Jonas-forfølgelsen

Lørdag, 19 Juni, 08:24

Nyheter om Jonas-forfølgelsen

Sortering: Relevans | Senaste
VG - 06 juni 21 kl. 11:39

Vil at Jonas Brothers skal gjøre som Taylor Swift

Joe Jonas vil at Jonas Brothers skal gjøre som Swift – å spille inn hele sitt første album på nytt igjen..

VG - 07 juni 21 kl. 07:16

MDG-Berg om oljens fremtid: – Skjerp, deg Jonas!

MDG-byråd Lan Marie Berg skal mandag i debatt med en av verdens fremste oljetopper. Hun ber Ap-leder Jonas Gahr Støre skjerpe seg..

VG - 25 jan. 21 kl. 10:26

Stopp Jonas-forfølgelsen!

Det er sjelden vi opplever slik hets av en seriøs politiker som det Arbeiderpartiets leder Jonas Gahr Støre er utsatt for..

VG - 12 timer siden

Støre ut mot megakontrakter: – En dum stat

Jonas Gahr Støre vil pumpe ut statlige milliarder for å skape grønn industri. Han kritiserer Erna Solberg for passiv industripolitikk og dumme anleggskontrakter..

NRK - 16 timer siden

Skal dykke ned til Estonia-vraket

Sverige planlegger nye dykkinger ved Estonia-vraket til sommeren. Det skriver NTB. Dykkingene er planlagt som følge av avsløringen av en hittil ukjent hull i skroget på båten, vist i en dokumentar.

NRK - I førrgår: 06:15

Støre lanserer 100-dagersplan

Ap-leder Jonas Gahr Støre lover mer å rutte med for alle som tjener under 750.000 kroner i året. Et eventuelt regjeringsskifte vil merkes fra dag én, sier Støre som legger fram sin 100-dagersplan for et regeringsskifte i høst..

NRK - I førrgår: 21:20

Støre støtter Johansen

Ap-leder Jonas Gahr Støre gir partifelle Raymond Johansen full støtte for håndteringen av byrådskrisen i Oslo. – Jeg synes Raymond Johansen har opptrådt ansvarlig og ryddig. De er et fellesskap i byrådet som har avvist den mistilliten, sier Støre.

VG - 05 juni 21 kl. 18:39

100 dager til valget: Slik planlegger Støre regjering

BERGEN (VG) I dag er det 100 dager til valget. Ap-leder Jonas Gahr Støre er soleklar favoritt til å bli statsminister. Han står på at SV skal inn i hans regjering og angriper privatisering av renholdere..

NRK - 05 juni 21 kl. 13:35

– Jeg ser på Trygve som en alliert

Ap-leder Jonas Gahr Støre sier han ikke er overrasket over at Senterpartiet peker på partileder Trygve Slagsvold Vedum som sin statsministerkandidat. – Jeg ser på Trygve som en alliert i det som er hovedmålet, nemlig å skaffe Norge et nytt flertall og en ny regjering, sier Støre til NTB. – Det er Erna Solberg og Sylvi Listhaug vi skal bytte ut fra flertallet.

VG - 04 juni 21 kl. 16:22

Ukens låter uke 22: Jonas Alaska, Maria Mena og Darkthrone

Solen skinner i flere av ukens låter. Noen omfavner også mørket. En av dem som lover solskinn er kanskje den mørkeste av alle..

E24 - 04 juni 21 kl. 11:37

Støre om Bergen Engines: – Disse arbeidsplassene må vi sikre

Jonas Gahr Støre (Ap) vil fremskynde byggingen av nye skip til Forsvaret for å hjelpe maritime bedrifter som Bergen Engines..

NRK - 03 juni 21 kl. 02:11

Vedum lover å redde AFP

Sp-leder Trygve Slagsvold Vedum gjør det klart at han støtter Ap-leder Jonas Gahr Støres løfte om å redde AFP-ordningen, melder VG. – Vi kommer til å støtte opp under initiativet Støre har tatt for å bidra til å redde AFP-ordningen. Vi ønsker å styrke ordningen og vil at den skal omfatte flere, sier Senterparti-leder Trygve Slagsvold Vedum til VG..

VG - 02 juni 21 kl. 19:08

Vedum: – Vil redde AFP

Sp-leder Trygve Slagsvold Vedum går ut og støtter Ap-leder Jonas Gahr Støres løfte om å redde AFP-ordningen..

Aftenposten - 02 juni 21 kl. 16:52

Ap-Støre tror Frankrike vinner EM – og deler sitt sterkeste minne

Ap-leder Jonas Gahr Støre (61) har delt sine tips til VG-konkurransen EM-profeten..

VG - 02 juni 21 kl. 16:51

Ap-Støre tror Frankrike vinner EM – og deler sitt sterkeste minne

Ap-leder Jonas Gahr Støre (61) har delt sine tips til VG-konkurransen EM-profeten. Han mener at tre land peker seg ut som favoritter..

NRK - 02 juni 21 kl. 07:04

Tror ikke Sp vil stenge ut SV

Kjersti Toppe, Anne Beathe Tvinnereim og Liv Signe Navarsete tror ikke Sp vil nekte å gå i forhandlinger om regjeringssamarbeid med SV etter valget. – At dette er strategien, det tror jeg ikke noe på, sier Sp-stortingsrepresentant Kjersti Toppe til Klassekampen. Mandag siterte Dagbladet anonyme kilder på at leder Trygve Slagsvold Vedum vil forlate regjeringsforhandlingene dersom Ap-leder Jonas Gahr Støre inviterer SV med i forhandlingene..

VG - 29 mai 21 kl. 07:27

Ukens låter: Sigrid, Jonas Blue og Marshmello

Partyfaktoren dominerer i ukens låtbunke – med vilt forskjellig resultat..

VG - 27 mai 21 kl. 19:19

Snubler på målstreken

Etter å ha ledet landet stødig gjennom pandemien i ett år, driver Høyre nå en underlig form for selvskading. Høyres vaksinevingling er en gavepakke til Ap-leder Jonas Gahr Støre..

VG - 26 mai 21 kl. 07:05

Opplysninger til VG: Oppvaskmøte i Ap om politikervaksine

Regjeringens vaksinetilbud til politikere har skapt stor frustrasjon i Ap. I et internt møte fikk Ap-topp Torstein Tvedt Solberg refs for vaksineutspill – og flere etterlyste en klarere linje fra partileder Jonas Gahr Støre..

VG - 25 mai 21 kl. 20:55

Ber Vedum si S-ordet – men Sp-lederen vil ikke

Bestillingen fra Senterparti-ordfører Ronald Wærnes til partileder Trygve Slagsvold Vedum er klar: Gi Jonas Gahr Støre utenriksministerposten og flytt inn i statsministerboligen selv!.

Aftenposten - 21 mai 21 kl. 11:14

Hockeylandslaget innesperret foran VM-premieren

Ishockeylandslagets kaptein Jonas Holøs (33) er klar for sin 15. VM-turneringen..

VG - 21 mai 21 kl. 11:14

Hockeylandslaget innesperret foran VM-premieren

Ishockeylandslagets kaptein Jonas Holøs (33) er klar for sin 15. VM-turneringen. Den vil bli totalt forskjellige fra de 14 foregående etter debuten som 18-åring samme sted..

VG - 16 mai 21 kl. 20:35

Slik feirer topp-politikerne 17. mai

Eggedosis og masse is - det er faste innslag for Ap-leder Jonas Gahr Støre på nasjonaldagen..

VG - 15 mai 21 kl. 16:13

Tina Bru til Jonas Gahr Støre: – Du må stå for ting

THON HOTEL OPERA (VG) Høyre-nestleder Tina Bru (35) synes det er hyggelig at folk tenker på henne som en mulig ny Høyre-leder. Hun sier at hun hater merkelapper, men kaller seg gjerne lyseblå..

VG - 15 mai 21 kl. 05:34

Statsministermåling: Dødt løp mellom Støre og Solberg

I januar var gapet mellom Erna Solberg (H) og Jonas Gahr Støre (Ap) på hele 20 prosentpoeng. I mai er de nesten like store..

VG - 14 mai 21 kl. 22:31

Ap-Støre gir statsminister-løfte: Disse Høyre-sakene vil han stanse

Midt under Høyre-landsmøtets presenterer Ap-leder Jonas Gahr Støre en liste over borgerlige seire og saker han vil gjøre om på, dersom han blir statsminister..

Aftenposten - 12 mai 21 kl. 10:46

Ingebrigtsen ut mot TV-profil: – Skaper sin egen historie

BERGEN (VG) Eurosport-profil Jonas Bergh-Johnsen (35) fikk høre det av Brann-trener Kåre Ingebrigtsen (55) før sesongens….

VG - 12 mai 21 kl. 10:46

Ingebrigtsen ut mot TV-profil: – Skaper sin egen historie

BERGEN (VG) Eurosport-profil Jonas Bergh-Johnsen (35) fikk høre det av Brann-trener Kåre Ingebrigtsen (55) før sesongens første serierunde..

NRK - 11 mai 21 kl. 11:11

Støre: Lite plaster på stort sår

Arbeiderpartiets leder Jonas Gahr Støre beskylder regjeringen for å kjøre Norge inn i et blindspor på vei ut av krisen. – Dette reviderte budsjettet er et plaster på et sår som regjeringen har latt vokse gjennom åtte år, og som vil fortsette å vokse med fortsatt høyrepolitikk, sier Støre om regjeringens forslag til revidert nasjonalbudsjett. – Mer penger til kommuner og psykisk helse i et revidert budsjett kan bøte litt på den akutte krisen vi står i, men det bøter ikke på åtte år med velferdskutt, privatisering og nedprioritering, sier han..

VG - 17 april 21 kl. 08:26

Jonas må ligge unna Oljefondet

Hverken Ap-leder Jonas Gahr Støre eller oljefond-sjef Nicolai Tangen må få lov til å pynte seg med Oljefondet. Tangen skal ikke drive politikk. Og politikerne skal ikke leke finansfolk..

VG - 05 mai 21 kl. 10:29

Støre krever at lærerne må flyttes frem i vaksinekøen

Ap-leder Jonas Gahr Støre krever at lærere og skoleansatte nå flyttes frem i vaksinekøen. Statsminister Erna Solberg (H) svarer, og sier at andre grupper er mer utsatt for smitte..

E24 - 05 mai 21 kl. 07:02

Støre lover å redde AFP-ordningen

LO og NHO har tatt et stort steg for å lande en ny AFP-ordning i privat sektor. Men noen må plukke opp regningen. Ap-leder Jonas Gahr Støre sier at en rødgrønn regjering vil være med å bidra til det..

NRK - 05 mai 21 kl. 05:59

Støre utelukker ikke Alta-flytting

Ap-leder Jonas Gahr Støre utelukker ikke at Alta kan melde permanent overgang til Troms dersom sammenslåingen av Finnmark og Troms reverseres. Alta er Finnmarks mest folkerike kommune, og en reetablering av Finnmark uten Alta kan bli vanskelig..

VG - 05 mai 21 kl. 05:17

Støre lover å redde AFP-ordningen

LO og NHO har tatt et stort steg for å lande en ny AFP-ordning i privat sektor. Men noen må plukke opp regningen. Ap-leder Jonas Gahr Støre sier at en rødgrønn regjering vil være med å bidra til det..

Aftenposten - 04 mai 21 kl. 18:00

Høyre raser på ny måling

Har koronaeffekten forsvunnet for Høyre? Jonas Gahr Støre ligger godt an til å bli Norges neste statsminister..

NRK - 04 mai 21 kl. 10:32

-Koronarapport lyder som et ekko

Ap-leder Jonas Gahr Støre mener koronakommisjonens rapport lyder som et ekko av Gjørv-kommisjonen i 2012. Manglene og svakhetene som koronakommisjonen har avdekket, er alvorlige, fastslo Støre da Stortinget tirsdag holdt debatt om kommisjonens rapport. Gjørv-kommisjonen gjennomgikk terrorangrepene 22.

Aftenposten - 04 mai 21 kl. 07:00

Vilde (23) med ellevilt scoringsshow i helgen – nå spår den tidligere TIL-helten «divisjonens beste spiller» som fremtidig landslagsspiller

Vilde Bratland (23) er mildt sagt i rute til seriestarten. Superlativene er mange fra utviklingsansvarlig Jonas Johansen….

NRK - 03 mai 21 kl. 10:53

Dømt for drapet på Sveli

Jonas-Tønnes Sævik og Kevin Gramstad-Olsen er dømt til forvaring i 20 og 15 år etter drapet på Sigbjørn Sveli. Det kommer frem i dommen etter ankesaken i Gulating lagmannsrett..

VG - 07 april 21 kl. 17:00

Ap-sekretær om velgerholdning til Støre: «Jonas er ikke en av oss»

Fylkessekretær Bjørn Jarle Røberg-Larsen har på en lukket Ap-nettside gitt en åpenhjertig vurdering av velgeres inntrykk av Ap-leder Jonas Gahr Støre..

Aftenposten - 01 mai 21 kl. 15:16

1. mai-talerne frykter for norsk arbeidsliv etter koronapandemien

LO-leder Peggy Hessen Følsvik og Ap-leder Jonas Gahr Støre var blant dem som fastslo at Norge står ved et veiskille i….

NRK - 01 mai 21 kl. 13:17

Støre mener Norge er ved et skille

Ap-leder Jonas Gahr Støre snakket om norsk arbeidsliv, men så også utenfor landets grenser i sin 1. mai-tale lørdag. I likhet med flere andre sentrale 1.

NRK - 28 april 21 kl. 20:35

Bykser fram på partimåling

Arbeiderpartiet gjør sin sterkeste måling siden mai 2020 på Vårt Lands aprilmåling og ville hatt flertall på Stortinget sammen med Sp dersom målingen var valgresultat. Målingen er så sterk for Ap og Sp sin del at Jonas Gahr Støre og Trygve Slagsvold Vedum kunne dannet regjering alene. På målingen, som er utført av Norstat for Vårt Land går Ap opp hele 5,1 prosentpoeng fra målingen i mars til en oppslutning på 25,6 prosent..

VG - 26 april 21 kl. 13:18

Solberg tar selvkritikk på importsmitte - men slår tilbake mot Støre

Erna Solberg mener at karanteneordningene har vært for tillitsbaserte, men fnyser av kritikk fra Jonas Gahr Støre om at hun skylder på folk..

VG - 26 april 21 kl. 13:18

Solberg tar selvkritikk om importsmitte - men slår tilbake mot Støre

Erna Solberg mener at karanteneordningene har vært for tillitsbaserte, men fnyser av kritikk fra Jonas Gahr Støre om at hun skylder på folk..

VG - 25 april 21 kl. 08:07

Støres valgløfte: Åpner pengesekken for unges psykiske helse

BJØRNHOLT VIDEREGÅENDE SKOLE (VG) Ap-leder Jonas Gahr Støre lover psykisk helsehjelp til alle. Han åpner også for at ungdom skal slippe å betale, selv om de er over 18 år..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt