Intervju

Onsdag, 16 Juni, 04:28

Nyheter om Intervju

Sortering: Relevans | Senaste
Aftenposten - 04 juni 21 kl. 15:20

Hviterussisk TV viser Intervju med fengslet aktivist – støttespillere mener han er tvunget med tortur

Den fengslede aktivisten Roman Protasevitsj sier i et TV-Intervju at han oppildnet til demonstrasjoner i Hviterussland..

NRK - 22 mai 21 kl. 09:47

– Aung San Suu Kyi er ved god helse

Myanmars militærjunta Min Aung Hlaing seier i eit Intervju med ein kinesisk TV-stasjon at den avsette statsminister Aung San Suu Kyi er ved god helse og vil møte i retten dei komande dagane. Dette er hans første Intervju sidan han avsette Suu Kyi i eit kupp 1. februar, melder Reuters..

VG - 21 mai 21 kl. 00:31

Prins William om BBCs Diana-Intervju: - Gjør meg utrolig trist

Prinsesse Dianas sønner William og Harry fordømmer BBC og en journalist for å ha brukt uhederlige metoder for å få Diana til å stille til Intervju i 1995..

NRK - 20 mai 21 kl. 15:18

BBC beklagar Diana-Intervju

BBC beklagar eit Intervju dei gjorde med prinsesse Diana i 1995. I Intervjuet kom ho med avsløringar om ekteskapet sitt med prins Charles og livet i den britiske kongefamilien..

VG - Igår: 12:59

Biden takker Stoltenberg: – Du er fantastisk

BRUSSEL (VG) USAs president Joe Biden skrøt voldsomt av NATO-leder Jens Stoltenberg i et Intervju på Natos toppmøte i Brussel..

VG - 12 juni 21 kl. 22:55

Les dagens VG her!

Hadde ikke barnebarna overtalt ham til å stumpe røyken, kunne det spøkt for operasjonen som hindret hovedpulsåren i å sprekke. 20 år etter Dizzie Tunes’ avskjed, nyter Yngvar Numme pensjonisttilværelsen i fulle drag. I et stort Intervju med VG snakker han om sykdommen, kjærligheten og livet i Spania..

VG - 07 juni 21 kl. 11:42

«Game of Thrones»-stjerne om nakenscenene: – Folk har presset meg

Nathalie Emmanuel forklarer i et nytt Intervju om hvordan nakenscenene i serien «Game of Thrones» har påvirket karrieren hennes..

NRK - 06 juni 21 kl. 03:36

Flykter etter å ha blitt nevnt

En hviterussisk statsviter har flyktet fra landet etter å ha blitt nevnt av den arresterte opposisjonslederen Roman Protasevitsj. Artyom Sjraibman opplyste lørdag at han har flyktet fra Hviterussland av frykt for å bli arrestert. I et Intervju på statlig TV torsdag sa Protasevitsj, som mange mener var under sterkt press, at Sjraibman og flere andre hadde arbeidet for opposisjonen i utlandet.

VG - 04 juni 21 kl. 02:35

Aksjonisten «tilstår» alt i TV-opptreden: – Han er et gissel

I et Intervju med hviterussisk stats-TV sier Roman Protasevitsj (26) at han tilstår å ha oppviglet til masseprotester og at han respekterer president Aleksandr Lukasjenko (66)..

VG - 03 juni 21 kl. 22:07

Arrestert Hamas-topp til VG: – Vi betaler prisen for å hjelpe palestinerne

RAMALLAH (VG) I går arresterte israelsk sikkerhetstjeneste Hamas-toppen. Elleve dager tidligere møtte han VG til Intervju..

VG - 03 juni 21 kl. 20:20

Brannøkolog om Sotra-brannen: – En varslet katastrofe

– Det brenner litt som bensin, sier brannøkolog Henrik Espeland i et Intervju med VG. Slik forklarer han hvordan brannen sprer seg i eksplosivt tempo..

Dagbladet - 02 juni 21 kl. 18:06

Forsvarer «Game of Thrones»-finalen

«Hodor»-skuespiller Kristian Nairn forsvarer «Game of Thrones»-slutten i et eksklusivt Intervju med Dagbladet, og sier at livet i nedstenging har vært «tragikomisk»..

Dagbladet - 01 juni 21 kl. 19:39

Slutten kunne vært helt annerledes

I et Intervju kommer skuespiller Alec Baldwin med en oppsiktsvekkende avsløring om hvordan han ville serien skulle ende..

NRK - 31 mai 21 kl. 03:30

Hviterussland sier piloten avgjorde

Hviterussland fastholder at piloten i Ryanair-flyet selv tok avgjørelsen om å lande i Minsk forrige søndag. Det skjedde før Hviterussland sendte opp jagerfly, sier utenriksminister Vladimir Makej. Han sier i et Intervju med den russiske avisa Kommersant at mannskapet om bord ble advart om en bombetrussel, og at Ryanair og flyplassmyndigheten i Vilnius diskuterte i 14 minutter hva de skulle gjøre..

Klartale - 28 mai 21 kl. 10:36

Dropper anonym jobbsøking

Folk fikk søke på jobber i staten uten å si navnet sitt. Slik håpet regjeringen at flere innvandrere ville bli kalt inn til Intervju. Men tiltaket virket ikke, viser en ny rapport..

NRK - 26 mai 21 kl. 05:50

Hamas: Israel har fått en lærepenge

En talsmann for Hamas på Gazastripen sier i et eksklusivt Intervju med NRK at de vil fortsette rakettangrepene mot israelske byer hvis konflikten med Israel blusser opp igjen..

Aftenposten - 25 mai 21 kl. 15:39

Et 26 år gammelt TV-Intervju skaper ny skandale i Storbritannia

Hodene ruller og unnskyldningene hagler i BBC. Det er ikke hverdagskost for kringkasteren at tronarvingen anklager dem….

NRK - 23 mai 21 kl. 13:25

Fransk journalist bortført i Mali

Den franske journalisten Olivier Dubois blei truleg bortført då han forsvann i Mali i april. Det stadfestar den franske utanriksministeren Jean-Yves Le Drian i eit Intervju med RTL radio, melder Reuters. Dubois dukka nyleg opp i ein video der han ber franske styresmakter gjere det dei kan for å sette han fri.

NRK - 23 mai 21 kl. 11:56

Journalist beklagar Diana-Intervju

Journalisten Martin Bashir, som Intervjua prinsesse Diana for BBC i 1995, beklagar overfor prins William og prins Harry. Ei gransking viste at Bashir brukte uheiderlege metodar for å få prinsessa i tale. Det britiske kongehuset har kome med krass kritikk av Intervjuet..

NRK - 21 mai 21 kl. 19:01

Reagerer på nei til breddeåpning

Voksne breddeutøvere får fortsatt ikke trene som normalt. Norges Fotballforbund er svært skuffet etter at regjeringen la fram sine nyeste gjenåpningsplaner. – Dette er veldig skuffende og helt urimelig.

NRK - 21 mai 21 kl. 18:15

Vurderer tiltak mot BBC

Storbritannias regjering vurderer tiltak mot BBC etter avsløringen om at kanalen lurte til seg til et Intervju med prinsesse Diana i 1995. Den britiske kulturministeren Oliver Dowden sier at granskingen viser grove feil hos BBC. Den britiske allmennkringkasteren beklaget i går for første gang det omstridte Intervjuet..

Aftenposten - 21 mai 21 kl. 06:14

William og Harry kritiserer BBC etter Diana-Intervju for 26 år siden

Prinsesse Dianas sønner William og Harry fordømmer BBC og en journalist for å ha brukt uhederlige metoder for å få Diana….

Aftenposten - 21 mai 21 kl. 06:14

William og Harry kritiserer BBC etter Diana-Intervju

Prinsesse Dianas sønner William og Harry fordømmer BBC og en journalist for å ha brukt uhederlige metoder for å få Diana….

NRK - 21 mai 21 kl. 00:27

William og Harry kritiserer BBC

Prinsesse Dianas sønner William og Harry fordømmer BBC og en journalist for å ha brukt uhederlige metoder for å få Diana til å stille til Intervju i 1995. Kanalen ga torsdag en uforbeholden unnskyldning for hvordan en reporter oppførte seg for å sikre seg Intervjuet med prinsesse Diana i 1995..

Dagbladet - 20 mai 21 kl. 23:19

Prins William anklager BBC

Prins William anklager BBC for å bidratt til prinsesse Dianas frykt og paranoia, som følge av et Intervju som ble gjort i 1995..

VG - 20 mai 21 kl. 15:16

Omstridt Diana-Intervju brøt BBCs retningslinjer

En ny rapport konkluderer med at journalisten Martin Bashir opptrådte upassende og brøt kanalens retningslinjer under Intervjuet med prinsesse Diana i 1995..

VG - 20 mai 21 kl. 09:53

Lampard åpner opp om Chelsea-sparkingen: Var bekymret for forholdet til fansen

Spilleren Frank Lampard (42) er blant Chelseas aller største legender, men det gikk ikke like bra som manager. I sitt første Intervju etter at han fikk sparken, avslører han bekymringen for forholdet til supporterne..

NRK - 19 mai 21 kl. 08:41

Sammenligner Rødt med nazister

Partiet Rødt har klare likhetstrekk med nazismen, hevder stortingsrepresentant for Høyre, Erlend Larsen, i et Intervju med VG. – Rødt er et kommunistparti, og de har så vidt meg bekjent ikke tatt avstand fra kommunismen. Og etter mitt syn er nazister og kommunister i stor grad det samme, sier Larsen.

VG - 14 april 21 kl. 16:47

Ernas Intervju med granskerne: – Vi hadde behov for sterkere tiltak

Koronakommisjonen konkluderte med at Norge var dårlig forberedt på en pandemi. I Intervju med kommisjonen sa Solberg at hun ønsket enda sterkere tiltak i starten av pandemien, etter å ha lest hva folk skrev i sosiale medier..

VG - 14 mai 21 kl. 09:18

Ellen DeGeneres kaller medieoppmerksomheten «kvinnefiendtlig»

I sitt første Intervju etter nyheten om at hun gir seg som talkshow-vert, kaller Ellen DeGeneres den negative medieoppmerksomheten «orkestrert» og «kvinnefiendtlig»..

NRK - 08 mai 21 kl. 23:04

FHI: Mulig barn slipper vaksine

En ny studie fra Israel, publisert i tidsskriftet The Lancet, viser at Pfizer-vaksinen omtrent utrydder corona i et samfunn, så lenge halvparten er vaksinert. I april var 4,7 millioner av Israels 6,5 millioner innbyggere over 16 år ferdigvaksinert. FHIs smitteverndirektør Geir Bukholm sier til VG at hvis man oppnår flokkimmunitet allerede når den voksne delen av en befolkning er vaksinert, trenger man ikke vaksinere barn og unge under 18 år.

VG - 05 mai 21 kl. 20:36

Helsetilsynet om serieforbryteren: «Vi kan ikke bruke mer tid på en historisk sak som dette»

Det offentlige helsevesenet henviste pasienter til den overgrepsdømte psykologen Sverre Varhaug. Men da VG ba om Intervju, ville ikke Statens helsetilsyn stille opp..

NRK - 03 mai 21 kl. 08:44

Blinken: Kina opptrer aggressivt

USAs utenriksminister Antony Blinken anklager Kina for å opptre stadig mer aggressivt i utlandet foran G7-møtet denne uken. Det sier Blinken i et Intervju med CBS. – Kina tror at de kan og bør være et dominerende land i verden, sier han..

NRK - 29 april 21 kl. 08:43

– Forholdet USA-Russland er verre

På grunn av mangel på gjensidig respekt er Russlands forhold til USA nå verre enn under den kalde krigen, ifølge utenriksminister Sergej Lavrov, melder NTB. Lavrov understreker i et Intervju at Moskva ønsker å normalisere forholdet til Washington..

E24 - 28 april 21 kl. 21:07

Spotify-gründer: Har «sikret finansiering» for å kjøpe Arsenal

Svenske Daniel Ek sier i et Intervju med CNBC at han er klar for å legge pengene på bordet for å kjøpe Arsenal, men den nåværende eieren er ikke interessert..

NRK - 25 april 21 kl. 06:25

Bolsonaro truer hæren

Brasils president Jair Bolsonaro truer med å sette inn hæren mot koronanedstengningene dersom situasjonen kommer ut av kontroll. I et Intervju med en TV-stasjon i Manaus gjentok han sin kritikk av tiltakene som lokale myndigheter har innført for å få bukt med koronapandemien. Han mener de skader mer enn de hjelper..

NRK - 25 april 21 kl. 06:25

Bolsonaro truer med hæren

Brasils president Jair Bolsonaro truer med å sette inn hæren mot koronanedstengningene dersom situasjonen kommer ut av kontroll. I et Intervju med en TV-stasjon i Manaus gjentok han sin kritikk av tiltakene som lokale myndigheter har innført for å få bukt med koronapandemien. Han mener de skader mer enn de hjelper.

VG - 23 april 21 kl. 12:42

Godset-sjefen refses etter lokalavis-Intervju – legger seg flat

Strømsgodset-varslerens advokat Eirik Monsen er kritisk til Godset-sjef Dag Lindseth Andersen etter nye uttalelser i Drammens Tidende..

Aftenposten - 23 april 21 kl. 12:42

Godset-sjefen refses etter lokalavis-Intervju – legger seg flat

Strømsgodset-varslerens advokat Eirik Monsen er kritisk til Godset-sjef Dag Lindseth Andersen etter nye uttalelser i….

Dagbladet - 21 april 21 kl. 09:06

Trump: - Vurderer seriøst å stille til valg igjen

I sitt første Intervju med et stort nyhetsnettverk siden han forlot Det hvite hus, sier USAs tidligere president Donald Trump at han seriøst vurderer å stille til valg igjen i 2024..

NRK - 18 april 21 kl. 15:29

USA advarer Russland om Navalnyj

– Dersom Aleksej Navalnyj dør i russisk fangenskap, vil det få følger for Russland, sier sikkerhetsrådgiveren til USAs president. Jake Sullivan gjorde dette klart under et Intervju med Fox News. EUs utenriksministre skal diskutere saken i morgen..

VG - 13 april 21 kl. 03:05

Magasin slettet manipulerte bilder av Røde Khmer-ofre

Mandag fjernet magasinet Vice et Intervju med kunstneren Matt Loughrey. Han har fargelagt bilder av ofre i torturfengselet Tuol Sleng under Pol Pot-regimet, men skal samtidig ha manipulert inn smil på ofrenes ansikter..

Klartale - 10 mars 21 kl. 08:51

De kongelige snakker etter sjokkerende Intervju

Et Intervju ble til en skandale. – Hele familien er lei seg, sier det britiske kongehuset..

NRK - 08 mars 21 kl. 14:31

Dronningen sa ikke noe om hudfarge

Dronningen kommenterte aldri Archies hudfarge. Det sier Prins Harry i et Intervju med Oprah Winfrey. Fjernsynsselskapet CBS sier de vil sende flere utdrag av et Intervju med det britiske prinseparet..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt