Jonas-forfølgelsen

Mandag, 02 August, 21:25

Nyheter om Jonas-forfølgelsen

Sortering: Relevans | Senaste
VG - 24 juli 21 kl. 08:45

Jonas Gahr Støre har rett

Det er selvsagt ikke slik at Jonas Gahr Støre legger ansvaret for drap og terrorhandlinger på Høyre-folk, slik tidligere Oslo-ordfører Fabian Stang har påstått..

VG - 21 juli 21 kl. 22:47

Jonas (6) er Stjørdals nye laksekonge

Fiskeglade Jonas Hamre (6) fikk faren til å kjøre tolv timer så han kunne fiske i Stjørdalselva. Belønningen ble en 7 kilos laks på kroken..

Aftenposten - 21 juli 21 kl. 12:30

Jonas Gahr Støre på Utøya: – Flere politiske familier må snakke tydelig mot ekstremisme

Arbeiderpartiets leder Jonas Gahr Støre er nå på Utøya. Overfor NTB etterlyser han at flere politiske fløyer tar oppgjør….

NRK - 12 timer siden

Listhaug utfordrer Støre til debatt

Fremskrittspartiets leder Syvli Listhaug ønsker å møte Arbeiderparti-leder Jonas Gahr Støre til debatt om innvandring og sosiale forskjeller. For drøye to uker siden skrev Dagens Næringsliv at Ap har en strategi om å ikke møte Listhaug til debatt om innvandringspolitikk. Det avviste nestleder hadia Tajik i Dagsnytt 18 forrige onsdag.

NRK - 16 timer siden

Soler mest på Erna, minst på Vedum

Bare 11 prosent av de spurte oppgir at det er Trygve Slagsvold Vedum (Sp) de har mest tillit til av statsministerkandidatene. Ifølge undersøkelsen som Ipsos har utført for Dagbladet, oppgir 32 prosent at Erna Solberg (H) er den av de tre kandidatene de stoler mest på. 29 prosent stoler mest på Jonas Gahr Støre (Ap).

Aftenposten - I førrgår: 12:01

Misliker Vedums angrep på eliten og Arbeiderpartiet

Melhus, Trøndelag (AFTENPOSTEN): – Det er feil bruk av krefter, sier Ap-leder Jonas Gahr Støre om Sp-leder Trygve….

VG - 30 juli 21 kl. 20:37

Støres strategi: Vil ikke angripe Vedum

STØRE GÅRD, LEVANGER (VG) Dette er strategien til Ap-leder Jonas Gahr Støre i velger-konkurransen med Senterpartiet og SV: Han vil ikke kritisere dem. Han omfavner dem..

NRK - 30 juli 21 kl. 20:16

Uenighet om høyreekstremisme

Under Olavfestdagene i Trondheim i dag, diskuterte Erna Solberg (H) og Jonas Gahr Støre temaet rettferdighet. Samtalen kom også inn på temaet om hvem som må ta ansvar for å bekjempe høyreekstremisme. Les mer her..

E24 - 30 juli 21 kl. 19:37

Erna Solberg med formuesskatt-støtte til laksemilliardær

TRONDHEIM (VG) Statsminister Erna Solberg roser laksemilliardær Gustav Witzøe – og sier seg enig i at den norske formuesskatten er urettferdig. – Høyre er partiet for de privilegertes interesser, svarer Jonas Gahr Støre..

VG - 30 juli 21 kl. 19:00

Erna Solberg med formuesskatt-støtte til laksemilliardær

TRONDHEIM (VG) Statsminister Erna Solberg roser laksemilliardær Gustav Witzøe – og sier seg enig i at den norske formuesskatten er urettferdig. – Høyre er partiet for de privilegerte interesser, svarer Jonas Gahr Støre..

NRK - 30 juli 21 kl. 12:50

Støre og Solberg møtes til duell

Statsminister og Høyre-leder Erna Solberg og Ap-leder og statsministerkandidat Jonas Gahr Støre møtes til samtale i forbindelse med Vestfrontmøtet og Olavsfestdagene. Der skal de diskutere temaet rettferdighet. Begge to har vært i Trøndelag i flere dager allerede, for å drive valgkamp..

VG - 30 juli 21 kl. 10:58

Statsminister-duellen: Solberg advarer mot «reverserings-Støre»

FOSEN/ORKANGER (VG) Statsminister Erna Solberg (H) kommer med en kraftig advarsel til sin hovedutfordrer Jonas Gahr Støre (Ap), mot å reversere Høyres politikk. Hun snur bunken og fyrer av løse påstander, svarer Ap-lederen..

VG - 29 juli 21 kl. 23:16

Høyre-topp: Støre moraliserer og skaper splittelse

Høyres Michael Tetzschner mener at Ap-leder Jonas Gahr Støre moraliserer og skaper splittelse i debatten om høyreekstremisme..

VG - 29 juli 21 kl. 14:30

Støre ber Solberg lytte til Unge Høyre

LEVANGER (VG) Ap-leder Jonas Gahr Støre er oppgitt over mottagelsen hans appell til lederne på høyresiden om å ta avstand fra høyreekstremisme, har fått hos statsminister Erna Solberg (H) og Frp-leder Sylvi Listhaug..

NRK - 25 juli 21 kl. 12:42

– Høyresiden tar også ansvar

Både venstre- og høyresiden i norsk politikk har tatt et eget ansvar for å forhindre ekstremisme på hver sin kant. Det sier førsteamanuensis ved Bjørknes Høyskole, Nik. Brandal, som har forsket på ekstremisme.

VG - 06 juni 21 kl. 11:39

Vil at Jonas Brothers skal gjøre som Taylor Swift

Joe Jonas vil at Jonas Brothers skal gjøre som Swift – å spille inn hele sitt første album på nytt igjen..

VG - 23 juli 21 kl. 15:38

Abid Raja med knallhardt Listhaug-oppgjør etter 22. juli: – Nører opp under fremmedhat

Abid Raja gir Jonas Gahr Støre helhjertet støtte – og kjefter på Sylvi Listhaug for utspill han mener har nøret opp under fremmedhat og myter om politikere i Ap og AUF..

Aftenposten - 23 juli 21 kl. 15:19

Aftenposten mener: Pinlig av Fabian Stang

Angrepet på Jonas Gahr Støre var skivebom..

NRK - 23 juli 21 kl. 11:00

Listhaug med støtte til Stang

– Jeg tror Fabian Stang gir uttrykk for det mange mener, skriver Frp-leder Sylvi Listhaug i en uttalelse til VG. Stang har fått kvass kritikk etter at han på torsdag beskyldte Ap-leder Jonas Gahr Støre for å gjøre 22. juli-tragedien til partipolitikk.

VG - 23 juli 21 kl. 10:55

Listhaug: – Fabian Stang gir uttrykk for det mange mener

Frp-leder Sylvi Listhaug tror Fabian Stang gir uttrykk for det mange mener da han torsdag beskyldte Jonas Gahr Støre for å gjøre 22. juli-tragedien til partipolitikk..

VG - 23 juli 21 kl. 10:55

Listhaug: – Tror Fabian Stang gir uttrykk for det mange mener

Frp-leder Sylvi Listhaug tror Fabian Stang gir uttrykk for det mange mener da han torsdag beskyldte Jonas Gahr Støre for å gjøre 22. juli-tragedien til partipolitikk..

Dagbladet - 23 juli 21 kl. 00:37

Kritikken hagler

I et slettet Facebook-innlegg refset eks-ordfører Fabian Stang Ap-leder Jonas Gahr Støre for å gjøre 22. juli til partipolitikk. Han møter motbør i eget parti..

NRK - 22 juli 21 kl. 20:09

Stang slettet eget innlegg om Støre

Oslos tidligere ordfører Fabian Stang (H) tordnet mot Jonas Gahr Støre i en Facebook-post torsdag ettermiddag, men valgte senere å fjerne den. Støre mente Høyre må heve stemmen i debatten om høyreekstremisme, og at de ikke har vært tydelige nok. Det fikk Stang til å reagere svært sterkt.

NRK - 22 juli 21 kl. 15:56

Støre: Høyresiden må heve stemmen

– Politikere på høyresiden må nå heve stemmen og trekke klarere grenser mot det høyreekstreme, ikke lukke øynene. Og religiøse ledere i trossamfunn må ta sitt lederansvar mot de som lytter mer til dem. Det farlige er når vrangforestillinger normaliseres, sier Ap-leder Jonas Gahr Støre..

VG - 22 juli 21 kl. 16:03

Støre: – Vi er mer utsatt i dag enn i 2011

Arbeiderparti-leder Jonas Gahr Støre sier vi er mer utsatt for trusselen fra høyreekstreme i dag enn i 2011 – og ber høyresiden ta et særlig ansvar..

VG - 22 juli 21 kl. 14:51

Foss inspireres av dansk sensasjon: – Motivasjonsboost

Tobias Foss (24) har i flere år vært tydelig på at han har en drøm om å vinne Tour de France. Drømmen fikk fornyet tro etter å ha sett lagkameraten Jonas Vingegaard (24) suse inn til annenplass i sommerens Tour..

Aftenposten - 21 juli 21 kl. 17:56

Støre: – Det er lov å si man vil ha null innvandring

Men Arbeiderparti-leder Jonas Gahr Støre mener det går en klar grense..

Aftenposten - 20 juli 21 kl. 12:33

Minnesmerket til Benjamin Hermansen skjendet. «Breivik fikk rett», er tagget inn.

«Breivik fikk rett,» står det nå på minnesmerket. Både statsminister Erna Solberg (H) og AP-leder Jonas Gahr Støre….

Aftenposten - 20 juli 21 kl. 12:33

Minnesmerket til Benjamin Hermansen tagget ned – etterforskes som hatkriminalitet

«Breivik fikk rett», står det nå på minnesmerket. Både statsminister Erna Solberg (H) og Ap-leder Jonas Gahr Støre….

Dagbladet - 17 juli 21 kl. 10:34

Kan DU hjelpe Støre?

Jonas Gahr Støre står overfor et umulig valg..

NRK - 14 juli 21 kl. 13:07

Deltar på 22. juli-arrangementer

I anledning tiårsmarkeringene for terrorangrepene skal Sveriges statsminister Stefan Löfven delta på flere arrangementer 21. juli, blant annet på Utøya. Löfven og Ap-leder Jonas Gahr Støre skal blant annet legge ned blomster til minne om de som ble drept 22.

E24 - 12 juli 21 kl. 08:00

– Kanskje litt flaut, men sant

Ap-leder Jonas Gahr Støre forbereder seg til høsten store valgtriller. I sommerpraten med E24 avslører han noe ikke mange vet om han..

VG - 11 juli 21 kl. 10:29

Støres eldregaranti: Skal få tilbud om aktivitet hver uke

KONGSBERG (VG) Etter åtte år med Erna Solberg som statsminister er Jonas Gahr Støres dom klar: De eldre har ikke blitt prioritert. Nå lover han at alle eldre skal få tilbud om aktivitet én gang i uken..

E24 - 08 juli 21 kl. 13:23

LO-topp om bonusfest: – Grotesk og meningsløst

KONGSBERG (VG) Leder Jørn Eggum i Fellesforbundet kaller det for «unorsk moral» at Norwegian-ledere henter ut millionbonuser. Ap-leder Jonas Gahr Støre mener bonusutbetalingene ikke kunne skjedd på hans vakt..

VG - 08 juli 21 kl. 12:59

LO-topp om bonusfest: – Grotesk og meningsløst

KONGSBERG (VG) Leder Jørn Eggum i Fellesforbundet kaller det for «unorsk moral» at Norwegian-ledere henter ut millionbonuser. Ap-leder Jonas Gahr Støre mener bonusutbetalingene ikke kunne skjedd på hans vakt..

VG - 04 juli 21 kl. 17:51

Erna Solberg utenfor Støres hytte: - Jeg har en hyttedrøm

TVEDESTRAND-KILSUND-TROMØYA (VG) Statsminister Erna Solberg kjørte forbi Ap-leder Jonas Gahr Støres hytte fredag, på vei til Arendal. Han så henne og ønsket sin politiske konkurrent en god sommer..

Aftenposten - 03 juli 21 kl. 22:00

Vedum lager hodebry for Støre

Han lager hodebry for Jonas Gahr Støre..

NRK - 03 juli 21 kl. 19:21

Berg ber Støre vrake Vedum

Lan Marie Berg (MDG) ber Ap bytte ut Sp til fordel for et samarbeid med MDG, SV og Rødt. – De to partiene får fram det verste i hverandre, sier hun. Berg har lest den siste meningsmålingen til Dagens Næringsliv.

VG - 07 juni 21 kl. 07:16

MDG-Berg om oljens fremtid: – Skjerp, deg Jonas!

MDG-byråd Lan Marie Berg skal mandag i debatt med en av verdens fremste oljetopper. Hun ber Ap-leder Jonas Gahr Støre skjerpe seg..

VG - 26 juni 21 kl. 11:06

Kan det likevel gå galt for Jonas?

Dette begynner å ligne et valg som nesten er umulig å tape. Men akkurat det har kloke hoder sagt før..

VG - 25 jan. 21 kl. 10:26

Stopp Jonas-forfølgelsen!

Det er sjelden vi opplever slik hets av en seriøs politiker som det Arbeiderpartiets leder Jonas Gahr Støre er utsatt for..

VG - 24 juni 21 kl. 21:52

Begge Stabæk-keeperne glapp – Vålerenga med første seier på fire kamper

BEKKESTUA (VG) (Stabæk - Vålerenga 0–2) Først klønet førstekeeper Marcus Sandberg (20) det til og ble utvist. Inn kom debutant Jonas Brauti (22) som misset da Vålerenga vant på Nadderud for første gang på syv år..

VG - 24 juni 21 kl. 21:52

Begge Stabæk-keeperne glapp: -

BEKKESTUA (VG) (Stabæk - Vålerenga 0–2) Først klønet førstekeeper Marcus Sandberg (20) det til og ble utvist. Inn kom debutant Jonas Brauti (22) som misset da Vålerenga vant på Nadderud for første gang på syv år..

VG - 24 juni 21 kl. 21:52

Begge Stabæk-keeperne glapp: - Aldri lett å komme inn på den måten

BEKKESTUA (VG) (Stabæk - Vålerenga 0–2) Først klønet førstekeeper Marcus Sandberg (20) det til og ble utvist. Inn kom debutant Jonas Brauti (22) som misset da Vålerenga vant på Nadderud for første gang på syv år..

VG - 23 juni 21 kl. 15:53

Støres løfte til norsk ungdom: Dette er det første en Ap-regjering skal gripe fatt i

GARDERMOEN (VG) Ap-leder Jonas Gahr Støre lover at en ungdomssatsing som «kommer til å koste milliarder» vil være sak nummer én hvis han blir statsminister..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt