Joseph Boakai

Sunday, 19 May, 04:19

Nyheter om Joseph Boakai

NRK - 22 jan 24 kl. 15:19

Presidentinnsettelse måtte avbrytes i Liberia

Liberias nyvalgte 79 år gamle president Joseph Boakai fikk tilsynelatende et illebefinnende da han skulle tas i ed mandag. Seremonien ble holdt utendørs i sterk varme i hovedstaden Monrovia. Boakai begynte på sin tale, men måtte plutselig avbryte den.

NRK - 14 nov 23 kl. 14:27

Valget er i gang i Liberia

Liberiere flokker til valgurnene for å bestemme hvem som skal bli president, en kamp som står mellom en tidligere fotballstjerne og en politisk veteran. Den tidligere fotballstjernen og presidenten George Weah vant forrige valg mot tidligere visepresident Joseph Boakai i 2017 med tynn margin. Nå ligger det igjen an til en valgthriller i Liberia.

NRK - 20 nov 23 kl. 18:40

Joseph Boakai valgt til president i Liberia

Han fikk 50,64 prosent av stemmene, men den sittende presidenten, George Weah, fikk 49,6 prosent. Valgresultatet ble klart mandag..

NRK - 16 okt 23 kl. 19:50

Svært jevnt under opptellingen i Liberia

President og fotballegende George Weah søker gjenvalg som president i Liberia. Når nesten 93 prosent er talt opp har partiet hans 43,65 prosent av stemmene. Opposisjonsleder Joseph Boakai har fått 43,7 prosent av stemmene så langt.

NRK - 29 dec 17 kl. 14:27

Liberia: Erkjenner valgnederlag

Liberias visepresident Joseph Boakai erkjenner nederlaget mot den tidligere fotballstjernen George Weah i presidentvalget, skriver AFP. Foreløpige valgresultater publisert i går viser at Weah fikk 61,5 prosent av stemmene..

NRK - 28 dec 17 kl. 19:17

George Weah vann valet i Liberia

Tidlegare fotballspelar George Weah har slått visepresident Joseph Boakai i presidentvalet i Liberia. Det melder Reuters. Etter at 98 prosent av stemmene er talt opp har Weah 61,5 prosent av stemmene..

NRK - 26 dec 17 kl. 21:23

Presidentvalg i Liberia tirsdag

Liberia har avholdt et presidentvalg som kan bli den første demokratiske overføringen av makt på over 70 år. Det har vært beskyldninger om fusk, melder Reuters. Valget står mellom tidligere fotballspiller George Weah og visepresident Joseph Boakai..

NRK - 13 okt 17 kl. 08:59

George Weah leder i Liberia

Den tidligere fotballstjernen George Weah leder så langt i presidentvalget i Liberia. Ifølge valgkommisjonen i landet leder Weah i 14 av 15 fylker, mens visepresident Joseph Boakai leder i sitt hjemfylke Lofa. Bare en brøkdel av stemmene fra tirsdagens valg er foreløpig talt opp..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com