Ikke

Sunday, 04 December, 22:34

Nyheter om Ikke

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - Igår: 09:12

Bolig overtent i Nordland – en person er Ikke gjort rede for

Det brenner i en bolig på Bøstad i Nordland. Politiet har Ikke lykkes i å komme i kontakt med personen som er registrert bosatt der. – Det er en person som Ikke er gjort rede for, opplyser operasjonsleder Mari Lillestø hos politiet i Nordland til NTB.

NRK - 6 timer siden

Demobilisering etter våpenhvile i Etiopia

Sjefen for Tigrays opprørsstyrker sier at 65 prosent av styrkene er demobilisert og forlagt i leirer, en måned etter at det ble inngått våpenhvile. General Tadesse Worede sier at prosessen med å trekke styrkene tilbake fra fronten er i gang, og at de demobiliserte styrkene plasseres i egne leirer. Konflikten mellom Tigrayfolkets frigjøringsfront (TPLF) og den etiopiske regjeringen, som startet i 2000, kostet svært mange liv og tvang 2 millioner mennesker på flukt inntil det ble undertegnet en våpenhvileavtale i Sør-Afrika i november.

Klartale - 16 timer siden

Han bruker plast for å protestere mot søppel

Moudou Fall er 49 år gammel og kommer fra Senegal. Han er miljøaktivist. Og mest kjent som plastmannen.

NRK - Igår: 17:12

De konservative ute av danske regjeringsforhandlinger

Det Konservative Folkeparti går ut av regjeringsforhandlingene i Danmark, opplyser partileder Søren Pape Poulsen. Etter en måned med forhandlinger er regjeringsspørsmålet fortsatt uavklart i Danmark. Valget ble holdt 1.

NRK - Igår: 16:57

Russland: – Vil Ikke akseptere pristaket på olje

Myndighetene i Moskva sier lørdag at de Ikke vil akseptere pristaket på olje som EU- og G7-landene samt Australia er blitt enige om. – Vi vil Ikke akseptere dette pristaket, sier Kremls talsperson Dmitrij Peskov, og føyer til at russiske myndigheter analyserer tiltaket. Formålet med pristaket er å begrense Russlands evne til å finansiere angrepskrigen i Ukraina.

NRK - Igår: 10:53

32.000 personer kan stå uten gyldig førerkort fra nyttår

31.899 personer har ennå Ikke fornyet sitt store, plastlaminerte førerkort. Fra årsskiftet er Ikke disse førerkortene gyldige lenger.

NRK - Igår: 10:05

Fellesorganisasjonen frykter at fattigdommen vil vedvare

– Regjeringspartiene og SVs budsjett er Ikke nok til å hindre at flere blir sittende fast i fattigdom, advarer sosialarbeidernes fagforening. – Jeg tror Ikke det er tatt hardt nok grep for å unngå at det blir større og større grupper der fattigdommen biter seg fast. Det betyr at folk lever på kreditt, de står i matkø, de bekymrer seg for seg selv og ungene sine dag og natt, sier Fellesorganisasjonens leder Mimmi Kvisvik til Klassekampen.

Klartale - Igår: 06:00

Restauranter skriker etter folk til å jobbe

– Få elever begynner på restaurant- og matfag, og mange slutter. Bransjen sliter med å skaffe folk. Det skrev avisa Nationen i en leder.

Klartale - I førrgår: 12:03

Undersøker hvorfor bro kollapset

15. august raste Tretten bru i Øyer kommune. Statens havarikommisjon har sjekket hvordan det skjedde.

Klartale - I førrgår: 11:00

Er kritIkken mot Qatar rasistisk?

Lise Klaveness Norges er president i Norges Fotball-forbund (NFF). Klaveness og NFF har fått meldinger fra norske minoritets-ungdommer. Det fortalte Klaveness i et intervju med nyhetsbyrået NTB forrige uke.

NRK - 2 timer siden

Brann i enebolig på Oppdal

Det brenner i en enebolig og garasje på Oppdal, skriver politiet i Trøndelag på Twitter. Det skal Ikke være personer inne. Ifølge politiet er det Ikke flammer der nå, men mye røyk.

NRK - 2 timer siden

Havforskningsinstituttet varsler kutt

Torsdag ble det klart at forskningsskipet Kristine Bonnevie tas ut av drift om et drøyt år, og at det dermed må nedbemannes med 28 stillinger. I tillegg har ledelsen ved instituttet varslet at det også kommer kutt i andre deler av organisasjonen, skriver Khrono. – Vi har Ikke vært gode nok til å sørge for inntjening for de økte utgiftene, sier instituttets direktør Nils Gunnar Kvamstø.

Aftenposten - I førrgår: 08:03

Ikke en julefilm for de lettkrenkede

Du er Ikke lett å krenke, og du er Ikke så glad i julekliss.

NRK - 5 timer siden

Forlenger driften ved avfallsdeponiet på Langøya

Selskapet NOAH investerer i anlegget som tar imot farlig avfall fra industri og søppelforbrenning, etter at regjeringen satte til side et lokalt byggeforbud. NOAH, tidligere Norsk avfallshåndtering, bruker det tidligere kalksteinsbruddet på Langøya utenfor Holmestrand til deponi for blant annet flygeaske fra forbrenningsanlegg og annet uorganisk farlig avfall fra industrien, slik som svovelsyre. Men dette deponiet vil være fullt i 2024, dersom Ikke selskapet får bygge en filterpresse.

NRK - 9 timer siden

Ingen pågrepet etter knivstikking i Oslo sentrum

Det er ennå Ikke pågrepet noen i forbindelse med knivstikkingen på Jernbanetorget lørdag kveld. Det sier krimleder Stina Edelman til NRK. Politiet har gjort forsøk på å snakke med vitner, men personen som så langt er siktet i saken er Ikke er lokalisert..

NRK - 9 timer siden

Sov seg gjennom brann: – Kunne endt adskillig verre

Røykdykkere fra brannvesenet måtte klokken 04.00 natt til søndag geleide ut en person som sov seg gjennom en brann i en leilighet i St. Olavs gate i Tønsberg sentrum.

NRK - 11 timer siden

Gharahkhani: – Betyr Ikke slutt på regimets brutalitet

Irans påtalemyndighet opplyser at moralpolitiet nedlegges. Stortingspresident Masud Gharahkhani tror Ikke det betyr slutt på regimets brutalitet. – I Irans gater blir unge mennesker som drømmer om den samme friheten og demokrati som oss, drept, slått og fengslet.

NRK - 12 timer siden

Pågrepet for trusler i Holmestrand

Politiet har pågrepet de to personene de lette etter i Holmestrand etter trusselepisoden i en leilighet ved 08-tiden i morges. Politiet tror foreløpig at det Ikke er flere involverte i saken, men de kan Ikke utelukke flere pågripelser..

Klartale - 29 nov 22 kl. 13:21

Stoltenberg mener Putins angrep handler om frykt

– Det Vladimir Putin er mest redd for, er demokrati og frihet. Det er hans hovedutfordring. Han ønsker Ikke det, og derfor har han angrepet Ukraina.

Klartale - 29 nov 22 kl. 12:19

Forsker kritisk mot vaksineråd

Gunnveig Grødeland forsker på vaksiner. Hun er blant dem som har reagert på regjeringen avgjørelse. Det skriver avisa Dagbladet.

Klartale - 29 nov 22 kl. 10:41

Regjeringen sier nei til økt trygd til de sliter mest

Marte Mjøs Persen er arbeids-minister. Hun vet at mange har det tøft for tiden. Likevel sier hun og regjeringen nei til å gi mer støtte til de som sliter mest.

NRK - 17 timer siden

Hjemmet til hijabløs klatrer skal være revet

Hjemmet til den iranske kvinnelige klatreren Elnaz Rekabi er ødelagt, ifølge det regimekritiske nettstedet IranWire, skriver CNN. Rekabi konkurrerte uten den foreskrevne hijaben i Sør-Korea i oktober. Det skjedde på samme tid som tusenvis av iranere protesterte mot prestestyrets strenge kleskoder for kvinner.

NRK - 29 nov 22 kl. 04:53

Valgstyre i Arizona nekter å godkjenne velaget

Republikanske tjenestemenn i et landlig distrikt i Arizona nekter å godkjenne valget i november trass i at ingenting tyder på feil i opptellingen. Delstatens øverste valgmyndigheter truer nå med å trekke fylket Cochise for retten om de Ikke godkjenner resultatet innen fristen. Om Ikke, risikerer de titale for lovbrudd, og at fylkets stemmer Ikke teller med i det endelige resultatet.

NRK - 29 nov 22 kl. 04:53

Valgstyre i Arizona nekter å godkjenne valget

Republikanske tjenestemenn i et landlig distrikt i Arizona nekter å godkjenne valget i november trass i at ingenting tyder på feil i opptellingen. Delstatens øverste valgmyndigheter truer nå med å trekke fylket Cochise for retten om de Ikke godkjenner resultatet innen fristen. Om Ikke, risikerer de tiltale for lovbrudd, og at fylkets stemmer Ikke teller med i det endelige resultatet.

NRK - Igår: 20:42

Zelenskyj: Pristaket på russisk olje er Ikke seriøst

Ukrainas president Volodymyr Zelenskyj mener pristaket på russisk olje er satt for lavt. Pristaket er satt til 60 dollar fatet. – Nivået er Ikke seriøst fordi dette nivået er ganske komfortabelt for Russland, sier Zelenskyj lørdag, og fortsetter: – Russland har allerede skapt store tap for alle verdens land ved å bevisst destabilisere energimarkedet.

NRK - 01 dec 22 kl. 09:35

Krever 120 dagers fengsel for dronetiltalte Yakunin

Påtalemyndigheten la i Nord-Troms og Senja tingrett torsdag ned påstand om 120 dagers ubetinget fengsel for britisk-russiske Andrey Yakunin. Han er tiltalt for brudd på sanksjonene som forbyr russiske statsborgere å fly droner i norsk luftrom. Yakunin hevder selv at han Ikke var klar over reglene, og anser seg selv for å ha mest tilknytning til Storbritannia.

NRK - Igår: 19:07

Mann pågrepet på Grønland

Politiet har pågrepet en mann på Grønland i Oslo, etter å ha fått melding om en mann som gikk med kniv. Mannen skal Ikke ha truet eller skadet noen, men skal ha vist frem to kniver til en ansatt i en butikk. Politiet har så langt Ikke funnet knivene..

Klartale - 01 dec 22 kl. 08:54

Tjener mindre med høyere utdanning i noen yrker

Personer med lang utdanning har ofte lav inntekt som studenter. Men de får ofte høy inntekt senere i karrieren. Det gjelder Ikke alle utdanninger.

NRK - Igår: 18:04

Sier Ramaphosa Ikke går av som president

Sør-Afrikas president Cyril Ramaphosa har Ikke planer om å gå av, sier en talsperson lørdag. Det er rettet alvorlige anklager mot den sørafrikanske presidenten i en korrupsjonsrapport, og han kjemper for sitt politiske liv. Rapporten konkluderte med at presidenten kan ha brutt korrupsjonslover og grunnloven.

Aftenposten - Igår: 17:09

Skal spille mot verdensstjernen i Trondheim: – Jeg trodde Ikke helt på det

Da spørsmålet kom, trodde Ikke Vincent Patry (39) at det var sant. Men søndag spiller han kamp mot Casper Ruud i….

E24 - Igår: 16:40

Russland: – Vil Ikke akseptere pristaket på olje

Myndighetene i Moskva sier lørdag at de Ikke vil akseptere pristaket på olje som EU- og G7-landene samt Australia er blitt enige om..

NRK - 01 dec 22 kl. 06:13

Valg i USA avgjort med én stemme

I den ameriknakse delstaten Connecticut ble et valg nylig avgjort med én stemme. Nesten 10.600 stemmer ble avlagt ved valget mellom republikaneren Tony Morrison og demokraten Christopher Poulos i en lokal folkevalgt forsamling i byen Southington.

NRK - 01 dec 22 kl. 05:07

Juryen ble Ikke enig i voldtektssak

Rettssaken mot den voldtektstiltalte amerikanske skuespilleren Danny Masterson (46), må gå om igjen etter at juryen Ikke ble enig. Etter en måned i rettssalen og en pause over Thanksgiving, har jurymedlemmene Ikke klart å bli enige. Tirsdag og onsdag stemte juryen sju ganger over skyldspørsmålet uten å enes.

NRK - Igår: 13:17

Brannvesenet ber folk være obs på å bruke skjøteledning

Rett over klokken fem lørdag morgen rykket brannvesenet ut til melding om røyk fra kjeller i en bolig i Holmestrand. – Det kan fremstå som om brannen startet i en skjøteledning. Det var trolig koblet til et produkt som bruker mer enn 1000 watt slik jeg ser det.

Aftenposten - Igår: 12:34

Tidenes mest dramatiske gruppespill? Slik blir det Ikke i neste VM.

DOHA (Aftenposten): Tidenes mest dramatiske gruppespill? Kanskje. Men slik blir det Ikke i neste VM..

Aftenposten - Igår: 08:06

Frister Ikke isbading? Her er guide til hvor du kan bade innendørs.

Badesesongen er heldigvis Ikke over. Her er 14 oslobad som byr på lek, trening og avslapning..

Aftenposten - Igår: 07:13

Hun har vært åpen om sin kreftsykdom, men fortalte Ikke alt. Ikke før nå.

I 25 år har kreftsyke Shabana Rehman stått på den offentlige scenen. Nå tar hun deg med backstage..

E24 - Igår: 07:10

Tilbake på vingene etter «eksistensiell krise»: – Så Ikke veldig lyst ut

Ikke lenge etter at Norwegian lå nede for telling, rigges det for ny vekst. Nå skal flyselskapet ansette 750 nye medarbeidere og Peter K. Gjølmesli (32) er tilbake etter å ha vært permittert..

NRK - 28 nov 22 kl. 09:28

Erkjenner Ikke straffskyld for droneflyging

Den russiske mannen som mandag står tiltalt i Nord-Troms og Senja tingrett for å ha flydd drone i Kirkenes i oktober, erkjenner Ikke straffskyld. Han erkjenner imidlertid de faktiske forholdene og sier han har flydd drone på ulike steder i Kirkenes 13. oktober.

Klartale - 28 nov 22 kl. 08:29

Mann skutt og drept på Grønland i Oslo

Politiet tror det var et kriminelt oppgjør. Mannen som ble skutt er i slutten av 20-årene. Han ble først tatt vare på av helsepersonell.

VG - 30 nov 22 kl. 18:08

Vassbakks forsvarer om DNA-vitnemål: – Styrker Ikke saken

HAUGESUND TINGHUS (VG) DNA-ekspertene i Tengs-saken kan Ikke utelukke at tiltaltes DNA har kommet dit på andre måter. Forsvareren mener saken mot tiltalte Ikke er styrket etter i dag..

NRK - Igår: 00:34

Moderate skader etter Balsfjord-ulykke

To menn og en kvinne som ble fraktet til sykehus etter ulykke på E8 på Seljelvnes i Balsfjord i Troms, er Ikke alvorlig skadd, opplyser politiet. – Ulykken skjedde i en 90-sone noen hundre meter etter avkjørselen til Lakselvbukt i retning Tromsø, forteller operasjonsleder Robin Lindberg i Troms politidistrikt til NTB. To av de skadde var utenlandske turister, ifølge politiet.

Klartale - 30 nov 22 kl. 14:00

Slik går det med verdens demokratier

– Vi ser stor motgang for demokratiet nå, sier Kevin Casas-Zamora. Han er general-sekretær i organisasjonen International IDEA. De har laget en rapport om verdens demokratier.

NRK - 30 nov 22 kl. 12:53

Svakt mannlig DNA-resultat fra strømpebuksen

– Så kommer vi til Y-analysene, fortsetter Bjørnstad. Y-analyse brukes når man skal finne DNA fra menn. De sakkyndige utførte kun Y-analyse på prøve A-12-F, som kommer fra strømpebuksen til Birgitte Tengs.

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com