JNIM

Sunday, 14 July, 13:33

Nyheter om JNIM

NRK - 16 jun 24 kl. 17:13

Al-Qaida-tilknyttet gruppe hevder å ha drept over 100 soldater i Burkina Faso

Den al-Qaida-tilknyttede jihadistgruppa JNIM har tatt på seg skylden for et angrep der over 100 soldater fra Burkina Faso ble drept 11. juni. Det melder SITE, et amerikansk selskap som overvåker ytterliggående islamistgrupper, søndag.

NRK - 28 nov 23 kl. 17:24

Minst 40 sivile drept i jihadistangrep mot by i Burkina Faso

Minst 40 mennesker mistet livet da ytterliggående islamister gikk til angrep på en militærbase i byen Djibo i Burkina Faso i helgen, ifølge FN. Angrepet ble gjennomført søndag og har blitt beskrevet som omfattende. Ifølge FN er det den al-Qaida-tilknyttede gruppen JNIM som står bak.

NRK - 02 mar 19 kl. 12:40

Mali: Terroristleiar i live likevel

Ein leiar i terrorgruppa JNIM i Mali viser seg å vere i live, tre månader etter at Frankrike påstod at han var drepen. Amadou Koufa er med i ein ny propagandavideo der han kjem med provoserande utsegn mot maliske og franske styrkar, skriv Guardian..

NRK - 03 mar 18 kl. 20:07

Jihadist-gruppe sto bak angrep

Jihadist-rørsla JNIM har teke på seg ansvaret for angrepet på statsinstitusjonar i Burkina Faso-hovudstaden Ouagadougou, melder mauritanske nyheitsbyrået Alakhbar. JNIM er alliert med Al Qaida i Mali, melder nyheitsbyrået Reuters..

NRK - 04 mar 18 kl. 14:19

Pågrepet for angrep i Burkina Faso

Politiet har pågrepet en person etter angrepene i Burkina Faso fredag. Politiet mistenker at personen lekket informasjon til gruppen som stod bak angrepene, melder DPA. Jihadistgruppa JNIM har sagt de står bak angrepene..

Dagbladet - 03 mar 18 kl. 21:52

Jihadistgruppe hevder å stå bak angrepet i Burkina Faso

Jihadistgruppa JNIM sier den står bak angrepet på Burkina Fasos militære hovedkvarter og Frankrikes ambassade i landet. Gruppen har bånd til al-Qaida..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com