Involvert

Tuesday, 16 July, 15:25

Nyheter om Involvert

NRK - 22 timer siden

Åtte biler Involvert i kjedekollisjon på E6 i Lillestrøm

Politiet skriver på X at det har vært en ulykke med flere biler i nordgående kjørefelt ved Arteid bru. De er ikke fremme på stedet enda, men det er meldt om at 8 biler kan være Involvert i ulykken. Ifølge politiet er det store trafikale problemer på stedet..

NRK - 08 jul 24 kl. 20:17

Syklist død etter ulykke på Hitra

Syklisten som var Involvert i sykkelulykken på Hitra i ettermiddag er død. Pårørende er varslet. Det er uvisst hva som er årsaken til ulykken.

NRK - 05 jul 24 kl. 14:49

Trafikkulykke på Mjøsbrua

To biler skal være Involvert i en trafikkulykke i nordgående felt på Mjøsbrua. Ifølge politiet er det opplyst om at syv personer er Involvert. Veien mot Lillehammer er stengt, og trafikken går sørover i redusert hastighet, melder Vegtrafikksentralen Øst..

NRK - 04 jul 24 kl. 15:45

Barn mistenkt for å være Involvert i skyting i Södertälje

Svensk politi mistenker at et barn under 15 år var Involvert i skyteepisoden i Södertälje tirsdag kveld hvor en mann ble skutt og drept. Barnet er under 15 år, opplyser aktor i saken til P4 Stockholm. Skytingen fant sted tidlig tirsdag morgen i den svenske byen Södertälje.

NRK - 01 jul 24 kl. 14:52

Ingen pågrepet etter voldshendelse på Grünerløkka

Politiet anser hendelsen som alvorlig og saken prioriteres høyt, skriver politiadvokat, Karianne Worren, i en e-post til NRK. Det var natt til lørdag at politiet rykket ut til melding om en voldshendelse på Olaf Ryes plass på Grünerløkka. Flere personer var Involvert i hendelsen, men politiet ønsker ikke å gå nærmere inn på detaljer, opplyser Worren.

NRK - 01 jul 24 kl. 14:51

Flere Involvert i trafikkulykke på E18 i Kristiansand

Politiet melder om trafikkulykke på E18 ved Oddernesbroa i Kristiansand. Ulykken har skjedd i vestgående retning. Tre kjøretøy og totalt ni personer er Involvert i ulykken.

VG - 26 jun 24 kl. 09:57

Brannen i Aurskog: Politiet tror flere var Involvert

En svensk 19-åring er pågrepet etter at huset til en familie på fire ble påtent. Nå tror politiet flere var Involvert..

NRK - 26 jun 24 kl. 09:14

Tror flere er Involvert i brannen i Aurskog

Politiet mistenker at flere personer er Involvert i brannen i Aurskog tirsdag morgen, da huset til en familie på fire ble satt fyr på. – Det har sammenheng med truslene som er mottatt og andre opplysninger i saken, sier politiadvokat Marit Aurdal. En svensk 19 år gammel mann ble pågrepet på stedet, og siktet for forsøk på mordbrann.

VG - 22 timer siden

Melding om kjedekollisjon på E6 i Lillestrøm: – Store trafikale problemer

Åtte biler skal være Involvert i ulykken. Veien er sperret..

NRK - 23 jun 24 kl. 14:46

Vogntog trefte personbil i Gloppen

Naudetatar rykkjer ut til trafikkulykke på E39 Breimsvegen i Gloppen. Ein lastebil har treft ein personbil, køyrd ut i grøfta og ligg no kvelva. Personbilen står ute i terrenget.

NRK - Igår: 16:23

Frontkollisjon på Orkland: Tre stykker til sykehus

Politiet har rykket ut til Orkland søndag ettermiddag etter melding om trafikkulykke mellom to personbiler. Det skal være front-mot-front kollisjon. – Det er fire personer Involvert, skadeomfanget er foreløpig uklart, forteller operasjonsleder Ebbe Carsten Kimo til NRK.

Dagbladet - I førrgår: 07:42

Dette er Trump-skytteren

FBI oppgir at 20 år gamle Thomas Matthew Crooks var Involvert i Trump-skytingen..

Klartale - 12 jul 24 kl. 11:33

Politiet har siktet fem ungdommer i Oslo

Politiet har siktet fem ungdommer i Oslo. De er mellom 15 år og 19 år. Det skriver politiet i en pressemelding fredag.

NRK - 11 jul 24 kl. 19:02

Syklist flydd til sykehus etter ulykke

Nødetatene har torsdag kveld rykket ut til en trafikkulykke. Det skriver Romerikes blad. En syklist og en bilist har vært Involvert i ulykken som skjedde på Årnes.

NRK - 11 jul 24 kl. 15:39

Vil gjennomgå loven etter at tre kvinner ble drept med armbrøst

Tirsdag ble en mor og hennes to voksne døtre drept i sitt hjem i Hertfordshire i England. Gjerningspersonen, en 26 år gammel mann, ble onsdag pågrepet på en kirkegård i London. Politiet mener de tre ofrene ble skutt med armbrøst.

NRK - 11 jul 24 kl. 13:06

Luftambulansen sendt til Dovre

I halv ett-tiden ble det meldt om en trafikkulykke på E6 i Dovre. Det skal være snakk om en påkjørsel bakfra, med to biler og tre personer Involvert. Samtldige er ute av bilene, og skadeomfanget er uavklart.

NRK - 10 jul 24 kl. 15:28

Rykker ut til trafikkulykke på E16 ved Hallingby

To personer er alvorlig skadet etter en trafikkulykke på E16 ved Hallingby i Ringerike. De to blir fraktet med ambulanse til Ringerike sykehus, og muligens videre derfra med luftambulanse. To personer er lettere skadet og får behandling på stedet.

NRK - 08 jul 24 kl. 18:41

Slagsmål i Sandnes

Politiet melder om at det er slagsmål på Ruten i Sandnes. Flere personer er Involvert, og politiet er på vei..

NRK - 16 jun 24 kl. 19:22

MC-fører i ulykke i Klepp – fremstår kritisk skadet

Politiet melder om en MC-fører som har vært Involvert i en trafikkulykke. De mottok varsel om hendelsen klokken 18.58 søndag kveld.

NRK - 07 jul 24 kl. 16:11

Trafikkulykke i Våler: To personar hardt skadd

To personar er hardt skadd etter ei utforkøyring på Gravbergsvegen i Våler kommune i Innlandet søndag ettermiddag. Dei to blir køyrd til sjukehuset på Hamar for behandling. Naudetatane fekk melding om ulykka klokka 15.

NRK - 07 jul 24 kl. 06:15

Syklist til sykehus etter fall

En person er fraktet til sykehuset etter fall på sykkel i Holmestrand i natt. Det fremstår som et uhell. Det er ingen informasjon om at det er andre personer eller kjøretøy Involvert.

NRK - 06 jul 24 kl. 15:37

Kø på E6 etter trafikkulykke ved Abildsø

Ingen personer skal være skadet etter en trafikkulykke på E6 i sørgående retning ved Abildsø. Det opplyser politiet. Ifølge brannvesenet er en buss og to biler Involvert i ulykken.

VG - 05 jul 24 kl. 18:56

Båtulykke i Arendal: To personer Involvert

Begge skal være ivaretatt og tatt om bord i annen båt..

VG - 05 jul 24 kl. 18:56

Båtulykke i Arendal: To personer Involvert

Begge skal være ivaretatt og tatt om bord i annen båt..

VG - 05 jul 24 kl. 16:27

Trafikkulykke på E18 i Oslo: – MC-fører alvorlig skadet

En bil og MC er Involvert i en trafikkulykke på E18 i Oslo..

Dagbladet - 05 jul 24 kl. 12:11

Alvorlig trafikkulykke på Nesodden

To biler var Involvert i det politiet beskriver som en alvorlig ulykke..

Dagbladet - 05 jul 24 kl. 12:11

Mann død etter trafikkulykke

To biler var Involvert i ulykken på Nesodden fredag..

NRK - 05 jul 24 kl. 11:54

Trafikkulykke på E18 i Arendal

Politiet melder om trafikkulykke E18 i østgående felt på E18 ved Harebakken. Mulig lastebil og personbil Involvert..

NRK - 05 jul 24 kl. 10:42

Alvorlig trafikkulykke på Nesodden

To biler er Involvert i ulykken, og det er satt i gang livreddende førstehjelp på en person. – Det er bekreftet at én person på stedet er alvorlig eller kritisk skadd, sier operasjonsleder i Øst politidistrikt Lisbeth Mjøsund. Luftambulansen har landet på ulykkesstedet..

NRK - 04 jul 24 kl. 15:05

Ulykke på E18 – Trafikken står stille

Nødetatene er på stedet etter en ulykke i nordgående løp på E18 ved Telemarksporten. Det er to eller tre biler Involvert, melder politiet og trafikken står stille på stedet. Sjåføren i den ene bilen blir sett til av ambulansen, men skal ikke være alvorlig skadd.

NRK - 04 jul 24 kl. 15:05

Ulykke på E18 – Veien er ryddet

Nødetatene var på stedet etter en ulykke i nordgående løp på E18 ved Telemarksporten. Yo eller tre biler var Involvert, meldte politiet og trafikken stod stille på stedet. Klokka 16.

NRK - 04 jul 24 kl. 07:02

Sverige: 13 personer til sykehus etter massekollisjon på E6

17 personer er skadet etter en massekollisjon på E6 nær Löddeköpinge. Hendelsen skjedde onsdag kveld, og 13 personer ble fraktet til sykehus, ifølge Aftonbladet. Tre personbiler og en lastebil var Involvert i ulykken.

NRK - 03 jul 24 kl. 23:03

Politiet rykket ut til voldshendelse i Kristiansand sentrum

Politiet rykket ut etter melding om slagsmål mellom flere personer i Kristiansand sentrum onsdag kveld. Det skal være sett en våpenlignende gjenstand og hørt skudd, melder operasjonsleder Ronny Aateigen Andersen ved Agder politidistrikt. Flere personer er innbrakt som politiet sjekker om kan være Involvert i hendelsen.

NRK - 02 jul 24 kl. 16:01

Livløs person funnet i et vann øst i Oslo

Personen er hentet opp av vannet og det utføres nå livreddende førstehjelp. Luftambulansen er på stedet. Det skal ikke være indikasjoner på at det er flere personer Involvert.

NRK - 02 jul 24 kl. 12:15

Rundt ett tonn sprengstoff funnet på adresse i Danmark

Sprengstoffet ble funnet på adressen der en 52 år gammel mann mistet livet i går i forbindelse med en eksplosjon i et sommerhusområde ved Korsør. Det sier politiinspektør Tom Trude fra Sørsjælland og Lolland Falsters Politi, som siteres av Dansk Radio. – Det ble funnet et lager av eksplosiver og kjemikalier, og det er også en av grunnene til at det måtte etableres en sikkerhetssone, sier han.

Aftenposten - 01 jul 24 kl. 12:20

Mikrofly kræsjlandet på E6: – Måtte dra piloten ut av flyet

To personer var om bord i flyet som var Involvert i mikroflyulykken på E6 mandag formiddag..

NRK - 01 jul 24 kl. 07:30

Minbuss har kjørt av veien

En minibuss med henger har kjørt ut av veien i Vuttudalen i Orkland, opplyser operasjonsleder i politiet Trond Hangaas. Det skal være flere personer Involvert, men ingen åpenbare personskader. Politiet er på vei til stedet..

NRK - 01 jul 24 kl. 07:30

Minibuss har kjørt av veien

En minibuss med henger har kjørt ut av veien i Vuttudalen i Orkland, opplyser operasjonsleder i politiet Trond Hangaas. Nødetatene er på stedet. – Minibussen har kjørt godt ut av veien og står ikke til hinder.

NRK - 30 jun 24 kl. 21:39

Syklist skadet i trafikkulykke på Bryne

En syklist er kjørt til sykehus etter en trafikkulykke der også en bil var Involvert på Bryne i Time kommune i Rogaland søndag kveld. – Syklisten er hentet av ambulanse og blir kjørt til Stavanger universitetssjukehus. Politiet er på stedet og gjør undersøkelser.

VG - 30 jun 24 kl. 15:16

MC-ulykke på E16: Én flys til sykehus

To MC’er Involvert i en trafikkulykke på E16 i Vang..

NRK - 30 jun 24 kl. 14:57

Bil i brann etter utforkjøring i Lyngdal

Nødetatene har rykket ut til Eikenveien i Lyngdal etter at en bil kjørte av veien og begynte å brenne. De to personene som er Involvert er ute av bilen. Ifølge politiet er begge oppegående og bevisste..

NRK - 30 jun 24 kl. 14:48

Trafikkulykke på E10 ved Evenes

Politiet melder om en trafikkulykke på E10 et lite stykke øst for krysset ved avkjøring til Evenes lufthavn. To biler er Involvert. Nødetater på vei til stedet.

NRK - 30 jun 24 kl. 13:51

Gutt under 15 år mistenkt for drapsforsøk i Stockholm

En gutt under 15 år mistenkes for å være Involvert i en skyteepisode i Stockholm sentrum natt til søndag. Klokkken 02.45 fikk politiet flere telefoner fra personer som meldte om mistenkelig skyting i Stockholm sentrum.

NRK - 29 jun 24 kl. 15:20

MC og bil i trafikkulykke

En bil og en motorsykkel er Involvert i en trafikkulykke i Amundrudvegen i Gran. MC-føreren får en sjekk på stedet. Politiet som er på stedet, kjenner ikke til at noen er skadet..

NRK - 29 jun 24 kl. 14:25

Trafikkuhell i Løten – tre biler Involvert

Det har vært et trafikkuhell i rundkjøringen i krysset ved riksvei 25 og Kirkevegen i Løten. En bil har ikke overholdt vikeplikten, og blitt påkjørt av en annen bil. Den siste bilen traff en tredje bil, melder politiet.

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com