Jonas Gahr Støre

Mandag, 02 August, 20:54

Nyheter om Jonas Gahr Støre

Sortering: Relevans | Senaste
VG - 24 juli 21 kl. 08:45

Jonas Gahr Støre har rett

Det er selvsagt ikke slik at Jonas Gahr Støre legger ansvaret for drap og terrorhandlinger på Høyre-folk, slik tidligere Oslo-ordfører Fabian Stang har påstått..

Aftenposten - 21 juli 21 kl. 12:30

Jonas Gahr Støre på Utøya: – Flere politiske familier må snakke tydelig mot ekstremisme

Arbeiderpartiets leder Jonas Gahr Støre er nå på Utøya. Overfor NTB etterlyser han at flere politiske fløyer tar oppgjør….

NRK - 22 juli 21 kl. 20:09

Stang slettet eget innlegg om Støre

Oslos tidligere ordfører Fabian Stang (H) tordnet mot Jonas Gahr Støre i en Facebook-post torsdag ettermiddag, men valgte senere å fjerne den. Støre mente Høyre må heve stemmen i debatten om høyreekstremisme, og at de ikke har vært tydelige nok. Det fikk Stang til å reagere svært sterkt.

NRK - 12 timer siden

Listhaug utfordrer Støre til debatt

Fremskrittspartiets leder Syvli Listhaug ønsker å møte Arbeiderparti-leder Jonas Gahr Støre til debatt om innvandring og sosiale forskjeller. For drøye to uker siden skrev Dagens Næringsliv at Ap har en strategi om å ikke møte Listhaug til debatt om innvandringspolitikk. Det avviste nestleder hadia Tajik i Dagsnytt 18 forrige onsdag.

VG - 30 juli 21 kl. 20:37

Støres strategi: Vil ikke angripe Vedum

STØRE GÅRD, LEVANGER (VG) Dette er strategien til Ap-leder Jonas Gahr Støre i velger-konkurransen med Senterpartiet og SV: Han vil ikke kritisere dem. Han omfavner dem..

E24 - 30 juli 21 kl. 19:37

Erna Solberg med formuesskatt-støtte til laksemilliardær

TRONDHEIM (VG) Statsminister Erna Solberg roser laksemilliardær Gustav Witzøe – og sier seg enig i at den norske formuesskatten er urettferdig. – Høyre er partiet for de privilegertes interesser, svarer Jonas Gahr Støre..

VG - 30 juli 21 kl. 19:00

Erna Solberg med formuesskatt-støtte til laksemilliardær

TRONDHEIM (VG) Statsminister Erna Solberg roser laksemilliardær Gustav Witzøe – og sier seg enig i at den norske formuesskatten er urettferdig. – Høyre er partiet for de privilegerte interesser, svarer Jonas Gahr Støre..

NRK - 30 juli 21 kl. 12:50

Støre og Solberg møtes til duell

Statsminister og Høyre-leder Erna Solberg og Ap-leder og statsministerkandidat Jonas Gahr Støre møtes til samtale i forbindelse med Vestfrontmøtet og Olavsfestdagene. Der skal de diskutere temaet rettferdighet. Begge to har vært i Trøndelag i flere dager allerede, for å drive valgkamp..

VG - 30 juli 21 kl. 10:58

Statsminister-duellen: Solberg advarer mot «reverserings-Støre»

FOSEN/ORKANGER (VG) Statsminister Erna Solberg (H) kommer med en kraftig advarsel til sin hovedutfordrer Jonas Gahr Støre (Ap), mot å reversere Høyres politikk. Hun snur bunken og fyrer av løse påstander, svarer Ap-lederen..

VG - 29 juli 21 kl. 23:16

Høyre-topp: Støre moraliserer og skaper splittelse

Høyres Michael Tetzschner mener at Ap-leder Jonas Gahr Støre moraliserer og skaper splittelse i debatten om høyreekstremisme..

VG - 29 juli 21 kl. 14:30

Støre ber Solberg lytte til Unge Høyre

LEVANGER (VG) Ap-leder Jonas Gahr Støre er oppgitt over mottagelsen hans appell til lederne på høyresiden om å ta avstand fra høyreekstremisme, har fått hos statsminister Erna Solberg (H) og Frp-leder Sylvi Listhaug..

NRK - 23 juli 21 kl. 11:00

Listhaug med støtte til Stang

– Jeg tror Fabian Stang gir uttrykk for det mange mener, skriver Frp-leder Sylvi Listhaug i en uttalelse til VG. Stang har fått kvass kritikk etter at han på torsdag beskyldte Ap-leder Jonas Gahr Støre for å gjøre 22. juli-tragedien til partipolitikk.

NRK - 15 timer siden

Soler mest på Erna, minst på Vedum

Bare 11 prosent av de spurte oppgir at det er Trygve Slagsvold Vedum (Sp) de har mest tillit til av statsministerkandidatene. Ifølge undersøkelsen som Ipsos har utført for Dagbladet, oppgir 32 prosent at Erna Solberg (H) er den av de tre kandidatene de stoler mest på. 29 prosent stoler mest på Jonas Gahr Støre (Ap).

Aftenposten - I førrgår: 12:01

Misliker Vedums angrep på eliten og Arbeiderpartiet

Melhus, Trøndelag (AFTENPOSTEN): – Det er feil bruk av krefter, sier Ap-leder Jonas Gahr Støre om Sp-leder Trygve….

NRK - 30 juli 21 kl. 20:16

Uenighet om høyreekstremisme

Under Olavfestdagene i Trondheim i dag, diskuterte Erna Solberg (H) og Jonas Gahr Støre temaet rettferdighet. Samtalen kom også inn på temaet om hvem som må ta ansvar for å bekjempe høyreekstremisme. Les mer her..

VG - 23 juli 21 kl. 15:38

Abid Raja med knallhardt Listhaug-oppgjør etter 22. juli: – Nører opp under fremmedhat

Abid Raja gir Jonas Gahr Støre helhjertet støtte – og kjefter på Sylvi Listhaug for utspill han mener har nøret opp under fremmedhat og myter om politikere i Ap og AUF..

Dagbladet - 17 juli 21 kl. 10:34

Kan DU hjelpe Støre?

Jonas Gahr Støre står overfor et umulig valg..

VG - 22 juli 21 kl. 16:03

Støre: – Vi er mer utsatt i dag enn i 2011

Arbeiderparti-leder Jonas Gahr Støre sier vi er mer utsatt for trusselen fra høyreekstreme i dag enn i 2011 – og ber høyresiden ta et særlig ansvar..

NRK - 22 juli 21 kl. 15:56

Støre: Høyresiden må heve stemmen

– Politikere på høyresiden må nå heve stemmen og trekke klarere grenser mot det høyreekstreme, ikke lukke øynene. Og religiøse ledere i trossamfunn må ta sitt lederansvar mot de som lytter mer til dem. Det farlige er når vrangforestillinger normaliseres, sier Ap-leder Jonas Gahr Støre..

Aftenposten - 21 juli 21 kl. 17:56

Støre: – Det er lov å si man vil ha null innvandring

Men Arbeiderparti-leder Jonas Gahr Støre mener det går en klar grense..

NRK - 25 juli 21 kl. 12:42

– Høyresiden tar også ansvar

Både venstre- og høyresiden i norsk politikk har tatt et eget ansvar for å forhindre ekstremisme på hver sin kant. Det sier førsteamanuensis ved Bjørknes Høyskole, Nik. Brandal, som har forsket på ekstremisme.

Aftenposten - 23 juli 21 kl. 15:19

Aftenposten mener: Pinlig av Fabian Stang

Angrepet på Jonas Gahr Støre var skivebom..

VG - 23 juli 21 kl. 10:55

Listhaug: – Fabian Stang gir uttrykk for det mange mener

Frp-leder Sylvi Listhaug tror Fabian Stang gir uttrykk for det mange mener da han torsdag beskyldte Jonas Gahr Støre for å gjøre 22. juli-tragedien til partipolitikk..

VG - 23 juli 21 kl. 10:55

Listhaug: – Tror Fabian Stang gir uttrykk for det mange mener

Frp-leder Sylvi Listhaug tror Fabian Stang gir uttrykk for det mange mener da han torsdag beskyldte Jonas Gahr Støre for å gjøre 22. juli-tragedien til partipolitikk..

Dagbladet - 23 juli 21 kl. 00:37

Kritikken hagler

I et slettet Facebook-innlegg refset eks-ordfører Fabian Stang Ap-leder Jonas Gahr Støre for å gjøre 22. juli til partipolitikk. Han møter motbør i eget parti..

NRK - 14 juli 21 kl. 13:07

Deltar på 22. juli-arrangementer

I anledning tiårsmarkeringene for terrorangrepene skal Sveriges statsminister Stefan Löfven delta på flere arrangementer 21. juli, blant annet på Utøya. Löfven og Ap-leder Jonas Gahr Støre skal blant annet legge ned blomster til minne om de som ble drept 22.

E24 - 12 juli 21 kl. 08:00

– Kanskje litt flaut, men sant

Ap-leder Jonas Gahr Støre forbereder seg til høsten store valgtriller. I sommerpraten med E24 avslører han noe ikke mange vet om han..

NRK - 16 juni 21 kl. 21:20

Støre støtter Johansen

Ap-leder Jonas Gahr Støre gir partifelle Raymond Johansen full støtte for håndteringen av byrådskrisen i Oslo. – Jeg synes Raymond Johansen har opptrådt ansvarlig og ryddig. De er et fellesskap i byrådet som har avvist den mistilliten, sier Støre.

Aftenposten - 03 juli 21 kl. 22:00

Vedum lager hodebry for Støre

Han lager hodebry for Jonas Gahr Støre..

NRK - 03 juli 21 kl. 19:21

Berg ber Støre vrake Vedum

Lan Marie Berg (MDG) ber Ap bytte ut Sp til fordel for et samarbeid med MDG, SV og Rødt. – De to partiene får fram det verste i hverandre, sier hun. Berg har lest den siste meningsmålingen til Dagens Næringsliv.

E24 - 08 juli 21 kl. 13:23

LO-topp om bonusfest: – Grotesk og meningsløst

KONGSBERG (VG) Leder Jørn Eggum i Fellesforbundet kaller det for «unorsk moral» at Norwegian-ledere henter ut millionbonuser. Ap-leder Jonas Gahr Støre mener bonusutbetalingene ikke kunne skjedd på hans vakt..

VG - 08 juli 21 kl. 12:59

LO-topp om bonusfest: – Grotesk og meningsløst

KONGSBERG (VG) Leder Jørn Eggum i Fellesforbundet kaller det for «unorsk moral» at Norwegian-ledere henter ut millionbonuser. Ap-leder Jonas Gahr Støre mener bonusutbetalingene ikke kunne skjedd på hans vakt..

NRK - 22 juni 21 kl. 15:29

Støre spår jevnt valg

Ap-leder Jonas Gahr Støre advarer partifellene sine mot å ta valgseieren på forskudd. – Det kommer til å bli jevnt. Høyresiden har ingen planer om å tape, og jeg tror de kommer til å bruke alle triksene i boka.

VG - 07 juni 21 kl. 07:16

MDG-Berg om oljens fremtid: – Skjerp, deg Jonas!

MDG-byråd Lan Marie Berg skal mandag i debatt med en av verdens fremste oljetopper. Hun ber Ap-leder Jonas Gahr Støre skjerpe seg..

VG - 23 juni 21 kl. 15:53

Støres løfte til norsk ungdom: Dette er det første en Ap-regjering skal gripe fatt i

GARDERMOEN (VG) Ap-leder Jonas Gahr Støre lover at en ungdomssatsing som «kommer til å koste milliarder» vil være sak nummer én hvis han blir statsminister..

NRK - 17 juni 21 kl. 06:15

Støre lanserer 100-dagersplan

Ap-leder Jonas Gahr Støre lover mer å rutte med for alle som tjener under 750.000 kroner i året. Et eventuelt regjeringsskifte vil merkes fra dag én, sier Støre som legger fram sin 100-dagersplan for et regeringsskifte i høst..

VG - 18 juni 21 kl. 20:22

Støre ut mot megakontrakter: – En dum stat

Jonas Gahr Støre vil pumpe ut statlige milliarder for å skape grønn industri. Han kritiserer Erna Solberg for passiv industripolitikk og dumme anleggskontrakter..

NRK - 03 juni 21 kl. 02:11

Vedum lover å redde AFP

Sp-leder Trygve Slagsvold Vedum gjør det klart at han støtter Ap-leder Jonas Gahr Støres løfte om å redde AFP-ordningen, melder VG. – Vi kommer til å støtte opp under initiativet Støre har tatt for å bidra til å redde AFP-ordningen. Vi ønsker å styrke ordningen og vil at den skal omfatte flere, sier Senterparti-leder Trygve Slagsvold Vedum til VG..

NRK - 19 juni 21 kl. 15:38

Ap slår tilbake etter Melby-tale

Guri Melby, som overtok som leiar for Venstre i fjor, meiner at Arbeidarpartiet er blitt traust under Jonas Gahr Støre. Det sa Melby i opningstalen sin til Venstre sitt landsstyremøte laurdag. No slår Arbeidarpartiet tilbake.

NRK - 19 juni 21 kl. 13:29

Melby går etter APs velgere

Guri Melby, som overtok som leder for Venstre i fjor, mener Arbeiderpartiet er blitt traust under Jonas Gahr Støre. Det sa Melby i sin åpningstale til Venstres landsstyremøte lørdag. – Jeg opplever at det er lite igjen av det moderne, internasjonalt orienterte Arbeiderpartiet som vi kanskje så mer av tidlig på 2000-tallet, sa Melby.

VG - 05 juni 21 kl. 18:39

100 dager til valget: Slik planlegger Støre regjering

BERGEN (VG) I dag er det 100 dager til valget. Ap-leder Jonas Gahr Støre er soleklar favoritt til å bli statsminister. Han står på at SV skal inn i hans regjering og angriper privatisering av renholdere..

NRK - 05 juni 21 kl. 13:35

– Jeg ser på Trygve som en alliert

Ap-leder Jonas Gahr Støre sier han ikke er overrasket over at Senterpartiet peker på partileder Trygve Slagsvold Vedum som sin statsministerkandidat. – Jeg ser på Trygve som en alliert i det som er hovedmålet, nemlig å skaffe Norge et nytt flertall og en ny regjering, sier Støre til NTB. – Det er Erna Solberg og Sylvi Listhaug vi skal bytte ut fra flertallet.

E24 - 04 juni 21 kl. 11:37

Støre om Bergen Engines: – Disse arbeidsplassene må vi sikre

Jonas Gahr Støre (Ap) vil fremskynde byggingen av nye skip til Forsvaret for å hjelpe maritime bedrifter som Bergen Engines..

Aftenposten - 02 juni 21 kl. 16:52

Ap-Støre tror Frankrike vinner EM – og deler sitt sterkeste minne

Ap-leder Jonas Gahr Støre (61) har delt sine tips til VG-konkurransen EM-profeten..

VG - 02 juni 21 kl. 16:51

Ap-Støre tror Frankrike vinner EM – og deler sitt sterkeste minne

Ap-leder Jonas Gahr Støre (61) har delt sine tips til VG-konkurransen EM-profeten. Han mener at tre land peker seg ut som favoritter..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt