Kisumu

Wednesday, 27 September, 17:28

Nyheter om Kisumu

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 08 jul 23 kl. 14:55

To døde etter protester i Kenya

To personer har så langt mistet livet etter at opposisjonsleder Raila Odinga ba folk protestere mot skatteøkninger i Kenya, opplyser en sykehussjef. Fredag skjøt politiet tåregass mot bilkolonnen til Odinga. Lignende metode ble brukt mot demonstranter i byene Mombasa og Kisumu.

NRK - 19 jul 23 kl. 15:46

Tåregass mot demonstranter i Kenya

Kenyansk politi avfyrte tåregass mot demonstranter som onsdag flommet ut i gatene i protest mot regjeringen. Det har vært kraftige opptøyer i landet i det siste, blant annet i protest mot skatteøkningen og andre økte levekostnader. Skoler og butikker var stengt i hovedstaden Nairobi og i opposisjonsbastionene Mombasa og Kisumu, der mindre grupper av stort sett unge menn tente på bildekk og havnet i klinsj med politiet.

Klartale - 27 mar 23 kl. 14:00

Demonstrerer i gatene på grunn av høye priser

Folk i Kenya protesterte forrige uke. Det ble voldelige mellom demonstrantene og politiet. En student døde.

NRK - 12 okt 17 kl. 11:30

Kenya forbyr demonstrasjoner

Kenya forbyr demonstrasjoner i sentrum av landets tre største byer, Mombasa, Kisumu og hovedstaden Nairobi. Forbudet kommer som følge av voldsomme demonstrasjoner mot landets valgkommisjon etter valget, ifølge sikkerhetsminister Fred Matiangie (AFP)..

NRK - 11 aug 17 kl. 22:52

– Det er skyting overalt

Både i Nairobi-slummen Kibera og i byen Kusumu sørvest i landet meldes det om skyting etter valgresultatet ble klart. – Det er skyting overalt, vi vet ikke hvordan det vil gå, og vi ber for fred, sier innbyggeren Lucas Odhiambo i Kisumu..

VG - 25 jul 15 kl. 21:26

To kenyanske babyer har fått navnet AirForceOne

Totalt elleve barn som fredag ble født i Kisumu, Kenya har fått Obama-relaterte navn..

NRK - 06 maj 15 kl. 11:51

Norsk kvinne grovt ranet i Kenya

Natt til lørdag ble en kvinne i 20-årene fra Skien brutalt ranet i havnebyen Kisumu i Kenya. Helsetilstanden hennes er ennå ikke avklart. Kvinnen tok deler av studiene sine i landet og skulle opprinnelig reist hjem igjen i dag..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com