Ihnat

Wednesday, 27 September, 17:07

Nyheter om Ihnat

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 17 aug 23 kl. 13:37

Ukraina sier de venter forgjeves på F-16-fly

Ukraina har gitt opp håpet om å få vestlige F-16-fly i år, sier en talsmann for landets flyvåpen til ukrainsk TV. – Det er helt åpenbart at vi ikke vil bli i stand til å forsvare Ukraina med F-16-fly i høst og vinter, sier talsmannen Jurij Ihnat. – Vi hadde store forhåpninger om at disse flyene kunne bli en del av vårt luftforsvar og beskytte oss mot rakett- og droneterroren fra Russland, sier han.

NRK - 17 jul 23 kl. 14:56

Ukraina: Første pulje med ukrainske piloter klar for F-16-opplæring

Den første gruppen av ukrainske piloter som skal drilles i bruken av F-16-jagerfly, er klar, opplyser Ukrainas luftforsvar mandag. Flere titalls ukrainere samt teknisk personell skal trenes på de amerikanskproduserte jagerflyene. – Vi venter på at den første gruppen får klarsignal til å forlate landet, og etter det vil en ny gruppe reise innen kort tid, sier Jurij Ignat, talsperson for det ukrainske flyvåpenet.

Klartale - 10 aug 22 kl. 13:54

Hva skjedde da russisk base eksploderte på Krim?

Minst en ble drept i en kraftig eksplosjon på en flybase tirsdag. Det skjedde på Krim-halvøya. Halvøya var tidligere en del av Ukraina.

NRK - 10 aug 22 kl. 12:41

Hevder russiske fly ble ødelagt på Krim

Minst ti russiske fly ble ødelagt i eksplosjonene ved en flybase på den annekterte Krim-halvøya tirsdag, hevder en talsmann for Ukrainas flyvåpen. – Etter eksplosjonene så vi helt klart at flyparken ble rammet, sier talsmannen Jurij Ihnat på ukrainsk TV. Russland har ifølge Ihnat stasjonert kampfly av typen Su-30M og Su-24 ved Sakhi-basen, samt transportfly av typen Iljushin Il-76.

NRK - 17 okt 22 kl. 09:41

Ukraina: Har skote ned 26 dronar

Det ukrainske luftforsvaret har natt til måndag skote ned 26 dronar av typen Shahed-136, seier talsperson Yurii Ihnat. Han seier det totale talet på dronar som vart sendt mot Ukraina i natt enno er ukjend..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com