Ketil Solvik-Olsen

Wednesday, 06 December, 08:21

Nyheter om Ketil Solvik-Olsen

Klartale - 02 aug 23 kl. 12:00

Varmerekord p Svalbard

Aldri fr har det blitt mlt slike temperaturer p Svalbard. Ketil Isaksen jobber ved Meteorologisk institutt. Han er klimaforsker.

Aftenposten - 23 maj 23 kl. 19:30

Ketil Skogen var en helstøpt naturvenn

Ketil Skogen (1955–2023).

NRK - 13 apr 23 kl. 10:00

Siktes for drapsforsøk mot politimann

Mannen i 30-årene som brukte kniv mot politiet i Lier tirsdag 11. april fremstilles for varetektsfengsling ved Buskerud Tingrett torsdag kl 14.00.

E24 - 09 mar 23 kl. 09:12

Investorer flippet gruveaksjer

Arne Fredly og Ketil Skorstad kjøpte aksjer i gruveselskapet Nordic Mining til stor rabatt. Nå ramler investorene nedover på aksjonærlisten..

E24 - 08 mar 23 kl. 11:04

Arne Fredly, Ketil Skorstad og 160 andre investorer kjøpte gruveaksjer til 75 prosent rabatt

En rekke kjente navn dukker opp på listen over hvem som deltok da Nordic Mining hentet penger til stor rabatt. Småaksjonærer må på sin side lide tap..

NRK - 24 feb 23 kl. 09:32

Kripos utviklet egen app i arbeidet med krigsforbrytelser

Norge har siden mars i fjor vært del av et større, internasjonalt samarbeid. Målet er å forsøke å finne ut om det finnes personer i Norge som mistenkes for krigsforbrytelser, ifølge Ketil Haukaas, assisterende sjef ved Kripos. – Prioriteringen akkurat nå er for det første å sikre den ellers flyktig informasjonen som kommer fra flyktninger.

Aftenposten - 23 feb 23 kl. 15:38

Arne Treholt bisettes i Oslo

Artistene Ole Paus og Ketil Bjørnstad er blant dem som står for musikalske innslag i Arne Treholts gravferd i Vestre….

Klartale - 23 feb 23 kl. 14:44

Gravferd-seremoni for Arne Treholt i Oslo

Arne Treholt døde i Moskva i Russland. Det skjedde 12. februar.

NRK - 21 feb 23 kl. 10:33

Årsaken til at turistbuss veltet er klar: – Bussjåføren har erkjent de faktiske forholdene

18 februar veltet en turist buss med 38 italienske passasjerer i Italia. Nå er årsaken klar, skriver Lofotposten. – Vi har avhørt vitner og sjåføren og har dannet oss et klart bilde av hva som har skjedd, sier politistasjonssjef Ketil Finstad-Steira til avisa.

NRK - 13 feb 23 kl. 13:30

Etterforsker etter at sjøbod blåste på havet

Politiet har starta etterforskning etter at fire utenlandske turister ble sendt til sykehus etter sjøboden de leide i Lofoten blåste på havet søndag kveld. – Vi oppretter sak på det, for å se om husene er bygd som de skal. Det er ikke normalt at slike ting skal blåse på havet.

NRK - 26 jan 23 kl. 11:23

Verktøy for over 10.000 kroner stjålet fra byggeplass

Onsdag fikk politiet melding om det var gjort innbrudd på en byggeplass i Vestvågøy kommune. – Innbruddet har trolig skjedd natt til onsdag i et bolighus som var under oppsetting i Sennesvik. Det er borttatt en god del verktøy.

VG - 12 jan 23 kl. 11:30

Topp-rådgiver var med på hemmelig rapport – Nav-offer mener han bør trekke seg

Regjeringens fremste lovrådgiver deltok i arbeidet med rapporten om trygdeeksport for Solberg-regjeringen i 2014. Nå må Ketil Bøe Moen trolig vitne i erstatningssaken som Nav-ofrene har reist mot staten..

NRK - 04 jan 23 kl. 15:02

Skoghøy-saken: Skal ikke behandle varslingssaken

Tilsynsutvalget for dommere kommer ikke til å behandle varslingssaken mot Jens E. Skoghøy fra 2020, bekrefter utvalgsmedlem Ketil Myhre overfor Dagbladet. Høyesterettsdommer Jens E.

NRK - 04 jan 23 kl. 15:02

Tilsynsutvalg behandler ikke varslingssaken mot Skoghøy

Tilsynsutvalget for dommere kommer ikke til å behandle varslingssaken mot Jens E. Skoghøy fra 2020, bekrefter utvalgsmedlem Ketil Myhre overfor Dagbladet. Det aktuelle varselet kom fra en student mot Skoghøy da han var professor ved Universitetet i Tromsø, og er tidligere omtalt av en rekke medier.

NRK - 29 dec 22 kl. 15:15

Telefontrøbbel for departementa

Dei tekniske problema som førte til at sentralbortenestene til departementa og fleire offentlege etatar var ustabile torsdag, er no løyste. Det opplyser Departementas tryggings- og serviceorganisasjon, DSS, til NTB. – Dei tekniske problema med IKT-tenestene, ser ut til å vere løyste.

NRK - 29 dec 22 kl. 12:52

Telefontrøbbel for departementer

Tekniske problemer fører til at sentralbordtjenestene til departementene og flere offentlige etater er ustabil. Det opplyser Departementenes sikkerhets- og serviceorganisasjon (DSS) til NTB. – Det betyr også at det er problemer med å kontakte departementene på epost.

NRK - 03 dec 22 kl. 16:24

Tre personer pågrepet etter aksjon i Klæbu

Tre personer er pågrepet etter politikaksjonen i Klæbu, bekrefter politiet overfor NRK. Ifølge innsatsleder Ketil Stene tilhører personene et narkotikamiljø..

NRK - 03 dec 22 kl. 16:24

To pågrepet og en mistenkt etter aksjon i Klæbu

To personer er pågrepet etter politiaksjonen i Klæbu, bekrefter politiet overfor NRK. En tredje person er mistenkt og blir nå innbragt, opplyser politiet. Ifølge innsatsleder Ketil Stene tilhører personene et narkotikamiljø..

NRK - 23 nov 22 kl. 13:33

Omkom etter fall fra fjell i Lofoten

En utenlandsk statsborger omkom etter et fall i fjellet Kangerurtinden på Vestvågøy, melder Lofotposten. Tirsdag ettermiddag ble det satt i gang en redningsaksjon etter at nødetatene mottok meldingen om en mann hadde falt. Et Sea King hentet mannen ut og han ble fløyet til sykehuset i Bodø.

E24 - 15 nov 22 kl. 14:37

Ketil Johannessen har en helt unik jobb. I fremtiden blir det kamp om sånne som ham.

Den grønne omstillingen er i gang og kampen om de grønne hodene kan bli knalltøff. Da må færre jobbe i olje..

E24 - 08 nov 22 kl. 06:22

Spetalen-selskap ute av Bergen Carbon Solutions-toppliste - Fredly inn på aksjonærlisten

Saga Pure er tirsdag morgen ute av listen over de største aksjonærene i Bergen Carbon Solutions etter flere nedsalg den siste tiden. Inn kommer investorene Arne Fredly og Ketil Skorstad..

E24 - 08 nov 22 kl. 06:22

Spetalen-selskap ute av børstaper - Fredly inn på aksjonærlisten

Saga Pure, der Øystein Stray Spetalen er største aksjonær, er tirsdag morgen ute av listen over de største aksjonærene i Bergen Carbon Solutions. Inn kommer investorene Arne Fredly og Ketil Skorstad..

Dagbladet - 30 okt 22 kl. 11:18

Raser mot elev-skjema: - Smakløst

Lærer Ketil Stokkan reagerer kraftig på et skjema lærere i Balsfjord kommune har fått beskjed om å fylle ut..

Klartale - 27 okt 22 kl. 12:07

Mann siktet for drapsforsøk på sin egen kone

Politiet pågrep en mann onsdag. De siktet ham for drapsforsøk etter knivstikking i Drammen. Han prøvde å drepe sin egen kone, mener politiet.

NRK - 21 okt 22 kl. 16:25

Kripos slutter seg til beklagelsene

– Kripos deltok i etterforskningen av Baneheia-saken. Vi slutter oss til de beklagelser som er gitt av Agder politidistrikt, politidirektøren og riksadvokaten, sier assisterende sjef ved Kripos, Ketil Haukaas i en pressemelding. Kripos imøteser den uavhengige granskningen som er varslet, heter det videre i pressemeldingen..

Klartale - 29 sep 22 kl. 10:51

Regjeringens nettsider er ustabile

Statsministerens kontor vet at nettsidene har vært nede. Det sier de som jobber med kommunikasjon på kontoret til nyhetsbyrået NTB. Men det var kun en kort periode.

NRK - 27 sep 22 kl. 14:31

Etterforsker mistenkelig dødsfall

Politiet etterforsker et mistenkelig dødsfall i Vågan kommune, melder Lofotposten. – En mann i 50-årene døde i helga. Vi ble varslet av noen på stedet.

E24 - 21 sep 22 kl. 21:00

Ekspertråd før nytt rentehopp: – Mange kan få en kraftig smell i januar

Banksjef Ketil Krantz i Nordea Bergen tror vi først på nyåret vil få et rush av fortvilte lånekunder..

Aftenposten - 20 jul 22 kl. 15:11

Ketil var en intelligent mann med mange talenter

Ketil Mikael Fredriksen (1976–2022).

NRK - 13 jul 22 kl. 14:13

Politiet fant to hjemmelagde bomber i boligblokk i Trondheim

Politiet i Trondheim har sikret to små hjemmelagde bomber skriver Adresseavisen. – Det er sikret to små hjemmelagde bomber hvor det er brukt teip og lunte, sier innsatsleder Ketil Stene til avisen ved 14-tiden. Mannen som bor på adressen sitter nå i arresten og skal bli avhørt.

NRK - 29 maj 22 kl. 21:54

Pengeleveranser til Russlands ambassade ble stoppet

Et selskap leverte rundt to millioner kroner i kontanter til Russlands ambassade i Oslo i måneden. Etter uklarhet rundt sanksjoner, ble leveransene stoppet. Sikkerhetssjef Ketil L.

VG - 27 apr 22 kl. 15:30

Landslagsprofiler vrakes etter VM-bråk: – Respektløst

Norges innebandystjerne Ketil Kronberg (41) mener landslagsvrakingen av ham og flere veteraner er forbundets hevn for bråket før de spilte VM for fem måneder siden..

Aftenposten - 27 apr 22 kl. 15:30

Landslagsprofiler vrakes etter VM-bråk: – Respektløst

Norges innebandystjerne Ketil Kronberg (41) mener landslagsvrakingen av ham og flere veteraner er forbundets hevn for….

Dagbladet - 01 apr 22 kl. 18:33

- Voldsom intern maktkamp

At en justisminister sender ut egen statssekretær for å beklage, men i ettertid nekter å beklage selv, har kommunikasjonsekspert og tidligere statssekretær Ketil Raknes aldri sett før. Oppsiktsvekkende, mener opposisjonen..

Dagbladet - 18 mar 22 kl. 16:20

- Tidenes mest vellykkede

Ekspert mener Ukrainas president har utklasset Vladimir Putin på spesielt ett område. - Retorikk er våpenet hans, sier Ketil Raknes..

NRK - 17 mar 22 kl. 16:25

Ny varmerekord for Svalbard

På onsdag ble det målt 5,5 varmegrader i Ny-Ålesund på Svalbard. Det er ny varmerekord for mars, melder Meteorologisk institutt (MET). Det ble også målt 42,6 millimeter med regn, som er svært mye nedbør på ett døgn i mars måned, forklarer klimaforsker Ketil Isaksen.

NRK - 27 okt 21 kl. 08:58

Få unge innlagt på grunn av korona

Barn og ungdom blir sjelden så syke av koronaviruset at de trenger å legges inn på sykehus, ifølge Folkehelseinstituttet (FHI), skriver NTB. I aldersgruppen under 18 år har 2–3 av 1.000 smittede blitt innlagt på grunn av akutt infeksjon eller komplikasjoner i etterkant, skriver FHI på sine nettsider.

NRK - 15 sep 21 kl. 12:14

Ingen halliksak i Høyesterett

Høyesterett har satt punktum for halliksaken mot Club 4-sjef Tom Ketil Krogstad, det skriver Adresseavisen. I juni ble Krogstad dømt til åtte måneders fengsel av Trøndelag tingrett, men anka dommen til Frostating lagmannsrett. De ville ikke behandle anken, og har nå fått medhold av Høyesteretts ankeutvalg.

VG - 03 jun 21 kl. 11:43

Club 4-sjef Tom Ketil Krogstad dømt for hallikvirksomhet

Tom Ketil Krogstad (55) er i Trøndelag tingrett dømt til åtte måneders fengsel for å ha formidlet kontakt mellom prostituerte og sexkunder..

Aftenposten - 13 jun 21 kl. 09:00

Her bor de i byen på landet: – Å kunne trekke seg tilbake setter vi begge pris på

På Solbakk, svevande mellom fjord og himmel, har Elin Haga og Ketil Barkved bygd huset dei skal bli gamle i..

NRK - 03 jun 21 kl. 10:11

Club 4-grunnlegger hallikdømt

Club 4-grunnlegger Tom Ketil Krogstad er dømt til åtte måneders fengsel for hallikvirksomhet. Trøndelag tingrett mener det er bevist at han formidlet kontakt mellom prostiuerte og sexkjøpere fra 2016 til 2019. Krogstad nektet straffskyld i retten..

VG - 26 maj 21 kl. 10:18

Venstre-politiker om vaksine-bråket: – Skikkelig klønete

Venstres Ketil Kjenseth mener det er «skikkelig klønete» at flere av regjeringens egne statsråder har takket nei til å få vaksinen nå..

NRK - 25 maj 21 kl. 10:39

Halliktiltalt sexklubbeier i retten

Halliktiltalte Tom Ketil Krogstad nektet straffskyld da rettssaken mot ham startet i Trøndelag tingrett tirsdag..

NRK - 22 maj 21 kl. 14:50

Ber russen avlyse alt

Kommuneoverlege i Hamar, Ketil Egge, ber russen om å avlyse planene de neste dagene på grunn av smittesituasjonen på Hedmarken. Det skriver Hamar Arbeiderblad. Det blir også forbud mot mer enn to gjester i private hjem..

Aftenposten - 20 mar 21 kl. 19:06

Én måned etter overtagelse solgte Ketil leiligheten for 710.000 kroner mer

Ketil Zachrisson Risberg kjøpte leilighet på Ensjø for nærmere 6 millioner kroner..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com