Kampflypiloter

Sunday, 14 July, 13:53

Nyheter om Kampflypiloter

NRK - 22 maj 23 kl. 22:31

Stor støtte til F-16-opplæring

Det er stor støtte til målet om å lære opp F-16-piloter fra Ukraina, mener Danmarks fungerende forsvarsminister etter et møte med kolleger i Nato-land. Danmark kommer til å spille en sentral rolle i opplæringen av ukrainske Kampflypiloter, ifølge Truls Lund Poelsen. Han er svært optimistisk etter et møte med forsvarsministerkolleger fra en rekke nordeuropeiske Nato-land i Polen mandag.

NRK - 05 mar 23 kl. 04:26

Ukrainske Kampflypiloter i USA

To ukrainske piloter er i Arizona i USA, for å prøve ut flysimulatorer og bli evaluert av det amerikanske luftforsvaret. Det sier to ikke navngitte amerikanske tjenestemenn til Reuters lørdag. Det er første gang ukrainske piloter får opplæring i USA, og vil gjøre dialogen mellom ukrainsk og amerikansk personell enklere, og gi dem en mulighet til å se hvordan det amerikanske luftforsvaret opererer, sier en amerikansk forsvarstalsperson.

Aftenposten - 27 aug 16 kl. 08:06

Amerikanske piloter var klar til å åpne ild mot syriske fly

Washington (NTB-AFP): To amerikanske Kampflypiloter forteller i et intervju med USA Today om hvordan de sist uke skygget to syriske regjeringsfly og var forberedt på å skyte dem ned..

P4 - 17 jul 15 kl. 22:50

Foreslår nye kutt i Forsvaret

Forsvaret må gjennom nye drastiske kutt for å være levedyktig. Det viser en ny rapport fra forsvarssjef, Haakon Bruun-Hanssen, I kuttforslaget skal marinen være mindre på sjøen, Kampflypiloter skal trene mer i simulator, og flere baser må legges ned, skriver Aftenposten. Endringene kolliderer med det forsvarssjefen selv ser som militære behov..

NRK - 17 jul 15 kl. 22:18

Kontroversielle forslag i Forsvaret

Forsvarssjef Haakon Bruun-Hanssen foreslår endringer i Forsvaret som kolliderer med det han selv ser som militære behov, melder Aftenposten. Blant annet foreslår han at Kampflypiloter skal fly mindre og trene mer i simulator, ikke omvendt..

Aftenposten - 25 sep 14 kl. 06:33

Norsk kampflypilot sammenligner F-35 med F-16

Norges nye kampfly kan løse oppdrag piloter i dagens F-16 ikke en gang kan drømme om. Det sier en av Norges mest erfarne Kampflypiloter..

NRK - 07 aug 14 kl. 07:20

– Vil ta måneder å slukke brannen

VÄSTERÅS (NRK): Tidligere Kampflypiloter er satt inn mot katastrofebrannen i Sverige. Det vil mange uker, eller måneder å slokke brannen, sier de..

Aftenposten - 01 nov 13 kl. 10:55

USA snur - gir norske Kampflypiloter plass

Norge har lykkes med å overtale USA til å la Forsvaret beholde opplæringskvoten for Kampflypiloter..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com