Ikke

Lørdag, 19 Juni, 08:49

Nyheter om Ikke

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - I førrgår: 06:49

Skylder kundene over en milliard

SAS mener at forbrukerne Ikke hadde krav på erstatning for avlyste reiser under pilotstreiken i 2019. Forbrukerrådet er uenig, nå får de støtte av EU-domstolen. Ifølge anslag fra SAS dreier det seg om 1,18 milliarder kroner.

VG - 19 timer siden

Åpner for Europa-reiser fra 5. juli

Fra mandag 5. juli blir det lettere for nordmenn å reise i Europa, og Ikke minst hjem igjen. Da vil Ikke Utenriksdepartementet lenger fraråde Ikke-nødvendige reiser til EØS-landene, Storbritannia og Sveits.

E24 - 19 timer siden

Åpner for Europa-reiser fra 5. juli

Fra mandag 5. juli blir det lettere for nordmenn å reise i Europa, og Ikke minst hjem igjen. Da vil Ikke Utenriksdepartementet lenger fraråde Ikke-nødvendige reiser til EØS-landene, Storbritannia og Sveits.

Aftenposten - Igår: 07:00

Om ti dager er hans nye flyselskap på vingene. Men Erik G. Braathen liker Ikke å fly selv.

Én gang har han vært involvert i en konkurs. – Det var Ikke noe morsomt. Men man går Ikke gjennom livet uten nedturer..

NRK - Igår: 16:50

Høyesterett støtter homo-nekt

Høyesterett i USA ga torsdag medhold til et katolsk adopsjonsbyrå som Ikke ønsker å adoptere fra seg barn til homofile par, skriver CNN. Adopsjonsbyrået, som holder til i delstaten Pennsylvania, fikk Ikke lenger økonomisk støtte etter det ble kjent at de Ikke ønsket å samarbeide med par av samme kjønn. Høyesterett har nå konkludert med at delstaten opptrådte lovstridig da de trakk pengestøtten..

NRK - Igår: 16:04

Löfven: – De har ingen plan

Den svenske statsministeren Stefan Löfven sa i en pressekonferanse torsdag ettermiddag det er uansvarlig å kaste Sverige inn i det han kaller en politisk krise når landet står midt i en pandemi. – Folk forventer at vi politikere klarer å samarbeide, klarer å styre landet. Særlig når vi står i en så vanskelig situasjon som vi gjør.

VG - Igår: 13:20

Ronja (24) fikk Ikke jobbintervju på grunn av leppene sine

Da svenske Ronja Jakobsson søkte jobb hos et renholdsfirma, fikk hun beskjed om at de Ikke ansetter noen med «kunstig oppblåste lepper». – Det der er Ikke ditt ekte utseende, og det vet du..

Aftenposten - 45 minutter siden

Dødsfall og moderne slaveri skaper sinne. Men fotballsjefen spår «tidenes VM».

Det er Ikke sIkkert en boikott av fotball-VM i Qatar vil endre noe. Men det er heller Ikke lett å tro på planen norske….

NRK - 1 time siden

Trøbbel for Nasa-teleskop

Nasas romteleskop Hubble, som i over 30 år har skuet ut i universet, har vært ute av drift de siste dagene, ifølge den amerikanske romfartsorganisasjonen Nasa. Problemet er knyttet til en datamaskin som sender informasjon, og Nasa understreker at selve teleskopet og andre instrumenter er i orden. Et forsøk på å starte maskinen på nytt mandag fungerte Ikke, og det lyktes heller Ikke å bytte til en backup-maskin.

Klartale - I førrgår: 13:06

De som Ikke får dra på ferie

I år er det mange barn som Ikke får dra på ferie. Men det er Ikke på grunn av restriksjoner..

NRK - 4 timer siden

Mann alvorlig skadet på Grünerløkka

Mannen som ble funnet bevisstløs på gata nær Kubaparken på Grünerløkka i Oslo i natt, har alvorlige skader, melder NTB. Mannen var bevisstløs da helsepersonell tok seg av ham i Fossveien kl. 1.

NRK - 16 juni 21 kl. 04:31

Professorer uenige om munnbindpåbud

Flere fagpersoner er kritiske til at det Ikke lenger er et nasjonalt munnbind-påbud i Norge. Opphevelsen av påbudet har ført til at en rekke kommuner nå dropper påbud lokalt. – Munnbind er et kjempeviktig tiltak for beskyttelse.

NRK - 16 juni 21 kl. 00:33

Ikke-vestlige dansker får nye krav

Om ti år skal det Ikke finnes områder i Danmark hvor det er bosatt flere enn 30 prosent Ikke-vestlige innvandrere og etterkommere, ifølge en politisk avtale. Totalt skal 58 boligområder og 100.000 innbyggere i Danmark underlegges de nye kravene.

VG - 17 timer siden

Leddbåndskade for Aron Dønnum: – Ikke så ille som fryktet

Vålerenga-profil Aron Dønnum (23) pådro seg en leddbåndskade i kampen mot Odd onsdag. Dermed var Ikke kneskaden like alvorlig som fryktet..

Dagbladet - 17 timer siden

Krav til kjærester skal Ikke dokumenteres

Regjeringen åpner grensene for kjærester eller familiemedlemmer bosatt i EØS eller Storbritannia. Kjærester skal ha vært sammen i minst ni måneder, men trenger Ikke å dokumentere dette, sier statsministeren..

NRK - 18 timer siden

Nye regler for utenlandsreiser

Betydelige lettelser i reglene for innreisekarantene og karantenehotell gjør at det nå blir enklere å feriere i utlandet. Fra og med 5. juli opphever Utenriksdepartemetet er man Ikke lenger frarådet å unngå alle reiser som Ikke er strengt nødvendig.

Aftenposten - 15 juni 21 kl. 20:19

De skal Ikke bli enige, Ikke bli venner og stoler Ikke på hverandre. Hvorfor møtes Biden og Putin her likevel?

Onsdag møtes Joe Biden og Vladimir Putin i en historisk villa ved Genève-sjøen. Hva skal de snakke om?.

NRK - 19 timer siden

Gjenopptar Ikke Torgersen-saken

Gjenopptakelseskommisjonen besluttet torsdag at det Ikke er grunnlag for å gjenåpne Torgersen-saken, melder kommisjonen i en pressemelding. Beslutningen var enstemmig. Fredrik Ludvik Fasting Torgersen ble 16.

Dagbladet - 21 timer siden

«Hvorfor får vi Ikke møte mormor?»

På grunn av Norges strenge innreiserestriksjoner, har Ikke tvillingene Christian og Alexander (7) sett besteforeldrene, som bor i Russland, siden jula 2019. Det mener de er veldig urettferdig, og sendte derfor brev til statsministeren..

Aftenposten - 21 timer siden

Historisk prisvekst: – Vi hadde nok Ikke kjøpt hytte hvis det Ikke var pandemi

Historiske vekst i hyttemarkedet. Se hvor mye hyttene kostet i snitt..

NRK - 23 timer siden

Lørenskog letter på tiltakene

De fleste lokale koronatiltakene i Lørenskog oppheves i formiddag. Det vedtok formannskapet i et ekstraordinært møte fredag morgen. Det vil fortsatt være påbud om munnbind i taxi, samt på kollektivtransport hvis det Ikke er mulig å holde én meters avstand.

NRK - 15 juni 21 kl. 14:56

Oslo Ap:Ikke grunnlag for mistillit

Frode Jacobsen, leder i Oslo Arbeiderparti, sier de Ikke mener det er grunnlag for mistillit mot Oslos miljøbyråd Lan Marie Berg (MDG). I formiddag varslet Rødt at partiet støtter mistillitsforslaget mot Berg, og det har dermed flertall i bystyret. – Vi har hørt hva Rødt har sagt og sett deres konklusjon.

Aftenposten - Igår: 07:35

Publikum er Ikke klare for å vinke farvel til avstand og munnbind

Landet åpner opp, men er publikum klare? En undersøkelse fra Norsk publikumsutvikling viser at de fleste Ikke vil vinke….

NRK - 15 juni 21 kl. 10:33

Lan Marie Berg: – God investering

Noen ganger stormer det litt ekstra i politIkken. Denne uken får jeg for andre gang et mistillitsforslag mot meg i bystyret, fordi høyresiden og Senterpartiet mener jeg Ikke har holdt informasjonsplikten. Hvorfor kan jeg Ikke bare innrømme feil?

NRK - Igår: 21:39

Har fått voldsalarm

De pårørende i Baneheia-saken har fått voldsalarm, skriver Nettavisen. De pårørende føler på en utrygghet fordi Viggo Kristiansen er løslatt før tiden, sier bistandsadvokat Audun Beckstrøm til avisen. Kristiansens forsvarer, Arvid Sjødin, mener de etterlatte i Baneheia-saken Ikke har noen grunn til å føle seg utrygge og sier at Kristiansen Ikke har interesse av å oppsøke de pårørende..

VG - Igår: 20:21

Elvin (4) ser frisk ut – men han er det Ikke

HOKKSUND (VG) Elvin er fire år og ler og leker som andre barn, men han har en sykdom som kommer krypende. Foreldrene står i dag frem med sin sønn for å vise konsekvensene av at en pille Ikke gis til norske pasienter..

Aftenposten - Igår: 20:00

Jeg liker gutter, og sånn er det. Små hendelser viser at Ikke alle vil gi meg denne friheten.

Jeg liker gutter, og sånn er det. Små hendelser viser at Ikke alle vil gi meg denne friheten..

Aftenposten - Igår: 19:57

«Du skal være rimelig kald for Ikke å bli rørt av disse bildene»

OM FOTBALL: Først en unison hyllest til han som Ikke var der. Så en scoring for kompisen, fotballen og livet..

NRK - Igår: 18:58

Lisboa strammer inn

Innbyggere i Lisboa, hovedstaden i Portugal, får Ikke lenger lov til å forlate byen i helgene. Innstrammingen kommer som følge av en kraftig økning i antall smittetilfeller i byen. Menneskene er tvunget til å være innenfor bygrensene fra klokka tre fredag ettermiddag til klokka seks mandag morgen kommende helg.

NRK - Igår: 15:49

300 må vaksineres på nytt

Nær 300 personer må vaksineres på nytt i Sverige, etter at syv vaksiner viste seg å inneholde saltvann – Ikke koronavaksine. Det skriver svenske Expressen. Det vites Ikke hvilke av dosene som inneholdt saltvann, så samtlige som fikk vaksine i byen Lund på lørdag må få vaksine på nytt..

NRK - Igår: 15:22

Ikke mistanke om lekkasje

Ingen personer ble skadd da et lasteskip gikk på grunn ved Ellingsøyfjorden utenfor Ålesund. Ifølge redningsleder Kjetil Hagen ved Hovedredningssentralen Sør-Norge er det heller Ikke rapportert om lekkasje eller skader av større omfang..

VG - Igår: 15:24

Store kommuner vil Ikke gi Johnson & Johnson: – Fraråder folk å ta den

Ingen leger i Nordland, Vestland eller Trøndelag har bestilt Johnson & Johnson-doser. En rekke kommuner oppgir også at deres fastleger Ikke vil gi vaksinen, og fraråder folk å ta den..

NRK - Igår: 13:53

PST: Ikke lenger skjerpet trussel

Trusselen fra ekstrem islamisme er Ikke lenger skjerpet, opplyser PST i en oppdatert trusselvurdering. Terrortrusselen i Norge er fortsatt moderat..

NRK - Igår: 10:01

Peker på Johansen som byrådsleder

På vei ut av Rådhuset etter dagens samtale med ordfører Marianne Borgen, sier Aps gruppeleder Frode Jacobsen at han har pekt på Raymond Johansen som byrådsleder. – Jeg klarer Ikke se at det blir noe annet utfall enn at Arbeiderpartiet, SV og MDG fortsetter i byråd, under ledelse av Raymond Johansen, sier han og påpeker at flertallet i bystyret Ikke har endret seg. Borgen har i dag samtaler med alle gruppelederne i bystyret i Oslo i jakten på et nytt byråd..

VG - I førrgår: 08:47

Kilder til VG: Så lenge ventet MDG-Lan med å informere Raymond

Først da det ble klart at Rødt Ikke ville trekke seg fra mistillitsforslaget, informerte Lan Marie Berg byrådsleder Raymond Johansen (Ap) om at hun Ikke ville stille i et nytt byråd, ifølge VGs kilder..

VG - I førrgår: 08:47

Kilder til VG: Så lenge ventet MDG-Lan med å informere Raymond Johansen

Først da det ble klart at Rødt Ikke ville trekke seg fra mistillitsforslaget, informerte Lan Marie Berg byrådsleder Raymond Johansen (Ap) om at hun Ikke ville stille i et nytt byråd, ifølge VGs kilder..

NRK - I førrgår: 08:08

Ulike tall på ukvalifiserte lærere

Utdanningsdirektoratet og SSB har operert med vidt forskjellige tall på «ukvalifiserte» lærere. I dag viser Grunnskolenes Informasjonssystem (GSI), som Utdanningsdirektoratet (Udir) bruker, at rundt 5 prosent av lærerne Ikke har godkjent kompetanse til å jobbe som lærer, mens SSBs statistikk viser at nær 24 prosent av lærerne Ikke har lærerutdanning. Tallene brukes ofte i debatter om kompetanse for lærere, og Kunnskapsdepartementet har tatt initiativ til å avklare forskjellene..

NRK - I førrgår: 06:50

SUS får krass kritikk

Stavanger universitetssjukehus (SUS) får kraftig kritikk etter at to nyfødte Ikke fikk den hjelpen de skulle hatt for to år siden, skriver Aftenbladet. Begge de nyfødte hadde pusteproblemer, men ble Ikke overført til nyfødt intensivavdeling. Helsetilsynet slår fast at SUS brøt loven, og kritiserer sjukehuset for dårlig arbeidsmiljø ved nyfødt intensivavdeling..

NRK - I førrgår: 05:54

Alle kan bære våpen lovlig i Texas

Texas' guvernør Greg Abbott har godkjent et lovforslag som gjør at man Ikke lenger må ha tillatelse for å bære våpen på offentlig sted i delstaten. Loven gikk gjennom delstatsforsamlingen, der republikanerne har kontrollen, forrige måned. Den vil gi alle som er eldre enn 21 år, og Ikke har fått forbud mot å eie våpen, lov til å bære et offentlig, uten å først få tillatelse..

NRK - 14 juni 21 kl. 09:44

Stoltenberg: Kina er en utfordring

Nato-sjef Jens Stoltenberg sier mandag at Kina er en utfordring for forsvarsalliansen. – Over en årrekke har vi sett Kinas militære oppbygging med investeringer i militæret og mer avanserte våpensystemer, sier Stoltenberg i forkant av toppmøtet i Brussel. Han understreker at det er Ikke er snakk om kald krig, og at de Ikke er fiender av Nato, men at Kina Ikke deler de samme verdiene..

NRK - I førrgår: 02:49

Ingen kvinner i Beredskapstroppen

Ingen kvinner har kommet gjennom nåløyet i opptaket til Beredskapstroppen i politiet. På Politihøgskolen er rundt halvparten av studentene kvinner. Samtidig er det bare 12 prosent kvinner i politiets spisseste enheter på det nye beredskapssenter.

NRK - I førrgår: 01:19

Ikke streik på flyteriggene

Klokka 01 i natt kom partene i meklinga for ansatte på flyteriggene til enighet, etter en times mekling på overtid. Det bekrefter Hilde-Marit Rysst i SAFE, som organiserer ansatte i oljesektoren. Ifølge SAFE er det enighet om et generelt tillegg på 24.

NRK - 06 juni 21 kl. 03:25

Skal granske dødsfall

En mann i 70-årene fra Toten fikk korionavaksinen tre ganger. Dagen etter siste vaksine døde han. Nå skal dødsfallet granskes.

VG - I førrgår: 00:13

En ny dansk gigant – og en stor hyllest fra Solbakken

HELSINGØR (VG) Han ruver Ikke voldsomt med sine 182 centimeter. La deg Ikke lure..

Aftenposten - I førrgår: 00:13

En ny dansk gigant – og en stor hyllest fra Solbakken

HELSINGØR (VG) Han ruver Ikke voldsomt med sine 182 centimeter. La deg Ikke lure..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt