Inngår

Sunday, 05 December, 05:28

Nyheter om Inngår

Sortering: Relevans | Senaste
VG - 05 nov 21 kl. 18:19

Glasgow: Norge Inngår klimaavtale på 500 millioner kroner

På klimatoppmøtets femte dag ble det kjent at Norge Inngår et samarbeid med Verdensbankens garantibyrå (MIGA) om garantier til fornybar energi i utviklingsland..

E24 - 27 okt 21 kl. 15:18

Norwegian Inngår avtale om å leie inntil 13 Boeing-fly

Flyselskapet har inngått en avtale om å leie opptil 13 Boeing 737–800 NG-fly..

E24 - 27 okt 21 kl. 15:18

Norwegian Inngår avtale om å leie Boeing-fly

Flyselskapet har inngått en avtale om å leie opptil 13 Boeing 737–800 NG-fly..

NRK - 07 nov 21 kl. 00:53

Republikanere deltar i delegasjonen

Flere republikanere deltar i den demokrat-ledede amerikanske delegasjonen til klimatoppmøtet COP26 i Glasgow. Den demokratiske senatoren Chris Coons leder delegasjonen som består av republikanere og demokrater. Den republikanske senatoren Lisa Murkowski er blant over mer enn en håndfull republikanere som Inngår i delegasjonen.

E24 - 27 sep 21 kl. 09:15

Yara Inngår ny avtale om grønn ammoniakk i Japan

Yara Inngår sin andre intensjonsavtale med et japansk kraftselskap om leveranser av grønt ammoniakk. Den skal brukes i kullkraftverk for å få ned utslippene..

E24 - 21 okt 21 kl. 11:58

Arbeidsministeren: – De som bidrar til å motarbeide fagorganisering vil få med meg å gjøre

Hadia Tajik (Ap) åpner for å vurdere lovinnstramminger for å hindre selskaper å reagere mot ansatte som Inngår tariffavtale..

NRK - 21 okt 21 kl. 05:58

Ny britisk handelsavtale

Storbritannia og New Zealand Inngår ny handelsavtale verdt rundt 26,5 milliarder kroner. Avtalen er resultatet av 16 måneder med samtaler. – Den er bra for våre økonomier, våre næringsliv og våre folk, sier New Zealands statsminister Jacinda Ardern.

E24 - 20 okt 21 kl. 19:46

Aker Solutions Inngår intensjonsavtale med Equinor – kan være verdt opptil 12 milliarder kroner

En intensjonsavtale med Equinor om en spkalt feed-kontrakt på produksjonskipet for Wisting-feltet kan sikre Aker Solutions opptil 12 milliarder kroner..

VG - 20 okt 21 kl. 19:29

Mange strømkunder føler seg lurt

En ny undersøkelse fra Forbrukerrådet viser at nesten halvparten av strømkundene føler seg lurt når de Inngår strømavtaler..

E24 - 22 sep 21 kl. 18:37

Norse Inngår tariffavtale for britiske pilotjobber

Nystartede Norse Atlantic Airways har inngått avtale for «hundrevis av jobber» med det britiske pilotforbundet BALPA..

NRK - 20 sep 21 kl. 19:12

Twitter Inngår milliardforlik

Nettgiganten Twitter har inngått et forlik som avverger et gruppesøksmål fra investorer som mente seg villedet, skriver NTB. Summen på forliket er 809 millioner dollar, som tilsvarer drøyt 8 milliarder kroner. Det avverger et søksmål som har vært på trappene siden 2016.

NRK - 13 okt 21 kl. 11:35

Tre dømt i kongekrabbesaken

Tre personer ble i forrige uke i Romerike og Glåmdal tingrett dømt til ubetinget fengsel for grovt heleri av ulovlig fangstet kongekrabbe. I en pressemelding opplyser Økokrim at de tre i tillegg til fengselsstraffer på henholdsvis to år, ett år og 120 dager er dømt til inndragning av til sammen i overkant av 1,3 millioner kroner. Dommen Inngår i et større sakskompleks der Økokrim, sammen med Finnmark politidistrikt og flere andre politidistrikter, har etterforsket saker mot et nettverk som har fisket og videreformidlet ulovlig fangstet kongekrabbe..

NRK - 02 okt 21 kl. 19:38

Abortkamp i Washington D.C

«Min kropp, mitt valg, min rett». Det var blant parolene da tusenvis satte kursen mot USAs høyesterett i den første store kvinnemarsjen under Joe Bidens styre. Arrangementet i Washington Inngår i landsomfattende demonstrasjoner lørdag med krav om tilgang til selvbestemt abort i USA.

NRK - 02 okt 21 kl. 19:38

Abortkamp i flere amerikanske byer

«Min kropp, mitt valg, min rett». Det var blant parolene da tusenvis satte kursen mot USAs høyesterett i den første store kvinnemarsjen under Joe Bidens styre. Arrangementet i Washington Inngår i landsomfattende demonstrasjoner lørdag med krav om tilgang til selvbestemt abort i USA.

NRK - 29 sep 21 kl. 19:52

Truer med å trekke seg ut av Mali

Hvis Mali Inngår en avtale med russiske leiesoldater for å bekjempe islamistgrupper, trekker de danske styrkene seg ut, varsler Danmarks forsvarsminister. – Vi samarbeider ikke med leiesoldater. Det er helt uakseptabelt og en klar rød linje, sier forsvarsminister Trine Bramsen (S) til Jyllands-Posten.

NRK - 26 sep 21 kl. 13:08

Sonderingene gjenopptas i Hurdal

Arbeiderpartiet, Senterpartiet og SV gjenopptar sonderingene om regjeringsdannelse på Hurdalsjøen hotell mandag klokken 12. Politikerne vil ankomme til ulike tidspunkter, og det legges ikke opp til en felles presseorientering ved oppstart, opplyser de tre partiene. De seks toppolitikerne som sonderer på vegne av Ap, Sp og SV tok fredag ettermiddag helgepause i samtalene.

Aftenposten - 22 sep 21 kl. 07:37

Nedgang på Asia-børsene: Evergrande Inngår betalingsavtale

Etter to dager med stengte dører åpner børsen på fastlandet i Kina med nedgang etter børsuroen i starten av uken..

E24 - 22 sep 21 kl. 06:14

Nedgang på Asia-børsene: Evergrande Inngår betalingsavtale

Etter to dager med stengte dører åpner børsen på fastlandet i Kina med nedgang etter børsuroen i starten av uken..

Aftenposten - 16 sep 21 kl. 16:16

Norge Inngår strømavtale med Storbritannia

Regjeringen skrev torsdag under en avtale med Storbritannia om utveksling av kraft, to uker før North Sea Link-kabelen….

E24 - 16 sep 21 kl. 15:54

Inngår strømavtale med britene: – Styrker samarbeidet

Regjeringen skrev torsdag under en avtale med Storbritannia om utveksling av kraft, to uker før North Sea Link-kabelen skal i full drift og for første gang utveksle strøm mellom landene..

Aftenposten - 10 sep 21 kl. 15:54

Regjeringen Inngår ny avtale med Bane Nor – Venstre vil frata selskapet enda et utbyggingsprosjekt

Det er ikke bare dårlige grunnforhold som forsinker jernbaneutbygging, sier Venstre..

E24 - 09 sep 21 kl. 11:22

Statkraft Inngår stor strømavtale med Odda-verk

Den statseide kraftgiganten Statkraft skal levere 1,6 terawattimer (TWh) i året i 15 år til Bolidens smelteverk i Odda. Det skjer fra 2024, etter en omfattende oppgradering som skal øke verkets smeltekapasitet fra 200.000 til 350.

E24 - 09 sep 21 kl. 07:17

Equinor og Vår Energi vurderer gassrør til Hammerfest

Tre selskaper Inngår samarbeid om det som kan bli et stort ammoniakk-prosjekt i Hammerfest..

E24 - 09 sep 21 kl. 07:17

Equinor og Vår Energi vurderer gassrør til ammoniakkanlegg Hammerfest

Tre selskaper Inngår samarbeid om det som kan bli et stort ammoniakk-prosjekt med fangst og lagring av karbondioksid i Hammerfest..

NRK - 06 sep 21 kl. 23:24

Finland avvikler restriksjoner

Den finske regjeringen er blitt enige om en ny strategi for å bekjempe koronaviruset, og vil nå gjenåpne samfunnet, melder Hufvudstadsbladet. Den nye strategien har som mål å nå en vaksinedekning på 80 prosent for alle som har fylt 12 år. Regjeringen mener at målet vil nås i midten av oktober.

E24 - 01 sep 21 kl. 17:41

Norge og USA Inngår avtale: Fjerner uran som kan brukes i atomvåpen

Det vil koste milliarder å fjerne Norges atomavfall. Onsdag inngikk Norge en avtale med USA om å fjerne høyanriket uran slik at det ikke kan brukes til atomvåpen..

NRK - 31 aug 21 kl. 16:57

Merkel kastet seg inn i valgkampen

Tysklands avtroppende statsminister Angela Merkel kaster seg inn i valgkampen med et angrep på Sosialdemokratenes Olaf Scholz. Merkel kritiserer Scholz for at han ikke har villet avvise et regjeringssamarbeid med venstrefløypartiet Die Linke. – Med meg som kansler ville det aldri ha vært en koalisjon som Die Linke Inngår i.

Aftenposten - 26 aug 21 kl. 08:30

Inngår partnerskap om lakseoppdrett til havs

Partene tar sikte på å notere Salmar Aker Ocean på børs innen ett til to år..

VG - 19 aug 21 kl. 15:47

Forlik i arvestriden etter Se og Hør-gründer Knut Haavik

Kjæresten til den avdøde medieprofilen Inngår forlik og mottar 5,6 millioner, ifølge advokat..

Aftenposten - 10 aug 21 kl. 12:52

Høyreekstreme er ikke ensomme ulver. De Inngår i ulveflokker.

Vi skylder ofrene for høyreekstrem vold å belyse sammenhengene og å minnes de rasistiske hendelsene..

Dagbladet - 06 aug 21 kl. 10:39

Inngår gigantavtale

Skaperne av South Park-tegneseriene har signert en 900 millioner dollar-avtale med den amerikanske mediegiganten ViacomCBS..

Aftenposten - 03 aug 21 kl. 05:47

Twitter, AP og Reuters samarbeider mot falske nyheter og desinformasjon

Twitter Inngår samarbeid med nyhetsbyråene AP og Reuters for å motvirke fremveksten av desinformasjon og falske nyheter….

NRK - 03 aug 21 kl. 02:19

Nyhetsbyrå i samarbeid med Twitter

Twitter Inngår samarbeid med nyhetsbyråene AP og Reuters for å bekjempe desinformasjon og falske nyheter på plattformen. I tillegg skal det komme tydeligere frem hvorfor visse typer innhold får fotfeste på plattformen, melder AP..

NRK - 02 aug 21 kl. 14:44

60 mill. koronatilfeller i Europa

Siden starten av pandemien er det registrert over 60 millioner koronatilfeller i Europa slik regionen defineres av Verdens helseorganisasjon (WHO). I WHOs definisjon av regionen Europa Inngår over 50 land, blant dem Russland, Ukraina og Tyrkia. Her utgjør antall registrerte smittede rundt 30 prosent av det totale antallet smittede i hele verden.

NRK - 01 aug 21 kl. 19:07

Lokker briter med gratis pizza

Restauranter og matleverandører slutter seg til kampen for å dra opp vaksinasjonsdekningen i Storbritannia. De lokker blant annet med gratis pizza. I et nytt program kunngjort av helsedepartementet, Inngår myndighetene partnerskap med restauranter, transporttjenester som Uber og Bolt, og matleverandører som Deliveroo og Pizza Pilgrims..

NRK - 30 jul 21 kl. 17:15

Equinor til søksmål mot kommune

Equinor går til søksmål for å spare skatt på Mongstad-anlegget, noe Alver kommune kan tape 7 millioner kroner på i året. Konflikten går ut på hva som Inngår i grunnlaget for eiendomsskatt av Equinors oljeraffineri på Mongstad etter en lovendring i 2017, skriver E24. Partene skal møtes i Hordaland tingrett i november..

NRK - 02 jul 21 kl. 08:05

USAs speiderbevegelse Inngår forlik

USAs speiderbevegelse har inngått et forlik med advokatene til 60.000 ofre for seksuelle overgrep til et samlet beløp på over 7 milliarder kroner. Bevegelsen søkte i fjor om konkursbeskyttelse for å stanse hundrevis av søksmål og opprette et fond for dem som ble utsatt for overgrep fra speiderledere da de var gutter for flere tiår siden..

E24 - 27 jul 21 kl. 08:00

Airthings Inngår avtale med amerikansk husholdningskjempe

Veksten fortsetter for det børsnoterte luftmålingsselskapet. Carrier Corporation vil selge Airthings produkter fra sine 500 salgskontorer i USA..

NRK - 23 jul 21 kl. 05:02

Gir vaksiner til Latin-Amerika

Spania sender 7,5 millioner doser med koronavaksine til Sør- og Mellom-Amerika, opplyser statsminister Pedro Sánchez. De første leveransene sendes denne uken, sier Sanchez til CNNs spanskspråklige TV-kanal. Dosene Inngår i det globale vaksineprogrammet Covax..

E24 - 22 jun 21 kl. 15:13

Borg CO₂ Inngår avtale med Baker Hughes: Viken-industri vil fange CO₂

Industri i Fredrikstad, Sarpsborg og Halden vil fange og lagre CO₂. Nå Inngår de intensjonsavtale med teknologileverandøren Baker Hughes..

NRK - 21 jun 21 kl. 19:18

Spielberg Inngår avtale med Netflix

Den amerikanske stjerneregissøren Steven Spielberg har inngått en samarbeidsavtale med Netflix, melder nyhetsbyrået AP. Ifølge avtalen skal Speilbergs produksjonsselskap, Amblin Partners, lage en rekke spillefilmer for streaminggiganten de neste årene. Spielberg står blant annet bak filmene «Jurrassic Park», «Haisommer», «ET», «Schindlers liste», og «Tilbake til fremtiden»..

NRK - 14 jul 21 kl. 19:59

Rask atomavtale med USA skjer ikke

Mulighetene for å oppnå en tidlig enighet i forhandlingene om en ny atomavtale har blitt kastet bort, ifølge Irans avtroppende president Hassan Rouhani. – Det er beklagelig at det har blitt lagt hindringer i regjeringens vei, og at sjansen for en tidlig enighet i atomforhandlingene ble kastet bort, sa Rouhani onsdag. Han skylder på erkekonservative i Iran for å ha motarbeidet atomavtalen fra 2015, men også for å ha kjempet mot at Iran Inngår en ny avtale.

E24 - 08 jul 21 kl. 15:04

Kongsberg Gruppen-datter Inngår gigantavtale med Norge og Tyskland

Skal levere forsvarsmateriell for 8,2 milliarder kroner via to kontrakter..

E24 - 09 jun 21 kl. 07:35

Aker Solutions Inngår rammeavtale med brasilianske Petrobras verdt inntil 2 milliarder kroner

Aker Solutions Inngår en rammeavtale med Petrobras for subsea-tjenester for olje- og gassfelt utenfor Brasil. Avtalen løper over tre år..

Aftenposten - 03 jul 21 kl. 18:36

Her Inngår Norge en handelsavtale med Hongkong. Nå skaper én setning i avtalen hodebry.

Norge bør vurdere å si opp handelsavtalen med Hongkong. Det mener Hongkongkomiteen..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt