Kamper

Wednesday, 22 March, 12:46

Nyheter om Kamper

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 4 timer siden

Kilder i Jemen: Minst ti drept i nye Kamper

Ti soldater og et ukjent antall opprørere skal være drept i nye Kamper i Jemen, tross diplomatiske forsøk på å få slutt på krigen i landet. To militære kilder forteller om sammenstøtet til nyhetsbyrået AFP. Kampene fant sted i provinsen Maarib.

Klartale - 21 timer siden

Får spisepause under kamp

Premier League er det øverste nivået i fotball i England. Under ramadan gjør de tiltak for fotballspillere som er muslimer.Ramadan er muslimenes fastemåned.

VG - Igår: 09:03

Norges Kamper går uten Erling Braut Haaland

Erling Braut Haaland (22) blir ikke å se Norge under Norges landsKamper mot Spania og Georgia den kommende uken..

Aftenposten - I førrgår: 22:58

Kessié sendte Camp Nou til himmels

(Barcelona - Real Madrid 2–1) Den andre av tre Kamper på en drøy måned mellom Barcelona og Real Madrid så ut til å ende….

VG - I førrgår: 22:58

Kessié sendte Camp Nou til himmels i sjansebonanza mot Real Madrid

(Barcelona - Real Madrid 2–1) Den andre av tre Kamper på en drøy måned mellom Barcelona og Real Madrid så ut til å ende i poengdeling. Så sendte Franck Kessié Camp Nou til himmels..

Aftenposten - 16 mar 23 kl. 08:10

Prestisjelisten Erling Braut Haaland kan drømme om: Messi har «verdensrekorden»

Han har scoret 39 mål på 36 Kamper. Erling Braut Haaland kan begynne å drømme om å komme på en av fotballhistoriens….

VG - 16 mar 23 kl. 08:10

Prestisjelisten Erling Braut Haaland kan drømme om: Messi har «verdensrekorden»

Han har scoret 39 mål på 36 Kamper. Erling Braut Haaland kan begynne å drømme om å komme på en av fotballhistoriens gjeveste lister. Den toppes av Lionel Messi..

NRK - 14 mar 23 kl. 17:28

Fifa vedtok VM-utvidelse i 2026

Fotball-VM for menn i 2026 blir mer langvarig enn først antatt. Fifa vedtok tirsdag endringer som innebærer 40 flere Kamper enn tidligere. Utvidelsen til 48 lag fra dagens 32 var allerede kjent.

Aftenposten - 14 mar 23 kl. 17:21

Fifa vedtok VM-utvidelse i 2026: Fire lag per gruppe, 104 Kamper totalt

Fotball-VM for menn i 2026 blir mer langvarig enn først antatt. Fifa vedtok tirsdag endringer som innebærer 40 flere….

VG - 14 mar 23 kl. 17:20

Fifa vedtok VM-utvidelse i 2026: Fire lag per gruppe, 104 Kamper totalt

Fotball-VM for menn i 2026 blir mer langvarig enn først antatt. Fifa vedtok tirsdag endringer som innebærer 40 flere Kamper enn tidligere..

VG - 14 mar 23 kl. 11:48

Medier: Slik spilles VM i 2026

Det internasjonale fotballforbundet (FIFA) skal være i ferd med å vedta det nye formatet for VM i 2026. Det innebærer rekordmange nasjoner og Kamper..

VG - 13 mar 23 kl. 23:01

Tre Kamper i Eliteserien flyttes

Rosenborg, Brann, Bodø/Glimt, Odd, Molde og Aalesund er lagene som må tilpasse seg nye datoer..

NRK - 13 mar 23 kl. 09:34

Blodige Kamper i sentrum av Bakhmut

Det pågår intense Kamper mellom ukrainske og russiske styrker i sentrum av Bakhmut i øst-Ukraina. Kampen om byen er den lengste og blodigste så langt i krigen. Både Russland og Ukraina bekrefter at det pågår Kamper i byen, som har vært sentrum for krigen de siste ukene.

VG - 12 mar 23 kl. 16:53

Casemiro så rødt igjen i ny Manchester United-skrell – mister fire Kamper

(Manchester United - Southampton 0–0) Manchester Uniteds nøkkelspiller Casemiro (30) fikk direkte rødt kort igjen da hjemmelaget snublet mot tabelljumboen..

Aftenposten - 12 mar 23 kl. 08:39

Kapteinen før søndagens sesongstart: – Vi er veldig trygge

Tre Kamper unna Ullevaal. Kan det gå for Brann?.

Aftenposten - 12 mar 23 kl. 08:39

– Det er en del som er veldig bra, og en del ute av kontroll

Tre Kamper unna Ullevaal. Kan det gå for Brann?.

NRK - 10 mar 23 kl. 19:57

BBC-bråk: Ekspertene ville ikke stille opp - nå endres programmet

Fredag ettermiddag ble det kjent at den tidligere engelske landslagsspilleren Gary Lineker ikke skal lede BBC-programmet «Match of The Day» inntil videre. I kjølvannet av det har en rekke fotballeksperter gjort det klart at de ikke vil være med på programmet. Både Ian Wright og Alan Shearer, som skulle være i studio lørdag, har på Twitter meldt at de har sagt nei til å være med.

NRK - 10 mar 23 kl. 19:57

Shearer trekker seg fra BBC-sending etter at Lineker ble fjernet

Fredag ettermiddag ble det kjent at den tidligere engelske landslagsspilleren Gary Lineker ikke skal lede BBC-programmet «Match of The Day» inntil videre. Årsaken er at Lineker gikk ut på Twitter med krass kritikk mot varslede grep i den britiske asylpolitikken. Lineker sammenlignet da språket i forslaget med retorikken fra Tyskland i 1930-årene.

NRK - 10 mar 23 kl. 12:11

Ukraina: To pågrepet for sabotasje mot gigantfly

Ukraina mistenker tre tidligere ansatte ved den statseide flyprodusenten Anatonov for å stå bak sabotasje av verdens største fly. To av dem er pågrepet, mens den tidligere generaldirektøren i selskapet, etterforskes, opplyser den ukrainske etterretningstjenesten SBU fredag. Flyet, Anatonov An-225, ble ødelagt like etter at Russland invaderte Ukraina 24.

NRK - 08 mar 23 kl. 21:38

USA oppfordrer Georgia til å tillate fredelige demonstrasjoner

– Vi oppfordrer myndighetene i Georgia til å respektere friheten ved fredfulle protester, sa talsperson for det amerikanske utenriksdepartementet Ned Price til reportere. – Vi støtter Georgias befolkning og målene de strekker seg etter. Politiet bruker vannkanoner og tåregass mot demonstranter i Georgias hovedstad Tbilisi onsdag kveld, melder AFP.

NRK - 08 mar 23 kl. 18:52

Bruker vannkanoner mot demonstranter i Georgia

Politiet bruker vannkanoner mot demonstranter i Georgias hovedstad Tbilisi onsdag kveld, melder AFP. Ifølge nyhetsbyrået er titusener ute i gatene i protest mot et lovforslag de mener vil innskrenke presse- og organisasjonsfriheten, melder AFP. Forslaget, som allerede har passert første hinder, vil pålegge medier og organisasjoner som får mer enn 20 prosent av finansieringen sin fra utlandet å registrere seg som «agenter under utenlandsk påvirkning».

VG - 08 mar 23 kl. 17:31

Scott Parker sparket i Brugge

Brugges manager Scott Parker er ferdig etter et mislykket opphold i Belgia. Antonio Nusa og co. har kun vunnet to Kamper i 2023.

NRK - 08 mar 23 kl. 13:03

Stoltenberg: Bakhmut kan falle

Natos generalsekretær Jens Stoltenberg advarte onsdag mot at byen Bakhmut øst i Ukraina kan bli tatt over av Russland de nærmeste dagene, etter måneder med intense Kamper. – Vi kan ikke utelukke at Bakhmut kan falle de nærmeste dagene, sa Stoltenberg til journalister, i forbindelse med et møte med EUs forsvarsministre i Stockholm..

Dagbladet - 08 mar 23 kl. 02:42

Advarer: Åpen vei for russerne

Flere har rådet Ukraina til å trekke seg ut av Bakhmut etter harde Kamper. Det nekter president Volodymyr Zelenskyj å gjøre..

NRK - 07 mar 23 kl. 22:27

Våpenhvile i Kongo brutt før den rakk å tre i kraft

En våpenhvile mellom opprørsgruppen M23 og regjeringsstyrkene i Kongo skulle trått i kraft tirsdag, men ble brutt allerede samme dag. Forhandlinger mellom partene førte lørdag til en avtale om våpenhvile fra tirsdag, og i helgen var det forholdsvis rolig i de østlige delene av landet. Men mandag var det igjen Kamper der sivile ble drept, opplyser helse- og bistandspersonell.

NRK - 06 mar 23 kl. 12:38

Alderweireld gir seg for Belgia

Den belgiske midtstopperen Toby Alderweireld (34) avslutter karrieren på landslaget. Han slapp nyheten i sosiale medier. I en video forteller Alderweireld at han slutter som landslagsspiller for å kunne bruke mer tid med familien og ha full konsentrasjon på klubbhverdagen i Royal Antwerp.

Klartale - 06 mar 23 kl. 08:47

Liverpool vant med sju mål over United

De to fotball-lagene møttes til kamp søndag. Både Liverpool og Manchester United konkurrerer i den britiske serien Premier League. Liverpool vant kampen 7–0.

NRK - 05 mar 23 kl. 15:39

Sigrid Z. Heiberg gjenvalgt som leder for Oslo MDG

Sigrid Z. Heiberg ble søndag gjenvalgt som leder i Oslo MDG. – Mange store Kamper ligger foran oss, sier hun.

NRK - 01 mar 23 kl. 10:43

AFP: Frankrikes VM-legende Just Fontaine er død

Den franske spissen Just Fontaine er død, 89 år gammel. Det skriver nyhetsbyrået AFP. Fontaine ble toppscorer i VM i 1958 med 13 mål.

NRK - 01 mar 23 kl. 10:43

Frankrikes VM-legende Just Fontaine er død

Den franske spissen Just Fontaine er død, 89 år gammel. Det opplyser familien hans til nyhetsbyrået AFP. Fontaine ble toppscorer i VM i 1958 med 13 mål.

VG - 01 mar 23 kl. 04:58

Ny seier for Zuccarello og Wild – tatt poeng i syv strake Kamper

(Minnesota Wild – New York Islanders 2–1 etter straffer) Det ble seier for Mats Zuccarellos lag Minnesota Wild i kampen mot New York Islanders. Kampen måtte avgjøres på straffeslag..

VG - 27 feb 23 kl. 18:21

Hjerteskjærende kamp

Det er hjerteskjærende å se min egen generasjon kjempe gamle Kamper..

NRK - 26 feb 23 kl. 04:59

Minst 38 drept i nye Kamper i Somaliland

Minst 38 mennesker er drept i kraftige sammenstøt i den somaliske utbryterregionen Somaliland. Kampene fant sted lørdag i byen Laascaanood, som både Somaliland og den delvis autonome somaliske regionen Puntland gjør krav på. Soldater fra Somaliland gikk til angrep mot byen med tungt skyts, ifølge en militsleder i byen som uttalte seg til det tyske nyhetsbyrået DPA lørdag kveld.

Aftenposten - 25 feb 23 kl. 20:24

Haaland satte klubbrekord

Han hadde kun scoret et mål på sine seks siste Kamper, men mot Bournemouth fikk Erling Braut Haaland igjen noe å juble for..

Aftenposten - 25 feb 23 kl. 20:21

Haaland satte klubbrekord da City la press på serieleder Arsenal

(Bournemouth - Manchester City 1–4) Han hadde kun scoret et mål på sine seks siste Kamper, men mot Bournemouth fikk….

VG - 25 feb 23 kl. 20:20

Haaland satte klubbrekord da City la press på serieleder Arsenal

(Bournemouth – Manchester City 1–4) Han hadde kun scoret et mål på sine seks siste Kamper, men mot Bournemouth fikk Erling Braut Haaland igjen noe å juble for..

NRK - 24 feb 23 kl. 14:25

En palestiner drept og to såret

To palestinere ble alvorlig såret av israelske bosettere, og én ble drept av israelske styrker i trefninger på Vestbredden, ifølge palestinske myndigheter. Den drepte palestineren var 22 år og skal ha blitt skutt i hodet under Kamper mot israelske styrker nord for Hebron torsdag. Han døde fredag.

Klartale - 24 feb 23 kl. 13:15

Hvor vil fotballen ende?

Mange elsker fotball. Men nå er flere redde for at den blir annerledes.Før var det vennskap, samarbeid, moro og glede som var hovedfokus.

NRK - 23 feb 23 kl. 11:21

Minst 96 drept i Kamper i Somaliland

I løpet av 17 dager med Kamper i den somaliske utbryterregionen Somaliland skal minst 96 personer være drept og 560 såret. Det sier direktøren for sykehuset i byen Las Anod, der mange av kampene foregår. En klanleder uttalte onsdag at det var minst 150 døde i kampene mellom sikkerhetsstyrker og klanmedlemmer.

NRK - 22 feb 23 kl. 19:32

Ukrainsk guvernør: Russiske soldater brøt forsvarslinjer nær Kreminna

Russiske soldater skal en periode ha klart å bryte seg gjennom ukrainske forsvarslinjer i nærheten av Kreminna i Luhansk fylke på tirsdag. Det sier Ukrainas guvernør i regionen ifølge Reuters. Det russiske fremrykket skal så ha blitt drevet tilbake igjen, ifølge guvernøren.

Klartale - 22 feb 23 kl. 06:41

Krigens mange ansikter

24. februar 2022 rullet russiske stridsvogner over grensa til Ukraina. Flyalarmen ulte.

Aftenposten - 21 feb 23 kl. 19:05

Klopp må bryte marerittrekke: – Tortur

Det er elleve år og seks strake Kamper siden Liverpool sist slo Real Madrid..

VG - 21 feb 23 kl. 19:05

Liverpool-Klopps marerittrekke: – Vi må spille to superKamper

Det er elleve år og seks strake Kamper siden Liverpool sist slo Real Madrid. Spesielt fjorårets finaletap gjør fortsatt vondt for Jürgen Klopp (55)..

VG - 19 feb 23 kl. 22:34

Zuccarello-assist i dramatisk Wild-seier

(Minnesota Wild - Nashville Predators 4–3) Mats Zuccarello (36) fortsetter å storspille i NHL. Nordmannen har nå 56 målpoeng på 54 Kamper denne sesongen..

NRK - 19 feb 23 kl. 21:28

Zelenskyj: Russland med betydelige tap i øst

Ukrainas militære styrker har påført russiske styrker betydelige tap i Kamper i den østlige Donbas-regionen, hevder Ukrainas president Volodymyr Zelenskyj i en tale søndag. Presidenten sier at ukrainske styrker har påført de russiske styrkene store tap i nærheten av byen Vuhledar. – Vi bryter ned inntrengerne og påfører dem betydelige tap, sa blant annet presidenten.

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com