Nyheter om Innlagt

NRK - 12 feb 24 kl. 06:02

Usikkert hvor lenge USAs forsvarsminister vil være Innlagt på sykehus

USAs forsvarsminister Lloyd Austin er Innlagt på sykehus med akutte blæreproblemer. Sykehuset melder mandag morgen norsk tid at det er usikkert hvor lenge Austin vil være Innlagt, melder Reuters. Det er ifølge sykehuset ventet at Austin får full bedring.

NRK - 12 feb 24 kl. 06:02

USAs forsvarsminister Innlagt på intensivavdeling

USAs forsvarsminister Lloyd Austin er Innlagt på sykehus med akutte blæreproblemer. Det amerikanske forsvarsdepartementet Pentagon opplyser mandag morgen norsk tid at han er lagt inn på intensivavdelingen, skriver AFP. Det er usikkert hvor lenge han vil være Innlagt, ifølge sykehuset.

NRK - 13 timer siden

Carl I. Hagen Innlagt på sykehus

Tidligere Frp-leder og stortingsrepresentant Carl I. Hagen er Innlagt på Diakonhjemmet i Oslo med lungebetennelse, skriver Dagbladet. – Jeg er i litt dårlig form, men det bør ikke overdrives, skriver Hagen i en tekstmelding til avisen.

NRK - 27 mar 24 kl. 01:19

Danmark: Innlagt mann drept på rettspsykiatrisk avdeling

En 41 år gammel mann som var Innlagt på rettspsykiatrisk avdeling på Skejby sykehus i Aalborg, døde etter å ha blitt overfalt tirsdag kveld. Den antatte gjerningsmannen var Innlagt på samme avdeling og er pågrepet. Den rettspsykiatriske avdelingen brukes til å utrede og behandle personer som har en psykisk lidelse og som er siktet eller dømt for noe straffbart.

Klartale - 12 timer siden

Carl I. Hagen Innlagt på sykehus

Carl I. Hagen har tidligere vært leder for Fremskrittspartiet (FrP). Hagen var leder for Frp fra 1978 til 2006.

VG - 13 timer siden

Carl I. Hagen Innlagt på sykehus med lungebetennelse

Tidligere Frp-leder og stortingsrepresentant Carl I. Hagen er Innlagt på Diakonhjemmet i Oslo..

VG - 27 mar 24 kl. 01:21

Innlagt mann drept på rettspsykiatrisk avdeling i Danmark

En 41 år gammel mann som var Innlagt på rettspsykiatrisk avdeling på Skejby sykehus i Aalborg, døde etter å ha blitt overfalt tirsdag kveld..

NRK - 4 timer siden

Sjukehustilsett dømt til fengsel

Ein mann i 30-åra frå Romsdal er dømt til fengsel i eitt år og seks månader for å ha misbrukt stillinga si til å skaffe seg seksuell omgang med ein pasient som var Innlagt på sjukehuset der han jobba. Dette gjorde han mot den kvinneleg pasienten si vilje. Mannen erkjente ikkje straffeskuld då saka blei behandla i Møre og Romsdal tingrett.

NRK - 15 timer siden

Tiltalt for å ha kastet bensin og tent på kvinne i Våler

En mann i 40-årene er tiltalt for grov kroppsskade for å ha kastet bensin i ansiktet og på overkroppen til en kvinne før han tente på henne i Våler i juli i fjor. Kvinnen klarte å slukke brannen, men ble påført andre- og tredjegradsforbrenninger flere steder på kroppen, står det i tiltalen fra Østre Innlandet tingrett. Hun ble Innlagt på sykehus i flere uker etter hendelsen.

NRK - 14 apr 24 kl. 18:21

IDF: Ung jente kjemper for livet etter iransk angrep

En syv år gammel israelsk jente er Innlagt på sykehuset og kjemper for livet etter å ha blitt skadet av Irans angrep mot Israel. Det sier talsperson Nadav Shoshani for IDF i en direktesendt oppdatering på X, tidligere Twitter. – Vi ønsker henne alt godt, sier Shoshani.

NRK - 12 apr 24 kl. 03:36

Fire kritisk skadd etter eksplosjon i rekkehus

Tilstanden er kritisk for fire barn og en kvinne som er Innlagt på sykehus etter en eksplosjon i et rekkehus i Helsinge i Danmark. Totalt seks personer ble skadd i eksplosjonen som førte til en brann i rekkehuset torsdag kveld. – Vi har funnet noen flasker tørrsjampo, men om de er årsaken til brannen er for tidlig å si.

VG - 12 apr 24 kl. 03:31

Danmark: Fire barn og én kvinne kritisk skadet etter eksplosjon

Én jente på 11 år, tre jenter på 13 og en kvinne på 44 er Innlagt på Rigshospitalet..

NRK - 17 jan 24 kl. 16:17

Svenske barn Innlagt etter mistanke om overdose fra e-sigaretter

Fire barn, som alle er under 15 år gamle, er Innlagt på sykehus etter mistanke om overdose fra e-sigaretter i Sundsvall i Sverige. To av barna ble Innlagt på akuttavdeling mandag, og tirsdag ble ytterligere to barn Innlagt. Politiet tror de har fått i seg overdose av et ukjent stoff etter å ha røykt e-sigarettene.

NRK - 12 feb 24 kl. 01:47

USAs forsvarsminister på sykehus igjen – overfører plikter

USA forsvarsminister Lloyd Austin er på nytt Innlagt på sykehus. Det skal ha oppstått et akutte blæreproblemer, meldte Pentagon søndag kveld. Det ble først meldt at Austin ville fortsette jobben sin fra sykehus.

NRK - 11 feb 24 kl. 22:36

USAs forsvarsminister er på sykehus igjen

USA forsvarsminister Lloyd Austin er på nytt Innlagt på sykehus. Det skal ha oppstått et akutte blæreproblemer, ifølge Pentagon, som sier han vil fortsette å utføre sine plikter under sykehusinnleggelsen. Dette er andre gang på kort tid av Austin blir Innlagt.

NRK - 04 apr 24 kl. 17:51

Kongen sykemeldt i to nye uker

Kong Harals sykemelding er forlenget i to uker, melder kongehuset på sine nettsider. – Hans Majestet Kongen er i rehabilitering etter sykehusinnleggelsen tidligere i vinter, og trenger fortsatt mer tid for å komme tilbake i arbeid. Sykemeldingen er nå forlenget til 22.

NRK - 04 apr 24 kl. 17:36

Dronning Sonja om Kongen: – Heldigvis går det veldig bra

Dronning Sonja deltok torsdag på åpningen av Norske Kvinnes Sanitetsforening sitt første helsehus for kvinner i Oslo. – Jeg synes det er viktig å være her fordi kvinnehelse er noe vi absolutt må ta tak i. Sanitetskvinnene har jobbet med dette i lang tid, men å få samlet alle helsetilbud i samme hus tror jeg er veldig viktig, sier dronningen til NRK etter besøket.

VG - 06 mar 24 kl. 14:44

Kong Harald Innlagt

Kongen er nå Innlagt på Rikshospitalet og i bedring..

NRK - 01 apr 24 kl. 15:34

Mann varetektsfengslet i fire uker for drapsforsøk

Politiet fikk mandag medhold i sin påstand om varetektsfengsling i fire uker med brev- og besøksforbud, inkludert to uker på isolat, for mannen i 30-årene som er siktet for drapsforsøk på en jevnaldrende. – Politiet fikk fullt medhold i påstand om varetektsfengsling og vilkårene for det, sier jourhavende Lene Christiansen til NRK. Den siktede ble pågrepet lørdag, i forbindelse med at en jevnaldrende mann oppsøkte Fana legevakt dagen før.

NRK - 01 apr 24 kl. 08:46

Politiet begjærer mann varetektsfengslet i fire uker

I dag blir en mann i 30-årene fremstilt for varetekt i Bergen, siktet for drapsforsøk på en jevnaldrende mann. – Vi vil begjære ham varetektsfengslet i fire uker, med brev- og besøksforbud. Vi ønsker å ha ham på isolat i to av ukene, sier politiadvokat Martine Haaland til NRK og forklarer dette med hensyn til politiets etterforskning.

NRK - 04 mar 24 kl. 09:36

VG: Prinsesse Ingrid Alexandra er på Rikshospitalet

Prinsesse Ingrid Alexandra er sett på veg til Rikshospitalet, skriv VG. Kong Harald blei Innlagt sundag kveld etter at han blei sjuk i Malaysia. Kongen blei Innlagt på sjukehus i Malaysia med ein infeksjon førre tysdag.

NRK - 28 feb 24 kl. 14:29

Brasils Bolsonaro Innlagt på sykehus

Brasils tidligere president Jair Bolsonaro ble onsdag Innlagt på sykehus. Det melder Reuters. Hans talsperson Fabio Wajngarten opplyste på sosiale medier at leger vil vurdere om han trenger kirurgi for å rette på en abdominal brokk.

Aftenposten - 28 feb 24 kl. 09:45

Innlagt på sykehus i Malaysia: Slottet tause om kongens tilstand

Slottet vil ikke svare om tilstanden til Kong Harald (87) onsdag morgen. Han er fortsatt Innlagt på sykehus i Malaysia..

Klartale - 27 feb 24 kl. 20:36

Kongen Innlagt på sykehus i Malaysia

Det skriver kongehuset i en pressemelding.Han er Innlagt på et sykehus på ferieøya Langkawi, ifølge Aftenposten. De skal ha satt inn tiltak for sikkerheten til kongen.

NRK - 27 feb 24 kl. 17:09

Støre ønsker kongen god bedring

Statsminister Jonas Gahr Støre (Ap) sier det er trist å høre at kong Harald er Innlagt på sykehus i Malaysia. – Det var leit å høre at kong Harald er Innlagt på sykehus i Malaysia. Jeg vil ønske kong Harald god bedring og håper han snart er frisk igjen, sier Støre til Dagbladet..

Aftenposten - 27 feb 24 kl. 16:24

Kongen er Innlagt på sykehus i Malaysia

Kongen er Innlagt på sykehus i Malaysia, skriver Det norske kongehus i en pressemelding..

Aftenposten - 27 feb 24 kl. 16:24

Kongen Innlagt på sykehus i Malaysia med infeksjon: – Hans alvorligste helseproblem de siste årene

Kongen er Innlagt på sykehus i Malaysia med en infeksjon, skriver Det norske kongehus i en pressemelding..

NRK - 27 feb 24 kl. 15:50

Kongen Innlagt på sykehus i Malaysia

Hans Majestet Kongen har blitt syk i løpet av sitt ferieopphold i Malaysia, og er Innlagt på sykehus der, med en infeksjon. Kongen får god oppfølging av både malaysisk og norsk medisinsk personell, skriver Kongehuset i en pressemelding..

NRK - 22 mar 24 kl. 14:03

Kronprins Haakon: – Det går bedre med kongen

Kronprinsregenten forteller at det går stadig bedre med kong Harald. – Det går bedre, og vi gleder oss til å bruke noen dager sammen med både faren og moren min nå i påsken, sier kronprins Haakon. Kongen er fortsatt sykmeldt etter at han var Innlagt på sykehus med en infeksjon og fikk operert inn en permanent pacemaker på grunn av for lav hjerterytme.

NRK - 21 mar 24 kl. 03:28

Israelsk høyesterett stanser planer om å sende palestinske pasienter tilbake

CNN meldte tidligere denne uken at israelske myndigheter hadde planer om å sende en gruppe palestinske pasienter, som ble Innlagt på israelske sykehus før krigsutbruddet 7. oktober, tilbake til Gaza. Blant disse var det fem nyfødte barn og deres mødre.

VG - 19 mar 24 kl. 14:57

Torgeir Bjørn ble Innlagt på sykehus

Du har kanskje savnet Torgeir Bjørn (60) som kommentator de siste ukene..

Aftenposten - 19 mar 24 kl. 14:57

Torgeir Bjørn ble Innlagt på sykehus

Du har kanskje savnet Torgeir Bjørn (60) som kommentator de siste ukene..

NRK - 15 mar 24 kl. 19:41

Dømt til fengsel etter knivstikking

En 36 år gammel mann er dømt til tre år og ni måneders fengsel etter å ha knivstukket to menn i Bergen i fjor. Fem måneder av fengselsstraffen ble gjort betinget. Aktors påstand var fire års fengsel, melder Bergens Tidende.

Dagbladet - 15 mar 24 kl. 05:02

Kjemper for livet etter slangebitt

Den berømte slangefangeren er Innlagt på intensivavdeling, etter at han selv ble bitt under et oppdrag..

NRK - 13 mar 24 kl. 14:56

Kronprinsparet på sykebesøk hos kongen

Tidlig onsdag ettermiddag kom kronprinsparet kjørende til rikshospitalet der nyopererte kong Harald er Innlagt, skriver NTB. Den 87 år gamle kongen ble operert tirsdag, da fikk han satt inn en permanent pacemaker. En midlertidig ble satt inn i Malaysia etter at kong Harald ble syk på ferie.

Aftenposten - 12 mar 24 kl. 08:28

Kongen får pacemaker i dag

Kongen vil i dag få Innlagt en permanent pacemaker. Inngrepet finner sted på Rikshospitalet i formiddag..

NRK - 12 mar 24 kl. 08:28

Kong Harald får pacemaker i dag

Kong Harald vil tirsdag få Innlagt en permanent pacemaker. Inngrepet skal skje på Rikshospitalet i formiddag. Det melder kongehuset i en pressemelding.

NRK - 10 mar 24 kl. 10:17

Prinsesse Kate i første uttalelse siden mageoperasjonen

– Takk for alle gode ønsker og støtten dere har gitt meg de siste to månedene, skriver prinsessen av Wales, kone til tronarvingen William, i en melding på Facebook søndag. Sammen med innlegget deler hun et bilde av seg selv og barna, som skal være tatt av ektemannen prins William. Prinsessen ble Innlagt på sykehus i januar der hun gjennomgikk en mageoperasjon, skriver NTB.

NRK - 10 mar 24 kl. 04:34

Ni døde etter å ha spist skilpadder på Zanzibar

Åtte barn og én voksen er døde etter å ha spist havskilpaddekjøtt på øya Pemba på øygruppa Zanzibar utenfor Tanzania. Ytterligere 78 personer er Innlagt på sykehus. Skilpaddekjøttet regnes som en delikatesse, men fører innimellom til matforgiftning, noen ganger med dødelig utfall..

VG - 10 mar 24 kl. 04:04

Ni døde etter å ha spist skilpadder på Zanzibar

Åtte barn og én voksen er døde etter å ha spist havskilpaddekjøtt på øya Pemba på øygruppa Zanzibar. Ytterligere 78 personer er Innlagt på sykehus..

NRK - 12 feb 24 kl. 17:39

USAs forsvarsminister Innlagt på intensivavdeling

– Etter en rekke tester ble forsvarsministeren Innlagt på intensivavdelingen på Walter Reed National Military Medical Center for tett overvåking og støttende behandling, het det i en kunngjøring søndag kveld. Pentagon opplyste søndag at Austin hadde et akutt blæreproblem og at han hadde overført arbeidsoppgavene til viseforsvarsminister Kathleen Hicks. Mandag opplyser det amerikanske forsvarsdepartementet at Austin har avlyst en tur til Brussel onsdag som følge av innleggelsen.

NRK - 08 mar 24 kl. 10:57

Innbruddstyv i Drammen havnet på akutten

En mann i 30-årene er Innlagt på sykehus, etter å ha blitt pågrepet i forbindelse med et innbrudd i Drammen i Buskerud fredag morgen. Mannen skal ha brutt seg inn i en bolig og truet beboeren, opplyser Sørøst politidistrikt. Da politiet ankom boligen hadde den mistenkte noen skader og ble tilsett av helsepersonell.

NRK - 07 mar 24 kl. 23:14

Var med flyet som fraktet kongen hjem: – En ære

Anestesilege og oberstløytnant Håkon Asak (til venstre) og medic og sjefssjersant Bjørn Eidissen var med i flyet som fraktet kong Harald hjem fra Malaysia. – Vi opplevde en stor takknemlighet fra kongen og dronningen og resten av følget. De sier til NRK at det var en stille og rolig stemning ombord i flyet under reisen hjem til Norge.

NRK - 06 mar 24 kl. 17:45

Dronning Sonja er på Rikshospitalet

Dronning Sonja er onsdag ettermiddag på Rikshospitalet i Oslo. Det bekrefter NTBs fotograf på stedet. Kong Harald ble Innlagt på Rikshospitalet søndag kveld etter å ha blitt syk med en infeksjon under en ferietur i Malaysia.

NRK - 09 feb 24 kl. 04:11

Pasienter har fått brev etter overgrepssak i Stavanger

120 tidligere pasienter ved Stavanger universitetssjukehus (SUS) har fått brev etter en overgrepssak ved sykehuset, som vil finne ut om det er flere ofre. «Vi tar nå kontakt med ungdommer som har vært Innlagt hos oss i den perioden. Vårt ønske er å kartlegge om noen av dere opplevde ubehagelig eller grenseoverskridende atferd fra en av våre ansatte i den tiden du var Innlagt», heter det i et brev sykehuset har sendt ut, ifølge Stavanger Aftenblad.

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

RSS

Kontakt

contact@nyhetspressen.com