Nyheter om Intensivavdeling

VG - 12 feb 24 kl. 17:31

USAs forsvarsminister innlagt på Intensivavdeling

USAs forsvarsminister Lloyd Austin (70) er overført til Intensivavdeling etter at han søndag ble lagt inn på sykehus igjen, opplyser Pentagon..

Dagbladet - 15 mar 24 kl. 05:02

Kjemper for livet etter slangebitt

Den berømte slangefangeren er innlagt på Intensivavdeling, etter at han selv ble bitt under et oppdrag..

NRK - 03 mar 24 kl. 11:25

Stadig flere barn dør av underernæring i Gaza

Minst 15 barn har de siste dagene dødd av underernæring og dehydrering på Kamal Adwan-sykehuset i Gaza, opplyser palestinske helsemyndigheter. – Vi frykter for livet til seks andre barn som lider av underernæring og diaré, sier det palestinske helsedepartementets talsmann. Han viser til at generatorene som forsyner Kamal Adwan-sykehusets Intensivavdeling med strøm, har stanset, og at sykehuset mangler både oksygen og utstyr for å kunne gi barna den.

NRK - 15 feb 24 kl. 14:51

FHI: Færre får RS-virus og korona

Influensaaktiviteten er stabil etter at en ganske moderat topp ble passert i julen, heter det i Folkehelseinstituttets ukerapport om covid-19, influensa og andre luftveisinfeksjoner. Videre venter FHI at vinterferieperioden vil føre til nedgang i influensasmitten framover. Antallet nye influensainnleggelser er stabilt med 225 innleggelser i uke 6 etter 234 i uke 5.

NRK - 12 feb 24 kl. 17:39

USAs forsvarsminister innlagt på Intensivavdeling

– Etter en rekke tester ble forsvarsministeren innlagt på Intensivavdelingen på Walter Reed National Military Medical Center for tett overvåking og støttende behandling, het det i en kunngjøring søndag kveld. Pentagon opplyste søndag at Austin hadde et akutt blæreproblem og at han hadde overført arbeidsoppgavene til viseforsvarsminister Kathleen Hicks. Mandag opplyser det amerikanske forsvarsdepartementet at Austin har avlyst en tur til Brussel onsdag som følge av innleggelsen.

Aftenposten - 12 feb 24 kl. 07:31

USAs forsvarsminister flyttet til Intensivavdeling

NRK - 12 feb 24 kl. 06:02

USAs forsvarsminister innlagt på Intensivavdeling

USAs forsvarsminister Lloyd Austin er innlagt på sykehus med akutte blæreproblemer. Det amerikanske forsvarsdepartementet Pentagon opplyser mandag morgen norsk tid at han er lagt inn på Intensivavdelingen, skriver AFP. Det er usikkert hvor lenge han vil være innlagt, ifølge sykehuset.

NRK - 11 jan 24 kl. 13:08

FHI: covid-19-bølgen på retur

I sin ukerapport skriver Folkehelseinstituttet (FHI) at influensautbruddet i landet er godt i gang, men at tallene har gått noe ned i uke 1. Det har vært en nedgang i antall nye influensainnleggelser den siste uken med 224 i uke 1 etter 393 i uke 52. FHI understreker at uvaksinerte eldre, personer i risikogrupper og ansatte i helsetjenesten som ennå ikke er vaksinert, tar vaksine så raskt som mulig.

NRK - 10 jan 24 kl. 21:27

USAs forsvarsminister er framleis innlagt på sjukehus

Lloyd Austin, USAs forsvarsminister, er framleis innlagt på Walter Reed militærsjukehus. Helsa skal vere god, opplyser sjukehuset. 22.

NRK - 09 jan 24 kl. 20:30

USAs forsvarsminister hadde prostatakreft og urinvegsinfeksjon

22. desember fekk Usas forsvarsminister Lloyd Austin behandling for prostatakreft, opplyser sjukehuset. Forsvarsministeren blei henta med ambulanse første nyttårsdag og lagt inn på Intensivavdeling.

NRK - 09 jan 24 kl. 00:49

Pentagon: Uklart når forsvarsministeren skrives ut

Det amerikanske forsvarsdepartementet opplyser at det ikke har noen spesifikk dato for når forsvarsminister Lloyd Austin skrives ut av sykehus. Forsvarsministeren ble hentet i ambulanse første nyttårsdag og lagt inn på Intensivavdeling. Årsaken til innleggelsen er uklar.

NRK - 07 jan 24 kl. 02:10

USAs forsvarsminister lover åpenhet etter innleggelse

USAs forsvarsminister Lloyd Austin sier han tar ansvar for at han ikke informerte om en sykehusinnleggelse denne uken. Han lover mer åpenhet i fremtiden. Først fredag kveld opplyste forsvarsdepartementet Pentagon at den 70 år gamle ministeren ble lagt inn på sykehus fire dager tidligere.

NRK - 27 okt 23 kl. 10:59

Reuters: Oleg Tsaryov skal være skutt

Den prorussiske, ukrainske politikeren Oleg Tsaryov er på Intensivavdeling etter å ha blitt skutt, melder flere russiske nyhetsbyråer fredag, ifølge Reuters..

NRK - 21 aug 23 kl. 14:04

Britisk sjukepleiar dømd til livstid

Den britiske sjukepleiaren Lucy Letby er dømd til fengsel på livstid for å drap på sju spedbarn og drapsforsøk på seks andre, melder BBC. Ho jobba på ei Intensivavdeling for premature og sjuke nyfødde barn. Drapa skal ha skjedd i 2015 og 2016..

NRK - 21 aug 23 kl. 14:04

Britisk sjukepleiar dømd til livstid for spedbarnsdrap

Den britiske sjukepleiaren Lucy Letby er dømd til fengsel på livstid for å drap på sju spedbarn og drapsforsøk på seks andre, melder BBC. Det vil seie at ho aldri vil kunne bli sett fri. Letby jobba som sjukepleiar på ei Intensivavdeling for premature og sjuke nyfødde barn.

VG - 10 jul 23 kl. 21:00

Luftbroen

RZESZÓW FLYPLASS (VG) Med dødelige brannskader og ødelagte lemmer blir ukrainske pasienter evakuert av et norsk team i en flyvende Intensivavdeling..

VG - 05 jul 23 kl. 13:49

PSG-målvakt utskrevet fra Intensivavdeling etter rideulykke

Paris Saint-Germain-spiller Sergio Rico (29) er skrevet ut fra Intensivavdelingen etter den alvorlige skaden han pådro seg i en rideulykke i slutten av mai..

NRK - 29 jun 23 kl. 00:53

Madonna avlyser verdensturne

den amerikanske artisten Madonna (64) er innlagt på sykehus og avlyser sin planlagte verdensturne. Madonnas manager Guy Oseary skriver på Instagram at artisten har vært innlagt på Intensivavdeling med en alvorlig bakterieinfeksjon, men at hun vil bli helt frisk. Turneen skulle startet i Vancouver i Canada i juli og inneholdt over 40 konsertsteder.

NRK - 29 jun 23 kl. 00:53

Madonna syk, avlyser verdensturne

Den amerikanske artisten Madonna (64) er innlagt på sykehus og avlyser sin planlagte verdensturne. Madonnas manager Guy Oseary skriver på Instagram at artisten har vært innlagt på Intensivavdeling med en alvorlig bakterieinfeksjon, men at hun vil bli helt frisk. Turneen skulle startet i Vancouver i Canada i juli og inneholdt over 40 konsertsteder, blant annet i Sverige og Danmark, men ikke i Norge.

NRK - 13 apr 23 kl. 11:27

Sykehus: Berlusconi fortsatt på Intensivavdeling

Italias tidligere statsminister Silvio Berlusconi er fortsatt på Intensivavdelingen, melder Reuters og siterer sykehuset han ligger på. Legene ved San Raffaele-sykehuset i Milano opplyste forrige uke at Berlusconi fikk behandling for leukemi og en lungeinfeksjon. Mandag opplyste sykehuset at Berlusconi fortsatt lå på Intensivavdeling, men at tilstanden var bedret.

NRK - 10 apr 23 kl. 13:39

Berlusconis tilstand er ifølge legene bedre

Helsetilstanden til Italias tidligere statsminister, 86 år gamle Silvio Berlusconi, er ifølge legene bedre. Legene ved San Raffaele-sykehuset i Milano opplyste torsdag at Berlusconi fikk behandling for leukemi og en lungeinfeksjon. Mandag opplyste sykehuset at Berlusconi fortsatt lå på Intensivavdeling, men at tilstanden var bedret.

NRK - 07 apr 23 kl. 12:16

Leukemi-rammede Berlusconi: – Jeg skal klare meg

Italias tidligere statsminister Silvio Berlusconi lover å komme seg ut av sykehuset i live. 86-åringen får behandling for leukemi og en infeksjon i lungen. Det skriver den Berlusconi-eide avisa Il Giornale, som slo opp et gammelt bilde av Berlusconi med teksten «Jeg gir meg ikke» på forsiden fredag.

NRK - 03 jan 23 kl. 03:29

Jeremy Renner er på Intensivavdeling

Den amerikanske skuespilleren Jeremy Renner pådro seg kraftige skader i brystet da han ryddet snø i helgen, og er innlagt på Intensivavdeling på sykehus. Renner ble operert for skadene mandag, opplyser en representant for skuespilleren. Tilstanden hans er fortsatt kritisk, men stabil.

Dagbladet - 29 nov 22 kl. 19:03

Innlagt

Den belarusiske opposisjonspolitikeren Maryja Kaljesnikava, som ble dømt til fengsel i 2021, har blitt innlagt på Intensivavdeling..

NRK - 15 okt 22 kl. 01:56

Dødstallene i gruveulykken i Tyrkia stiger

Antall omkommet etter gruveulykken i Amasra i Bartin-regionen i Tyrkia har steget til 25 personer. Det opplyser landets helseminister Fahrettin Koca på Twitter natt til lørdag. Vi har 11 personer som er til behandling ved sykehus.

NRK - 11 maj 22 kl. 14:58

Fortsatt nedgang i innlagte koronapasienter

Koronasmitten er fortsatt synkende, men synker trolig ikke like raskt som i mars og april, mener FHI. Hittil denne uka er det 62 nye innlagte mot 79 uka før. Det viser Folkehelseinstituttets (FHI) ukerapport for koronasituasjonen.

NRK - 06 jul 22 kl. 13:15

FHI: Sommerbølgen kan være nær toppen

Folkehelseinstituttet (FHI) melder at sommerbølgen av koronaviruset kan være nær toppen i sin seneste ukesrapport. De venter at sommerbølgen snur i løpet av juli. Det er usikkert om de ukentlige innleggelsestallene blir like store som under vinterbølgen.

NRK - 29 jun 22 kl. 12:15

Risikovurdering fra FHI: Antallet innleggelser kan framover bli like høyt som i vinter

Etter at vinterbølgen var over i mai, ser FHI nå en ny økning av epidemien drevet av svekket befolkningsimmunitet og framvekst av BA.5-undervarianten av omikron. Det ifølge en ny risikovurdering, melder FHI.

NRK - 17 mar 22 kl. 13:04

Nedgang i talet på innlagde koronapasientar

Torsdag var det 524 pasientar innlagde pasientar ved norske sjukehus som hadde korona. Det er 12 færre samanlikna med dagen før. 45 av desse pasientane låg på Intensivavdeling.

NRK - 11 mar 22 kl. 12:55

611 innlagde med korona

Fredag var 611 pasientar innlagde med korona på norske sjukehus. Blant dei var 55 på Intensivavdeling. Talet på innlagde er 14 fleire enn dagen før, medan det er tre fleire som ligg på Intensivavdeling.

NRK - 09 mar 22 kl. 14:15

Antall koronadødsfall har økt

Det er så langt rapportert om 932 nye pasienter innlagt i sykehus med påvist covid-19 i uke 9, hvorav 512 (55 %) med covid-19 som hovedårsak til innleggelsen (mot 508 i uke 8), skriver Folkehelseinstituttet i sin ukesrapport. Antall nye pasienter innlagt i Intensivavdeling er foreløpig 44 i uke 9, etter 39 i uke 8. Dette er en økning fra uke 4–6, da mellom 16–20 nye pasienter ble innlagt i Intensivavdeling ukentlig.

NRK - 11 apr 22 kl. 18:27

Unicef: 142 barn bekreftet drept i Ukraina

142 barn er drept og 229 har blitt såret siden Ukraina-krigen startet, opplyser FNs barnefond Unicef mandag. Tallet omfatter kun bekreftede dødsfall. – Vi vet at dette tallet mest sannsynlig er langt høyere.

NRK - 22 mar 22 kl. 12:55

467 koronasmittede på sykehus – 50 på intensiv

Tirsdag var 467 koronasmittede pasienter innlagt på sykehus i Norge. Blant dem er 50 på Intensivavdeling. Antall innlagte koronapasienter er en nedgang på 13 pasienter fra dagen før, og antall innlagte intensivpasienter er en nedgang på fire fra dagen før.

NRK - 22 mar 22 kl. 13:02

Korona: 467 innlagt på sykehus

Tirsdag var 467 koronasmittede pasienter innlagt på sykehus i Norge, 50 pasienter er på Intensivavdeling. Antall innlagte koronapasienter er en nedgang på 13 pasienter fra dagen før, og antall innlagte intensivpasienter er en nedgang på fire fra dagen før. Koronapasientene utgjør 5,2 prosent av de totalt 8.

NRK - 22 mar 22 kl. 00:22

3760 nye koronasmittede i Norge siste døgn

Det siste døgnet ble det registrert 3760 nye koronasmittede i Norge, ifølge tall fra FHI. Tall fra meldesystemet for smittsomme sykdommer (MSIS) viser at det 1637 færre enn samme dag i forrige uke. Mandag var 480 koronapasienter innlagt på sykehus.

NRK - 21 mar 22 kl. 17:49

480 koronapasienter innlagt

Mandag var det 480 koronasmittede pasienter innlagt på sykehus i Norge. Blant dem er 54 på Intensivavdeling. Antallet innlagte er en nedgang på ti, mens intensivpasienter er en nedgang på sju fra fredag.

NRK - 18 mar 22 kl. 13:03

490 koronasmittede på sykehus

Fredag var 490 koronasmittede pasienter innlagt på sykehus i Norge. Blant dem er 47 på Intensivavdeling. Antall innlagte koronapasienter er en nedgang på 34 pasienter fra dagen før, men innlagte intensivpasienter er en økning på to fra dagen før.

NRK - 18 mar 22 kl. 00:24

4175 nye koronasmittede

Det siste døgnet har FHI registrert 4175 koronasmittede i Norge. Det er 3195 færre enn samme dag i forrige uke, ifølge tall fra FHI. Torsdag var 524 koronapasienter innlagt på sykehus.

NRK - 17 mar 22 kl. 00:36

4759 nye koronasmittede i Norge

Onsdag ble det registrert 4759 nye tilfeller av koronamsitte her i landet. det er 3125 færre enn onsdag i forrige uke. Også uketrenden er synkjende.

NRK - 16 mar 22 kl. 00:30

6126 nye smittetilfeller i Norge

Tirsdag ble det meldt om 6126 nye koornasmittede her i landet. Det er 4091 færre enn forrige tirsdag. Også uketrenden er klart synkende.

NRK - 14 mar 22 kl. 00:35

1912 nye koronasmittede

Det siste døgnet har FHI registrert 1912 koronasmittede i Norge. Det er 1424 færre enn samme dag i forrige uke. Fredag var 611 koronapasienter innlagt på sykehus.

NRK - 13 mar 22 kl. 00:23

3194 nye koronasmittede

Det siste døgnet har FHI registrert 3.194 koronasmittede i Norge. Det er 2.

NRK - 11 mar 22 kl. 00:23

7370 nye koronasmittede

Det siste døgnet har FHI registrert 7370 koronasmittede i Norge. Tall fra Meldingssystem for smittsomme sykdommer (MSIS) viser at det er registrert 3345 færre tilfeller enn samme dag i forrige uke, ifølge NTB. Torsdag var 524 koronapasienter innlagt på sykehus.

NRK - 09 mar 22 kl. 13:01

617 koronasmitta pasientar på sjukehus

Onsdag var 617 koronasmitta pasientar innlagde på sjukehus i Noreg. Av dei er 55 på Intensivavdeling. Talet på innlagde er ein nedgang på 21 pasientar frå dagen før, men det er seks fleire intensivpasientar enn dagen før.

NRK - 07 mar 22 kl. 12:57

634 koronasmittede på sykehus

Mandag var 634 koronasmittede pasienter innlagt på sykehus i Norge, det høyeste antall innlagte under pandemien. Blant dem er 54 på Intensivavdeling. Forrige topp i antall innlagte var 2.

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

RSS

Kontakt

contact@nyhetspressen.com