Kjøpesentre

Tirsdag, 11 Mai, 06:41

Nyheter om Kjøpesentre

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 12 april 21 kl. 00:04

Steinkjer stenger Kjøpesentre

Kriseledelsen i Steinkjer vedtok søndag kveld flere tiltak for å slå ned smitten. Både skoler og Kjøpesentre blir stengt. På skolene stenges 5.

VG - 11 april 21 kl. 19:17

Steinkjer: Stenger skoler og Kjøpesentre

STEINKJER/OSLO (VG) Flere enn 2000 personer i Steinkjer kommune sitter i karantene. Kriseledelsen i kommunen har søndag vedtatt å stenge skoler og Kjøpesentre..

NRK - 07 mai 21 kl. 11:01

Forlenger unntakstilstand i Tokyo

Mindre enn tre måneder før OL forlenget japanske myndigheter unntakstilstanden i Tokyo og en rekke andre områder som følge av koronaviruset. Perioden med unntakstilstand skulle opprinnelig ha vært avsluttet 11. mai, men fredag opplyser statsminister Yoshihide Suga at den er forlenget ut måneden.

NRK - 03 mars 21 kl. 13:52

Stenger ikke Kjøpesentre

Formannskapet i Kristiansand vedtok i dag å ikke stenge Kjøpesentre og butikker. Forslaget ble vedtatt med 12 mot tre stemmer. Det blir heller ikke innført påbud om munnbind..

Aftenposten - 05 mai 21 kl. 20:32

Oslo åpner Kjøpesentre og butikker, mens her skal alle elever og lærere testes

Skolen får egen testbuss og testteam: – Mens resten av Oslo åpner opp, så møter vi pandemien ordentlig for første….

NRK - 05 mai 21 kl. 15:12

Butikkene i Lørenskog kan åpne

Butikker og Kjøpesentre i Lørenskog kan åpne igjen, men med strenge smitteverntiltak. Det bestemte formannskapet i ettermiddag. Dermed følger kommunen Lillestrøm og Oslo, som også letter opp noe i koronatiltakene..

VG - 05 mai 21 kl. 13:38

NHO ville åpne utelivet også: - Heller strengt enn stengt

NHO-sjef OIe Erik Almlid jubler sammen med handelsnæringen over gjenåpning av butikker og Kjøpesentre i Oslo. Men han beklager at utelivet fortsatt må holde stengt..

Aftenposten - 05 mai 21 kl. 13:18

Oslo åpner fortsatt ikke for skjenking: – Da ryker hele mai

Mens butikker og Kjøpesentre får åpne, må Oslos utesteder fortsatt holde stengt..

E24 - 05 mai 21 kl. 13:18

Oslo åpner fortsatt ikke for skjenking: – Da ryker hele mai

Mens butikker og Kjøpesentre får åpne, må Oslos utesteder fortsatt holde stengt. Nå håper Dattera til Hagen å kunne åpne til sommeren: – Vi er veldig klare.

Klartale - 05 mai 21 kl. 12:49

Nå åpner Oslo litt

Byrådet åpner butikker og Kjøpesentre i Oslo. Byen går nå inn i trinn to av gjenåpningen..

VG - 05 mai 21 kl. 12:05

Flere lettelser i Oslo: Begynner på trinn to i gjenåpningen

Butikker og Kjøpesentre kan igjen åpne i hovedstaden..

NRK - 05 mai 21 kl. 12:06

Åpner butikker i Oslo

Butikker og Kjøpesentre i Oslo kommune får åpne igjen fra og med torsdag, kunngjorde byrådsleder Raymond Johansen (Ap) på en pressekonferanse onsdag..

E24 - 05 mai 21 kl. 12:04

Kjøpesentre og butikker i Oslo åpner torsdag

Det opplyser byrådsleder Raymond Johansen på en pressekonferanse onsdag..

NRK - 29 april 21 kl. 11:55

Tyrkia forbereder stor-nedstenging

Tyrkia innleder torsdag en treukers nedstenging. Restriksjonene er de strengeste siden koronapandemien startet, melder NTB. Nedstengingen skyldes at landet ikke har greid å få smittetallene ned, og heller ikke antall covid-tilfeller som ender med døden.

NRK - 27 april 21 kl. 16:19

Vurderer trinn 2. neste uke

Allerede i neste uke vil byrådet vurdere om Oslo kan gå inn i trinn 2. Det innebærer blant annet gjenåpning av Kjøpesentre, butikker, restauranter og treningssentre..

E24 - 27 april 21 kl. 16:10

Se nå: Siste om gjenåpningen av Oslo

Kjøpesentre og butikker i Oslo må fortsatt holde stengt. Men Oslo vil neste uke vurdere åpning av en rekke virksomheter..

E24 - 27 april 21 kl. 16:10

Slik er gjenåpningsplanen for Oslo

Kjøpesentre og butikker i Oslo må holde stengt inntil videre. Men byrådet vil neste uke gjøre en ny vurdering av om de kan åpne en rekke virksomheter..

NRK - 10 april 21 kl. 19:59

Halden vurderer strengere tiltak

I dag ble det klart at Halden er en av 13 kommuner i Viken som får lettelser i tiltak. Kommunedirektør Roar Vevelstad er glad for lettelsene. Men han er bekymret for smittepresset og sier at kommunen er i innspurten på å vurdere strengere tiltak lokalt.

NRK - 09 april 21 kl. 09:49

Vestfold-kommuner til nivå 5b

Kommunene i Vestfold vil gå fra de strengeste koronatiltakene til tiltaksnivå 5b. Det betyr bl.a.

NRK - 05 april 21 kl. 15:04

Åpner igjen trass i høy smitte

Hellas åpner samfunnet delvis igjen, og håper å få fart på økonomien. De fleste butikkene fikk åpne, men kan bare ha 20 kunder av gangen. Kjøpesentre er fortsatt stengt.

NRK - 30 jan. 21 kl. 10:32

Kjøpesentre forblir stengt

Kjøpesentre og varehus i de 25 nedstengte kommunene i Oslo-regionen åpner tidligst 10. februar. Andre butikker får gradvis åpne igjen.

Aftenposten - 01 april 21 kl. 07:20

Vil satse 15 mrd. kroner og rive et av landets største Kjøpesentre for å lage ny bydel

For å lykkes foreslår Mustad Eiendom å rive sin egen suksesshistorie: Vestkantens eget shoppingmekka CC Vest..

NRK - 24 jan. 21 kl. 20:43

Vil stenge Kjøpesentre og skjenking

Helsedirektoratet anbefaler skjenkestopp og stenging av Kjøpesentre i de 15 kommunene som vil få strengere smitteverntiltak. De vil også at barnehager og barneskoler fortsetter på gult nivå, mens videregående skoler går til rødt nivå..

E24 - 23 jan. 21 kl. 08:15

NHO frykter at stengte Kjøpesentre blir den nye normen – vil ha kompensering fra første dag

NHO Service og Handel er bekymret for at stengte Kjøpesentre blir den nye normalen. De ber om direkte kompensasjon fra første dag med stengte butikker..

Aftenposten - 22 jan. 21 kl. 23:28

Kom til hovedstaden på bursdags-shopping. Nå kan Kjøpesentre bli helt stengt i Oslo-området.

Kjøpesentre og butikker i Oslo kan bli stengt lørdag..

NRK - 23 mars 21 kl. 21:00

Ber innbyggerne handle lokalt

Vennesla kommune går nå ut og ber innbyggerne om å ikke handle i varehus eller på Kjøpesentre i andre kommuner. Ordfører Nils Olav Larsen oppfordrer alle til å krumme nakken og bidra med det de kan for å hindre smittespredning..

NRK - 17 mars 21 kl. 15:23

Polen stenger ned

Polen innfører strengere koronarestriksjoner i hele landet, melder Reuters. Kjøpesentre, hoteller og kinoer er blant tingene som må stenge fra og med lørdag. Onsdag ble det registrert over 25.

NRK - 16 mars 21 kl. 17:00

LO bekymret over nedstengning

LO i Oslo og Viken er bekymret etter at hele Viken-regionen ble nedstengt. Blant det som ble stengt fra og med natt til tirsdag var Kjøpesentre, kinoer, treningssentre og restauranter og med unntak av take away. – Det er fryktelig tragisk den situasjonen mange av våre medlemmer møtte i natt.

E24 - 08 jan. 21 kl. 13:00

Thons Kjøpesentre omsatte for 64,9 milliarder kroner

Særlig dagligvare og vinmonopol bidro til at Olav Thon Gruppens Kjøpesentre opplevde fem prosent omsetningsvekst tross coronakrisen..

NRK - 10 mars 21 kl. 19:26

Stenger ned på Haugalandet

Sju kommuner på Haugalandet stenger det meste fra natt til fredag på grunn av smittesituasjonen. Butikker og Kjøpesentre får holde åpent, men det blir skjenkestopp, stopp i kulturarrangementer, treningssentre stenges og høyskoler og videregående skoler blir på rødt nivå..

E24 - 04 jan. 21 kl. 18:51

– Nedstenging av Kjøpesentre vil være et dramatisk virkemiddel

– Det vil være dramatisk om statsministeren vil stenge Kjøpesentre, sier senterleder Tone Havneraas ved Lagunen..

E24 - 09 mars 21 kl. 19:21

Her er Kjøpesentre, treningssentre og kulturscener åpne

De nasjonale tiltakene ble ikke strammet inn tirsdag. Dermed er det fremdeles mulig å få servert alkohol til maten på Hamars restauranter og trene på treningssentrene..

NRK - 08 mars 21 kl. 18:23

Ullensaker kommune stenger ned

Ullensaker kommune stenges ned etter høye smittetall den siste tiden. Kjøpesentre blir stengt og det blir skjenkestopp i kommunen. Treningssentre må også holde stengt.

VG - 04 mars 21 kl. 14:07

Varsler nye tiltak i Bærum: Må oppgi adresse for å spise eller trene

Torsdag ettermiddag vedtas det etter all sannsynlighet nye strengere tiltak. Kommunedirektøren vil likevel ikke nekte folk å gå på Kjøpesentre..

VG - 04 mars 21 kl. 14:07

Nye tiltak i Bærum: Må oppgi adresse for å spise eller trene

Torsdag ettermiddag ble det vedtatt nye strengere tiltak. Kommunedirektøren vil likevel ikke nekte folk å gå på Kjøpesentre..

NRK - 04 mars 21 kl. 10:56

Vestfold kan bli stengt ned 5. mars

Spesielt strengt kan det bli i Tønsberg og Færder med stengte Kjøpesentre. Alle kommuner i Vestfold ber Helsedirektoratet om strengere regionale smitteverntiltak. Det betyr skjenkestopp, hjemmekontor, og å forby arrangementer og fritidsaktiviteter..

E24 - 04 mars 21 kl. 06:39

Stavanger-selskap skal levere solanlegg for 100 millioner til Vietnam

Torsdag signerer Norsk Solar AS en avtale som gjør at Stavanger-selskapet skal levere solenergi til en rekke Kjøpesentre i Vietnam de neste 20 årene. Avtalen har en verdi på rundt 100 millioner kroner..

NRK - 03 mars 21 kl. 14:36

Kristiansand dropper munnbindpåbud

Det blir ikke påbud om munnbind i Kristiansand. Også Kjøpesentre og butikker får holde åpent som før. – Vi får bare krysse fingrene for god effekt i tiden fremover, sa ordfører Jan Oddvar Skisland..

NRK - 27 feb. 21 kl. 19:51

Pågrepet for blotting på Ålgård

En mann i 60-årene er pågrepet på Ålgård på Jæren etter at politiet har fått flere meldinger om blotting. Blottingen skal ha skjedd på to Kjøpesentre, opplyser Sør-Vest politidistrikt..

NRK - 24 feb. 21 kl. 16:28

Varsler innstramminger i Sverige

Regjeringen gir Folkhälsomyndigheten myndighet til begrense åpningstider for serveringssteder, opplyser statsminister Stefan Löfven. Maks antall personer på butikker, Kjøpesentre og treningssentre skal også strammes inn, varsler Löfven..

NRK - 16 feb. 21 kl. 17:36

Kjøpesentre åpner i Asker og Bærum

Asker og Bærum åpner Kjøpesentrene fra og med torsdag. Det opplyser ordførerne i de to kommunene utenfor Oslo til Budstikka. Asker og Bærum har vært omfattet av de regionale tiltakene som nå oppheves.

VG - 23 feb. 21 kl. 09:56

Slik har Israel satt over 7,3 millioner vaksinedoser

Israelere kan få vaksine på IKEA og Kjøpesentre - uten avtale. Snart er 35 prosent av befolkningen vaksinert..

E24 - 15 feb. 21 kl. 14:44

Mange Kjøpesentre stengt – kunder flokker til Liertoppen

Kjøpesentrene i Oslo, Asker og Bærum er enten helt stengt eller pålagt strenge restriksjoner. Dermed drar folk til Liertoppen hvor alt er åpent..

VG - 15 feb. 21 kl. 14:27

Stengte Kjøpesentre mange steder – kundene flokker til Liertoppen

Kjøpesentrene i Oslo, Asker og Bærum er enten helt stengt eller pålagt strenge restriksjoner. Dermed drar folk til Liertoppen hvor alt er åpent..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt