Karantenehotell

Wednesday, 20 October, 18:46

Nyheter om Karantenehotell

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 12 aug 21 kl. 09:59

49.000 har bodd på Karantenehotell

Totalt har 49.243 personer blitt sendt på Karantenehotell etter å ha ankommet Norge fra utlandet, ifølge P4-nyhetene. Oslo og Viken er fylkene med flest Karantenehotell, og har i dag 21 hoteller i drift.

VG - 30 sep 21 kl. 07:46

Kina bygger massivt Karantenehotell for utenlandsreisende

Kinesiske myndigheter har bygget et enormt Karantenehotell-kompleks som kan huse 5000 personer som ankommer «Midtens rike» fra utlandet..

NRK - 01 jun 21 kl. 09:01

Karantenehotell i andre kommuner

Ordfører i Lillehammer er oppgitt over at kommunen kan bli tvunget til å ha Karantenehotell. En ny forskrift fra Helse- og omsorgsdepartementet sier at Statsforvalteren kan pålegge kommunen Karantenehotell i sommer. Dersom du lander på Gardermoen, og skal på Karantenehotell, kan det altså hende du må reise til en annen kommune for opphold der.

NRK - 10 sep 21 kl. 10:51

Vil forlenge punkt i smittevernloven

Midlertidige bestemmelser i smittevernloven om koronasertifikat, Karantenehotell, isolering og smittekarantene, bør forlenges til 1. juli, mener regjeringen. Regjeringen sender fredag på høring et forslag om å forlenge bestemmelsene som gir hjemmel for forskrifter om koronasertifikat, Karantenehotell, isolering og smittekarantene.

Dagbladet - 27 aug 21 kl. 13:03

Opphever krav om Karantenehotell

Ingen europeiske land får nye innreiserestriksjoner eller karantenekrav, men kravet til Karantenehotell oppheves for tre land..

Dagbladet - 27 aug 21 kl. 13:03

Opphever krav om Karantenehotell fra Spania

Ingen europeiske land får nye innreiserestriksjoner eller karantenekrav, men kravet til Karantenehotell oppheves for tre land..

NRK - 27 aug 21 kl. 12:07

Slepp Karantenehotell frå Spania

I dag la regjeringa ut reiseråda for neste veke. For Spania, Monaco og Andorra blir krav om Karantenehotell oppheva. Dei gjeld frå og med måndag..

VG - 13 aug 21 kl. 17:43

1053 har fått fritak fra Karantenehotell

1. juni i år åpnet regjeringen for at personer med sterke velferdsgrunner kunne få fritak for kravet om Karantenehotell ved utenlandsreiser. Omtrent 1 av 3 har hittil fått det innvilget..

NRK - 08 okt 21 kl. 10:07

Tre bøter for Karantenehotellnekt

Vest politidistrikt har gitt tre nye bøter for å nekta å ta inn på pliktig Karantenehotell. To kvinner i 20-åra kom frå Tyrkia via Tyskland i juli, og ein mann i 40-åra kom frå Hellas via Tyskland og Danmark i juli. Dei tre får 20.

NRK - 11 aug 21 kl. 09:53

Nekta Karantenehotell – må i retten

Ein mann frå Kalvåg må i retten etter å ha nekta å betale bot for brot på pliktig Karantenehotell. Mannen hadde vore på reise i utlandet og landa på Flesland 17. mai i år.

VG - 27 sep 21 kl. 15:11

Over hundre bor fortsatt på Karantenehotell: – Jeg er litt overrasket

Gjenåpning, sa du? Det sitter fortsatt rundt hundre personer på Karantenehotellet på Gardermoen. En av dem er jusstudenten Javed Sajad (31)..

VG - 24 sep 21 kl. 11:08

Gjenåpningen: Dette skjer med innreiserestriksjonene

Kravet om Karantenehotell-skrotes og stengte grenseoverganger skal åpne. Helsemyndighetene har i tillegg anbefalt å fjerne karantekravet for barn..

VG - 23 sep 21 kl. 23:54

Jazzlegende satt i karantene: – Forferdelig at politikk kom i veien for kunsten

Jazzlegenden Ron Carter skulle torsdag opptrådt for fullt hus i Oslo. I stedet tilbragte 84-åringen kvelden på et Karantenehotell: – Jeg er knust, sier Carter til VG..

NRK - 03 jun 21 kl. 19:34

Karantenehotell i Asker og Bærum

Med stadig flere reisende til Norge blir behovet for Karantenehotell sterkt økende, skriver Statsforvalteren i Oslo og Viken, som nå pålegger Asker og Bærum å etablere Karantenehotell..

NRK - 03 jun 21 kl. 10:24

Barn slipper Karantenehotell

Justisminister Monica Mæland bekrefter overfor NRK at uvaksinerte barn som reiser sammen med fullvaksinerte foreldre slipper Karantenehotell. Dette gjelder fra 12.00 i dag.

NRK - 02 jun 21 kl. 02:22

Opprørt over Karantenehotell

Norske ambassadører verden over reagerer kraftig på at de må på Karantenehotell og mener UD insinuerer at de forfalsker vaksinebevis. Alle stasjonssjefene i Nord-Amerika sendte i helgen en epost til UDs øverste embetsmann, Tore Hattrem. Temaet var det nye kravet om Karantenehotell for alle utsendte tjenestemenn ved innreise til Norge.

NRK - 17 sep 21 kl. 13:54

Ukens innreiserestriksjoner

Regjeringen innfører krav til Karantenehotell for reisende fra Slovenia, samt innreiserestriksjoner og karantenekrav for Færøyene og to regioner i Finland. Det kommer fram i endringene i innreiseregler fredag. Nytt er også at Australia ikke lengre er kategorisert som et såkalt lilla land.

NRK - 16 sep 21 kl. 13:58

Brot på smittevernreglane

Ti personar har fått bot på 20.000 kroner kvar for brot på smittevernreglane, melder Vest politidistrikt. Alle tilfella dreier seg om personar som har nekta å ta inn på pliktig Karantenehotell..

NRK - 22 jul 21 kl. 10:46

Kan bli krav om Karantenehotell

Det kan bli krav om karanteneheotell for Spania og Kreta fra mandag. De to landene har nå tallgrunnlaget til å markeres mørkerødt på EUs smittekart. Det kan bety at reisende derifra til Norge må på Karantenehotell fra mandag.

Klartale - 12 sep 21 kl. 15:15

Nå slipper du Karantenehotell

Ferieøyene Kreta og Kypros er ikke lenger mørkerøde. Det betyr at du kan reise uten å måtte være på karantene-hotell..

E24 - 22 maj 21 kl. 09:53

Norsk arbeidere må på Karantenehotell når de skal hjem, britiske oljearbeidere slipper

Mens oljearbeidere fra Storbritannia slipper Karantenehotell, må nordmenn som skal hjem til Norge på friperiode oppholde seg på Karantenehotell. – Dette er helt uforståelig, sier inspektør Geir Solheim..

NRK - 10 sep 21 kl. 12:02

Nye innreisereglar

Fem regionar i Finland og ein region i Sverige blir grøne. Krav til Karantenehotell fjernast for Kypros, Korsika og Kreta. Det kunngjer regjeringa i ei pressemelding.

NRK - 10 sep 21 kl. 12:02

Fleire regionar blir grøne

Fem regionar i Finland og ein region i Sverige blir grøne, skriv regjeringa i ei pressemelding. Krav til Karantenehotell fjernast for Kypros, Korsika og Kreta, samt Norrbotten i Sverige. Endringane trer i kraft frå midnatt, natt til måndag 13.

NRK - 14 jul 21 kl. 11:20

Seks nye koronabøter

Vest politidistrikt har bøtelagt seks personar for brot på smittevernreglane. Dei har fått 20.000 kroner i bot kvar for å nekta å ta inn på pliktig Karantenehotell i mai og juni.

NRK - 14 jul 21 kl. 11:27

Seks bøtelagt for smittvernsbrudd

Seks personer er ilagt et forelegg på 20.000 kroner hver for å ha brutt plikten til å ta inn på Karantenehotell. De reisende kom fra utlandet i mai og juni, oppgir Vest politidistrikt.

VG - 13 maj 21 kl. 19:57

Kom hjem for tidlig til å slippe Karantenehotell

Onsdag kveld meldte regjeringen at reisende fra Storbritannia slipper tvunget opphold på Karantenehotell. Likevel må England-studentene Josefine Luna Øien Henriksen (21) og kjæresten bo 10 dager på Karantenehotell..

Klartale - 01 sep 21 kl. 11:35

Eli (21) har bodd i Karantenehotell i 10 dager

Den 22. august fikk Eli Johannessen vondt i halsen og hodet. Nå har hun vært isolert på hotell i 10 dager..

VG - 09 maj 21 kl. 07:40

Ber regjeringen betale Karantenehotell for studenter

ANSA ber regjeringen dekke utgiften til Karantenehotell for studenter. Med fredagens regler må norske studenter som skal hjem, i Karantenehotell – selv om de er fullvaksinerte eller kan vise til to negative tester..

Aftenposten - 29 jun 21 kl. 12:00

270 anmeldelser for brudd på Karantenehotell-plikten. De fleste blir henlagt.

Øst politidistrikt har opprettet 270 anmeldelser for brudd på plikten til å oppholde seg på Karantenehotell..

NRK - 23 aug 21 kl. 11:02

Lite kø for fullvaksinerte

For fullvaksinerte går det nå smidig og greit å komme seg gjennom norske lufthavner, ifølge Avinor. Før sommeren ble det advart om køer og lange ventetider for passasjerer som kom fra utlandet. Den største delen av ferietrafikken er nå avviklet, og oppsummeringen fra Avinor er forholdsvis positiv.

NRK - 23 aug 21 kl. 08:29

Karantenekrav for Tyskland

De nye innreiserestriksjonene og karantenekravene for Tyskland og Latvia trer i kraft mandag. Det betyr at bare Ungarn, Polen, Slovakia og Tsjekkia er grønne land i EU. De joniske øyer i Hellas og spanske Balearene forblir mørkerøde, med krav til Karantenehotell..

VG - 25 jun 21 kl. 08:54

Ba UDI om å få slippe Karantenehotell – fikk både avslag og godkjenning

To nesten like søknader om å få fritak for Karantenehotell ga to helt ulike svar. – Det føles som at de ikke engang har lest vedleggene, sier Helge Haugaland..

NRK - 17 aug 21 kl. 16:18

20.000 kroner i bot etter sydentur

Tre norske sydenturistar har fått ei bot kvar på 20.000 kroner for brot på Covid-19-forskrifta. Det var i starten av august dei landa på Haugesund lufthavn, etter ein ferietur i Spania, opplyser Sør-Vest politidistrikt.

NRK - 22 jun 21 kl. 15:56

Mann stakk av frå Karantenehotell

Ein ung mann stakk av frå Karantenehotellet etter ei utanlandsreise. Kommunen meiner det blei starten på eit stort smitteutbrot i Tønsberg og Færder. Mannen hadde vore på reise utanfor Europa og kom tilbake til Noreg ein laurdag i mai.

NRK - 18 jun 21 kl. 17:51

Karantenehotellopphold forkortes

Lørdag klokka 12 avvikles ordningen med Karantenehotell for alle som kommer til Norge fra andre land i EØS og Schengen. Nå bekrefter Justis- og beredskapsdepartementet at dette også gjelder de som allerede oppholder seg på Karantenehotell etter å ha kommet til Norge de siste dagene. Disse kan forlate Karantenehotellet når de nye reglene trer i kraft lørdag klokka 12 og gjennomføre resten av karantenen hjemme eller på annet egnet oppholdssted..

NRK - 17 jun 21 kl. 08:54

Anmelder for Karantenehotell-nekt

En mann som i juni nektet å dra på Karantenehotell etter å ha ankommet Trondheim med fly, blir anmeldt av kommunen. Mannen, som bor i Trondheim, droppet å møte på Karantenehotellet han ble henvist til. Det er et brudd på forskriften, sier konsulent og tidligere politimann Roy Johnsen til Adresseavisen.

VG - 15 jun 21 kl. 21:39

Marianne nektet å gå Karantenehotell: Nå er saken henlagt

En politibil kjørte etter Marianne Øyen med blålys da hun nektet å dra på Karantenehotell. Nå er saken henlagt etter bevisets stilling..

VG - 15 jun 21 kl. 21:39

Marianne nektet å dra på Karantenehotell: Nå er saken henlagt

En politibil kjørte etter Marianne Øyen med blålys da hun nektet å dra på Karantenehotell. Nå er saken henlagt etter bevisets stilling..

NRK - 18 apr 21 kl. 10:09

Nektet å dra på Karantenehotell

Lørdag opprettet politiet ti saker på personer som nektet å sjekke inn på Karantenehotell i Ullensaker kommune, der Oslo lufthavn Gardermoen ligger, melder VG. Krav om opphold på Karantenehotell ved ankomst Norge ble innført 19. mars.

NRK - 07 aug 21 kl. 18:54

Store forskjeller i koronabøter

NRK har kartlagd korleis politiet straffar folk som bryt plikta om Karantenehotell. Tala for første halvår av 2021 viser stor forskjell i kva straff folk kan vente seg om dei droppar karantene på hotell. Vår gjennomgang viser at over halvparten av alle førelegg i heile landet vart skrive ut av politiet i Vest politidistrikt..

NRK - 06 aug 21 kl. 12:01

Nytt europeisk smittekart

Regjeringen har vedtatt nytt smittekart for Europa. Det gjøres endringer i åtte regioner i Sverige. Flere av disse går fra grønn til oransje eller rød og får dermed krav om innreiserestriksjoner og innreisekarantene.

NRK - 10 jun 21 kl. 13:47

Seks bøtelagt for smittevernsbrudd

Vest politidistrikt har bøtelagt seks personer for manglende opphold på pliktig Karantenehotell, skriver de i en pressemelding. De seks får 20.000 kroner hver i bot.

NRK - 09 jun 21 kl. 08:48

Mulig Karantenehotell i Elverum

Statsforvalteren i Innlandet har formelt gitt Elverum kommune i oppdrag å skaffe et Karantenehotell, som kan avlaste hotellene rundt Gardermoen. Scandic Central Elverum er den mest sannsynlige kandidaten, melder Østlendingen..

Dagbladet - 09 jun 21 kl. 06:46

Mistet farmoren - sendt på Karantenehotell alene

Etter å ha begravet farmoren sin i Danmark, ble Jesper (29) sendt på Karantenehotell uten familien. - Har vært vanvittig lei meg, sier han..

VG - 07 jun 21 kl. 18:28

USA har lavere smittetrykk enn Norge - fullvaksinerte må likevel på Karantenehotell

Smittetallene de siste 14 dagene viser at USA har et lavere smittetrykk enn Norge. Men er du er fullvaksinert og bor i USA, må du likevel på Karantenehotell når du kommer til Norge..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt