Ikke

Monday, 06 February, 02:52

Nyheter om Ikke

Sortering: Relevans | Senaste
Klartale - I førrgår: 06:00

Han har vunnet gull, men nå vil han ha hjelp

Norske Salum Kashafali driver med friidrett. Sprinteren er nesten helt blind. Men han har likevel klart å bli en av verdens beste parautøvere.

Klartale - 24 jan 23 kl. 11:15

Afghanske idrettskvinner frykter Talibans hevn

Noura hadde så lyst til å drive med idrett at hun gikk mot sin egen familie. Morens slag og ekle rop fra naboene fikk henne Ikke til å slutte. Hun elsker idrett.

NRK - 17 timer siden

Bennett: Putin lovet å Ikke drepe Zelenskyj

Ukrainas president Volodymyr Zelenskyj vil Ikke bli drept, skal Russlands president Vladimir Putin ha lovet Israels tidligere statsminister. Naftali Bennett ble kort tid etter den russiske invasjonen av Ukraina lansert som mulig fredsmekler. I mars i fjor besøkte Israels daværende statsminister Putin i Moskva, men uten at det fikk slutt på den russiske innmarsjen.

Klartale - 26 jan 23 kl. 06:00

Sykdommen som får deg til å glemme

– Når du får demens, så forandrer du deg etter hvert. Og det er jo veldig ålreit at de rundt deg faktisk vet hvorfor du forandrer deg.Slik svarer Jan Runar på hvorfor han er åpen om å ha det som blir kalt demens.

E24 - Igår: 07:08

Ny spionballong observert over Latin-Amerika

En ny spionballong er observert over Latin-Amerika, melder USAs forsvarsdepartement. De mener også denne er kinesisk, i likhet med den som flyr over USA. Pentagon sier at ballongen Ikke utgjør noen fare for folk på bakken og at det Ikke er tegn på at den har radioaktivt eller kjernefysisk materiale om bord.

NRK - I førrgår: 22:43

Tilstanden kritisk for Georgias fengslede ekspresident

En sultestreik er i ferd med å koste Mikheil Saakasjvili livet, sier advokaten hans. Den 55 år gamle ekspresidenten har sittet i fengsel siden 2021. – Vekten hans har rast ned fra 115 til 68 kilo siden han ble fengslet i oktober 2021.

NRK - I førrgår: 17:23

Noah: Ulveavgjørelsen blir Ikke anket

Siri Martinsen, leder i Noah, mener avgjørelsen fra lagmannsretten Ikke engang tar med i diskusjonen den såkalte Letjenna-saken i samme rett. – Den nærmest legger opp til at staten kan erstatte lovens vilkår med bestandsmål. Og det kan Ikke være riktig juss.

NRK - 2 timer siden

Mangler penger til oppgradering av forsvaret i Storbritannia

Det britiske finansdepartementet varsler at det Ikke er penger til opprustning av landets forsvar, trass i stor behov etter Russlands invasjon av Ukraina. Sky News siterer kilder i finansdepartementet som sier at Storbritannia Ikke blir i stand til å stille med så store militære styrker som Nato forventer når en ny styrkestruktur blir planlagt. Kildene sier at en styrking av det britiske forsvaret, som skulle vært lansert av finansminister Jeremy Hunt og statsminister Rishi Sunak i forbindelse med statsbudsjettet, blir utsatt til mars.

NRK - 6 timer siden

Redningsaksjon etter mann i snøstorm

Klokken ti over fem fikk politiet melding om at en mann hadde kjørt skuter over Namsvatnet. Mannen kom Ikke frem til avtalt tid og ble meldt savna. Det er snøstorm i området.

NRK - I førrgår: 10:24

Senatorer til Biden: – Ikke selg F-16-fly til Tyrkia

En tverrpolitisk gruppe med senatorer ber president Joe Biden om Ikke å selge F-16-jagerfly til Tyrkia før Ankara lar Sverige og Finland bli med i Nato. I et brev skriver de 27 demokratiske og republikanske senatorene at Kongressen «Ikke kan vurdere framtidig støtte til Tyrkia», inkludert salg av F-16, før Tyrkia godkjenner søknadene, skriver CNN. – Å Ikke ratifisere tiltredelsesprotokollene eller legge fram en tidslinje for ratifisering, truer alliansens enhet på et nøkkelpunkt i historien, mens Russland fortsetter sin uprovoserte invasjon av Ukraina, skriver senatorene.

NRK - 12 timer siden

Ukraina lover å Ikke bruke langtrekkende vestlige våpen mot mål i Russland

Ukraina kommer Ikke til å angripe mål i Russland med langtrekkende våpen de får fra USA, lover forsvarsminister Oleksij Reznikov. USA bekreftet fredag at Ukraina vil få nye langtrekkende raketter som del av en ny pakke med militærhjelp, verdt 22 milliarder kroner. De langtrekkende våpnene vil bare bli benyttet mot russiske mål på ukrainsk jord, forsikrer Reznikov.

Aftenposten - 19 timer siden

– Det kan Ikke være statens oppgave å rive vekk Iphonen som foreldrene har gitt i gave til ungene

Ungdommene ønsker Ikke høyere aldersgrense. – Det kan Ikke være statens oppgave å rive vekk Iphonen som foreldrene har….

Klartale - 02 feb 23 kl. 16:15

Håper på et mer inkluderende friluftsliv

Dette er et debattinnlegg. Meningene er skribentens egne. Din klare mening kan sendes inn her.

NRK - Igår: 00:51

Scholz: Enighet om at vestlige våpen Ikke skal brukes i Russland

Ukrainas president Volodymyr Zelenskyj har gått med på at vestlige våpen Ikke skal brukes i Russland, sier Tysklands statsminister Olaf Scholz. I et intervju med den tyske avisen Bild am Sonntag ble Scholz spurt om det fins en enighet med Zelenskyj om at våpnene Ukraina har fått fra vestlige land bare skal bli brukt på ukrainsk territorium, og at Russland Ikke skal angripes med dem på sitt territorium. – På dette punktet er det en overensstemmelse, svarer Scholz på spørsmålet.

NRK - 02 feb 23 kl. 15:07

Sian får Ikke gjennomføre demonstrasjon

Sian får Ikke gjennomføre sin planlagte demonstrasjon foran den tyrkiske ambassaden fredag 3. februar. Politiet begrunner det slik i en pressemelding: – Politiet har på bakgrunn av den informasjonen vi besitter, vurdert om politiet kan ivareta sIkkerheten rundt markeringen.

NRK - 02 feb 23 kl. 15:07

Sian får Ikke gjennomføre demonstrasjon med koranbrenning

Sian får Ikke gjennomføre sin planlagte demonstrasjon foran den tyrkiske ambassaden i Oslo fredag 3. februar. Under demonstrasjonen hadde de planer om å brenne Koranen.

NRK - 02 feb 23 kl. 12:05

Erna Solberg sier Mehl forsøkte å føre Stortinget bak lyset

Høyre-leder Erna Solberg reagerer sterkt på at justisminister Emilie Enger Mehl Ikke har svart på Stortingets spørsmål om hun har TikTok installert på tjenestetelefonen. I går bekreftet Mehl dette overfor TV 2. – Det er dumt at en justisminister, med ansvar for sIkkerhetsloven, har installert TikTok på tjenestetelefonen.

NRK - 02 feb 23 kl. 11:24

Helsepersonellkommisjon: Vi må slutte å jakte på syndebukker

Gunnar Bovim, som har ledet Helsepersonellkommisjonen advarte mot overbudspolitikk da han torsdag la fram sin rapport. Kommisjonen mener at svaret på utfordringene i helse- og omsorgssektoren framover Ikke er flere ansatte, men at det må jobbes mer effektivt. – Det hjelper Ikke med en milliard her og en milliard der.

NRK - 02 feb 23 kl. 11:24

Kommisjonsleder: – Vi må slutte å jakte på syndebukker

Gunnar Bovim, som har ledet Helsepersonellkommisjonen advarte mot overbudspolitikk da han torsdag la fram sin rapport. Kommisjonen mener at svaret på utfordringene i helse- og omsorgssektoren framover Ikke er flere ansatte, men at det må jobbes mer effektivt. – Det hjelper Ikke med en milliard her og en milliard der.

NRK - 02 feb 23 kl. 11:24

Kommisjon: Det blir færre helseansatte per pasient

Lederen for Helsepersonellkommisjonen, Gunnar Bovim, advarte mot overbudspolitikk og jakt på syndebukker, da han la fram sin rapport torsdag. – Det hjelper Ikke med en milliard her og en milliard der. Det blir færre helseansatte per pasient.

NRK - Igår: 15:08

Hundespann påkjørt av bil under Femundløpet – én hund er død

Et hundespann ble lørdag påkjørt av en bil ved Galten i Engerdal under sledehundløp Femundløpet. Én hund er død, opplyser arrangøren. Ulykken skjedde ved da hundespannet skulle krysse fylkesvei 217 ved Galten gård.

NRK - Igår: 11:06

Sikta tenåringsgutter fortsatt Ikke avhørt

De to mindreårige tenåringsguttene som er sikta etter en alvorlig voldshendelse på Nodeland i Kristiansand i natt, er fortsatt Ikke avhørt. Jourhavende Svein Håland sier til NRK at de vil bli avhørt så fort politiet har fått oversikt over hendelsesforløpet. – Vi jobber nå med å avhøre vitner og hente inn tekniske bevis, også digitale bevis i den grad det finnes, sier Håland.

NRK - Igår: 10:12

Tyskland: Ingen beviser for at Russland sprengte Nord-Stream-rørledningene

Tyske etterforskere har Ikke funnet beviser for at det var Russland som sto bak den antatte sabotasjen mot de to Nord Stream-rørledningene i Østersjøen. – For øyeblIkket kan Ikke dette bevises. Etterforskningen pågår fortsatt, sier Tysklands riksadvokat Peter Frank til avisen Die Welt.

NRK - 30 jan 23 kl. 16:08

Mannen som ble skutt av politiet i Kristiansand, er siktet for ulovlig bevæpning

Mannen som fredag ble skutt av politiet i Kristiansand, er siktet for ulovlig bevæpning på offentlig sted. Nå overføres saken til et annet politidistrikt. – Det dreier seg Ikke om et skarpt våpen, sier politiadvokat Bernt Olav Bryge i Agder politidistrikt til Fædrelandsvennen.

NRK - Igår: 06:35

Burkina Faso sier landet Ikke har brutt med Frankrike

Det er Ikke noe brudd i de diplomatiske forbindelsene mellom Burkina Faso og Frankrike, sier landets juntaleder, selv om de franske soldatene der hentes hjem. I et TV-intervju sier juntaleder Ibrahim Traore at det Ikke er snakk om slutt på noen diplomatiske avtaler, selv om juntaen har bedt Frankrike om å trekke sine soldater ut av landet. – Det er ingen brudd i diplomatiske forbindelser eller hat mot en bestemt stat, la han til.

NRK - Igår: 05:25

Notre-Dame blir Ikke gjenåpnet innen Paris-OL

Notre-Dame-katedralens spir vil være tilbake på plass innen slutten av året, men en gjenåpning av katedralen vil Ikke være mulig innen neste års OL i Paris. Rekonstruksjonen av Notre-Dame, som ble ødelagt i en brann i 2019, er i rute og vil bli ferdig innen slutten av 2024, opplyser det franske kulturdepartementet til AFP. Det betyr at den populære turistattraksjonen Ikke vil kunne ta imot de mange besøkende i Paris under sommer-OL samme år.

NRK - 25 jan 23 kl. 15:02

Elden om droneforbud: – Regjeringen kan Ikke kriminalisere vanlige russiske borgere

Andrey Yakunins forsvarer, John Christian Elden, står fast på at hans klient Ikke kan dømmes for droneflyvning på Svalbard. Han mener Norge Ikke kan praktisere egne sanksjonsregler utover det EU har vedtatt, når ingen andre land har gjort det eller at det har vært behandlet i Stortinget. – Det er Ikke gitt noen generell carte blanche for regjeringen å kriminalisere vanlige russiske borgere, sier advokaten.

NRK - 01 feb 23 kl. 13:17

UDI har fortsatt Ikke bestemt seg for om afghanske kvinner skal få asyl

UDI har fortsatt Ikke landet på hvorvidt afghanske jenter og kvinner skal få asyl i Norge utelukkende på grunn av kjønn, slik de nå får i Danmark og Sverige. – UDI har Ikke tatt endelig stilling til spørsmålet om afghanske kvinner har rett til anerkjennelse som flyktninger på generelt grunnlag, men vi jobber for å få en avklaring. Vi kan per i dag Ikke si sIkkert hvor lang tid dette vil ta, sier Wenche Fone, direktør for UDI Beskyttelse, i en e-post til NTB.

NRK - I førrgår: 15:17

Mann i 40-årene tiltalt for Rodeløkka-drap

En mann i 40-årene er tiltalt for Rodeløkka-drapet i 2021. Han nekter straffskyld, ifølge forsvareren. I 02.

NRK - I førrgår: 13:26

De siktede i Spydeberg-saken blir Ikke fremstilt for videre varetektsfengsling

– Vi mener det Ikke lenger er fare for bevisforspillelse og vi vil derfor Ikke begjære videre fengsling for de siktede i saken, sier påtaleansvarlig Benedicte Granrud i en pressemelding..

NRK - 5 timer siden

Britiske helsearbeidere før tidenes streik: – Ingen vil snakke med oss

Mandag går britiske helsearbeidere ut i tidenes største streik. Myndighetene stiller Ikke opp som motpart, hevder fagforeningene. Tusenvis av sykepleiere og ambulansearbeidere går ut i gatene i det som skal være den største britiske helsestreiken i historien.

NRK - I førrgår: 12:12

Ber Russland følge Ny Start-avtalen

Nato er Ikke fornøyd med Russlands etterlevelse av sine forpliktelser i nedrustningsavtalen Ny Start. – Vi merker oss med bekymring at Russland Ikke har overholdt sine juridisk bindende forpliktelser, deriblant om inspeksjonskrav. Vi ber om at Russland oppfyller sine forpliktelser i avtalen, skriver Natos generalsekretær Jens Stoltenberg på Twitter.

Aftenposten - 5 timer siden

Finnene finner Ikke penger til bambus. Nå kan «Snø» og «Snøfall» bli tvunget tilbake til hjemlandet.

Det er Ikke bare-bare å brødfø to pandaer. En finsk dyrehage kan bli tvunget til å gi tilbake gaven de fikk fra Kina for….

Aftenposten - 6 timer siden

Et trygt fødetilbud er Ikke bare et spørsmål om reisetid

Et trygt fødetilbud er Ikke bare et spørsmål om reisetid..

NRK - 7 timer siden

Restaurant Festningen i Oslo manglet sprinkleranlegg

Restaurant Festningen ble totalskadd i en brann lørdag kveld. Nå kommer det fram at det historiske bygget manglet sprinkleranlegg. Det bekrefter Forsvarsbygg, som på vegne av staten forvalter den 187 år gamle verneverdige bygningen, melder Aftenposten.

NRK - 31 jan 23 kl. 23:50

Våpenprodusent tilbyr droner til Ukraina for én dollar

En amerikansk våpenprodusent tilbyr å selge to avanserte droner til Ukraina for én dollar, melder avisen The Wall Street Journal. Dronene er av typen Reaper MQ-9, og blir produsert av General Atomics. De er for tiden Ikke i bruk i Ukraina.

NRK - 8 timer siden

Tre menn tiltalt for drapsforsøk på Skullerud i januar i fjor

Tre unge menn må møte i Oslo tingrett tirsdag, tiltalt for drapsforsøk etter at en mann i 20-årene ble knivstukket på Skullerud i Oslo 26. januar i fjor. Ifølge tiltalen ble voldsofferet stukket gjentatte ganger med kniv mot halsen og overkroppen, før han omsider klarte å løpe vekk.

Klartale - I førrgår: 08:33

Flere kvinner i fengsel

I januar var det 183 kvinnelige innsatte i norske fengsler. Det er en økning på 14 prosent siden året før. Det viser tall P4-nyhetene har hentet fra Kriminal-omsorgen.

Aftenposten - 10 timer siden

Denne grafen viser hvorfor penger Ikke løser alt

Man kan Ikke kjøpe seg flere hender..

E24 - 10 timer siden

Krevende kraftkamper i kommunene: – Med mitt ja så blir jeg kanskje Ikke gjenvalgt

Kommunene står sentralt i å sikre nok kraft til å nå 2030-klimamålene, ifølge de to ordførerne i Energikommisjonen. – La oss Ikke være så opptatt av å være populære, sier Birkenes-ordfører Gyro Heia (Sp)..

NRK - 31 jan 23 kl. 21:00

IF ringes ned - dekker Ikke konkurs 

Forsikringsselskapet IF Europeiske Reiseforsikring ringes ned av kunder som lurer på om de kan få igjen penger på reiseforsikringen. De første startet å ringe allerede mandag, da det ble klart at den finansielle redningspakken til Flyr Ikke ble noe av. – Svaret er dessverre nei, sier kommunikasjonsdirektør Andreas Handeland.

NRK - 13 timer siden

Kjent irakisk miljøaktivist bortført av væpna menn

Væpna menn har bortført den kjente irakiske miljøaktivisten Jassim al-Assadi som kjemper for de bevaringsverdige sumpområder sør i landet. Sumpområdene i Mesopotamia, som ligger mellom de to store elvene Eufrat og Tigris sør i Irak, står på Unescos verdensarvliste. 65 år gamle Assadi leder miljøorganisasjonen Nature Iraq og har ofte opptrådt i irakiske og internasjonale medier for å advare om hvilke trusler området er utsatt for.

Aftenposten - 14 timer siden

Liverpool-krisen «ingen» kan forklare: – Klopp vet Ikke hva han skal gjøre

Jürgen Klopp og Liverpool synker stadig nedover på tabellen og er Ikke til å kjenne igjen fra mesterlaget som vant….

VG - 14 timer siden

Liverpool-krisen «ingen» kan forklare: – Klopp vet Ikke hva han skal gjøre

Jürgen Klopp og Liverpool synker stadig nedover på tabellen og er Ikke til å kjenne igjen fra mesterlaget som vant Premier League i 2020..

NRK - I førrgår: 02:56

CIA tror Kina vurderer en invasjon av Taiwan innen 2027

CIA-sjef William Burns sier at Kinas president Xi Jinpings ambisjoner knyttet til Taiwan Ikke må undervurderes, og at det forberedes en invasjon av øya. Ifølge Burns har USA etterretning som tilsier at Xi har beordret militæret til å være klare til å gjennomføre en invasjon av selvstyrte Taiwan, som Kina hevder er sitt territorium, innen 2027. – Det betyr Ikke at han har bestemt seg for å invadere i 2027, eller noe annet år, men det er en påminnelse om hvor seriøs han er og om ambisjonene hans, sa Burns under et besøk på Georgetown-universitetet torsdag.

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com