Iljushin

Wednesday, 27 September, 18:33

Nyheter om Iljushin

Sortering: Relevans | Senaste
Klartale - 10 aug 22 kl. 13:54

Hva skjedde da russisk base eksploderte på Krim?

Minst en ble drept i en kraftig eksplosjon på en flybase tirsdag. Det skjedde på Krim-halvøya. Halvøya var tidligere en del av Ukraina.

NRK - 10 aug 22 kl. 12:41

Hevder russiske fly ble ødelagt på Krim

Minst ti russiske fly ble ødelagt i eksplosjonene ved en flybase på den annekterte Krim-halvøya tirsdag, hevder en talsmann for Ukrainas flyvåpen. – Etter eksplosjonene så vi helt klart at flyparken ble rammet, sier talsmannen Jurij Ihnat på ukrainsk TV. Russland har ifølge Ihnat stasjonert kampfly av typen Su-30M og Su-24 ved Sakhi-basen, samt transportfly av typen Iljushin Il-76.

NRK - 06 mar 22 kl. 08:41

Russisk fly fikk hente spionanklagede i USA

Et russisk passasjerfly fikk lørdag lande i Washington for å hente en gruppe russiske diplomater som er anklaget for spionasje. Både USA og Europa har stengt sitt luftrom for russiske fly, men gjorde et unntak for Iljushin Il-96-flyet som landet på Dulles International Airport. – Myndighetene tillot et fly som var chartret av den russiske regjeringen for å hente russiske FN-diplomater som er utvist, sier en talsmann for amerikansk UD.

NRK - 11 apr 18 kl. 12:29

257 døde i flystyrt i Algerie

257 personder døde da at et militærfly styrtet i Algerie i morges. Det opplyser forsvarsdepartementet i Algerie. Flyet, et russiskprodusert transportfly av typen Iljushin Il-78, krasjet like etter avgang..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com