Kjæreste

Torsdag, 29 Juli, 23:17

Nyheter om Kjæreste

Sortering: Relevans | Senaste
VG - I førrgår: 14:28

VENT PÅ BEKREFTELSE: Kjærligheten blomstrer for begge håndballprofilene

TOKYO (VG) Midt under OL i Tokyo bekrefter Nora Mørk (30) overfor VG at hun har fått seg ny Kjæreste. Det samme gjør lagvenninne Veronica Kristiansen (31)..

Aftenposten - I førrgår: 14:28

Kjærligheten blomstrer for begge håndballprofilene

TOKYO (VG) Midt under OL i Tokyo bekrefter Nora Mørk (30) overfor VG at hun har fått seg ny Kjæreste..

VG - I førrgår: 14:28

Kjærligheten blomstrer for begge håndballprofilene

TOKYO (VG) Midt under OL i Tokyo bekrefter Nora Mørk (30) overfor VG at hun har fått seg ny Kjæreste. Det samme gjør lagvenninne Veronica Kristiansen (31)..

NRK - Igår: 12:27

Unge slipper smittekarantene

Barn og unge under 18 år vil fra 16. august bli unntatt plikt til smittekarantene, med unntak av husstandsmedlemmer eller nære kontakter til den smittete personen, som for eksempel en Kjæreste. Unntaket gjelder kun hvis det gjennomføres testing i tråd med retningslinjer fra kommunen I dagens regelverk har ubeskyttede nærkontakter plikt til å være i smittekarantene i 10 døgn etter eksponering.

NRK - 20 juli 21 kl. 21:56

Tiltalt for Kjæreste-svindling

En kvinne i 30-årene må møte i retten, tiltalt for å ha lurt eller forsøkt å lure til sammen ni menn for om lag 1,5 millioner kroner. Ifølge Aftenbladets opplysninger skal tiltalte blant annet ha lokket mennene med Kjæresteforhold. Ved et av tilfellene skal hun ha lurt en mann for over 200.

NRK - 02 juli 21 kl. 12:33

Flere får komme til Norge

Fra og med 5. juli kan personer bosatt i utvalgte land på EUs tredjelandsliste besøke familie og Kjæreste i Norge, deriblant fra USA og Australia, opplyser regjeringen. Dette gjelder utlendinger som har følgende relasjon til en person bosatt i Norge: * Voksne barn og stebarn og foreldre og steforeldre til voksne barn/stebarn * Besteforeldre, stebesteforeldre, barnebarn og stebarnebarn * Kjærester over 18 år og Kjæresters mindreårige barn.

VG - 13 juli 21 kl. 07:56

Bjarte Hjelmeland har fått ny Kjæreste

Skuespiller og sangeren Bjarte Hjelmeland (51) har funnet kjærligheten med sykepleieren Lars-Erik Syversen (25)..

VG - 17 juli 21 kl. 11:11

Dømt til døden i Los Angeles: – Overalt hvor Mr. Gargiulo gikk, fulgte død og fordervelse

Mannen som drepte Ashton Kutchers eks-Kjæreste må selv dø..

VG - 01 juli 21 kl. 23:46

Warholms Kjæreste får ikke dra til OL: – Jeg er på hjemmebane og støtter

BISLETT (VG) Oda Djupvik heiet frem Kjæresten Karsten Warholm til verdensrekord på Bislett, men Warholm må klare seg uten henne under OL i Tokyo..

Aftenposten - 01 juli 21 kl. 23:46

Warholms Kjæreste får ikke dra til OL: – Jeg er på hjemmebane og støtter

BISLETT (VG) Oda Djupvik heiet frem Kjæresten Karsten Warholm til verdensrekord på Bislett, men Warholm må klare seg….

VG - 06 juli 21 kl. 21:14

Danskeprinsen har fått seg Kjæreste

Den 18 år gamle prinsen avslører selv den gledelige nyheten..

Aftenposten - 03 juli 21 kl. 09:00

Hun levde isolert i leiligheten i 18 år: – Kanskje den forfatteren vi har visst minst om

Gunvor Hofmo kom aldri over sin ungdoms Kjæreste, Ruth Maier som ble gasset ihjel i Auschwitz 22 år gammel..

VG - 01 juli 21 kl. 13:53

Lisa Rinna urolig for datterens forhold til Scott Disick

TV-stjernen Lisa Rinna (57) innrømmer at hun er svært skeptisk til at datteren Amelia Hamlin (20) er Kjæreste med 18 år eldre Scott Disick (38)..

VG - 23 juni 21 kl. 19:38

Kjæresten til Britney Spears med «Free Britney»-t-skjorte

På sin Instagram-profil har Britney Spears’ Kjæreste siden lagt ut et bilde av seg selv iført en t-skjorte med den kjente emneknaggen «Free Britney»..

NRK - 30 juni 21 kl. 19:14

Varsler koronasøksmål mot staten

Fire personer varsler et søksmål mot staten, for å få en rettslig prøving av lovligheten av innreiseforbudet for familie som er bosatt utenfor EØS. – De fire er representative for Facebook-gruppen «Oss med familie eller Kjæreste i utlandet under covid-19, 2020/2021», sier advokat Lina Smorr i advokatfirmaet Andersen & Bache-Wiig. Gruppen har over 11.

NRK - 25 juni 21 kl. 08:03

Setter fri Sapega

Hviterussiske påtalemyndigheter har overført den 23 år gamle russiske statsborgeren Sofia Sapega til husarrest, i følge BBC. Sapega ble arrestert sammen med sin Kjæreste Roman Protasevitsj, etter at Hviterussland tvang et Ryanairfly til å lande i Minsk 23. mai.

NRK - 25 juni 21 kl. 08:03

Protasevitsj til husarrest

Hviterussiske påtalemyndigheter har overført Roman Protasevitsj til husarrest, i følge BBC. Protasevitsj ble arrestert sammen med sin Kjæreste Sofia Sapega, etter at Hviterussland tvang et Ryanairfly til å lande i Minsk 23. mai.

VG - 18 juni 21 kl. 17:19

Skuffet etter nye innreiseregler: – Fortsatt langt igjen

Mens noen endelig kan juble over gjenforening med familie og Kjæreste i utlandet, er fortsatt alle utenfor EØS utestengt fra Norge..

VG - 12 juni 21 kl. 12:11

Kilde tilbake etter trøblete år: – Helt vanvittig

SOGNSVANN (VG) På de siste 15 månedene har Aleksander Aamodt Kilde (28) vunnet verdenscupen, hatt corona, røket korsbåndet og fått ny Kjæreste. – Det går opp og ned i livet, sier alpinisten til VG..

Aftenposten - 12 juni 21 kl. 09:00

Tenk deg at du har fått en ny Kjæreste, og det er Brad Pitt. Slik er det å få baby.

Du er så betatt at du ikke klarer å tenke på noe annet..

NRK - 11 juni 21 kl. 09:41

Dømt for drap

En 46 år gammel mann er i Vestfold tingrett funnet skyldig i å ha drept Thea Halvorsen Braavold fra Sandefjord. Kvinnen ble funnet drept i leiligheten sin i februar i fjor. 46-åringen som var Kjæreste med kvinnen, men har hele tiden nektet straffskyld..

NRK - 11 juni 21 kl. 09:41

Får lovens strengeste straff

En 46 år gammel mann er i Vestfold tingrett dømt til 21 års forvaring for drapet på Thea Halvorsen Braavold i Sandefjord. Han anket på stedet. Kvinnen ble funnet drept i leiligheten sin i februar i fjor.

Aftenposten - 11 juni 21 kl. 07:00

Da bestemoren fikk slag, arvet Maria Skappel Holzweiler det Kjæreste hun kunne få

Klesdesigner Maria Skappel Holzweiler startet karrieren med dette skrinet.

VG - 09 juni 21 kl. 15:54

«Askepott» er død

Ett av de Kjæreste tv-ansiktene på den norske julaften, Libuse Safrankova, er død. Hun ble 68 år gammel..

NRK - 06 juni 21 kl. 09:42

Bekymret for Hviterussland

Nato-sjef Jens Stoltenberg sier at han følger situasjonen i Hviterussland svært tett og uttrykker bekymring for at landet blir stadig mer avhengig av Moskva. Han advarer også de to landene mot å true Natos allierte etter at Hviterussland nylig tvang et passasjerfly til å lande i Minsk for så å pågripe regimekritikeren Roman Protasevitsj og hans russiske Kjæreste..

VG - 21 april 21 kl. 00:29

George Floyds Kjæreste til VG: – Rettferdigheten er her

MINNEAPOLIS (VG) George Floyds Kjæreste Courtney Ross (46) håper drapsdommen mot politimannen Derek Chauvin fører til at tidligere saker der politiet har utøvd vold mot svarte amerikanere kan bli gjenåpnet..

VG - 25 mai 21 kl. 23:11

Sakkyndige: Drapstiltalt Kjæreste var ikke psykotisk

46-åringen som er tiltalt for å ha drept Kjæresten Thea Braavold i Sandefjord, var ikke psykotisk rundt tiden for drapet og tilregnelig, mener de sakkyndige..

VG - 25 mai 21 kl. 13:56

Foreldrene: Aktivistens Kjæreste er i skrekk-fengselet

Kjæresten til Roman Protasevitsj (26) ble også pågrepet da Ryanair-flyet måtte lande i Minsk. Nå viser det seg at hun er russisk statsborger..

NRK - 01 juni 21 kl. 15:40

Sapega vil bli etterforsket

President Aleksandr Lukasjenko har gjort det klart overfor Russland at den 23 år gamle russiske studenten Sofia Sapega vil bli etterforsket i Hviterussland. Sapega ble pågrepet sammen med sin hviterussiske Kjæreste, den 26 år gamle regimekritikeren Roman Protasevitsj, den 23. mai.

NRK - 31 mai 21 kl. 11:10

Ekssoldat holder fortsatt ut

Den franske ekssoldaten som letes etter av en politistyrke på mer enn 300 betjenter siden i går tidlig i sentral-Frankrike holder fortsatt ut, etter mer enn 30 timer på rømmen. Soldaten ble ettersøkt etter å skutt på eks-samboeren hans sin nye Kjæreste. Da politiet kom på stedet begynte mannen å skyte på dem og flyktet inn i et skogområde i nærheten.

NRK - 31 mai 21 kl. 11:10

Ekssoldat fortsatt på rømmen

Den franske ekssoldaten som letes etter av en politistyrke på mer enn 300 betjenter siden i går tidlig i Sentral-Frankrike holder fortsatt ut, etter mer enn 30 timer på rømmen. Soldaten ble ettersøkt etter å ha skutt på ekssamboerens nye Kjæreste. Da politiet kom på stedet begynte mannen å skyte på dem og flyktet inn i et skogområde i nærheten.

NRK - 29 mai 21 kl. 09:53

Ny voldtektsanklage mot Manson

En anonym eks-Kjæreste av Marilyn Manson anklager sangeren for å ha «voldtatt og overgrepet seg på henne gjentatte ganger.» Kvinnen som anklager Manson, hvis ekte navn er Brian Warner, sier at hun begynte å frekventere sangeren i 2011, og at han blant annet tvang henne til å se på en video av at han forgrep seg på en ung fan..

NRK - 28 mai 21 kl. 18:59

Putin tilbyr Lukasjenko sin støtte

Under samtaler i byen Sotsji gav Russlands president Vladimir Putin sin støtte til Aleksandr Lukasjenko, president i Hviterussland. Etter et passasjerfly fra Hellas til Litauen ble tvunget til å lande i Hviterussland, har Lukasjenko møtt sterk kritikk fra andre land. Om bord i flyet var den regimekritiske journalisten Roman Protasevitsj.

NRK - 28 mai 21 kl. 07:32

Putin og Lukasjenko møtes i Sotsji

Russlands president Vladimir Putin har invitert Hviterusslands president Aleksandr Lukasjenko til Sotsji ved Svartehavet, der de to skal ha samtaler fredag. Møtet finner sted få dager etter at passasjerfly på vei fra Hellas til Litauen måtte lande i Minsk etter en svært omstridt omdirigering fra øverste hold i Hviterussland. Om bord var en profilert hviterussisk regimekritiker og journalist, som ble pågrepet på flyplassen sammen med sin russiske Kjæreste..

VG - 19 mai 21 kl. 14:12

Mario Riera avslører ny Kjæreste: – Aldri vært så forelsket

Realityprofil Mario Riera har funnet kjærligheten i sitt liv: – Når jeg møtte henne så skjønte jeg det ganske raskt, forteller han..

VG - 26 mai 21 kl. 08:54

Forelsket Pernilla Wahlgren: – Sommerfugler i magen

Pernilla Wahlgren (53) røper navnet på sin nye Kjæreste..

NRK - 25 mai 21 kl. 23:09

Drapssiktet nekter straffskyld

Den 46 år gamle mannen som er tiltalt for å ha drept sin 31 år gamle Kjæreste i Sandefjord i februar i fjor, nekter straffskyld. Hans forsvarer, Jonny Sveen, sier han vil trekke fram momenter som peker i den retning når han torsdag skal holde sin sluttprosedyre i saken i Vestfold tingrett..

NRK - 25 mai 21 kl. 19:12

FN krever at Protasevitsj løslates

FN krever at Hviterussland løslater journalisten Roman Protasevitsj og hans Kjæreste og kaller bortføringen misbruk av statens makt. – Vi krever øyeblikkelig løslatelse av Roman Protasevitsj og Sofia Sapega. Vi er sjokkert over den ulovlige pågripelsen og vilkårlige fengslingen, sier talsmann for FNs menneskerettighetskommissær Rubert Colville.

Dagbladet - 09 april 21 kl. 21:05

Besøkte alvorlig syk Kjæreste - måtte på karantenehotell

Leonora Nicolaisen (21) vendte søndag hjem etter å ha bodd på sykehus i Istanbul sammen med sin syke Kjæreste i tre måneder. Ullensaker kommunes dom: Ikke en nødvendig utenlandsreise. Plutselig snudde de..

VG - 22 mai 21 kl. 12:56

Guri Rusten var ambassadør i Sarajevo. Så møtte hun Vladimir

Guri Rusten (65) ble Kjæreste med bosnieren Vladimir Kajevic (59) mens hun var Norges ambassadør til Bosnia-Hercegovina. Det kostet henne jobben..

VG - 22 mai 21 kl. 12:56

Guri Rusten var ambassadør i Sarajevo. Så møtte hun Vladimir - og mistet jobben

Guri Rusten (65) ble Kjæreste med bosnieren Vladimir Kajevic (59) mens hun var Norges ambassadør til Bosnia-Hercegovina. Det kostet henne jobben..

VG - 20 mai 21 kl. 12:51

Toppdiplomat saksøker staten: Fratatt ambassadørjobb på grunn av thailandsk Kjæreste

Toppdiplomaten Olav Myklebust (53) ble glad i en thailandsk kvinne. Det kostet ham jobben som Norges ambassadør til Polen..

VG - 10 mai 21 kl. 09:58

Tre venner fant Thea (31) brutalt drept

VESTFOLD TINGRETT (VG) Det var tre venner som fant Thea Braavold drept i sitt hjem i Sandefjord. De oppsøkte henne fordi hennes nå drapstiltalte Kjæreste skal ha fortalt en av dem at Thea var død..

NRK - 10 mai 21 kl. 08:02

Skulle ikke ha avfyrt skudd

En intern politirapport konkluderer med at politibetjentene som aksjonerte mot boligen til afroamerikanske Breonna Taylor, ikke burde ha skutt tilbake. I den interne rapporten fra en spesialenhet ved politiet i Louisville står det at politiet burde ha forsøkt trappe ned konflikten i stedet for å skyte på måfå inn i leiligheten etter at en politimann ble skutt i beinet av Taylors Kjæreste. Politimennene avfyrte i alt 32 skudd i leiligheten, og Taylor, en 26 år gammel sykepleierstudent, ble truffet av fem av dem..

VG - 07 mai 21 kl. 10:05

Spoiler-advarsel: Forlater «Grey’s Anatomy» etter 11 år

TV-seerne må ta avskjed med en av seriens Kjæreste skuespillere. NB: Ikke les videre om du ikke vil vite..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt