Kamper

Monday, 04 March, 07:58

Nyheter om Kamper

Aftenposten - 17 timer siden

Dommen etter 99 Kamper med ten Hag: Sterke tall og svake kjøp

Erik ten Hag (54) har en seiersprosent ingen forgjengere kan matche, men har fortsatt en lang liste over uløste….

VG - 17 timer siden

Dommen etter 99 Kamper med ten Hag: Sterke tall og svake kjøp

Erik ten Hag (54) har en seiersprosent ingen forgjengere kan matche, men har fortsatt en lang liste over uløste problemer i Manchester United..

NRK - I førrgår: 14:58

Egypts utenriksminister håper på våpenhvile i Gaza før Ramadan

Den egyptiske utenriksministeren Sameh Shoukry sier ifølge Reuters at de forhandlende partene mellom Israel og Hamas fremdeles håper å lande en avtale om våpenhvile i Gaza før Ramadan. – Vi er håpefulle om at vi nå får et opphør av Kamper og utveksling av gisler. Alle erkjenner at vi har en tidsfrist for å lykkes før starten av Ramadan, sier Shoukry, som befinner seg i Tyrkia.

Aftenposten - I førrgår: 11:06

Fikk sparken i Danmark etter to Kamper

Den danske Superliga-klubben beklager at de sparker Magne Hoseth (43) etter kun to tellende Kamper..

VG - I førrgår: 11:06

Magne Hoseth ferdig som trener for Lyngby etter 50 dager

Den danske Superliga-klubben beklager at de sparker Magne Hoseth (43) etter kun to tellende Kamper..

NRK - 29 feb 24 kl. 12:45

Italienske medier: Paul Pogba utestengt fra all fotball i fire år

30 år gamle Paul Pogba er utestengt fra all fotball i fire år grunnet doping, ifølge italienske medier, blant dem La Repubblica og Gazzetta dello Sport. Straffen er lik påstanden fra påtalemyndigheten for dopingsaker i italiensk idrett. Franske Pogba har den siste tiden vært suspendert fra aktiv idrett som følge av at han avga en positiv dopingprøve med spor av testosteron.

NRK - 29 feb 24 kl. 12:45

Pogba anker dopingutestengelsen: – Jeg er lei meg

30 år gamle Paul Pogba er utestengt fra all fotball i fire år grunnet doping, men den franske fotballstjernen bekrefter selv at han vil anke straffen til idrettens voldsgiftsrett (CAS). – Jeg er lei meg, sjokkert og hjerteknust over at alt jeg har bygd opp i min profesjonelle karriere har blitt tatt vekk fra meg, skriver Pogba på Instagram. Straffen på fire år er lik påstanden fra påtalemyndigheten for dopingsaker i italiensk idrett.

NRK - 28 feb 24 kl. 08:39

HamKam-talent er død

HamKam skriver onsdag morgen at de har mottatt budskapet om at Archange Defringan Mondouo «Akillas» er død, 19 år gammel. – Dette er en svært tung dag for alle berørte, sier daglig leder i HamKam Fotball, Bent Svele. – Våre varmeste tanker går til hans familie og pårørende, skriver HamKam i pressemeldingen.

NRK - 27 feb 24 kl. 12:19

FN i Libanon: Eskalering mellom Israel og Hizbollah setter våpenhvilen i fare

FNs midlertidige styrker i Lebanon (UNIFIL) sa tirsdag at den siste eskalering mellom Israel og Hizbollah har potensialet til å sette en politisk løsning på konflikten i fare. Det melder Reuters. UNIFIL oppfordret alle parter til å stoppe fiendtlighetene for å forhindre ytterligere opptrapping, og sikre sikkerheten til folk i dette region.

NRK - 26 feb 24 kl. 16:01

Hizbollah sier de har avfyrt 60 raketter mot Israel

Mandag angrep Israel mål i Baalbek i Øst-Libanon og drepte to Hizbollah-medlemmer. Nå sier Hizbollah at de har svart med 60 raketter mot israelske mål, skriver NTB. Det israelske angrepet skal ha vært et svar etter at Hizbollah skjøt ned en israelsk drone tidligere på dagen.

Aftenposten - 25 feb 24 kl. 22:33

Virgil van Dijk: Snakker ikke om Klopps avgang

For en måned siden sa Jürgen Klopp opp managerjobben. Etterpå har Liverpool vunnet syv av åtte Kamper..

VG - 25 feb 24 kl. 22:33

Virgil van Dijk: Snakker ikke om Klopps avgang

For en måned siden sa Jürgen Klopp opp managerjobben. Etterpå har Liverpool vunnet syv av åtte Kamper. Inkludert ligacupfinalen..

Aftenposten - 25 feb 24 kl. 19:10

Rett i isbad etter gullfesten: - Beina er tunge, kroppen ganske vond

Onsdag innrømmet Sander Sagosen at de var «på stålet». Fire dager og to Kamper senere løftet han sin første pokal med….

NRK - 25 feb 24 kl. 13:00

IDF: Angrepene mot Nasser-sykehuset er avsluttet

Det israelske militæret (IDF) opplyser i en uttalelse på X at angrepene mot Nasser-sykehuset er avsluttet. Det har pågått Kamper ved sykehuset, som ligger i Khan Younis, i flere uker. Torsdag ble det først meldt at IDF trakk seg ut av området rundt sykehuset.

VG - 23 feb 24 kl. 20:13

Tobias Gulliksen solgt fra Glimt til Djurgården

Angrepsspiller Tobias Gulliksen forlater Bodø/Glimt til fordel for Djurgården i svensk fotball. Dermed endte 20-åringen på kun 24 Kamper for gultrøyene..

VG - 21 feb 24 kl. 23:01

Haugesund-back solgt til Sverige

Peter Therkildsen (25) forlater Haugesund til fordel for svenske Djurgården. Han fikk over 100 Kamper for rogalendingene..

NRK - 21 feb 24 kl. 10:20

Bayern bekrefter: Tuchel ferdig etter sesongen

Bayern München-trener Thomas Tuchel fredes ut sesongen. Men etter det er han ferdig. Det bekrefter Bayern i en pressemelding onsdag formiddag.

Klartale - 19 feb 24 kl. 12:31

Over 50 millioner barn på flukt i verden

Mer enn 10 millioner barn måtte flykte fra hjemmene sine i fjor. Det viser tall fra organisasjonen Redd Barna. Rundt 50 millioner er nå på flukt i verden.

NRK - 18 feb 24 kl. 09:13

Israel hevder titalls militante drept

Israels militære sier at flere titalls militante palestinere er drept, og store mengder våpen er beslaglagt i Gaza i løpet av natt til søndag. Al Jazeera melder at minst 50 mennesker er drept i luftangrep over hele Gazastripen natt til søndag. Israel har de siste dagene vært engasjert i Kamper på bakken i Khan Younis-området, der bakkestyrker har hatt støtte av stridsvogner og fly.

NRK - 17 feb 24 kl. 01:42

Ukrainas har trukket seg ut av Avdijivka

Ukraina har trukket sine styrker ut av byen Avdijivka for å unngå at de ble omringet, melder landets forsvarssjef Oleksandr Syrskyj på Facebook. Byen har vært under hardt russisk press. Syrskyj sier videre at styrkene flytter på seg for å forsvare langs mer gunstige posisjoner, og at de vil ta grep for å stabilisere situasjonen og beholde stillingene sine.

NRK - 17 feb 24 kl. 01:42

Ukraina har trukket seg ut av Avdijivka

Ukraina har trukket sine styrker ut av byen Avdijivka for å unngå at de ble omringet, melder landets forsvarssjef Oleksandr Syrskyj på Facebook. Byen har vært under hardt russisk press. Syrskyj sier videre at styrkene flytter på seg for å forsvare langs mer gunstige posisjoner, og at de vil ta grep for å stabilisere situasjonen og beholde stillingene sine.

NRK - 16 feb 24 kl. 11:39

Ukraina sender forsterkninger til Avdijivka – kan tvinges til å gi fra seg byen

Det pågår harde Kamper om byen Avdijivka øst i Ukraina, melder Reuters. Russiske styrker har forsøkt å erobre byen i flere måneder. De ukrainske styrkene i byen er i undertall og mangler nok ammunisjon.

Aftenposten - 15 feb 24 kl. 17:58

Nå starter alvoret igjen: Nøkkelkamp for Kolstad

Fire Kamper avgjør om Kolstad tar seg videre fra gruppespillet i Champions League..

Klartale - 15 feb 24 kl. 12:43

Israelske styrker stormer sykehus på Gaza

Israel har spesialsoldater inne på Nasser-sykeshuset. Det ligger i byen Khan Younis. Det bekrefter Israels militære styrker (IDF), skriver nyhetsbyrået NTB.

Aftenposten - 14 feb 24 kl. 07:09

Slik er håndballjentenes OL-plan: Mye tøffere motstand

Håndballjentene møter sine tøffeste motstandere, Frankrike og Danmark, i fire Kamper rett før OL..

VG - 14 feb 24 kl. 07:09

Slik er håndballjentenes OL-plan: Mye tøffere motstand

Håndballjentene møter sine tøffeste motstandere, Frankrike og Danmark, i fire Kamper rett før OL. Oppkjøringen blir helt motsatt av hvordan Norge forberedte seg til VM sist høst..

NRK - 12 feb 24 kl. 15:17

Tidligere eliteserie-profil Mounir Hamoud er død

Mounir Hamoud er død, 39 år gammel. Det bekrefter Strømsgodset på sine hjemmesider mandag ettermiddag. Hamoud døde brått mandag morgen av hjertestans.

NRK - 12 feb 24 kl. 09:09

Masseflukt fra nye Kamper i Øst-Kongo

Minst 150.000 sivile, halvparten av dem barn, er ifølge hjelpeorganisasjoner drevet på flukt fra krigshandlinger i Øst-Kongo de siste ukene. Nylig brøt det ut nye Kamper mellom M23-opprørere og regjeringsstøttede styrker i den urolige Nord-Kivu-provinsen.

NRK - 10 feb 24 kl. 17:11

Innfører obligatorisk verneplikt i Myanmar

Militærjuntaen i Myanmar har innført obligatorisk verneplikt for alle innbyggere i landet. Verneplikten gjelder for kvinner mellom 18 og 27 år og for menn mellom 18 og 35. Alle må gjennomføre minst to års tjeneste for militæret, skriver nyhetsbyrået AFP.

NRK - 09 feb 24 kl. 14:39

Colombia og opprørere innleder fredssamtaler

Opprørerne er en del av fraksjonen som ikke ville være med på fredsavtalen mellom Colombias regjering og Farc-geriljaen i 2016. Gruppen, som kaller seg Den andre Marquetalia-bevegelsen, uttaler at fredsprosessen skal bli ryddig, rask og med gjensidig respekt. Regjeringen til president Gustavo Petro har fullstendig fred som mål, etter seks tiår med interne konflikter.

NRK - 08 feb 24 kl. 09:37

AFP: Russiske styrker stormer den øst-ukrainske byen Avdijivka

Store russiske styrker er på vei inn i den øst-ukrainske byen Avdijivka, opplyser byens borgermester. Det har vært Kamper rundt byen lenge, men byen er symbolsk viktig for Russland i krigen mot Ukraina. Avdijivka ligger bare fem kilometer unna Donetsk by.

Aftenposten - 05 feb 24 kl. 18:51

Kalasformen blåser liv i drømmen. Nå må Nidaros unngå én ting

Siden tidlig desember har Nidaros vunnet elleve av tolv Kamper..

Aftenposten - 05 feb 24 kl. 15:38

De rekrutterer, fikser Kamper og hvitvasker. Slik utnytter svenske gjenger idretten.

Svensk idrett er i ferd med å bli infiltrert av kriminelle..

NRK - 05 feb 24 kl. 07:01

Pakistan: Minst ti ansatte drept på politistasjon

Flere titalls militanter angrep i morgentimene en politistasjon nord i Pakistan. Minst ti politiansatte skal være drept, skriver AFP, sitert av Al Arabya. - Det var skuddutveklsing i over to og en halv time, sier politisjef Akhtar Hayat Gandapur.

VG - 04 feb 24 kl. 21:57

Oppsettet for fotball-VM i 2026 klart – finalen lagt til New York

Finalen i neste herre-VM i fotball skal spilles i nærheten av New York 19. juli 2026. Søndag ble sluttspillets Kamper fordelt mellom Canada, Mexico og USA..

NRK - 04 feb 24 kl. 20:43

Zelensky skal ha vært «nærme» eksplosjoner da han besøkte fronten

Volodymyr Zelensky var ganske nærme eksplosjoner på fronten i Ukraina søndag. Det sier den ukrainske presidentens talsperson, Sergiy Nykyforov, ifølge AFP. Zelensky besøkte da landsbyen Robotyne på den sørlige frontlinjen.

NRK - 04 feb 24 kl. 20:43

Zelenskyj skal ha vært «nærme» eksplosjoner da han besøkte fronten

Volodymyr Zelenskyj var ganske nærme eksplosjoner på fronten i Ukraina søndag. Det sier den ukrainske presidentens talsperson, Sergiy Nykyforov, ifølge AFP. Zelenskyj besøkte da landsbyen Robotyne på den sørlige frontlinjen.

VG - 04 feb 24 kl. 19:11

Storhamar snudde til seiersrekord i norsk ishockey – vunnet 22 Kamper på rad

To kjappe scoringer tok Storhamar ut av trøbbel da Lørenskog ble slått 3–1 søndag. Med det slo klubben sin egen ligarekord for antall seirer i norsk ishockey..

NRK - 04 feb 24 kl. 18:47

Russland: 28 døde i Luhansk-angrepet

Dødstallet stiger etter et angrep mot et bakeri i Luhansk. – 28 personer, inkludert et barn, er døde, skriver Russlands beredskapsmyndighet på Telegram, ifølge SVT. Et bakeri i den russisk-okkuperte delen av Ukraina ble truffet av en rakett lørdag.

VG - 04 feb 24 kl. 16:55

Storseier til Manchester United - men bekymring om Martinez-skade

(Manchester United-West Ham 3–0) Rasmus Højlund (21) er den yngste spilleren som har scoret i fire Premier League-Kamper på rad for Manchester United - som knuste West Ham. Den dårlige nyheten for de røde er at skadeutsatte Lisandro Martínez (26) så fortvilet ut da han måtte forlate banen..

NRK - 02 feb 24 kl. 19:12

Røde Kors: Tre palestinske Røde Halvmåne-medlemmer drept i Gaza

Det opplyser Røde Kors i en pressemelding fredag kveld. To av de drepte befant seg nær inngangen til Al-Amal-sykehuset i Khan Younis. Den tredje befant seg like ved hovedkontoret til Røde Halvmåne som ligger i samme område som sykehuset.

Aftenposten - 02 feb 24 kl. 14:42

City-manager Guardiola ut mot Haaland-rykter: – Vi har ikke følelsen av at han er misfornøyd

Etter et langt skadeavbrekk og et lite innhopp, er Erling Braut Haaland (23) klar for å starte Kamper igjen..

VG - 02 feb 24 kl. 14:42

City-manager Guardiola ut mot Haaland-rykter: – Vi har ikke følelsen av at han er misfornøyd

Etter et langt skadeavbrekk og et lite innhopp, er Erling Braut Haaland (23) klar for å starte Kamper igjen. I tillegg kommenterte Manchester City-manager Pep Guardiola ryktene som linker nordmannen til spansk fotball..

NRK - 02 feb 24 kl. 09:25

Israel fortsetter angrepene, over 100 drept i Gaza i natt, ifølge helsemyndighetene

Minst 105 mennesker ble drept i israelske angrep på Gazastripen natt til fredag, opplyser palestinske helsemyndigheter. Israels forsvarsminister Yoav Gallant hevdet torsdag at israelske styrker hadde oppnådd sitt mål og nedkjempet Hamas-styrkene i Khan Younis, men det meldes fortsatt om angrep og harde Kamper i byen. Gallant opplyste også at de israelske bakkestyrkene nå vil rykke sørover til Rafah på grensa til Egypt, der over 1 million internt fordrevne har søkt tilflukt.

NRK - 02 feb 24 kl. 01:53

38 drept i sammenstøt i Sør-Sudan

Minst 38 mennesker er drept og 52 har fått skuddskader i Kamper mellom gjetere og beboere i et våtmarksområde i Sør-Sudan, opplyser tjenestemenn. Kampene brøt ut onsdag, og torsdag var situasjonen fortsatt spent, med meldinger om mindre sammenstøt og frykt for hevnangrep. (NTB).

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com