Involvert

Tuesday, 07 December, 22:10

Nyheter om Involvert

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 09 nov 21 kl. 10:52

Tror ikke flere er Involvert

Operasjonsleder Tore Solberg opplyser til NRK at politiet har en mulig ID på mannen som tirsdag ble skutt av politiet på Bislett i Oslo. – Det er ingenting som tyder per nå på at det er flere personer Involvert, sier Solberg..

NRK - 08 nov 21 kl. 20:44

Norge Involvert mot hackere

Sju personer er pågrepet i en global operasjon mot kriminelle bak løsepengevirus som har kostet ofrene over en halv million euro. Kommunikasjonssjef Åste Dahle Sundet i Kripos bekrefter at norsk politi deltok i etterforskningen. – Jeg kan bekrefte at vi har deltatt, men av hensyn til etterforskningen kan jeg ikke gi noen detaljer, sier Sundet til NTB.

Aftenposten - 25 okt 21 kl. 15:59

- Så mange har dødd og er Involvert i dette, at det er vanskelig å stoppe dem, sier forsker.

Dødelig vold med skytevåpen øker hvert år i Sverige. - Så mange har dødd og er Involvert i dette, at det er vanskelig….

NRK - 09 nov 21 kl. 11:29

Barn i drapssaker i Sverige

I rundt 20 draps- og drapsforsøkssaker i Sverige har politiet mistanke mot barn under 18 år. De aller fleste ungdommene som er Involvert i oppklarte lovbrudd, har hatt kontakt med sosialtjenesten. Det er imidlertid få av sakene som oppklares, melder Expressen..

Aftenposten - 08 nov 21 kl. 11:07

Handikapforbundet kritiske til utformingen av Munchmuseet: – Uholdbart

Norges Handikapforbund mener utformingen av Munchmuseet er uholdbar og sier de ikke har vært godt nok Involvert i….

NRK - 08 nov 21 kl. 10:27

Kritisk til Munchmuseets utforming

Norges Handikapforbund mener utformingen av Munchmuseet er uholdbar og sier de ikke har vært godt nok Involvert i byggeprosessen, skriver NTB. Nestleder Magnhild Sørbotten i Handikapforbundet sier til Dagbladet at hun blant annet reagerer på at heisene er for små, at dørene lukker seg for fort, og at sitteplassene i velkomstområdet er for lave og for mye lent bakover. Ifølge kommunikasjonssjef for Munchmuseet hos byggherren Oslobygg, Haakon Berg Jensen, har de tatt initiativ til møter med Norges Handikapforbund, at det har blitt gjennomført en uavhengig tredjepartskontroll, og at de jobber med å løse utfordringene med at dørene lukker seg for raskt..

Dagbladet - 08 nov 21 kl. 07:27

Raser mot Munchmuseet

Norges Handikapforbund mener utformingen av Munchmuseet er uholdbar, og mener de ikke har vært godt nok innblandet i byggingen. Byggherren mener de har lyktes, og sier de har Involvert relevante organisasjoner..

NRK - 13 okt 21 kl. 23:25

Mistenker ikke flere Involvert

Politiet mistenker ikke at flere personer var Involvert i angrepet på Kongsberg enn mannen som er pågrepet. Det sa politiinspektør Øyvind Aas i Sør-Øst politidistrikt på en pressekonferanse onsdag kveld..

NRK - 07 nov 21 kl. 16:55

Smerter etter kjedekollisjon i Oslo

Det har vært en kjedekollisjon på ring 3 i østgående retning ved SInsen i Oslo. Tre biler er Involvert, ifølge politiet. Det er mye kø på stedet.

NRK - 07 nov 21 kl. 10:48

Tre siktet etter slagsmål

Tre personer er siktet for grov kroppsskade etter slagsmål i Grimstad lørdag kveld. – Det er to personer som er bekreftet innlagt på sykehus. Det er tre personer som er siktet i saken.

NRK - 06 nov 21 kl. 22:55

To pågrepet etter slagsmål

To personer er pågrepet etter en voldshendelse i en leilihet i Grimstad lørdag kveld. – To personer er pågrepet og sitter i arrest. De to andre som har vært Involvert i slagsmålet, er på sykehus.

NRK - 06 nov 21 kl. 22:55

To personer pågrepet i Grimstad

To personer er brakt til sykehus med alvorlig skadeomfang etter en voldshendelse i Grimstad lørdag kveld To personer er pågrepet i saken. – To personer er pågrepet og sitter i arrest. De to andre som har vært Involvert i slagsmålet, er på sykehus.

NRK - 08 okt 21 kl. 18:25

Én Involvert i MC-ulykke

Nødetatene er nå i Heradvegen på Gol etter melding om en trafikkulykke. Ifølge politiet dreier det som en motorsykkel. Én person er Involvert, og vedkommende skal være ved bevissthet.

NRK - 02 nov 21 kl. 15:56

Frontkollisjon på E16 i Vaksdal

Det har vært en frontkollisjon i Hettetunellen på E16 i Vaksdal. Totalt fire personer er Involverte, og alle nødetater har rykket ut til ulykkesstedet. Politiet skriver på Twitter at det er store materielle skader på kjøretøyene, og at veien er sperret for all trafikk.

Aftenposten - 02 nov 21 kl. 13:02

Storbanker vil ekskludere selskaper Involvert i avskoging

Flere store finansinstitusjoner, blant dem Storebrand, lover avskogingsfrie porteføljer innen 2025..

E24 - 02 nov 21 kl. 13:02

Storbanker vil ekskludere selskaper Involvert i avskoging

Flere store finansinstitusjoner, blant dem Storebrand, lover avskogingsfrie porteføljer innen 2025..

NRK - 02 nov 21 kl. 10:37

VAR innføres i Eliteserien

President i Norges Fotballforbund Terje Svendsen bekreftet på en pressekonferanse i dag at VAR, altså videodømming, skal innføres i Eliteserien. Det skal være på plass i 2023. De skal nå sette ned en prosjektgruppe som skal finne ut hvordan VAR skal brukes.

NRK - 02 nov 21 kl. 10:09

E6 over Dovrefjell åpnet for trafikk

E6 over Dovrefjell er åpnet for trafikk igjen, etter å ha vært stengt på grunn av et trafikkuhell der flere lastebiler var Involvert..

Dagbladet - 01 nov 21 kl. 23:37

Jakter mann på frifot

Politiet har pågrepet en mann og jakter en person til som har vært Involvert. - Skal jage og jakte.

NRK - 01 nov 21 kl. 11:20

Varsler kontraterrorøvelse

Politiet i Nordland, Troms og Finnmark holder sin årlige kontraterrorøvelse tirsdag og onsdag denne uken. – Øvelsen vil foregå flere steder i Nordland politidistrikt, og man vil kunne se uniformert politi og militære som er bevæpnet i områdene der det øves, sier øvingsleder Jan Eirik Holen Holen i Nordland politidistrikt i en pressemelding. Bare i Nordland politidistrikt er rundt 200 personer Involvert i øvelsen.

NRK - 30 okt 21 kl. 21:32

Front mot front-kollisjon på E18

Nødetatene har rykket ut til en trafikkulykke langs E18 ved Kråkstad, skriver politiet på Twitter. Det skal være snakk om en front mot front-ulykke. – Det er snakk om personskade, sier operasjonsleder Ronny Samuelsen til VG.

NRK - 30 okt 21 kl. 21:32

Kollisjon på E18 – én kritisk skadd

Nødetatene har rykket ut til en trafikkulykke langs E18 ved Kråkstad, skriver politiet på Twitter. Det skal være snakk om en front mot front-ulykke. – Det er snakk om personskade, sier operasjonsleder Ronny Samuelsen til VG.

NRK - 30 okt 21 kl. 14:10

Trafikkulykke i Bærum

Tre biler har vært Involvert i en trafikkulykke på E18 inngående ved Høvik. Politiet opplyser at to gravide kvinner blir med ambulansen for en sjekk. To kjørefelt er stengt, så trafikken flyter sakte forbi i venstre felt.

Aftenposten - 27 okt 21 kl. 10:51

– Store deler av statsapparatet var Involvert i kartleggingen av jøder

Historiker og forfatter Synne Corell fikk et nytt bilde av den norske staten under okkupasjonen i sitt arbeid med boken….

NRK - 27 okt 21 kl. 08:01

Flere trafikkulykker

Det har vært flere trafikkulykker i Oslo og omegn onsdag morgen. I Oslo sentrum har en buss stansa ved Nationaltheateret, og blokkerer all trafikk. I Drøbak har tre biler vært Involvert i en kjedekollisjon, én sjåfør klager over smerter i rygg, melder politiet på Twitter.

NRK - 26 okt 21 kl. 11:59

Frifunnet for drap på 16-åring

En 17-åring som var siktet for å ha skutt og drept en 16 år gammel gutt i Biskopsgården i fjor, er frifunnet i Göteborg tingret, melder TT/NTB. Han ble imidlertid dømt til fire måneders ungdomsstraff for grov våpenforbrytelse. En nå 19 år gammel gutt frifinnes også av tingretten for siktelsen for medvirkning til drap og drapsforsøk.

NRK - 24 okt 21 kl. 12:54

Lasteskip kolliderte vest for Istanbul

To lasteskip har kollidert i Marmarahavet utenfor Tekirdağ-provinsen, vest for Istanbul. Det var to skip registrert i henholdsvis Panama og Barbados som var Involvert i sammenstøtet, skriver Hurriyet Daily News. Ingen personer ble skadd, men skipene er påført materielle skader og fikk assistanse fra slepebåter..

NRK - 28 sep 21 kl. 08:21

Tre biler Involvert i ulykke på Meheia

Politiet skriver på Twitter at tre biler har vært Involvert i en trafikkulykke på Meheia mellom Kongsberg og Notodden..

NRK - 23 okt 21 kl. 14:00

Kjedekollisjon skaper kø på E18

Fire biler er Involvert i en kjedekollisjon på E18 ved Strand i Bærum. Det skaper store trafikale utfordringer, melder politiet på Twitter..

Aftenposten - 19 okt 21 kl. 17:28

Arna-Bjørnar ble varslet om ulykke med barn Involvert. Så ble anlegget som forårsaket ulykken skrudd på igjen.

– Vi har skjerpede rutiner som skal hindre at det skjer igjen, sier daglig leder i Arna-Bjørnar..

NRK - 19 okt 21 kl. 11:09

Politibil i trafikkuhell

Ein politipatrulje i Bergen var klokka 10.37 Involvert i eit trafikkuhell med ein annan trafikant. Uhellet med tenestebilen hende i krysset der Småstrandgaten møter Christies gate.

NRK - 18 okt 21 kl. 06:31

Trafikkulykke på E6

Det er meldt om en kjedekollisjon på E6 mot Oslo, rett før avkjøringen til Kolbotn. Det har vært en påkjørsel bakfra. Tre biler er Involvert.

NRK - 16 okt 21 kl. 02:46

Fangeopprør i Russland

Rundt 200 innsatte var Involvert i et fangeopprør i en fangeleir i den russiske byen Vladikavkaz fredag. Opptøyene startet da to fanger ikke fulgte fangevokternes ordrer under en ransaking av cellene. Fredag kveld opplyste myndighetene at situasjonen var under kontroll..

NRK - 15 okt 21 kl. 16:19

Dødsulykke på Sennalandet

En person er bekreftet omkommet, etter en trafikkulykke på E6 over Sennalandet i Finnmark. I alt seks personer er Involvert i ulykken mellom to biler. En annen person er alvorlig skadd, mens to er lettere skadd.

NRK - 15 okt 21 kl. 12:28

Ein død etter trafikkulykke

Ein person døydde av hjartestans etter at ein bil køyrde av vegen ved Spydeberg i gamle Østfold fylke fredag. Føraren av bilen vart sitjande fastklemt i bilen. Ifølgje Aust politidistrikt var det berre den eine bilen som var Involvert i ulykka.

NRK - 15 okt 21 kl. 11:11

Én fastklemt etter trafikkulykke

Én person sitter fastklemt etter en trafikkulykke på Heliveien i Spydeberg. Kun en bil var Involvert i ulykken. Nødetatene er på stedet.

NRK - 14 okt 21 kl. 11:01

– Vær så snill, ikke del bilder

Politimester Ole Bredrup Sæverud sier det sirkulerer bilder og videoer av de alvorlige hendelsene på Kongsberg onsdag kveld. Det vil han ha en stopp på. – Vi ser det deles både bilder og videoer av til dels dramatisk innhold.

NRK - 13 okt 21 kl. 23:25

Mistenker ikke flere Involverte

Politiet mistenker ikke at flere personer var Involvert i angrepet på Kongsberg enn mannen som er pågrepet. Det sa politiinspektør Øyvind Aas i Sør-Øst politidistrikt på en pressekonferanse onsdag kveld. Han sa også politiet avfyrte varselskudd under pågripelsen av mannen..

NRK - 13 okt 21 kl. 18:15

Dykkar flogen til Haukeland

Eit redningshelikopter har henta opp ein dykkar etter ei ulykke i Fensfjorden i Alver. Ein person som var Involvert i å redde dykkaren, er òg send til sjukehus. – Dette er ei arbeidsulykke, men eg kan ikkje gå i detalj rundt omstenda per no.

NRK - 13 okt 21 kl. 09:08

Skien: Politiet med flere hypoteser

Politiet jobber med flere hypoteser etter meldingen om at en mann ble knivstukket på en joggetur i området Gulset i Skien i går kveld. Politiet sa senere at det ikke var grunn til å tro at en kniv var Involvert. En av hypotesene er at skadene kan ha skjedd som følge av en ulykke eller et fall..

NRK - 17 sep 21 kl. 01:43

Franskmann tiltalt i folkemord

En franskmann i 70-årene er tiltalt for å ha vært Involvert i folkemordet i Rwanda i 1994, opplyser franske antiterrormyndigheter. Mannen, Isaak Kamali, ble født i Rwanda, men har siden fått fransk statsborgerskap. Han har vært på radaren til de franske myndighetene siden 2009, og tiltales nå for folkemord og forbrytelser mot menneskeheten.

NRK - 12 okt 21 kl. 07:18

Kjedekollisjon E6 Moss

Det har vært en kjedekollisjon med flere biler Involvert ved Rygge i retning Oslo. Det er redusert fremkommelighet på stedet..

NRK - 12 okt 21 kl. 07:18

Sju biler i kjedekollisjon E6 Moss

Det har vært en kjedekollisjon med sju biler Involvert ved Rygge i retning Oslo. Det meldes om lange køer. Det er mulig å kjøre fv 118 Ryggeveien, men pga morgenrushet er det også lang kø her.

NRK - 10 okt 21 kl. 16:55

Mann alvorleg skadd etter ulukke

Ein mann i 20-åra blir flydd til Ullevål sjukehus med luftambulanse etter ei trafikkulukke på Strandbygdvegen i Elverum. Politiet medle om ulukka klokka 15.32.

NRK - 10 okt 21 kl. 04:57

Slåsskamp i Haugesund

Flere personer var Involvert i et slagsmål i Haugesund natt til søndag. Da politiet kom til stedet, viste det seg at det var tre mistenkte menn i alderen 17–21 år. De hadde slått til to menn i 20-års alderen.

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt