Ikke

Mandag, 02 August, 19:58

Nyheter om Ikke

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 18 timer siden

Fauci tror Ikke på ny nedstenging

USAs smitteverntopp Anthony Fauci tror Ikke en ny smittebølge med deltavarianten vil føre til nye nedstenginger i høst, selv om deltasmitten stiger i flere amerikanske byer og stater. President Joe Biden har varslet at deltasmitten trolig må møtes med nye tiltak, men Fauci sier vaksinasjonsgraden gjør at det Ikke vil bli en smittebølge som i vinter. (NTB).

Aftenposten - Igår: 11:42

Trosset reglene for konkurranse i tidlig alder: – Man skal Ikke dømme noen som reiser til Sverige

ENOSHIMA (Aftenposten): Hermann Tomasgaard (27) tror Ikke at han hadde kommet på pallen i OL hvis han Ikke hadde brutt….

VG - Igår: 10:20

Fra høylytt hat til stilltiende enighet

I begynnelsen forsøkte de å ignorere oss. Når det Ikke virket, prøvde de å latterliggjøre oss. Men når heller Ikke det hadde effekt, angrep de oss.

NRK - I førrgår: 07:49

Duestad greide finale til slutt

Jeanette Hegg Duestad blir en av åtte rifleskyttere i kvinnenes OL-finale i helmatch. Hun gikk videre etter å ha blitt nummer åtte i kvalifiseringen. Duestad greide 1171 poeng i øvelsen der det fra 50 meters hold skytes 40 skudd i tre posisjoner: Knestående, liggende og stående.

Aftenposten - 30 minutter siden

Her kommer TIL-toppen ut fra møtet med Helstrup:- Gautes posisjon er Ikke et tema

TILs styre innrømmer at tapet mot Alta Ikke gjorde situasjonen lettere..

NRK - 5 timer siden

33-åring tiltalt for Askim-drapet

33-åringen som ble pågrepet for å ha skutt og drept Christian Halvorsen (43) i Askim i fjor sommer er nå tiltalt for forsettlig drap. Mannen fremholder som han tidligere har forklart at han mener drapet var et uhell, og at han Ikke mente at våpenet skulle gå av, skriver Dagbladet. Politiet er Ikke enig og nå er tiltalen klar.

NRK - 6 timer siden

Ny virusvariant påvist i Norge

Lambda-varianten av koronaviruset er for første gang blitt påvist i Norge, bekrefter FHI. Lambda-varianten ble først funnet i Peru i august i fjor, men har de siste månedene spredd seg til minst 40 land. FHI-overlege Preben Aavitsland sier til TV2 at det kan være flere tilfeller i Norge, men at det sannsynligvis Ikke er det.

NRK - 10 timer siden

Uvisst om noen er i nedbrent hus

En enebolig i Trysil var i full overtenning, og er nå nedbrent. Brannvesenet opplyser om at det Ikke er fare for spredning, og at de har kontroll på brannen. Men nødetatene har enda Ikke fått kontakt med huseier, det er derfor uvisst om det er noen i huset..

NRK - 10 timer siden

Brann: Uvisst om noen er i huset

En enebolig i Trysil var i full overtenning, og er nå nedbrent. Brannvesenet opplyser om at det Ikke er fare for spredning, og at de har kontroll på brannen. Men nødetatene har enda Ikke fått kontakt med huseier, det er derfor uvisst om det er noen i huset.

NRK - 27 juli 21 kl. 16:10

NRK avpubliserer tre episoder

NRK avpubliserer «Japanese Ramm show». Det er tre episoder av serien «Helt Ramm i Tokyo». Avpubliseringen skjer etter tilbakemeldinger fra enkelte i publikum som opplever Nicolay Ramms fremstilling av japansk gameshow-vert som stigmatiserende og sårende.

NRK - 22 timer siden

Musikkfestival dropper DaBaby

Musikkfestivalen Lollapalooza lar Ikke lenger artisten DaBaby opptre på festivalen som holdes i Chicago. – Lollapalooza var grunnlagt på mangfold, inklusjon, respekt og kjærlighet. Derfor skal Ikke DaBaby lenger fremføre på Grant Park i kveld, skriver festivalen på Twitter.

Aftenposten - 23 timer siden

Sosiale medier florerer av sexologer uten kompetanse. Det kan Ikke fortsette sånn.

Seksualitet er en del av mennesket som Ikke kan skilles fra andre livsaspekter..

NRK - Igår: 17:53

Hareide: Trygt i norske tunneler

Samferdselsminister Knut Arild Hareide (KrF) sier det Ikke finnes noen garanti mot slike hendelser etter steinsprang i to tunneler i Vestland fylke på to dager. – Jeg mener det er relativt trygt å kjøre norske tunneler, men disse hendelsene viser at vi Ikke kan garantere at ingenting skal skje. Derfor bruker vi store ressurser på å sikre oss mot denne typen hendelser, sier Hareide til TV 2..

VG - 29 juli 21 kl. 19:41

Warholm og håndballherrene vises Ikke på lineær TV

Karsten Warholms forsøksheat på 400 meter hekk sendes Ikke på de lineære TV-kanalene TVNorge eller Eurosport Norge. Det gjør heller Ikke håndballherrenes kamp mot Tyskland torsdag. De sendes derimot gratis på strømmetjenesten Discovery+..

VG - Igår: 11:53

Norges ukjente samfunnsreformator

Ville det Ikke vært underlig om en av de personene som har hatt størst innvirkning på det norske samfunnet, Ikke ble anerkjent for dette?.

NRK - Igår: 10:32

Uvaksinerte får Ikke fly i Pakistan

Fra søndag får Ikke uvaksinerte personer lov til å reise med innenlandsfly i Pakistan, opplyser landets helsedepartement. En talsmann for helsedepartementet sier at tiltaket er innført for å få folk til å vaksinere seg mot koronaviruset. Han sier at motvilje mot å vaksinere seg er et problem som myndighetene sliter med.

Aftenposten - Igår: 09:39

Fristen for å sende inn nye klimamål er ute. To klimaverstinger har Ikke levert.

Fristen for å sende inn nye klimamål er ute. FNs klimasjef er Ikke fornøyd..

NRK - Igår: 07:22

Knivangrep på Bjølsen henlegges

Politiet i Oslo har Ikke klart å finne ut hvem som stakk ned en mann i 20-årene på gata på Bjølsen i april i år, og har henlagt saken, skriver Sagene Avis. Offeret fikk alvorlige, men Ikke livstruende skader..

NRK - 29 juli 21 kl. 07:51

Får Ikke utelukke kvinner fra nå av

Arrangøren av en fiskekonkurranse i Sør-Tyskland ville bare ha med mannlige deltakere. Det ble tatt til retten, der arrangøren tapte. Den tyske domstolen slo fast at det Ikke er lov å utestenge kvinner fra fiskekonkurransen.

Aftenposten - Igår: 20:30

Nei, vi har Ikke et dårlig opptakssystem. Vi trenger flere studieplasser.

Høye karaktersnitt er Ikke et symptom på et dårlig opptakssystem..

NRK - I førrgår: 19:07

Politiet avbrøt swingersfest

Politiet har grepet inn og avsluttet en swingersfest med 68 deltakere i Hamburg på grunn av brudd på smittevernreglene, opplyser tysk politi. Festen fant sted i en leilighet og ble ifølge politiet Ikke avholdt i tråd med reglene for blant annet sosial avstand. Heller Ikke skjemaene for smittesporing var korrekt utfylt, skriver NTB..

E24 - I førrgår: 17:03

Schjødt-partner kritiseres for rolleblanding: –Ser Ikke bra ut

Advokatfirmaet Schjødt tok oppdrag for treningskjeden Family Sports Club, der konen til en av partnerne er medeier. – Ser Ikke bra ut, sier ekspert på advokatetikk..

NRK - I førrgår: 16:33

Mann funnet død i leteaksjon i Alta

En mann er funnet død i forbindelse med en leteaksjon i Alta. Det er Ikke kjent om det er en savnet tysk statsborger som er funnet. Politiet har Ikke identifisert mannen ennå, men familien til mannen de har lett etter, er informert om funnet, skriver iFinnmark..

NRK - 28 juli 21 kl. 19:25

Erkjenner Ikke straffskyld

En mann i 30-årene fra Lørenskog som er siktet for drapsforsøk på en annen mann i 30-årene, erkjenner Ikke straffskyld, skriver RB. Ifølge politiet skjøt mannen mot en mørk BMW som den fornærmede satt i. Den siktede er varetektsfengslet i fire uker, men har Ikke villet forklare seg til politiet.

NRK - I førrgår: 06:58

Beboere evakuert fra elbilbrann

I alt elleve naboer og to beboere ble evakuert etter at det begynte å brenne i en elbil som sto parkert i en garasje på Karmøy ved firetiden lørdag. – Det er Ikke spredningsfare, men brannen er Ikke slokket, sier operasjonsleder Olaug Bjørnsen i Sørvest politidistrikt til NTB..

Aftenposten - I førrgår: 07:00

«Hun som Ikke håndhilste på kronprinsen»: – Jeg beklager Ikke det

Hun er like kompromissløs enten det gjelder kronprinsen, kjærligheten, hijaben eller boksesekken..

NRK - 28 juli 21 kl. 13:35

Erna Solberg tror på åpning i høst

– Jeg tror at vi åpner fullstendig i høst, men vi ønsker at litt flere skal være vaksinert, sier statsminister Erna Solberg (H) til NRK. I dag ble det kjent at regjeringa utsetter trinn 4 i gjenåpningen av landet fordi deltaviruset, som smitter raskere og mer, har blitt dominerende i Norge. I tillegg blir presset på testapparatet større når folk reiser og er mer sammen.

NRK - 15 minutter siden

Politibil og personbil kolliderte

Det har vært et sammenstøt mellom en personbil og en politibil under utrykningskjøring, skriver politiet i Møre og Romsdal på Twitter. Det er store materielle skader, men Ikke meldt om personskade. De involverte blir undersøkt av ambulanse..

NRK - 1 time siden

Turfølge hentet av luftambulanse

Et turfølge ble i ettermiddag hentet ned fra fjellet litt nord for Lutvatnet på Senja med luftambulanse. Ingen av dem var skadd, men de ba om bistand da deler av følget Ikke kom seg ned fra fjellet på egen hånd. Det opplyser politiet på Twitter..

NRK - 2 timer siden

Hackere skaper vaksineproblemer

Hackere har slått ut nettsiden som benyttes for å bestille time for koronavaksine og få vaksinepass i Lazio-regionen i Italia, der hovedstaden Roma ligger. Hackerne har låst og kryptert den offisielle nettsiden, som derfor Ikke kan benyttes. Guvernøren i Lazio-regionen, Nicola Zingaretti, kaller i et intervju med nyhetsbyrået Ansa hackingen et terrorangrep..

NRK - 2 timer siden

Mann funnet etter leteaksjon

En 35 år gammel mann ble funnet etter en leteaksjon ved Sognefjellshytta i Innlandet mandag. Mannen gikk fra Nørdstedalseter i Breheimen søndag kveld. Han hadde bestilt plass på Sognefjellshytta natt til mandag, men dukket Ikke opp.

NRK - 2 timer siden

Merket øl som alkoholfritt

Det svenske bryggeriet Spendrups trekker tilbake et parti med Melleruds-øl etter at enkelte flasker som var merket som alkoholfritt, likevel inneholdt alkohol. Det er Ikke kjent hvor mange flasker som var feilmerket..

Dagbladet - 2 timer siden

- Ikke forenlig med naturlig død

Politiet har startet etterforskning etter at to kattunger ble funnet døde i veikanten. Skadene på kattungene gjør hendelsen mistenkelig..

NRK - 3 timer siden

Politiet advarer mot svindeltelefon

Vest politidistrikt har fått flere meldinger fra personer som er oppringt av politiets nødnummer 112. – Vi ringer Ikke fra dette nummeret, så det er nok svindel, skriver politiet på Twitter..

VG - 3 timer siden

Desperat bønn fra Tyrkia: – Det vakreste brenner

Et inferno av ild truer feriesteder langs kysten i hele Tyrkia, som Ikke har nok brannfly til å slukke skogbrannene. – Europa må hjelpe oss, ber fortvilte tyrkere..

Aftenposten - 4 timer siden

Norge åpnet rufsete mot vertsnasjonen. Men nå er keeperhelten i gang.

TOKYO (Aftenposten.no): Kampen betydde Ikke noe. Og likevel veldig mye.

VG - 4 timer siden

DaBaby droppet fra festival timer før konserten

Den amerikanske rapperen fikk Ikke opptre på Lollapalooza etter uttalelsene sine sist uke. Flere har nå brutt avtaler med DaBaby (29)..

NRK - 5 timer siden

King Oscar trekker tilbake sardiner

King Oscar trekker tilbake flere varianter av sardiner i tomatsaus etter funn av plantevernmidler i en råvare. Det er funnet etylenoksid i råvaren johannesbrødkjernemel, opplyser selskapet. Plantevernmiddelet er forbudt å bruke i mat i EU og EØS.

Dagbladet - 6 timer siden

Hevder drapet på Christian (43) var uhell

Et år etter at familiefaren Christian Halvorsen ble skutt på sin egen veranda i Askim er tiltalen klar. Den tiltalte 33- åringen mener våpenet gikk av ved et uhell. Det er Ikke politiet enige i og har siktet mannen for drapet..

NRK - 6 timer siden

Kvinne savnet etter brann i Trysil

En enebolig i Trysil er fullstendig nedbrent. En kvinne som er bosatt på adressen er savnet. Nå jobbes det med å finne ut om huseier er i huset, eller Ikke er tilstede..

NRK - 6 timer siden

Ikke lokale tiltak i Volda og Ørsta

Etter smitteutbruddet i Volda og Ørsta diskuterte de to kommunene hvorvidt lokale tiltak skulle innføres mandag. Konklusjonen ble nei. Ordførerne sier ungdommene har vært flinke gjennom helgen..

VG - 6 timer siden

Amalie Iuel i hekke-drama: – Jeg klarte Ikke å fokusere

TOKYO (VG) Amalie Iuel (27) var i et ekstremt drama i semifinalen på 400 meter hekk i Tokyo mandag, og røk til slutt ut av OL..

Aftenposten - 6 timer siden

Amalie Iuel i hekke-drama: – Jeg klarte Ikke å fokusere

TOKYO (VG) Amalie Iuel (27) var i et ekstremt drama i semifinalen på 400 meter hekk i Tokyo mandag, og røk til slutt ut….

NRK - I førrgår: 20:59

Israel vil svare hardt etter angrep

Israels utenriksminister Yair Lapid sier at det er behov for å svare hardt tilbake etter angrepet på oljetankeren utenfor Oman. Han anklager Iran for å stå bak. To fra mannskapet ble drept, en fra Romania, og en britisk statsborger.

VG - I førrgår: 20:37

Støres strategi: Vil Ikke angripe Vedum

STØRE GÅRD, LEVANGER (VG) Dette er strategien til Ap-leder Jonas Gahr Støre i velger-konkurransen med Senterpartiet og SV: Han vil Ikke kritisere dem. Han omfavner dem..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt