Kattegat

Sunday, 19 May, 05:05

Nyheter om Kattegat

NRK - 22 apr 24 kl. 12:39

Danmark legger seks havvindparker ut på anbud

Den danske Energistyrelsen har lagt ut seks nye havvindparker på anbud. Parkene skal ligge seks ulike steder i Nordsjøen, Østersjøen og Kattegat. Hver av parkene skal ha en minimumskapasitet på én megawatt.

NRK - 22 dec 23 kl. 10:47

Stormflo i Danmark

Stormen Pia har i natt presset store mengder hav-vann ned gjennom Kattegat. Danmarks meteorologiske institutt har sendt ut et uvær-varsel for kyster og fjorder sør i Kattegat. De betegner været som veldig farlig.

NRK - 07 aug 23 kl. 12:33

Ekstremværet Hans i Danmark: – Styrken i noen av kastene kommer til å tilsvare orkan

Kraftig vind er på vei inn over Kattegat og de nordlige delene av Jylland i Danmark, og allerede nå er vindstyrken tett på storm. Blesten tiltar i løpet av mandagen, og vil være på sitt kraftigste tirsdag. Uværet kommer til å bli verst ved Hirtshals, Hanstholm og Anholt, melder danske meteorologer.

NRK - 14 maj 21 kl. 14:06

Fiskebåt fikk skjelett i trålen

En fiskebåt i Bohuslän har fått levninger av et menneske i trålen i Kattegat mellom Göteborg og Skagen. – Det er en fiskebåt som har truffet på et skjelett til havs, sier Lars Ström, som er etterforskningsleder ved politiet, til Bohusläningen, etter at politiet ble tilkalt til havna i Lysekil fredag morgen. Politiet vil innlede drapsetterforskning, blant annet med rettsmedisinske undersøkelser og undersøkelser av klesrestene som ble funnet på levningene..

Hegnar.no - 27 jan 19 kl. 08:28

Svensk rapport: –Torsken har det ikke bra.

Torskebestanden i Østersjøen og Kattegat er i dårlig forfatning. Enda dystrere er det for ålen. .

VG - 12 aug 15 kl. 07:56

Kiel-ferja satt inn i redningsaksjon i Kattegat

Oslo-Kiel-ferja deltok natt til onsdag i redningen av en fiskebåt som var i ferd med å synke utenfor kysten av Midtjylland..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com