Nyheter om Jobbmuligheter

NRK - 12 feb 24 kl. 12:35

Millioner norske bistandskroner sporløst forsvunnet

Kirkens Nødhjelp startet i 2010 et bistandsprogram som skulle gi somalisk ungdom yrkesutdanning og Jobbmuligheter. Nå er over 10 millioner norske bistandskroner borte vekk etter omfattende svindel, skriver Panorama. – Dette er ingen tradisjonell korrupsjonssak, men en svindelsak med forfalskning av dokumentasjon i stor skala, sier utenlandssjef Arne Næss-Holm til NRK.

NRK - 14 nov 23 kl. 14:27

Valget er i gang i Liberia

Liberiere flokker til valgurnene for å bestemme hvem som skal bli president, en kamp som står mellom en tidligere fotballstjerne og en politisk veteran. Den tidligere fotballstjernen og presidenten George Weah vant forrige valg mot tidligere visepresident Joseph Boakai i 2017 med tynn margin. Nå ligger det igjen an til en valgthriller i Liberia.

NRK - 05 okt 23 kl. 09:58

Seks av ti mener de bør ha rett til å jobbe hjemmefra

En ny studie viser at 63 prosent av norske ansatte mener det bør være en rettighet å jobbe hjemmefra. Studien har spurt 2000 arbeidstakere i Norge, Sverige, Danmark og Finland. Den viser ikke uventet en klar tendens i kjølvannet av pandemien: – Dette felles synet i hele Norden om at det å jobbe hjemmefra er en rett, viser at det har skjedd en endring i hvordan de ansatte ser på arbeidsmiljøet sitt, sier administrerende direktør Frank Weishaupt i Owl Labs, som har gjennomført undersøkelsen.

VG - 04 jun 23 kl. 07:10

Ble kastet ut for å hjelpe venninne: – Jeg hadde en så dårlig magefølelse

Oda (25) ante ikke konsekvensene da hun hjalp en venninne. Det kostet henne studieplass, vennskap og Jobbmuligheter..

Klartale - 09 maj 23 kl. 13:06

Det er flere jobber å søke på

Det er flere jobber på markedet. Men samtidig er det flere uten jobb som vil ut i arbeid.Statistikk viser at det er mange ledige jobber, ifølge Statistisk sentralbyrå (SSB).

NRK - 09 maj 23 kl. 08:27

Flere jobber og høyere lønn

Veksten i antall jobber fortsetter med en økning på 2,9 prosent sammenlignet med samme periode i fjor. Det viser tall fra Statistisk sentralbyrå. Samtidig viser tallene at arbeidsledigheten øker.

VG - 28 dec 22 kl. 06:04

Ny NHO-undersøkelse: Unge mest bekymret over Jobbmuligheter og høye priser

Egen økonomi og Jobbmuligheter er det ungdom nå uroer seg mest over, viser en fersk NHO-undersøkelse. Derimot krymper bekymringen for klimaendringene..

E24 - 28 dec 22 kl. 06:02

NHO-undersøkelse: Unge mest bekymret over Jobbmuligheter og høye priser

Egen økonomi og Jobbmuligheter er det ungdom nå uroer seg mest over, viser en fersk NHO-undersøkelse. Derimot krymper bekymringen for klimaendringene..

Aftenposten - 28 dec 22 kl. 06:02

Ny NHO-undersøkelse: Unge mest bekymret over Jobbmuligheter og høye priser

Egen økonomi og Jobbmuligheter er det ungdom nå uroer seg mest over, viser en fersk NHO-undersøkelse..

Klartale - 08 mar 23 kl. 06:00

Vil kjempe for kvinnene som ikke kan

Iranske kvinner protesterer mot regimet i landet sitt. 8. mars er det kvinnedagen.

NRK - 06 sep 22 kl. 09:50

Over 400.000 russere har emigrert i år

Rundt 419.000 russere har forlatt hjemlandet i løpet av første halvår, ifølge nyhetsbyrået RBK. Det er dobbelt så mange som i samme periode i fjor.

E24 - 07 aug 22 kl. 10:00

Slik bygger du deg selv som merkevare

Klarer du å presentere for omverdenen hva du har å by på som er unikt for deg, kan det gi både Jobbmuligheter og spennende oppdrag..

Klartale - 23 maj 22 kl. 07:00

Fikk flere Jobbmuligheter etter en sommer i nord

Kampanjen heter 1000 jobber. Målet er at arbeidsgivere i Nord-Norge skal vise mulighetene som finnes i nord. Kampanjen er laget av Sparebank 1 Nord-Norge.

Klartale - 20 maj 22 kl. 12:21

Elon Musk anklaget for blotting

En flyvertinne har anklaget Elon Musk for seksuelt krenkende atferd. Det skriver den amerikanske avisa Insider. Han eier romfart-selskapet SpaceX.

NRK - 20 maj 22 kl. 03:41

Elon Musk anklaget for blotting

En flyvertinne inngikk i 2018 forlik med SpaceX etter å ha anklaget grunnlegger Elon Musk for seksuelt krenkende atferd, ifølge Business Insider. Avisa viser til en skriftlig erklæring fra en venn av flyvertinnen og andre dokumenter, blant annet epostkorrespondanse. Kvinnen ble oppfordret til å ta utdanning som massør, og Musk skal ifølge dokumentene ha vist henne sin penis og bedt om sex mens hun gav ham massasje.

E24 - 26 mar 22 kl. 15:00

Søker jobb i mammaperm: Bør jeg si noe til sjefen?

Denne uken får Anita Krohn Traaseth spørsmål om hvordan man går frem hvis man ønsker å utforske nye Jobbmuligheter mens man er i mammapermisjon..

VG - 13 aug 21 kl. 23:12

MDG: Norge må erstatte oljejobbene innen 15 år

BERGEN (VG) Høyre og Ap forsinker omstillingen fra oljejobber til grønne jobber, hevder MDGs toppkandidater, Lan Marie Berg i Oslo og Arild Hermstad i Hordaland. De frykter for fremtidens Jobbmuligheter i oljeavhengige samfunn på Vestlandet..

E24 - 01 maj 21 kl. 10:00

Anna Sophia har kommet inn på landets mest populære studium

Anna Sophia Olsson-Hagan venter et bredt utvalg av Jobbmuligheter etter fullførte studier. Her er oversikten over de mest populære utdanningene..

VG - 15 apr 21 kl. 00:04

Les dagens VG her!

VG har tidligere skrevet om utdanningene du bør velge bort dersom du er opptatt av forutsigbarhet og trygghet. Ønsker du gode Jobbmuligheter i fremtiden, er det derimot noen bransjer og retninger du bør ta en ekstra kikk på..

Aftenposten - 25 mar 21 kl. 07:00

Silje Elise Strøm velger IT-studier for å sikre fremtiden. Disse studiene bør du velge for å få jobb.

Vi har undersøkt hvilke utdanningsretninger som gir gode Jobbmuligheter – og hvilke du helst bør unngå..

Aftenposten - 02 mar 21 kl. 15:07

8 gode grunner til å studere ved Norges vakreste universitet

Nær kontakt med forelesere og veiledere, tydelig satsing på bærekraft, fantastisk studiemiljø og gode Jobbmuligheter..

E24 - 16 dec 20 kl. 10:25

Widerøe har landet bakketjenester på OSL

Varsler nye Jobbmuligheter på Norges største flyplass frem mot våren..

E24 - 23 mar 20 kl. 15:01

E24-Podden: Jobbmuligheter i krisen

Hvilke Jobbmuligheter finnes for de som er permittert, både nå og etter at krisen er over?.

NRK - 17 jan 19 kl. 01:32

Innvandrere tok lavstatusjobbene

Innvandring har ført til at norskfødte fra lavere sosiale lag har fått dårligere Jobbmuligheter, skriver Aftenposten. En forskningsrapport fra Frisch-senteret viser at innvandrere ofte tar jobber som tidligere var dominert av norskfødte fra små kår..

Aftenposten - 06 apr 18 kl. 18:00

Kjære kravstore foreldre, la oss ta egne valg | Astrid Fremo Mortvedt (22)

Dere forventer at vi velger noe med prestisje og gode Jobbmuligheter..

Hegnar.no - 26 feb 18 kl. 13:20

Vurderer du å jobbe i utlandet? Her er det størst Jobbmuligheter

Hvis du ønsker å flytte til utlandet, vil du definitivt vurdere hvor lett det vil være å få jobb i ditt nye hjem. .

Dagbladet - 09 mar 17 kl. 10:54

«For lite, for sent», ble «for mye, for lenge»

Lenger permitteringsperioder gir mindre jobbsøking, økt total ledighet, og dårligere Jobbmuligheter for de permitterte på sikt..

Hegnar.no - 28 nov 16 kl. 10:02

Lager «karriereprofiler» av Facebook-likes

Facebook-likes, twitter-meldinger og e-poster kan avgjøre dine fremtidige Jobbmuligheter..

P4 - 01 aug 16 kl. 09:28

Flere vil bli prest

Flere har nå lyst til å bli prester. Antall søkere til prestestudiet ved Menighetsfakultetet har økt med 40 prosent på ett år. Kirkerådet tror nedgangstidene gjør at unge mennesker nå søker til teologistudiet, melder Aftenposten.

P4 - 15 apr 16 kl. 07:17

Ber studenter søke oljestudier

Elever og studenter må ha is i magen og ikke være redde for å søke seg til oljestudier, det mener karrièreveiledere ved Universitetet i Oslo og NTNU. I følge studentavisen Universitas har omtrent 20 000 studenter vurdert å endre studieløp på grunn av oljekrisen, men karrièreveiledere Lars Jørgensen sier til Aftenposten at også i fremtiden blir det gode Jobbmuligheter for de som utdanner sg innen petroleumsfag. Fristen for å søke høyere utdanning går ut i dag..

P4 - 07 mar 16 kl. 07:42

Slik kan kvinner får karriereløft

Skattelette på vaskehjelp og barnepass kan bedre kvinners karrieremuligheter. Det viser ny forskning gjort på oppdrag for NHO. Forskerne har sett på hvilken familiepolitikk som kan bedre Jobbmuligheter for kvinner og også det å kutte kontantstøtten og gi barnehagetilbud til babyer på ni måneder er blant forslagene som vil styrke mulighetene for jobb skriver Aftenposten..

P4 - 07 mar 16 kl. 07:42

Slik kan kvinner få karriereløft

Skattelette på vaskehjelp og barnepass kan bedre kvinners karrieremuligheter. Det viser ny forskning gjort på oppdrag for NHO. Forskerne har sett på hvilken familiepolitikk som kan bedre Jobbmuligheter for kvinner og også det å kutte kontantstøtten og gi barnehagetilbud til babyer på ni måneder er blant forslagene som vil styrke mulighetene for jobb skriver Aftenposten..

Hegnar.no - 07 sep 15 kl. 09:02

Da går du glipp av gylne Jobbmuligheter

Til tross for at arbeidsledigheten øker, er ikke arbeidssøkende ivrige LinkedIn-brukere. Det er heller ikke studenter. Konsekvensen for de og andre på jobbjakt er at de kan gå glipp av viktige Jobbmuligheter..

VG - 04 aug 15 kl. 10:55

Antall søkere til oljefagene stuper

Tallet på søkere til oljefagene har stupt som en livbåt fra en oljeplattform siden i fjor sommer, viser tall fra Samordna Opptak. Men oljeminister Tord Lien (Frp) er ikke bekymret for fremtidige Jobbmuligheter..

NRK - 17 mar 15 kl. 11:38

– Unge og nyutdannede vil merke det

Idar Kreutzer i Finans Norge mener det er unge, nyutdannede mennesker med gode Jobbmuligheter og sikre fremtidige inntekter som først og fremst vil merke effekten av tiltakene Finanstilsynet foreslår..

DN - 16 feb 15 kl. 21:15

Elever får ny nettside for yrkesrådgivning

En ny nettside skal gi elever råd om hvor gode Jobbmuligheter forskjellige utdanninger gir..

Hegnar.no - 14 jul 14 kl. 14:11

Frykter manglende IT-kunnskap

Fravær av IT-kompetanse rammer nødvendig omstilling i viktige sektorer. Riktig utdannelse kan dermed gi dagens tiåringer gode Jobbmuligheter..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

RSS

Kontakt

contact@nyhetspressen.com