Kjøpe

Sunday, 19 September, 10:05

Nyheter om Kjøpe

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 12 sep 21 kl. 07:26

Ap åpner for statlig SAS-kjøp

Arbeiderpartiets samferdselspolitiske talsperson Sverre Myrli åpner for at Norge kan Kjøpe seg inn i SAS om det blir regjeringsskifte. I fjor fikk Sverige og Danmark blankt nei på en forespørsel til Norge om å spytte friske penger inn i SAS. – Jeg synes regjeringen har vært veldig passiv i en tid hvor både SAS og de svenske og danske eierne var veldig interesserte i å få med Norge på eiersiden i fjor, sier Myrli til Dagens Næringsliv..

NRK - 45 minutter siden

Meiseboller kan drepe fugler

Dyrebeskyttelsen advarer mot å mate fugler med meiseboller med plastnetting. – Fuglene kan hekte seg fast i nettene, og de kan skade tungene sine når de spiser, sier Eva Hustoft i Dyrebeskyttelsen. Det anbefales å lage egen fuglemat eller Kjøpe meiseboller uten nett..

NRK - 22 timer siden

USA vil møte Frankrike neste uke

USA håper de får diskutert striden med Frankrike om en ny sikkerhetsavtale med Australia ved FNs hovedforsamling neste uke. Det sier det amerikanske utenriksdepartementet i en uttalelse lørdag. Talsmann Ned Price sier i uttalelsen at Frankrike er «en viktig partner og vår eldste allierte».

NRK - Igår: 03:20

USA håper på samtale med Frankrike

USA ønsker å få diskutere med Frankrike om sin forsvarsavtale med Australia på FNs generalforsamling neste uke, opplyser utenriksdepartementet fredag. – Frankrike er en viktig partner og vår eldste allierte, skrev talsmann for utenriksdepartementet, Ned Price på Twitter fredag. Den diplomatiske striden oppsto da en omfattende forsvarsavtale mellom USA, Australia og Storbritannia ble kunngjort onsdag.

E24 - 10 sep 21 kl. 11:06

Ukens Investtech: Selg disse aksjene nå, og kjøp de tilbake senere

Mange aksjer er positive på lang sikt, men har likevel kortsiktige salgssignaler. Vi ser på to aksjer som kan være riktig å selge nå, for så å Kjøpe tilbake senere. Og én aksje du bør selge uansett..

NRK - Igår: 16:25

Frankrike: Stoler ikke på Australia

Etter at Australia droppet ubåtavtalen med landet, sier franske myndigheter at de ikke lenger kan stole på Australia i de pågående handelsforhandlingene med EU. Onsdag kunngjorde USA, Australia og Storbritannia overraskende et nytt forsvarssamarbeid. Det innebærer at Australia skal bygge tolv atomdrevne ubåter, og at de dermed vraker en storkontrakt om å Kjøpe konvensjonelle ubåter fra Frankrike.

E24 - I førrgår: 08:20

Laveste sølvpris siden november: – Gjør ikke smykker billigere

Gullsmed Thomas Heyerdahl tror neppe kundene vil merke at sølvhypen i markedet er over – hvis ikke de skal Kjøpe ny fløtemugge i rent sølv..

NRK - 08 sep 21 kl. 18:48

Oslo Kjøper Veterinærhøyskolen

Flertallet i bystyret i Oslo stemte for å Kjøpe tre fjerdedeler av Veterinærhøyskolen på Adamstuen for 1,35 milliarder kroner. Det ble kjent i dagens bystyremøte. Tomtearealet er på over 50 mål, tilsvarende syv fotballbaner, og vil gi kommunen areal til kommunale tilbud som skole, flerbrukshall og bibliotek, så vel som bydelspark.

NRK - 08 sep 21 kl. 18:48

Oslo Kjøper Veterinærhøgskolen

Flertallet i bystyret i Oslo stemte for å Kjøpe tre fjerdedeler av Veterinærhøgskolen på Adamstuen for 1,35 milliarder kroner. Det ble kjent i dagens bystyremøte. Tomtearealet er på over 50 mål, tilsvarende syv fotballbaner, og vil gi kommunen areal til kommunale tilbud som skole, flerbrukshall og bibliotek, så vel som bydelspark.

E24 - 14 sep 21 kl. 13:49

Nå kan småaksjonærer i Polight selge og Kjøpe på samme tid

Her er de garantert beste rådene til småaksjonærene i Polight..

Aftenposten - 13 sep 21 kl. 09:06

Amerikansk selskap byr 7,2 mrd for selskap Røkke kontrollerer

Et amerikansk investeringsselskap vil Kjøpe Ocean Yield..

E24 - 09 sep 21 kl. 19:54

Bærekraftig vekst i oppdretten – med avskogingsversting på leverandørlista?

Regjeringen vil ha mer «bærekraftig vekst» i oppdrettsindustrien. Men så lenge 8 av landets 10 største oppdrettsselskaper fortsetter å Kjøpe fôr fra et av selskapene som er ansvarlig for massiv avskoging i Brasil, er det vanskelig å se at denne veksten blir bærekraftig..

E24 - 02 sep 21 kl. 07:42

Vil Kjøpe Sobi – verdsetter selskapet til 69 milliarder

To aktører bekrefter at de vil Kjøpe den svenske legemiddelprodusenten. Norges Bank er blant de ti største eierne i selskapet..

E24 - 08 sep 21 kl. 06:07

Tokyo-børsen fortsetter å stige – investorene håper på økonomisk opptur

Investorene øyner muligheter til å Kjøpe billige aksjer på den japanske børsen, ifølge Reuters..

NRK - 31 aug 21 kl. 12:54

Ber om momsfritak på reparasjoner

Forbrukerrådet ber myndighetene om å innføre momsfritak på reparasjoner. De mener det vil gjøre det mer attraktivt å reparere enn å Kjøpe nytt. – For oss kommer det ikke som en overraskelse at pris fortsatt en den desidert vanligste årsaken til at forbrukere ikke reparerer produktene sine.

Aftenposten - 05 sep 21 kl. 19:50

Det ser ut som en matfestival, men er noe annet. Nå sprer det seg over hele landet.

Hver uke møtes folk på parkeringsplasser og i parker for å Kjøpe og selge mat..

E24 - 05 sep 21 kl. 06:00

Er det igjen på tide å se på cruiseaksjene?

Cruiseaksjene er fremdeles bare en skygge av seg selv. Kanskje det er da man skal Kjøpe?.

E24 - 01 sep 21 kl. 20:44

Opplever økte krav om å dokumentere grønn strøm: – Hele ordningen bør skrotes

Norske bedrifter frykter at investeringer kan trues hvis de må Kjøpe opprinnelsesgarantier for å bevise at de bruker grønn strøm. – Hele ordningen bør skrotes, sier Inovyn-sjef Nils Eirik Stamland..

NRK - 18 aug 21 kl. 05:07

Oslo for dyr for sykepleiere

En vanlig lønnet sykepleier kan kun Kjøpe 1,3 prosent av boligene i Oslo, ifølge sykepleierindeksen fra Eiendom Norge. Det er nedgang fra 3 prosent i fjor. I Bærum får en sykepleier kjøpt enda færre av boligene, ifølge indeksen.

E24 - 31 aug 21 kl. 10:01

Norges Bank vil Kjøpe kroner for 1,7 milliarder per dag i september

Norges Bank holder kroneKjøpene uendret på 1,7 milliarder i september..

NRK - 31 aug 21 kl. 09:24

Japan vil styrke forsvaret

Japans forsvarsminister ba tirsdag om støtte til et budsjett på over 400 milliarder kroner for en omfattende styrking av landets forsvarsevne, skriver NTB. Årsaken skal være økt spenning i forholdet mellom Japan på den ene siden og Kina og Nord-Korea på den andre. I planene som ble lagt fram sammen med budsjettforslaget, ligger det at Japan vil bygge fem krigsskip og en ubåt, samt Kjøpe 12 F-35 jagerfly.

Aftenposten - 30 aug 21 kl. 19:53

Opplysninger til VG: FC København vil Kjøpe Tokmac Nguen

Tokmac Nguen kan havne i Danmark..

VG - 30 aug 21 kl. 19:53

Opplysninger til VG: FC København vil Kjøpe Tokmac Nguen

Tokmac Nguen kan havne i Danmark..

Aftenposten - 26 aug 21 kl. 18:00

Kjøpe bruktbil? Her er fem punkter du bør undersøke før du handler.

Det er feil å tro at bilen er ok bare fordi den har vært på EU-kontroll..

NRK - 26 aug 21 kl. 14:46

Kobbergigant trekker seg fra Nussir

I dag ble det offentliggjort at kobbergiganten Aurubis terminerer sin intensjonsavtale med gruveselskapet Nussir ASA om å Kjøpe kobber fra Nussirgruva i Repparfjord. Norske Samers Riksforbund er svært fornøyd med at investeringen trekkes fra dette prosjektet. – Når en av verdens største kobberprodusenter ser at gruveprosjektet til Nussir ikke er forenlig med deres samfunnsstandarder, så gir det et veldig sterkt signal, uttaler presidentkandidat Silje Karine Muotka..

NRK - 25 aug 21 kl. 14:50

Tiltalt for tolv år gamle overgrep

En mann i 20-årene er i Sør-Rogaland tingrett tiltalt for å ha begått seksuelle overgrep som skal ha skjedd for tolv år siden. Tiltalte forgrep seg i 2009 ved flere anledninger på en ung jente, ifølge tiltalen. Politianmeldelsen ble inngitt først elleve år senere, ifølge Stavanger Aftenblad.

NRK - 23 aug 21 kl. 15:25

Vietnam bruker militæret mot korona

Vietnamesiske myndigheter setter inn militæret for å dele ut mat til innbyggerne i Ho Chi Minh City. Etter en smitteøkning får innbyggerne i landets største by ikke lov til å forlate hjemmene sine for å Kjøpe mat. Rundt 80 prosent avVietnams 8666 døde av covid-19 er registrert i Ho Chi Minh City..

NRK - 13 aug 21 kl. 20:26

Vaksineavtale med Sverige på plass

Norge har inngått en avtale om å Kjøpe til sammen ti millioner doser koronavaksine via Sverige i 2022 og 2023. Avtalen gjelder fem millioner doser i året de to neste årene, melder Dagbladet. Regjeringen har tidligere varslet at de ville inngå avtale om et slikt kjøp via EU-samarbeidet og satte av inntil 3,5 milliarder kroner til dette..

E24 - 20 aug 21 kl. 08:47

Salmar inn i budkamp om Norway Royal Salmon: Tilbyr 12,5 prosent mer enn konkurrenten NTS

Salmar har til hensikt å fremsette et frivillig kontanttilbud om å Kjøpe alle utestående aksjer i Norway Royal Salmon. Fra før har NTS et bud på selskapet..

NRK - 20 aug 21 kl. 06:32

New Zealand forlenger nedstengning

Nedstengningen av New Zealand forlenges etter at det ble registrert 11 nye smittetilfeller i landet. totalt er det registrert 31 smittede i landet. Alle skoler og de fleste forretninger holder stengt, og folk må holde seg hjemme, og bare forlate huset for å Kjøpe mat, trene eller om de trenger helsehjelp.

NRK - 19 aug 21 kl. 16:35

Norge får 100.000 Moderna-doser

Gjennom EU-samarbeidet får Norge Kjøpe ytterligere 100.000 ekstra vaksinedoser fra Moderna. Dosene kommer som følge av at Bulgaria ikke lenger har behov for dem, skriver Helsedepartementet i en pressemelding..

Aftenposten - 19 aug 21 kl. 10:51

Selger billetter til enorme festivaler på Hellerudsletta. Bransjekolleger frykter det hele er et luftslott.

Du kan Kjøpe VIP-billetter til over 15.000 kroner til megafestivaler på Hellerudsletta neste sommer..

NRK - 04 aug 21 kl. 15:27

EU Kjøper Novavax-vaksiner

Europakommisjonen har godkjent Kjøpet av 200 millioner doser koronavaksiner fra det amerikanske selskapet Novavax, skriver Reuters. I kontrakten står det at EU kan Kjøpe opp til 100 millioner doser, med mulighet for 100 millioner ekstra doser til 2023. Vaksinen må først godkjennes av EUs legemiddelbyrå..

NRK - 11 aug 21 kl. 19:12

Yara forsvarer Hviterussland-handel

Yara-sjef Svein Tore Holsether forstår at folk reagerer på at selskapet Kjøper kalium i Hviterussland, men mener det er en uhyre vanskelig problemstilling. – Jeg forstår godt at mange reagerer på at vi fortsetter å Kjøpe av dem og at det kan være med å sende ut et slikt signal, sier Holsether til Dagsavisen. Han sier imidlertid at selskapet vil få en annen kritikk dersom de trekker seg ut.

NRK - 18 aug 21 kl. 14:53

Falske vaksinepass i Frankrike

Folk i Frankrike betaler hundrevis av euro for å Kjøpe falske vaksinepass på internett. Tross risikoen for fengselsstraff er det blitt en stor svartebørs for falske vaksinepass på Snapchat. Kontoer reklamerer åpenlyst for dokumentene, men de blir vanligvis fjernet i løpet av få dager.

Aftenposten - 13 aug 21 kl. 13:34

Opplysninger til VG: Arsenal forhandler om å Kjøpe Ødegaard

Martin Ødegaard (22) kan være på vei tilbake til Arsenal – denne gangen på en permanent overgang..

VG - 13 aug 21 kl. 13:34

Opplysninger til VG: Arsenal forhandler om å Kjøpe Ødegaard

Martin Ødegaard (22) kan være på vei tilbake til Arsenal – denne gangen på en permanent overgang..

NRK - 04 aug 21 kl. 15:27

200 millioner Novavax-vaksiner

Europakommisjonen har goskjent Kjøpet av 200 millioner doser koronavaksiner fra det amerikanske selskapet Novavax, skrive Reuters. I kontrakten står det at EU kan Kjøpe opp til 100 millioner doser, med mulighet for 100 millioner ekstra doser til 2023. Vaksinen må først godkjennes av EUs legemiddelbyrå..

NRK - 10 aug 21 kl. 13:32

Tobakksgigant vil Kjøpe astmaselskap

Tobakksselskapet Phillip Morris selger mer enn en tiendedel av alle sigaretter i verden. Nå er de i budkrig med et amerikansk selskap – om legemiddelprodusenten Vectura, skriver BBC. Vectura lager medisiner og apparater til personer med luftveissykdommer, som astma.

E24 - 30 jul 21 kl. 10:59

Ukens Investtech: To aksjer du bør Kjøpe nå – og én å holde seg unna

Oslo Børs er mindre positiv enn for noen uker siden. Men det finnes fortsatt gode kjøp..

E24 - 30 jul 21 kl. 10:12

Norges Bank Kjøper kroner for 1,7 mrd. daglig

Sentralbanken vil Kjøpe kroner i markedet for 1,7 milliarder kroner per dag i august, og holder dermed kroneKjøpene uendret fra måneden før..

VG - 06 aug 21 kl. 17:17

Går ut mot milliardkjøp av private barnehager: – Barna taper på det

Tina Bru (H) mener Oslo og Bergen har brukt unødvendig mye penger på å Kjøpe private barnehager. – Bru må passe seg, mener Inga Marte Thorkildsen (SV)..

Aftenposten - 06 aug 21 kl. 12:14

Slik kommer du i gang med å Kjøpe aksjer

Er du interessert i å investere i aksjer uten helt å vite hvordan? Her er ekspertenes tips til hva du som nybegynner bør….

E24 - 06 aug 21 kl. 06:00

Slik kommer du i gang med å Kjøpe aksjer

Er du interessert i å investere i aksjer uten helt å vite hvordan? Her er ekspertenes tips til hva du som nybegynner bør vite før du bryner deg på børsen..

E24 - 04 aug 21 kl. 10:58

Investtech-analyse: Tre aksjer du bør Kjøpe før kvartalstallene slippes

Det er høytid for presentasjon av resultatene for andre kvartal for selskapene på Oslo Børs. Vi gir deg tre aksjer du bør sikre deg før tallene slippes..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt