Killnet

Monday, 26 September, 17:13

Nyheter om Killnet

Sortering: Relevans | Senaste
Dagbladet - 28 aug 22 kl. 13:13

Her er Killnet i Norge

I juni gjennomførte den russiske hackergruppen Killnet et stort dataangrep mot Norge. Nå har gruppa organisert en fysisk protestaksjon på norsk jord..

Klartale - 29 jun 22 kl. 13:26

Dette kan være årsaken til angrepet

Dataangrepet mot Norge skal ha startet natt til onsdag. Det ble meldt på en kanal som blir brukt av hackergruppa Killnet. Den er på det sosiale mediet Telegram.

Klartale - 29 jun 22 kl. 10:09

Stort dataangrep mot Norge

Flere store nettsider i Norge er ute av drift onsdag. Avisa Dagbladet melder at BankID er en av sidene som det er umulig å komme inn på. Det samme gjelder for nettsidene til Arbeidstilsynet.

NRK - 29 jun 22 kl. 09:57

Dagbladet: Russiske hackere varsler angrep mot Norge

Den russiske hackergruppa Killnet varslet onsdag morgen et storangrep mot Norge, skriver Dagbladet. Samtidig er nettsidene til Arbeidstilsynet og BankID nede. Altinn opplyser om at enkelte brukere kan oppleve ustabilitet med tjenestene deres.

NRK - 18 aug 22 kl. 13:02

Estland utsatt for massivt dataangrep

Bedrifter og regjeringskontorer i Estland ble onsdag rammet av omfattende dataangrep. Det skjedde dagen etter at landet fjernet et sovjetisk krigsminnesmerke i byen Narva, nær grensen til Russland. Estland ble utsatt for de mest omfattende dataangrepene siden 2007, skriver IT-minister Luukas Kristjan Ilves på Twitter.

Klartale - 07 jul 22 kl. 09:48

Flere norske aviser slet etter mulig dataangrep

Schibsted eier flere av de største avisene i Norge. Onsdag skal blant annet aviser som VG, Bergens Tidende, Aftenposten og Stavanger Aftenblad vært ute av drift. Det meldte Bergensavisen.

Klartale - 04 jul 22 kl. 14:12

Nytt dataangrep mot norske nettsider

Selskapet Coretrek er trolig utsatt for et dataangrep. Russiske hackere hevder å stå bak. Coretrek leverer nettsider til Nasjonal sikkerhetsmyndighet (NSM).

NRK - 04 jul 22 kl. 13:25

Aftenposten: Nettsidene til Nasjonal sikkerhetsmyndighet er nede etter dataangrep

Selskapet Coretrek er trolig rammet av et tjenestenektangrep, skriver Aftenposten. Coretrek er leverandører av nettsider blant annet til Nasjonal sikkerhetsmyndighet (NSM). Nettsidene til Nasjonal sikkerhetsmyndighet (NSM) er nede, skriver avisa.

NRK - 04 jul 22 kl. 13:25

Nettsidene til Nasjonal sikkerhetsmyndighet rammet av dataangrep

Selskapet Coretrek er trolig rammet av et tjenestenektangrep. Det var Aftenposten som først meldte saken. Coretrek er leverandører av nettsider blant annet til Nasjonal sikkerhetsmyndighet (NSM).

Dagbladet - 01 jul 22 kl. 05:48

Ukjent e-post før angrepet

Onsdag morgen angrep den russiske hackergruppa Killnet flere norske nettsider, blant annet Nav og BankID. Så seint som dagen før hadde norske myndigheter kontakt med russerne om saken..

Klartale - 30 jun 22 kl. 08:48

Advarer om at vi kan se flere dataangrep framover

– Alt tyder på at angrepet kom fra et russisk, og vil jeg si, kriminelt miljø. Det sa Emilie Enger Mehl til pressen onsdag kveld. Hun er justisminister.

Dagbladet - 30 jun 22 kl. 08:51

Slik har Killnet angrepet andre land

Politi, departementer, flyplasser og jernbaner, rettsinstitusjoner og medienettsteder er noen av instansene som skal ha blitt angrepet av den russiske hackergruppa i andre land i år..

NRK - 29 jun 22 kl. 12:03

Russiske hackere truet Stoltenberg

Den russiske hackergruppa Killnet har gått til angrep mot flere norske nettsider onsdag. Søndag postet gruppa et innlegg på Telegram der de påstår at generalsekretæren i Nato, Jens Stoltenberg, er deres fiende nummer én. I meldingen truer de både Stoltenberg og hans familie.

Dagbladet - 29 jun 22 kl. 11:37

Truer familien til Jens

Den russiske hackergruppa Killnet angrep Norge i dag. De truer også familien til sin påståtte hovedfiende nummer en - Jens Stoltenberg..

Aftenposten - 29 jun 22 kl. 10:12

Russiske hackere varsler angrep mot Norge

Onsdag morgen varslet den russiske hackergruppen Killnet et dataangrep mot Norge, melder Dagbladet..

Dagbladet - 29 jun 22 kl. 09:54

Russiske hackere angriper Norge

Den russiske hackergruppa Killnet varslet onsdag morgen et storangrep mot Norge. Utenriksministerens ansikt brukes til å fronten trusselen - og Arbeidstilsynets nettsider er allerede tatt ned..

VG - 14 maj 22 kl. 08:46

Russisk hackergruppe truer med å påvirke Eurovision-resultatene

Den russiske hackergruppen Killnet truer med å påvirke stemmeresultatet på kveldens Eurovision-finale – for så å delvis avfeie et angrep..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com