10 jul 24 kl. 02:50

Person til legevakt etter trafikk-krangel i Skien

En mann er Kjørt til legevakt etter en konflikt som oppstod i trafikken, melder Sør-Øst politidistrikt. Politiet har kommet i kontakt med en mistenkt. De etterforsker saken..

NRK - 10 jul 24 kl. 02:48

Til sykehus etter fallulykke i Tønsberg

En person er Kjørt til akuttmottaket etter en fallulykke i Tønsberg. Politiet meldte om hendelsen 01.53.

NRK - 20 jun 24 kl. 12:34

Motorsyklist dømt for råkjøring – speedometeret viste 292 kilometer i timen

En 23 år gammel motorsyklist er dømt til åtte måneders fengsel etter å ha blitt tatt i «helt ekstreme fartsoverskridelser», ifølge dommen fra Oslo tingrett. – Speedometeret viser ved flere anledninger over 200 kilometer i timen. Den høyeste hastighet vi ser er 292 kilometer i timen i 90-sone den 20.

NRK - 09 jul 24 kl. 04:49

Til legevakt etter vold i Grimstad

En person skal ha blitt truet og slått i Grimstad natt til tirsdag. Den politiet tror er gjerningspersonen er pågrepet. Fornærmede er Kjørt til legevakt for sjekk.

NRK - 02 jul 24 kl. 20:07

Norsk statsborger fengslet i Russland

Mann bosatt i Sør-Varanger skal være varetektsfengslet i Russland etter påkjørsel. Det skriver iFinnmark. Ifølge den russiske nettavisen Serverpost skal mannen ha Kjørt på en kvinne som gikk over et fotgjengerfelt.

NRK - 01 jul 24 kl. 23:38

Store trafikale problemer på Kløfta ved Ullensaker

Ved Ullensaker på Kløfta har en lastebil med henger Kjørt ned en strømledning på Rv 1496 ved Trondheimsvegen/Handelsevegen. Det er store trafikale problemer på stedet, da veien benyttes som omkjøringsvei på E6. Begge kjørefelt er stengt.

VG - 08 jul 24 kl. 02:05

Knivstikking på overnattingssted i Stavanger

Personen som er knivstukket er Kjørt til sykehus med smerter i en arm..

NRK - 08 jul 24 kl. 01:40

Ein person knivstukken i Stavanger

Politiet rykket kl 0048 ut til en melding om knivstikking ved Kirkebakken i Stavanger. Det var en mann i 30 årene som selv ringte og varslet at han hadde knivstukket en person. Fornærmede var fortsatt på stedet med gjerningsmannen når politiet kom frem og fikk kontroll kl.

NRK - 08 jul 24 kl. 01:40

En person knivstukket i Stavanger

Politiet rykket i natt ut etter melding om knivstikking ved Kirkebakken i Stavanger. Det var en mann i 30-årene som selv ringte og varslet at han hadde knivstukket en person. Fornærmede var fortsatt på stedet med gjerningsmannen når politiet kom frem, og fikk kontroll på situasjonen rundt klokken 00.

Dagbladet - 07 jul 24 kl. 19:58

Foreldrepar drept - 24-åring siktet

To menn i 20- og 30-åra skal ha råKjørt om kapp på motorvei. Ferden endte i en tragisk dødsulykke..

NRK - 18 jun 24 kl. 19:50

Trafikkulykke i Larvik – to personer alvorlig skadet

Nødetatene har rykket ut på en trafikkulykke mellom to biler ved krysset Brunlanesveien og Tanumveien i Brunlanes i Larvik. Ingen personer sitter fastklemt, opplyser politiet som er på stedet. Operasjonsleder hos politiet opplyser at en bil har Kjørt Brunlanesveien i retning Larvik, mens den andre bilen har Kjørt ut fra Tanumveien og svingt mot Larvik.

VG - 07 jul 24 kl. 16:26

Trafikkulykke i Våler: En hardt skadet

En personbil med fire personer har Kjørt av veien i Våler..

VG - 07 jul 24 kl. 16:26

Trafikkulykke i Våler: En hardt skadet

En personbil med fire personer har Kjørt av veien i Våler..

NRK - 01 jul 24 kl. 07:30

Minbuss har Kjørt av veien

En minibuss med henger har Kjørt ut av veien i Vuttudalen i Orkland, opplyser operasjonsleder i politiet Trond Hangaas. Det skal være flere personer involvert, men ingen åpenbare personskader. Politiet er på vei til stedet..

NRK - 07 jul 24 kl. 11:42

Helikoptersøk etter trafikkulykke

En bil har Kjørt i fjellveggen i Våler i Østfold. Det er ingen personer ved bilen, men det kan ha vært to gutter i den, melder Øst politidistrikt. Politiet leter i området med både hund og helikopter etter personer som kan være skadd som følge av trafikkuhellet.

NRK - 30 jun 24 kl. 21:39

Syklist skadet i trafikkulykke på Bryne

En syklist er Kjørt til sykehus etter en trafikkulykke der også en bil var involvert på Bryne i Time kommune i Rogaland søndag kveld. – Syklisten er hentet av ambulanse og blir Kjørt til Stavanger universitetssjukehus. Politiet er på stedet og gjør undersøkelser.

VG - 30 jun 24 kl. 21:07

MC-fører Kjørt av veien i Telemark - hentes med luftambulanse

– En MC-fører skal ha Kjørt av veien, Det skriver Sør-Øst politidistrikt på X..

NRK - 30 jun 24 kl. 20:26

MC har Kjørt av veien i Seljord

Nødetatenen er på stedet etter en trafikkulykke i Brekkasvingen i Svartdal i Seljord. En MC-fører skal ha Kjørt av veien. MC-føreren er under behandling av ambulansepersonell.

NRK - 30 jun 24 kl. 20:26

MC har Kjørt av veien i Seljord – hentet av luftambulanse

Nødetatenen er på stedet etter en trafikkulykke i Brekkasvingen i Svartdal i Seljord. En MC-fører skal ha Kjørt av veien. MC-føreren var under behandling av ambulansepersonell.

NRK - 07 jul 24 kl. 01:07

Politiet pågrep en person som truet med kniv ved Orkland

Politipatruljer rykket ut etter melding om en person som truet med kniv ved Orkland. En mann ble pågrepet og Kjørt til arresten. – Vedkommende blir anmeldt for trusler med kniv og to tilfeller av bruk av vold, melder Trøndelag politidistrikt på X..

VG - 07 jul 24 kl. 01:03

Politiet advarer etter ulykke: Mye vann i vegbanen

Etter en ulykke på E18 ved Asker, ble en politibil som hadde kommet til ulykkesstedet påKjørt..

NRK - 06 jul 24 kl. 10:54

Sør-Varanger: Motorsyklist hentet av luftambulanse etter trafikkulykke

Klokken 10.46 meldte nødetatene at de har rykket ut til en trafikkulykke på E6. En motorsyklist skal ha Kjørt av veien ved Gandvik i Sør-Varanger, skriver politiet på X.

NRK - 17 jun 24 kl. 08:46

Sementbil Kjørte ned skråning – lekker sement

En lastebil med sement har havna utfor vegen på fylkesveg 766 ved Fevika i Namsos. Sementbilen skal ha Kjørt av vegen og ned en skråning. Føreren har kommet seg ut av kjøretøyet og er oppegående.

NRK - 29 jun 24 kl. 21:02

Ungdom påKjørt på sparkesykkel

En gutt i tenårene på sparkesykkel ble lørdag kveld påKjørt av en bil på Senja. – Oppstått bulk i bilen, og gutten har hodesmerter. Ambulanse og politi er på vei til stedet, opplyser Troms politidistrikt.

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com