Ikke

Monday, 25 October, 00:11

Nyheter om Ikke

Sortering: Relevans | Senaste
Klartale - 09 okt 21 kl. 06:00

Sykepleieren som Ikke brukte hansker

FARGERIK: På Instagram deler Hanne Aamodt fargerike bilder fra gården der hun bor sammen med familie sin. Hun deler også både positive og negative hendelser fra hverdagen.– Jeg kan puste. Jeg kan le. Jeg kan drIkke vin.

Klartale - 14 okt 21 kl. 06:15

Når Ikke frem til innvandrerne

SPRÅK: Det har vært viktig å tilby informasjon om vaksinen på flere språk.Flere og flere har fått to doser med korona-vaksine i Norge. Nesten 90 prosent av norskfødte nordmenn er nå vaksinerte. For de med innvandrer-bakgrunn er tallene lavere.

NRK - 21 okt 21 kl. 10:29

Solberg angrep «ullen» plattform

Hurdalsplattformen til Arbeiderpartiet og Senterpartiet er svært lite konkret, fremholdt Høyres parlamentariske leder Erna Solberg i trontaledebatten i Stortinget i dag. Hun mener vi egentlig Ikke vet så mye om kursen til den nye regjeringen. – Vi vet lite om de konkrete forslagene, fordi vi sjelden har fått en mer ullen og mindre konkret redegjørelse, sa Solberg.

Klartale - 14 okt 21 kl. 18:24

PST er opptatt av å hindre nye angrep

Politiets sIkkerhetstjeneste (PST) sier at det virker som at det er terror. Espen Andersen Bråthen gikk til angrep i Kongsberg onsdag kveld. Han brukte pil og bue og to andre våpen.

NRK - 21 okt 21 kl. 10:44

Vil Ikke hente hjem Syria-farere

– Det er Ikke Norges politikk å hente hjem folk som har sluttet seg til IS eller andre terrorbevegelser, sier statsminister Jonas Gahr Støre (Ap). Frp-leder Sylvi Listhaug krevde i et ordskifte i Stortinget i dag svar på om Støre kan garantere «at regjeringen Ikke vil hente IS-kvinner til Norge». – Det er Ikke noe Norge er forpliktet til å gjøre.

NRK - 20 timer siden

Begge knivofre alvorlig skadd

Mannen som ble knivstukket på Møllenberg i Trondheim lørdag kveld, er alvorlig, men Ikke livstruende skadd, opplyser politiet i en pressemelding. En gutt i slutten av tenårene som ble knivstukket i Ila litt senere på kvelden, er også alvorlig, men Ikke livstruende skadd. Begge de to er innlagt på St.

NRK - 16 okt 21 kl. 03:36

Person Ikke gjort rede for

Seks personer ble evakuert etter brann i en enebolig i Åkre i Rendalen i Innlandet i natt. En person er Ikke gjort rede for. Politiet fikk beskjed om brannen i en enebolig nord for Åkrestrømmen klokken 22.

NRK - 21 okt 21 kl. 06:03

Kongen vil Ikke inn i trommestrid

Sametinget har sendt krav til danskedronningen om å få beholde en sjelden tromme. Men kong Harald tror Ikke hun vil blande seg, og han vil Ikke gjøre det selv. – Jeg har vel de samme tankene som hun har, tenker jeg, at det blander hun seg Ikke borti.

Klartale - 15 okt 21 kl. 14:56

Kongsberg-siktede kommer til å bli siktet for mer enn fem drap

Politiet holdt fredag en pressekonferanse om hendelsen på Kongsberg. Onsdag kveld var det en stor politiaksjon på Kongsberg. En 37 år gammel mann drepte fem personer.

NRK - 20 okt 21 kl. 18:16

Ny deltavariant i Storbritannia

Det er registrert flere enn 40.000 nye smittetilfeller med koronaviruset hver dag i åtte dager i Storbritannia. Det skriver BBC.

Aftenposten - I førrgår: 07:00

Mor har Ikke skjønt hvorfor barnet Ikke vil på skolen. Før nå.

Å gå på skolen er blitt vanskelig. Men det er egentlig bare én ting som overhodet Ikke hjelper, og det er å bli møtt med sinne, kjeft og regler, råder Hedvig Montgomery..

Aftenposten - 1 time siden

Det blir Ikke gågate her – ennå

Det blir Ikke gågate her – ennå..

VG - 9 timer siden

Tettstedet «fikk» 110-sone over natten: – Dette skal jo Ikke skje

Politiet vet Ikke hvem som nesten firedoblet fartsgrensen ved å sette opp et stjålet fartsskilt i Biri. Den lokale trafikklæreren håper ingen legger seg på gasspedalen når de kruser forbi..

NRK - 21 okt 21 kl. 14:01

Politiet: – Flere korte avhør

Torsdag holdt politiet en pressekonferanse om etterforskningen av drapene på Kongsberg. Da ble det opplyst om at de fleste som ble drept, ble drept i eget hjem. Om avhør, uttalte etterforskningslederen at Espen Andersen Bråthen på nytt ble avhørt i dag.

NRK - 18 okt 21 kl. 19:50

Væpnet aksjon i Nittedal

Politiet leter etter en mann som er observert med våpen i Nittedal. – Vi undersøker at en mann er observert med våpen på offentlig sted. Han skal Ikke ha truet noen, og det har Ikke vært noen dramatikk, men vi ønsker å komme i prat med mannen, sier operasjonsleder i Øst politidistrikt, Ronny Samuelsen, til Varingen.

VG - 21 okt 21 kl. 06:37

Kongen vil Ikke blande seg inn i trommekonflikt med Danmark

Sametinget har sendt krav til danskedronningen om å få beholde en sjelden tromme. Men kong Harald tror Ikke hun vil blande seg, og han vil Ikke gjøre det selv..

Aftenposten - Igår: 21:24

Brann sa det lå menneskelige hensyn bak salget. Det skjønner Jesper Löfgren ingenting av.

Jesper Löfgren forstår Ikke det Brann sa da han ble solgt. Det forstår i sin tur Ikke Kåre Ingebrigtsen..

VG - Igår: 10:05

Barnebruden Ramata: - Jeg hadde Ikke noe valg

Da Ramata var 16 år ble det bestemt at hun skulle giftes bort til en mann hun Ikke kjente. Med det forsvant drømmen om å bli lege..

Klartale - 15 okt 21 kl. 11:15

Reiser på høydetrening

Torsdag reiste Johannes Høsflot Klæbo på samling med sprintlandslaget i ski. Høydesamling, som det også kalles. De reiser til høye topper for å utnytte seg av den tynne luften.

Aftenposten - Igår: 08:30

De som «sigger» bak skolen, er kanskje Ikke så ulike dem som spiller håndball i idrettshallen

De som «sigger» bak skolen, er kanskje Ikke så ulike dem som spiller håndball i idrettshallen..

Klartale - 15 okt 21 kl. 06:00

Vil lage en egen vaksine for afrikanske land

Afrika er det minst vaksinerte verdensdelen. Mens rike land starter med en tredje dose, hadde 15 av 54 afrikanske land fått vaksinert 10 prosent av folket.Afrigen Biologics and Vaccines leder et prosjekt for å utvikle en afrikansk vaksine.

NRK - I førrgår: 23:45

4000 politifolk kan miste jobben

4000 politifolk i Chicago kan bli suspendert uten lønn fordi de Ikke vil opplyse om de er vaksinert eller Ikke. Ifølge BBC kan det skje etter at borgermesteren har krevd at alle offentlige ansatte må opplyse om de er vaksinert..

E24 - I førrgår: 21:31

Tomteselskapet blir oppløst: – Det har Ikke vært noen forsøk på å skjule noe her.

Direktøren for det kommunalt eide tomteselskapet er Ikke lenger sjef. Nå er hun rådgiver..

NRK - I førrgår: 20:16

Ødegaard på benken

Martin Ødegaard måtte tåle kritikk etter en anonym Arsenal-opptreden tidligere i uken. Fredag er han Ikke i startoppstillingen til hjemmemøtet med Aston Villa. Det er første gang på sju ligakamper at Ødegaard Ikke er inne blant Mikel Artetas elleve utvalgte fra start.

Dagbladet - I førrgår: 19:09

Lo Ikke en eneste gang

Martin Beyer-Olsen og Christian MIkkelsen ser ut til å more seg i serien «Visning». For seerne finnes Ikke en eneste morsom scene..

NRK - I førrgår: 12:26

FN-fly fikk Ikke lande i Etiopia

Et FN-fly med humanitær hjelp om bord fikk Ikke lande på flyplassen i Mekele, provinshovedstaden i Tigray-provinsen fredag, melder Reuters. Grunnen skal være motstand fra myndighetene i Etiopia. De har også gjennomført flere flyangrep mot Tigray de fire siste dagene..

NRK - I førrgår: 12:26

FN-fly fikk Ikke lande i Tigray

Et FN-fly med humanitær hjelp fikk Ikke lande på flyplassen i Mekele, provinshovedstaden i Tigray-provinsen fredag, melder Reuters. Grunnen skal være motstand fra myndighetene i Etiopia. De har også gjennomført flere flyangrep mot Tigray de fire siste dagene.

NRK - I førrgår: 11:29

Koronasmitten øker i Tromsø

Det siste døgnet er det meldt inn 49 nye smittetilfeller i Tromsø. Det er 17 flere enn forrige døgn. Totalt er 113 personer i Tromsø isolert med covid-19.

E24 - I førrgår: 11:27

Ukens Investtech: Ikke alt er rosenrødt – selg disse tre aksjene

Selv om markedet som helhet er sterkt, og Oslo Børs ligger nær rekordnivå, er Ikke alt rosenrødt. Investorer bør nå selge disse tre aksjene..

E24 - I førrgår: 10:39

Bø-ordføreren tar oppgjør med «skatteflyktninger» som Ikke flytter på ordentlig

Sture Pedersen (H) jubler over frisk kapital fra millionærer til næringslivet i Bø – men er skuffet over at Ikke alle som har meldt flytting til «skatteparadiset» har vært like til stede i kommunen..

NRK - 19 okt 21 kl. 18:29

Folkekrav om å stanse utsendelser

53.000 dansker har undertegnet et krav om å stanse utsendelsen av syriske flyktninger til Damaskus. Dette gjør at saken må behandles i Folketinget.

VG - I førrgår: 09:51

Bø-ordføreren tar oppgjør med «skatteflyktninger» som Ikke flytter på ordentlig

Sture Pedersen (H) jubler over frisk kapital fra millionærer til næringslivet i Bø – men er skuffet over at Ikke alle som har meldt flytting til «skatteparadiset» har vært like til stede i kommunen..

Dagbladet - I førrgår: 09:33

Spørsmålet advokaten nekter å svare på

Brian Laundrie er også bekreftet omkommet, men én ting vil Ikke familiens advokat Ikke vil prate om..

Dagbladet - I førrgår: 09:33

Nekter å svare på ett spørsmål

Brian Laundrie er også bekreftet død, men én ting vil Ikke familiens advokat Ikke vil prate om..

NRK - I førrgår: 07:16

Våpenbeslag på Mortensrud

Politiet har pågrepet seks personer og beslaglagt tre våpen på Mortensrud den siste tiden. Beslagene har Ikke direkte sammenheng med drapet på en 20 år gammel mann tidligere denne måneden, men politiet har styrket innsatsen og tilstedeværelsen i området. – Situasjonen er ganske spent og det er Ikke slik det skal være at man opplever å kunne beslaglegge tre skytevåpen på så kort tid, sier leder for enhet øst i Oslo politidistrikt, John Roger Lund..

VG - 2 timer siden

NRK svarer på klima-refs: – Lite egnet til å skremme

Flere har klaget inn den nye klimaserien fra NRK Super til Kringkastingsrådet. En pensjonist har anmeldt serien – og en Frp-politiker varsler det samme. NRKs programdirektør sier at de Ikke ønsker å bidra til økt bekymring..

NRK - I førrgår: 06:09

Vaksine gir Ikke økt abortrisiko

En norsk studie viser at det Ikke er økt risiko for spontanabort hos gravide som tok koronavaksine i første trimester, melder Aftenposten. Forskerne fant at andelen vaksinerte var lavere blant dem som spontanaborterte. Resultatet var det samme for alle vaksinetypene..

Aftenposten - 2 timer siden

Nå tror Horneland Brann trenger kvalik for å overleve

Eirik Horneland har Ikke lenger tro på at Brann berger plassen uten kvalifisering..

Aftenposten - 2 timer siden

Solskjær tar fullt ansvar etter stortapet – Neville tror han får fortsette

(Manchester United – Liverpool 0–5) Ole Gunnar Solskjær sier han Ikke har noen tvil om at han er rett mann til å lede….

VG - 2 timer siden

Solskjær tar fullt ansvar etter stortapet – Neville tror han får fortsette

(Manchester United – Liverpool 0–5) Ole Gunnar Solskjær sier han Ikke har noen tvil om at han er rett mann til å lede Manchester United videre, til tross for søndagens stortap mot Liverpool..

Dagbladet - 2 timer siden

Politiker overrasker: - Henges nok Ikke opp

Rett i forkant av valget, deler lokalpolitikeren intimt bilde..

VG - 3 timer siden

Flere fylker kan måtte kutte i kollektivtilbudet

Hvis Ikke regjeringen tar grep, vil flere fylker måtte kutte i kollektivtilbudet. Færre passasjerer gir store inntektstap for kollektivselskapene..

E24 - 3 timer siden

Handlingsplan for villaks med kreativ tallbruk

Både rød og blå side i norsk politikk er enige om at havbruk er noe vi skal satse på fremover. Men Norges nest største eksportindustri med 45 000 arbeidsplasser i grisgrendte strøk har Ikke bare tilhengere. Vi er gjerne være skyteskive for kritikk, men helst på riktige premisser..

Aftenposten - 3 timer siden

Har revolusjonert TIL i høst: Sjekk de elleville Psyché-tallene

Christophe Psyché er tydelig på at han ønsker å bli værende i Tromsø, men TIL-ledelsen har enda Ikke tatt noen….

E24 - 4 timer siden

– Jeg visste Ikke hva jeg holdt på med

Da Misgina Ghebremeskel åpnet baren Angst i 2013 hadde han 97 kroner på konto, og ingen ambisjoner om å gjøre karriere i utelivsbransjen. – På slutten var jeg ganske demotivert i livet generelt..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt