Ikke

Sunday, 27 November, 00:08

Nyheter om Ikke

Sortering: Relevans | Senaste
Klartale - I førrgår: 07:00

Slik blir du Ikke lurt på Black Friday

Forbrukertilsynet og Forbrukerrådet har gått sammen for å gi deg tips til Black Friday-handelen. Tipsene er for at folk Ikke skal bli lurt.– Vi har valgt å gi tips fordi det er aktører på markedet som jukser med førprisene, sier Tomas Iversen.

NRK - 23 nov 22 kl. 18:06

Norge har levert våpen for over en milliard kroner til Qatar i år

Qatar har blitt en av de største mottakerne av norske våpen de siste årene. Hittil i 2022 har Norge solgt våpen for over 1,3 milliarder kroner til ørkenstaten. Det skriver avisen Vårt Land , som viser til tall fra SSB.

NRK - Igår: 19:42

Statssekretær: – Norge har Ikke ansvar for flyktninger på norske skip

– Vi har Ikke vært inne på enkelthendelser eller enkeltskip i dag, men fra Norges del var jeg tydelig på, på generelt grunnlag, at Norge har Ikke noe ansvar for flyktninger som tas opp på skip som har norsk flagg. Det sier statssekretær Astrid Bergmål til NRK i dag. Bergmål representerte Norge på EUs ekstraordinære ministermøte i Brussel, som handlet om migrantankomster via Middelhavet.

NRK - Igår: 13:10

Riksantikvaren freder minnesmerke over jødiske barn og unge

Statuen av Cissi Klein i Trondheim ble fredag fredet av Riksantikvaren. Det er et minnesmerke over jødiske barn og tenåringer som ble drept under holocaust. – Det at vi freder dette minnesmerket, er Ikke en verdinøytral handling.

NRK - 22 nov 22 kl. 13:10

Viggo Kristiansen vil likevel Ikke stille i retten når Borgarting skal behandle Baneheia-saken

Viggo Kristiansen kommer likevel Ikke til å møte i retten når Borgarting lagmannsrett skal behandle den gjenåpnede Baneheia-saken 13. desember. – Han har Ikke noe behov for å være der, og han trenger heller Ikke være der.

VG - 15 timer siden

Prektige Norge og slemme fotball-VM

Jeg har Ikke sett ett sekund av fotball-VM. Det gjør meg Ikke til et vesentlig bedre menneske, akkurat som at de som ser på Ikke er elendige mennesker..

Klartale - 14 nov 22 kl. 06:00

Dyr strøm truer historiske bedrifter

Rett overfor hverandre i Kongens gate i Larvik ligger det to historiske bedrifter. Begge bedriftene har overlevd både første og andre verdenskrig. Og korona-pandemien.

NRK - 23 nov 22 kl. 10:25

SV tror Ikke på budsjettenighet før helgen

– Det skal godt gjøres. Vi står langt fra hverandre, svarer SV-nestleder Torgeir Knag Fylkesnes på spørsmålet om han tror på enighet før helgen i budsjettforhandlingene på Stortinget. Finanskomiteen skal etter planen avgi innstilling til regjeringens forslag til statsbudsjett fredag, men fristen ser altså ut til å henge i en tynn tråd.

NRK - Igår: 19:42

Bergmål: – Norge har Ikke ansvar for flyktninger på norske skip

– Vi har Ikke vært inne på enkelthendelser eller enkeltskip i dag, men fra Norges del var jeg tydelig på, på generelt grunnlag, at Norge har Ikke noe ansvar for flyktninger som tas opp på skip som har norsk flagg. Det sier statssekretær Astrid Bergmål til NRK i dag. Bergmål representerte Norge på EUs ekstraordinære justisministermøte i Brussel.

Klartale - 23 nov 22 kl. 06:00

Ninas blod redder liv

– Det gjør Ikke noe vondt, sier Nina Reims.En solid nål henter ut blod fra armen hennes. Vanligvis tar det kun 5 til 10 minutter å gi blod på vanlig måte.

VG - Igår: 15:07

Skotsk selvstendighet er politikk – Ikke juss

Drømmen om et selvstendig Skottland forsvinner Ikke med en britisk høyesterettsdom som sier at skottene Ikke får holde folkeavstemning om sin egen skjebne..

NRK - Igår: 15:04

Anklager iranske sIkkerhetsstyrker for å skyte mot demonstranter

14.24 Stoltenberg om Tyrkia-offensiv: – Har rett til selvforsvar 14.19 Svenske ungdommer demonstrerte for å markere klimasøksmål 13.

NRK - Igår: 13:47

SAS har fått styr på flystreik-refusjon – slipper bot

Luftfartstilsynet påla flyselskapet SAS tidlig i september å refundere hele billettprisen til alle passasjerer som hadde krav på refusjon som følge av selskapets kanselleringer under flystreiken. SAS klarte Ikke å holde fristen for utbetaling, og ble i oktober, og igjen i november, pålagt en tvangsmulkt på 100.000 kroner.

NRK - 20 nov 22 kl. 17:23

Iransk fotballspiller med støtteerklæring til folket under pressekonferanse

Under Irans pressekonferanse i Qatar søndag, adresserte landslagsspiller Ehsan Hajisafi den pågående situasjonen i hjemlandet og fortalte at folket har det vanskelig. Hajisafi startet pressekonferansen med å kondolere til alle sørgende iranske familier og refererte til guden av regnbuen, som har blitt et symbol for ni år gamle Kian som ble drept av myndighetene for noen dager siden. – Vi må akseptere at situasjonen i landet vårt Ikke er bra og at folket vårt Ikke er fornøyd, sa Hajisafi.

NRK - 20 nov 22 kl. 17:23

Hajisafi vil dedikere mesterskapsinnsatsen til det iranske folk

Under Irans pressekonferanse i Qatar søndag, adresserte landslagsspiller Ehsan Hajisafi den pågående situasjonen i hjemlandet og fortalte at folket har det vanskelig. Hajisafi startet pressekonferansen med å kondolere til alle sørgende iranske familier og refererte til guden av regnbuen, som har blitt et symbol for ni år gamle Kian som ble drept av myndighetene for noen dager siden. – Vi må akseptere at situasjonen i landet vårt Ikke er bra og at folket vårt Ikke er fornøyd, sa Hajisafi.

NRK - 22 nov 22 kl. 18:20

Støtter forslag om å frata HV-soldater feriepenger

Ferieloven skal Ikke gjelde for Heimevern-soldater, nå har flertallet i Stortingets utenriks- og forsvarskomite sagt seg enig med regjeringens forslag. I stedet foreslås det at kompensasjon tilsvarende feriepenger skal tildeles i kontrakter. – Komiteen har konkludert med at personell som tjenestegjør på kontrakt med utvidet tjenesteplikt, skal tilkomme feriepenger.

NRK - Igår: 01:17

Klimaaktivist mener vold er nødvendig

En ny generasjon klimaaktivister tar i bruk radikale metoder i kampen mot klima. En av aktivistene utelukker Ikke bruk av vold. – Man kan bli så kreativ man vil.

NRK - I førrgår: 19:31

Politiet: Ikke lenger eksplosjonsfare på Alfaset i Oslo

Situasjonen på Alfaset i Oslo der en lastebil med gassflasker veltet, er nå avklart. Politiet bekrefter at det Ikke er lekkasje fra flaskene og at eksplosjonsfaren er avklart. Brannvesenet har sendt en robot inn på området.

NRK - I førrgår: 18:08

Kvinner saksøker banker i Epstein-saken

Flere kvinner saksøkte torsdag Deutsche Bank og JPMorgan Chase & Co fordi de mener at bankene tjente penger på Jeffrey Epstein overgreps-operasjoner. Kvinnene bak søksmålet har anklaget Epstein for seksuelle overgrep. De er Ikke identifisert i de rettslige dokumentene i forbindelse med søksmålet, skriver Reuters.

NRK - 1 time siden

Bilbrann i Oslo slukket

Bilen som brant i Nydalen i Oslo lørdag kveld er slukket, opplyser politiet i Oslo. Årsak til brannen er Ikke kjent. Det er Ikke meldt om skadde i forbindelse med brannen..

Dagbladet - 1 time siden

Et regime foran undergangen?

Russland sier de Ikke har regimeskifte som mål i Ukraina. For det er Ikke Zelenskyjs regime som står foran undergangen, men kanskje snarere Putins, spør Morten Strand?.

NRK - 2 timer siden

Messi-magi sikret viktig Argentina-seier

Argentina var under hardt press, men Lionel Messi og Enzo Fernandez sørget for en meget viktig seier over Mexico da de vant 2-0. – De hadde et massivt press. Måten de responderte på er et mesterlag verdig, sier NRKs fotballekspert Kristoffer Løkberg etter kampen.

Aftenposten - 4 timer siden

Flere titall evakuert. Brannvesenet har Ikke kontroll på omfattende lyngbrann: – Det går jo kaldt nedover ryggen på én

Brannmannskaper har Ikke kontroll på lyngbrann i Roan i Åfjord kommune. Lørdag kveld evakueres 15–20 hus..

NRK - 6 timer siden

Vurderer å evakuere folk

Det er ennå Ikke kontroll på en større brann på et fjell på Roan. Det jobbes nå med å kalle ut mannskap som kan hjelpe til med slukningsarbeidet. Det gjøres nå klart for å evakuere innbyggere som kan bli berørt.

NRK - I førrgår: 06:20

Porsanger klarer Ikke å bosette flere flyktninger

Porsanger kommune har gitt beskjed til Integrerings- og mangfoldsdirektoratet at de Ikke kan bosette flere flyktninger i år. Da flyktningstrømmen fra Ukraina starta, vedtok kommunen å bosette 50 personer. De har klart å bosette 11.

Aftenposten - 8 timer siden

– Kuppdagen leverte Ikke, sier Prisjakt-sjef

Under årets Black Friday var andelen jojopriser nærmest doblet. – Kuppdagen leverte Ikke, sier Prisjakt-sjef..

NRK - 10 timer siden

Norge støtter Ukrainas sak mot Russland

Norge har levert inn det som heter intervensjonserklæring til saken som Ukraina har anlagt mot Russland. Det skriver Utenriksdepartementet i en pressemelding. Ukraina har klaget Russland inn for Den internasjonale domstol (ICJ) for brudd på folkemordkonvensjonen.

NRK - 10 timer siden

Regionleder sier ingen bekreftede dødsfall i Italia

Det er Ikke bekreftet noen dødsfall etter jordskredet på Ischia i Italia lørdag, sier prefekten i Napoli, til tross for tidligere meldinger om minst åtte døde. Tidligere på dagen opplyste visestatsminister Matteo Salvini at åtte mennesker hadde mistet livet. Da prefekt Claudio Palomba oppdatere pressen om status etter skredet, sa han altså at det Ikke var noen bekreftede dødsfall og at tolv personer er savnet, skriver nyhetsbyrået Ansa..

NRK - 14 timer siden

Forbrukertilsynet: – Alle strømselskaper som er kontrollert, har brutt loven

Alle strømselskaper som Forbrukertilsynet har kontrollert den siste tiden, ha brutt loven. Det melder TV 2. – Svært mange av strømselskapene i Norge har brutt loven fordi kundene gjennom markedsføringen Ikke har fått god nok informasjon om avtaletypen og hva prisen er og blir, sier underdirektør Tonje Drevland i tilsynsavdelingen hos Forbrukertilsynet.

NRK - 14 timer siden

Spania vil åpne grensen mot Gibraltar helt

Spania og EU foreslår å fjerne grensegjerdet mot Gibraltar for å legge til rette for fri bevegelse inn og ut av det britiske territoriet. – Forslaget som er overlevert til britene er omfattende og inkluderer tiltak for å fjerne grensegjerdet og sikre fri bevegelse, sier Spanias utenriksminister Jose Manuel Albares i en uttalelse. Forslaget vil gjøre Spania, på vegne av Schengen-landene, ansvarlig for Gibraltars yttergrense, står det videre.

E24 - 14 timer siden

Stopp Oljeletinga utelukker Ikke sabotasjeaksjoner

Organisasjonen Stopp Oljeletinga gikk ut og tok klar avstand fra miljøaktivisten Joachim Skahjems uttalelser om voldsbruk, men utelukker Ikke sabotasjeaksjoner..

Aftenposten - 15 timer siden

Råd til mann (50-ish) i førjulstiden: Det hjelper Ikke med aldri så diger klokke hvis tiden har løpt fra vitsene dine!

Det hjelper Ikke med aldri så diger klokke hvis tiden har løpt fra vitsene dine!.

Klartale - 21 nov 22 kl. 11:00

Dette ble landene enige om på møtet om klima

Hvert år møtes landene som har signert klima-konvensjonen. Verdens-organisasjonen FN leder møtet. I år het møtet COP27 og ble arrangert i Egypt.

NRK - 18 timer siden

WFP: Nødhjelpen til Tigray er Ikke nok

FNs Matvareprogram (WFP) får Ikke inn nok nødhjelp til Tigray. En betingelse i fredsavtalen var at leveranser av nødhjelp og humanitær assistanse skulle gjenopptas. Siden våpenhvilen ble innledet 15.

NRK - 20 timer siden

Innfører unntakstilstand i Honduras

Honduras' president Xiomara Castro innfører unntakstilstand for å ta opp kampen mot gjengvirksomheten som er ute av kontroll i landet. Unntakstilstanden blir innført kort tid etter at hundrevis av buss- og taxisjåfører demonstrerte i hovedstaden Tegucigalpa. De opplever å bli truet og drept av gjengene som presser dem for «beskyttelsespenger,» som gjengene kaller for skatt.

NRK - 20 timer siden

Forsvarssjefen sier nei til nye stridsvogner – høster kritikk

I fjor godkjente Stortinget innkjøp av nye stridsvogner til Forsvaret. Men forsvarssjef Eirik Kristoffersen ønsker å stanse innkjøpet. Det vekker reaksjoner.

Klartale - 18 nov 22 kl. 20:32

Saken mot komiker Atle Antonsen er henlagt

«Du er for mørk til å være her» på Bar Boca i Oslo. Det skal komiker Atle Antonsen har sagt. Han snakket til Sumaya Jirde Ali.

VG - Igår: 23:28

Stopp Oljeletinga: Utelukker Ikke sabotasje

Stopp Oljeletinga tar avstand fra Joachim Skahjems uttalelser om vold under aksjoner. Det utelukker Ikke skade på oljemaskineri, sier en talsperson for kampanjen..

NRK - 23 nov 22 kl. 13:25

76 russere har fått innvilget beskyttelse i Norge

Blant drøyt 300 russiske asylsøkere har en firedel fått innvilget beskyttelse i Norge så langt i år. Majoriteten av disse har fått innvilget såkalt midlertidig kollektiv beskyttelse, melder Nettavisen. Utlendingsdirektoratet (UDI) har Ikke tatt stilling til hvordan søknadene til russiske militærnektere skal behandles.

NRK - Igår: 19:11

Mann over bord på cruiseship overlevde i 15 timer

En passasjer på et cruiseskip falt over bord i Mexico-gulfen og ble funnet i live femten timer seinere. – Det er et av disse Thanksgiving-miraklene, sier Seth Gross i den amerikanske kystvakten, til CNN. Mannen spiste middag sammen med sin søster da han ville ta en tur på toalettet.

NRK - Igår: 17:46

Dommer frifunnet for løgn i retten

Gulating lagmannsrett har frifunnet dommer Ole Ødegård for løgn. Ole Ødegård var tidligere dømt i tingretten for å ha løyet i retten om at et forhold til en kvinne. Nå sier lagmannsretten at dette Ikke er bevist.

NRK - Igår: 16:57

Dronetiltalt russer nekter for tilknytning til Putin

Andrey Yakunin ble pågrepet 17. oktober for å fly drone i Hammerfest. Nå nekter han for å ha tilknytning til president Vladimir Putin.

E24 - Igår: 15:57

Vil Ikke ha endring av lånekravene: – Timingen er dårlig

Regjeringen skal snart konkludere om lånekravene strammes inn eller Ikke. Strengere regler kan gi et unødvendig kraftig boligprisfall, mener seniorøkonom..

NRK - Igår: 15:00

Drapssiktet sønn erkjenner voldsutøvelse

En mann i 50-årene er varetektsfengslet i fire uker etter å ha utøvd vold mot moren sin i Bærum i oktober. Moren, en kvinne i 80-årene, døde senere av skadene. Det ble klart i Oslo tingrett fredag, skriver VG.

NRK - Igår: 14:30

Statsministerens kontor godtar skattekrav i pendlerboligsakene

Det melder Statsministerens kontor (SMK) i en pressemelding, SMK skriver at selv om de Ikke klager på vedtaket, betyr det Ikke at de er enige i Skatteetatens tolkning av reglene. – Selv om vi nå retter oss etter vedtaket, er SMK uenig i Skatteetatens tolkning av reglene. Vedtaket bygger på regler som gjelder alle pendlere.

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com