Innfører

Friday, 01 July, 15:23

Nyheter om Innfører

Sortering: Relevans | Senaste
Klartale - 25 jun 22 kl. 11:24

Politiet Innfører midlertidig nasjonal bevæpning

Politiet Innfører midlertidig nasjonal bevæpning. Det betyr at de skal få bære våpen framover. Årsaken er skytingen som skjedde i Oslo natt til lørdag.

NRK - 24 jun 22 kl. 17:05

Missouri Innfører abortforbud

Et flertall i Høyesterett i USA bestemt seg for å la delstatene selv får bestemme om abort skal være lov. I flere delstater kan abort dermed bli forbudt. Missouri er først ut, og Innfører abortforbud med umiddelbar virkning..

NRK - 24 jun 22 kl. 10:28

Portforbud for å hindre smitte av fugleinfluensa

Mattilsynet Innfører portforbud for fjørfe og andre fugler i fangenskap i Rogaland for å hindre spredning av fugleinfluensa. Portforbudet gjelder ikke for fuglehold med 50 eller færre fugler, dersom enkelte krav til innhegning møtes, skriver de i en pressemelding. Den siste tiden er det funnet mange døde villfugler som er smittet med fugleinfluensa.

E24 - 17 jun 22 kl. 11:00

Regjeringen Innfører flere sanksjoner mot Russland

Norge Innfører flere sanksjoner mot Russland, blant annet forbud mot import av olje via sjøen fra Russland til Norge..

NRK - 25 jun 22 kl. 16:13

Biden har signert ny våpenlov: – Liv blir reddet

President Joe Biden har signert den mest omfattende loven om våpenkontroll i USA på nesten 30 år. Selv om loven kommer til kort, vil den redde liv, mener han. – Selv om denne loven ikke innebærer alt jeg ønsker, medfører den tiltak som jeg lenge har bedt om som kommer til å redde liv, sa Biden.

NRK - 06 jun 22 kl. 21:00

New York Innfører våpen-aldersgrense

New York Innfører 21-årsgrense for kjøp av halvautomatiske rifler av typen som er benyttet i en rekke skolemassakrer i USA de siste årene. New Yorks guvernør, demokraten Kathy Hochul, undertegnet mandag den nye loven. Den innebærer også en ny merkeordning for våpen som vil gjøre det lettere for politiet å spore våpen brukt til forbrytelser.

Aftenposten - 20 jun 22 kl. 15:58

Litauen Innfører blokade av russisk enklave - russerne truer med «ekstremt smertefull» konsekvens

Litauen har innført et umiddelbart forbud mot å la godstog på vei til den russiske enklaven Kaliningrad passere litauisk….

Aftenposten - 20 jun 22 kl. 15:58

Litauen Innfører blokade av russisk eksklave – Russland truer med «ekstremt smertefull» konsekvens

Litauen har innført et umiddelbart forbud mot å la godstog på vei til den russiske eksklaven Kaliningrad passere….

VG - 19 jun 22 kl. 15:17

Tyskland Innfører krisetiltak for å sikre energiforsyningen

Regjeringen i Tyskland vil innføre krisetiltak og øke produksjonen av kullkraft for å sikre energiforsyningen og kutte forbruket av russisk gass..

Klartale - 24 jun 22 kl. 11:00

Forslaget skal forby homoterapi

Homoterapi blir også kalt «konverterings-terapi». Det er behandlinger med mål om å endre personers seksuelle orientering. Det er en omstridt behandling.

E24 - Igår: 06:03

Abonnementsbasert Snapchat rulles ut

Amerikanske Snap Innfører en abonnementsversjon av Snapchat for å øke selskapets inntekter. Tjenesten rulles ut i flere land, men ikke i Norge..

Aftenposten - Igår: 06:04

Lanserer abonnementsbasert versjon

Amerikanske Snap Innfører en abonnementsversjon av Snapchat for å øke selskapets inntekter..

NRK - Igår: 05:21

Abonnementsbasert Snapchat rulles ut

Amerikanske Snap Innfører en abonnementsversjon av Snapchat for å øke selskapets inntekter. Tjenesten rulles ut i flere land, men ikke i Norge. Betalingsversjonen får navnet Snapchat+ og skal koste om lag 40 kroner i måneden.

NRK - 14 maj 22 kl. 16:13

India stanser hveteeksporten – får kritikk av G7-landene

India Innfører eksportstopp på hvete for å stanse prisstigningen i sitt eget marked. Det er ikke populært hos G7- landene. – Dersom alle Innfører eksportrestriksjoner eller stenger markedene sine, gjør det bare krisen mye verre, sier Tysklands landbruksminister Cem Ozdemir på en pressekonferanse i Stuttgart.

NRK - 23 maj 22 kl. 14:50

Beijing Innfører flere koronatiltak

Etter en økning i antallet koronatilfeller i Kinas hovedstad, må flere av byens innbyggere jobbe hjemmefra og studenter må undervises digitalt. Totalt må nå innbyggerne i seks distrikter i Beijing holde seg hjemme for å jobbe og studere, og på arbeidsplasser der tilstedeværelse er nødvendig får bare 30 prosent av arbeidsstyrken oppholde seg på jobb. I tillegg har Beijings myndigheter innført massetesting for befolkningen, og en rekke boligkomplekser har innført restriksjoner på hvem som får gå inn og ut av bygningen.

NRK - 27 jun 22 kl. 11:44

Bedrifter vil finansiere reiser for å ta abort

Flere amerikanske bedrifter har gitt uttrykk for at de ønsker å hjelpe til med økonomisk støtte, dersom arbeidstakerne må krysse landegrenser for å ta abort. Flere Innfører egne pakkeløsninger for å bistå med helsetjenester til de ansatte, skriver The Guardian. Dette skjer etter at høyesteretts avgjørelsen i USA, som opphever kvinners rett til å ta abort..

NRK - 07 jun 22 kl. 19:14

Innfører nytt kommunikasjonssystem for barnehager og skoler

Et nytt kommunikasjonssystem skal samle all kommunikasjon mellom skole, barnehage og hjem i én app. Appene innføres hos alle kommunale barnehager og grunnskoler i Kristiansand til høsten og skal erstatte sms-er, telefoner og e-post mellom ansatte og foresatte, skriver Fædrelandsvennen..

NRK - 24 jun 22 kl. 10:28

Portforbud for fjørfe for å hindre smitte av fugleinfluensa

Mattilsynet Innfører portforbud for fjørfe og andre fugler i fangenskap i 17 kommuner i Rogaland. Dette gjør de for å hindre spredning av fugleinfluensa. Den siste tiden er det funnet mange døde villfugler som er smittet med fugleinfluensa.

VG - 22 jun 22 kl. 19:58

Mallorca-restauranter Innfører kleskode

Restauranteiere på den spanske ferieøya har sett seg lei av overstadig berusede turister som rangler inn ikledd bikinitopp, fotballtrøye, ermeløse T-skjorter og bar mage..

NRK - 28 apr 22 kl. 11:14

Innfører tiltak for å sikre nok pass

Antall pass-søknader i mars i år har økt med 50 prosent sammenliknet med samme tid i 2019. Regner man med nasjonale ID-kort i tillegg, er økningen oppe i 109 prosent, det opplyser politiet i en pressemelding torsdag. Det har tidvis vært lange passkøer i landet, og nå Innfører politiet tiltak for å sikre nok pass og nasjonale ID-kort i tiden fremover.

NRK - 23 maj 22 kl. 09:20

Belgia Innfører apekopp-karantene

Belgia er første land som Innfører en karantene på 21 dager for pasienter som har fått påvist apekopper, melder Politico. Avgjørelsen ble tatt fredag. Det er fire påviste tilfeller av apekopper i Belgia..

NRK - 18 jun 22 kl. 05:27

Ecuador Innfører unntakstilstand

Ecuadors president Guillermo Lasso erklærte unntakstilstand i tre provinser fredag. Det gjør han etter voldelige protester fra urbefolkningen som krever kutt i drivstoffprisene, melder nyhetsbyrået AFP. – Jeg er forpliktet til å forsvare hovedstaden vår, og landet vårt, sa Lasso i en TV-sending..

NRK - 12 maj 22 kl. 18:07

Ber Taliban om å fjerne lover som begrenser kvinners frihet

Utenriksministrene i G7-landene sier at de strenge lovene som Taliban Innfører for kvinner og jenter i Afghanistan, vil føre til at landet isolerer seg ytterligere fra det internasjonale samfunnet. I en felles uttalelse publisert av Frankrike, ber ministrene Taliban om umiddelbart å fjerne restriksjonene som er innført for kvinner og jenter, i respekt for menneskerettighetene. Lørdag innførte Taliban påbud for kvinner om å bære burka i det offentlige rom..

NRK - 14 jun 22 kl. 10:27

Elbilforeningen fornøyd

Regjeringen Innfører moms på elbilers kjøpsbeløp over 500.000 kroner. Det er ett skritt nærmere målet om utslippsfritt nybilsalg i 2025, mener Norsk elbilforening.

NRK - 24 mar 22 kl. 15:31

Noreg Innfører endå fleire sanksjonar mot Russland

EUs siste sanksjonspakke mot Russland er torsdag innført i norsk rett. Dermed aukar Noreg det økonomiske trykket. – Det er viktig å halde oppe trykket mot Putin og dei som tener mest på og støttar regimet hans, seier utanriksminister Anniken Huitfeldt (Ap) i ei pressemelding.

Dagbladet - 13 jun 22 kl. 14:36

Bærum Innfører taxi for fotgjengere

Slipper å ta beina fatt når undergangen stenges..

VG - 10 jun 22 kl. 09:12

Polen Innfører «graviditetsregister»

Et nytt register over gravide i Polen vil gjøre det enda vanskeligere og farligere å ta abort, frykter kritikere..

NRK - 09 maj 22 kl. 04:19

Storbritannia Innfører ytterligere sanksjoner mot Russland og Hviterussland

Storbritannia Innfører nye sanksjoner mot Russland og Hviterussland som følge av Russlands invasjon i Ukraina. Tollsatsene økes for grunnstoffene platina og palladium, og rammer handel for rundt 1,4 milliarder pund. Eksportforbudet vil rette seg mot Russlands fabrikk- og tungindustri, som vil koste rundt 250 millioner pund, ifølge regjeringen.

NRK - 12 maj 22 kl. 09:20

Fjerner momsfritak for elbiler – Innfører tilskuddsordning, erfarer NRK

Regjeringen foreslår å fjerne momsfritaket for alle elbiler fra neste år. Det kommer fram i revidert nasjonalbudsjett, som legges fram i dag, erfarer NRK. I stedet vil regjeringen innføre en tilskuddsordning.

NRK - 27 maj 22 kl. 14:49

Politidirektoratet Innfører strengere krav for nødpass

Reglene for nødpass blir strammet inn fra natt til mandag, skriver Politidirektoratet i en pressemelding. Fra da er det bare de som er i en nødsituasjon eller har særlige grunner som får søke om nødpass. Feriereiser regnes ikke som nødsituasjon, ifølge meldingen fra direktoratet.

Aftenposten - 28 apr 22 kl. 18:00

Innfører vi en ekstra dyr medisin, må andre poster i helsebudsjettet nedprioriteres

Innfører vi en ekstra dyr medisin, må andre poster i helsebudsjettet nedprioriteres..

VG - 28 apr 22 kl. 11:40

Politiet Innfører passbegrensninger

Politiet Innfører begrensninger i utstedelse av pass og ID-kort i perioden fram til 1. juli. De ber alle uten umiddelbart behov for pass om å vente til høsten..

Aftenposten - 28 apr 22 kl. 11:15

Politiet Innfører passbegrensninger før juli

Politiet Innfører begrensninger i utstedelse av pass og ID-kort i perioden fram til 1. juli..

NRK - 28 apr 22 kl. 06:34

Innfører rubler i Kherson

Fra 1. mai Innfører russerne valutaen rubler i Kherson i Ukraina. Den pro-russiske lederen i den okkuperte byen, Kirill Stremousov, sier til den statskontrollerte russiske avisen Ria at det blir en overgangsperiode på fire månder..

Aftenposten - 24 maj 22 kl. 20:00

Tida er overmoden for at Noreg Innfører lobbyregister

Motstanden mot å opne opp Stortinget bikkar over i parodien..

NRK - 08 apr 22 kl. 20:12

Norge Innfører nye sanksjoner mot Hviterussland

De nye sanksjonene kommer som en reaksjon på Hviterusslands rolle og involvering i Russlands invasjon av Ukraina, skriver NTB. – Norge fordømmer det hviterussiske regimets rolle i Russlands aggresjon mot Ukraina. Hviterussland har stilt sitt territorium og luftrom til disposisjon for Russlands aggresjon.

NRK - 30 mar 22 kl. 17:23

Innfører ny flaggdag i Bergen

Bergen bystyret stemte enstemmig for å innføre menneskerettighetsdagens, 10. desember, som ny offisiell flaggdag i Bergen. Fra før i år, innførte Bergen kvenfolkets dag 16.

VG - 23 maj 22 kl. 02:39

Annonserte historisk avtale med Polen

Ukraina Innfører felles tollkontroll med Polen..

NRK - 06 apr 22 kl. 16:29

USA Innfører sanksjoner mot Putin og Lavrovs nærmeste

USA vil innføre sanksjoner mot president Vladimir Putin sine barn, og mot utenriksminister Sergej Lavrov sin kone og barn, skriver Reuters. De Innfører og sanksjoner mot de russiske bankene Sberbank og Alfabank..

VG - 02 maj 22 kl. 01:42

Innfører russisk valuta i okkupert by: – Minner om hvem som styrer

Eksperter ser innføringen av den russiske valutaen som del av en plan om å innlemme byen i den russiske sfæren..

NRK - 13 apr 22 kl. 21:24

Russland Innfører sanksjoner

Russland opplyser onsdag at det innføres sanksjoner mot 398 medlemmer av USAs kongress. Sanksjonene kommer som gjengjeldelse for Washingtons straffetiltak overfor Russland, som følge av invasjonen av Ukraina. Russiske myndigheter sier at det kan komme ytterligere sanksjoner.

NRK - 25 mar 22 kl. 02:41

Australia Innfører sanksjoner mot Hviterussland

Australia Innfører sanksjoner mot Hviterusslands president Alexander Lukasjenko og hans familie for å støtte Russlands krig mot Ukraina. Det opplyser Australias utenriksdepartement i en uttalelse fredag, skriver CNN. De Innfører også flere andre sanksjoner som de omtaler som agenter for desinformasjon, deriblant en seniorredaktør fra media Russland Today..

NRK - 18 maj 22 kl. 14:03

Riksadvokaten: Rusavhengige med brukerdoser skal ikke straffes

Rusavhengige som blir tatt med narkotika til eget bruk, skal slippe straffeforfølgelse, ifølge nye retningslinjer fra Riksadvokaten. Riksadvokaten Innfører «en vesentlig omlegging i bruken av strafferettslige reaksjoner» overfor rusavhengige som blir tatt med narkotika til eget bruk. Bakgrunnen er nye politiske signaler og tre dommer i Høyesterett, der det blant annet vises til at det er tverrpolitisk enighet om ikke å straffe rusavhengige for å besitte narkotika i så små mengder at det mest sannsynlig ikke er til videresalg, skriver Rett24.

NRK - 18 maj 22 kl. 09:38

Hviterussland Innfører dødsstraff for forsøk på terrorhandlinger

Flere opposisjonelle risikerer dødsstraff i Hviterussland etter at landet utvidet lista over forbrytelser som kan straffes med døden. Russiske nyhetsbyråer skriver onsdag at Hviterusslands president Aleksandr Lukasjenko har godkjent en lov som åpner for dødsstraff for forsøk på terrorhandlinger. Det er en forbrytelse flere opposisjonelle i landet er siktet for.

NRK - 29 apr 22 kl. 11:15

Stenger grensa og havnene for russisk transport

Regjeringa følger EU og stenger grensene for russisk varetransport og havnene for russiske skip. Fiskefartøy blir unntatt sanksjonene. Det betyr at to av tre russiske skipsanløp til Norge kan fortsette som før.

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com