Ifinnmark

Sunday, 14 August, 12:06

Nyheter om Ifinnmark

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 23 jul 22 kl. 23:59

Evakuering på Hammerfestdagan

Nødetatene fikk beskjed om at flere personer hadde behov for helsehjelp på Rådhusplassen i Hammerfest hvor Hammerfestdagan arrangeres. Et av teltene ble evakuert og konserten i teltet ble avsluttet, skriver politiet i Finnmark på Twitter. Innsatsleder på stedet sier til Ifinnmark at to personer trengte helsehjelp.

NRK - 09 aug 22 kl. 12:48

Fikk ikke varslet om dødsulykke

De første vitnene til dødsulykken på E45 i Kautokeino sist uke fikk ikke varslet nødetatene. Årsaken er at det ikke er mobildekning i området, skriver Ifinnmark. Til NRK sier Telenors dekningsdirektør Bjørn Amundsen at dette skyldes manglende kraftforsyning langs veien, og at Telenor ikke har råd til å ta en slik stor kostnad.

NRK - 09 aug 22 kl. 08:41

En bjørn er skutt i Tana

En ungbjørn ble felt av jaktlaget i Tana klokken 22.10 mandag kveld. Det bekreftet utviklingsleder i Tana kommune, Frank Martin Ingilæ, til Ifinnmark.

NRK - 11 jun 22 kl. 15:05

Kraftig brann på russisk side av grensen ved Pasvik

Det brenner kraftig på russisk side av grensen til Finnmark. Pasvik grensestasjon følger med på brannen. Det er uklart hva som brenner, skriver Ifinnmark.

NRK - 15 apr 22 kl. 05:14

Turgåer fant død person ved Gamvik

En død person ble skjærtorsdag funnet i fjæra sørøst for Gamvik i Finnmark, ikke langt fra stedet der sjarken til Reidar Nilsen forliste i starten av januar. – Personen bar preg av å ha ligget en stund og hadde klær på seg, sier operasjonsleder Tarjei Leinan-Mathisen i Finnmark politidistrikt til Ifinnmark. Politiet fikk melding om funnet i 18.

NRK - 09 apr 22 kl. 17:13

Til sykehus etter snøskuterulykke

Oppryddingen etter snøskredet på fylkesvei 888 er utsatt på grunn av en snøskuterulykke, melder Ifinnmark. En person er sendt til sykehus med helikopter etter ulykken. Politiet kjenner ikke årsaken til ulykken eller hvilke skader føreren har fått..

NRK - 21 okt 21 kl. 16:44

Finn Remen fra Unit Five er død

Finn Remen fra Hammerfest-bandet Unit Five døde natt til torsdag. Musikeren ble 64 år gammel. Det var Ifinnmark som først omtalte saken.

NRK - 02 okt 21 kl. 19:59

Reagerer på skytefelt til havs

Forsvarsdepartementet vil opprette åtte skytefelt i hav- og fjordområder langs finnmarkskysten, skriver Ifinnmark. I forslaget som er ute på høring, vil Forsvaret etablere skytefelt ved blant annet Sørøya, Ingøy og i havområdene mellom Nordkapp og Nordkyn. Fiskarlaget Nord sier til NRK at de vil forsøke å stoppe planene, fordi skytefeltene er planlagt etablert i de beste fiskefeltene..

NRK - 19 sep 21 kl. 01:24

ATV ulykke ved Stjernøya i Alta

To ambulansehelikoptre og et Sea King redningshelikopter er sendt til Stjernøya i Alta etter en ATV-ulykke. Finnmark politidistrikt meldte klokken 00.32 at en ATV har kjørt ut av veien i Store Kvalfjord på Stjernøya.

NRK - 13 sep 21 kl. 19:05

Kasserte 550 vaksinedoser

Vadsø kommune har måttet kassere 550 vaksinedoser som følger av teknisk feil et medisink kjøleskap. Det skriver Ifinnmark. 150 personer ble vaksinert før feilen ble funnet.

NRK - 13 sep 21 kl. 19:05

Kasserte vaksinedoser i Vadsø

Vadsø kommune har måttet kassere 550 vaksinedoser som følger av teknisk feil et medisink kjøleskap. Skriver Ifinnmark. 150 personer ble vaksinert før feilen ble funnet.

NRK - 15 aug 21 kl. 12:40

Samler frivillige til leteaksjon

Frivillige leter etter mannen i Karasjok, som har vært savnet siden han dro på multebærtur for over en uke siden, ifølge Ifinnmark..

NRK - 08 aug 21 kl. 22:11

Mannskapet i god behold

Mannskapet om bord på den russiske tråleren som begynte å brenne i Kirkenes er i god behold. Mannskapet på 22 er innkvartert i en mannskapsrigg ved Kimek. De har fått mat og forpleining.

NRK - 06 aug 21 kl. 15:39

Hovedmann fikk tre år i fengsel

Den antatte hovedmannen i den mye omtalte kongekrabbesaken ble funnet skyldig i de fleste tiltalepunktene for ulovlig fangst av kongekrabbe. Dommen fra Indre og Østre Finnmark tingrett kom fredag og er på tre års fengsel, melder Ifinnmark..

NRK - 05 aug 21 kl. 12:26

Aksjonister stoppet for tredje gang

Aksjonistene i Repparfjord har i dag stoppet Nussirs arbeid i Repparfjorden for tredje gang, ifølge Ifinnmark. Nussir-direktør Øystein Rushfeldt bekrefter til NRK at han nå har kontaktet både politiet og Hammerfest kommune om situasjonen..

NRK - 31 jul 21 kl. 16:33

Mann funnet død i leteaksjon i Alta

En mann er funnet død i forbindelse med en leteaksjon i Alta. Det er ikke kjent om det er en savnet tysk statsborger som er funnet. Politiet har ikke identifisert mannen ennå, men familien til mannen de har lett etter, er informert om funnet, skriver Ifinnmark..

NRK - 09 jul 21 kl. 14:08

Nordkapp vant i parkeringsstrid

Nordkapp kommune frifinnes i en strid mellom kommunen og hotellkjeden Scandic om hvem som kan kreve parkeringsavgift fra Nordkapp-turistene. Hotellkjeden må nå betale rundt 1,6 millioner kroner i sakskostnader til kommunen, skriver Ifinnmark. Ordfører Jan Olsen (SV) kaller det en seier for allemansretten og adgang til norsk natur..

NRK - 29 maj 21 kl. 10:15

Antall smittede øker i Hammerfest

Det er registrert 24 nye koronasmittede i Hammerfest. I alt 283 personer i kommunen har nå fått påvist smitte. Det opplyser ordfører Marianne Sivertsen Næss (Ap) til Ifinnmark.

NRK - 08 maj 21 kl. 09:11

Strømbrudd ødela vaksinedoser

I Måsøy kommune i Finnmark ble 48 vaksinedoser som sto i et kjøleskap ødelagt etter et strømbrudd denne uka. Det skriver ordfører Bernth R. Sjursen i sitt ukentlige brev til innbyggerne.

NRK - 14 apr 21 kl. 16:19

Bekymret for barns psykiske helse

Ordfører i Hammerfest, Marianne Sivertsen Næss, er bekymret for den psykiske helsen til barn og unge som følge av pandemien, det skriver Ifinnmark. Arbeiderpartiet ønsker å stille psykisk helse på linje med somatisk helse og ønsker flere ansatte i skolehelsetjenesten..

NRK - 09 apr 21 kl. 11:15

Soldat koronapositivt på GSV

En soldat på Garnisonen i Sør-Varanger har testet positivt på hurtigtest tatt torsdag, nå avventer svar på PCR-testen, skriver Ifinnmark. Soldaten hadde vært nærkontakt til noen som var smittet, opplyser major Eirik Skomedal til avisa..

NRK - 03 apr 21 kl. 12:40

Navn frigitt etter snøskuterulykke

Politiet har frigitt navnet på den omkomne kvinnen i en snøskuterulykke i Snefjord i Måsøy kommune, melder Ifinnmark. Det var Ellen Marie Stavdal (56) som døde som følge av skadene hun pådro seg i ulykken..

NRK - 11 mar 21 kl. 23:34

Stengte veier i Finnmark

Dårlig vær i Finnmark fører til mange stengte veier og kolonnekjøring. Meteorologisk institutt har sendt ut farevarsel om sterk kuling på 20 meter i sekundet. På Øst-Finnmark er det varslet vindstyrke på 25 meter i sekundet, melder Ifinnmark..

NRK - 21 feb 21 kl. 18:23

Flere flyavganger innstilt

Flere flyavganger i Hammerfest er innstilt på grunn av uvær. Til Ifinnmark sier pressekontakt i Widerøe, Silje Brandvoll, at det ikke ser bra ut for flyvninger utover kvelden..

NRK - 13 feb 21 kl. 15:31

Lang venteliste i psykiatrien

Ventelistene for akutt behandling i psykiatrien har de siste månedene økt i takt med pågangen som følge av korona. Nå må institusjoner korte ned på behandlingstiden for den enkelte for å kunne behandle flere, det skriver Ifinnmark..

NRK - 26 dec 20 kl. 13:13

8 personer i karantene i Hammerfest

En person er registrert smittet med korona i Hammerfest og åtte personer er satt i karantene. Smittekilden er en person som reiste nordover for å feire jul. Dette skriver Ifinnmark..

NRK - 04 dec 20 kl. 19:20

Til sykehus etter kamelbitt

En mann er på sykehus med moderate skader etter at en kamel bet han i Hammerfest på torsdag, melder Ifinnmark. Naboens kamel kom seg ut av innhegningen sin, og da mannen prøvde å få den inn bet den han i låret slik at han fikk en rift i en arterie..

NRK - 10 nov 20 kl. 17:16

Melkøya-anlegg stengt til 1.10.2021

Equinors produksjonsanlegg på Melkøya stenges fram til 1. oktober 2021, melder Ifinnmark. Anlegget ble rammet av brann 29.

NRK - 05 nov 20 kl. 23:52

Vil ha karantenetid på 14 dager

Hammerfest kommune ønsker å forlenge den nasjonalt bestemte karantenetiden på ti dager til 14 dager, skriver Ifinnmark. Bakgrunnen er tilfeller hvor koronasmittede pasienter har hatt en inkubasjonstid på mellom 10 og 13 dager..

NRK - 27 okt 20 kl. 21:14

To isolerte på Hurtigruten

To besetningsmedlemmer er i isolasjon på hurtigruteskipet MS Kong Harald. Først ble en av besetningen om bord på Kong Harald testet for korona da skipet lå ved kai i Havøysund mandag, melder Ifinnmark. Tirsdag ble nok et besetningsmedlem testet..

P4 - 20 okt 20 kl. 20:14

25 smittet i Hammerfest

I Hammerfest har ytterligere to personer testet positivt for koronaviruset. Dermed er totalt 25 smittet i Hammerfest som nå er er en av de rødeste kommunene i landet. Ordfører Marianne Sivertsen Næss sier til Ifinnmark at de venter at tallet vil øke.

Aftenposten - 28 sep 20 kl. 16:04

Brann på Melkøya utenfor Hammerfest

Det er observert åpne flammer i et produksjonsanlegg på Melkøya utenfor Hammerfest. Hele Hammerfest er mørklagt, ifølge Ifinnmark..

P4 - 24 sep 20 kl. 10:39

Sjåfør siktet etter påkjørsel i Alta

En sjåfør i 20-årene er siktet for uaktsom kjøring etter at en 12 år gammel gutt ble påkjørt to ganger i Alta i morges. Gutten ble først truffet av en bil i et fotgjengerfelt og havnet i motsatt kjørefelt, der han ble truffet av en annen bil. Politiet har beslaglagt førerkort til sjåføren, skriver Ifinnmark.

NRK - 07 aug 20 kl. 15:42

Dieselforurensning i Hammerfest

200–300 liter diesel har rent ut i sjøen etter overbunkring ved kaianlegget i Brenneriveien. Brannvesenet er på plass og vil legge ut absorbenter som skal suge opp drivstoffet, skriver Ifinnmark. Folk bes ikke å bevege seg i området under arbeidet..

P4 - 19 jul 20 kl. 16:10

Vikar smittet ved Hammerfest sykehus

En svensk vikar ved Hammerfest sykehus har fått påvist koronasmitte. Den positive testen kom for en uke siden, men først nå opplyser kommunen om dette, skriver Ifinnmark. Personen ble tstet før vedkommende begynte i jobben, og begynte aldri i jobben, på grunn av den positive testen.

NRK - 26 jun 20 kl. 10:27

Vil ha 11 års fengsel

Aktor i Lakselv-drapet ber om 11 års fengsel for den tiltalte Lakselvmannen i 30-årene. Det melder Ifinnmark. Det var 3.

NRK - 22 jun 20 kl. 18:56

Tiltalt mann nekter straffskyld

Mannen som er tiltalt for å ha knivstukket en polsk mann i Lakselv i desember i fjor, sa seg ikke skyldig i drap da rettssaken startet mandag. – Tiltalte gjorde ikke noe aktivt knivstikk mot avdøde, sa mannens forsvarer, ifølge avisa Ifinnmark..

P4 - 14 jun 20 kl. 19:43

Nytt smittetilfelle i Finnmark

I Finnmark er det nå påvist et nytt tilfelle av koronasmitte etter at fylket har vært uten nye tilfeller i en måned. Odfører i Båtsfjord, Ronald Wærnes sier til Ifinnmark at det dreier seg om en utenlandsk statsborger som ikke har bosted i kommunen. Av hensyn til personvernet vil ikke ordføreren å gå ut med detaljer om nasjonaliteten til den smittede eller si noe om hvordan personen har reist for å komme seg til Båtsfjord..

NRK - 14 jun 20 kl. 19:30

Nytt smittetilfelle i Finmark

I Finmark er det påvist et smittetilfelle av Covid-19. Det er første tilfelle i landets nordligste fylke siden midten av mai. Det dreier seg om en utenlandsk statsborger som ikke har bosted i Båtsfjord, sier ordfører Ronald Wærnes til Ifinnmark..

NRK - 10 jun 20 kl. 05:39

Ordførere vil ha åpen grense

Tana-ordfører Helga Pedersen og hennes kolleger i Utsjok og Karasjok mener det er på høy tid å åpne grensene mellom Norge og Finland. – Det er frustrasjon blant oss ordførere i begge land over så liten fokus på grensene i nord, sier hun Ifinnmark.

P4 - 09 jun 20 kl. 15:31

Flere husstander er isolert

Åtte til ti husstander er isolert etter at en vei i Porsanger har blitt stengt på grunn av flommen i Finnmark. Familiene som bør langs Klemetstadveien, der elven har tatt med seg deler av veien, kommer seg nå ikke ut, skriver Ifinnmark. Politiet har bestemt at det skal være ferdselsforbud der frem til veien er utbedret.

P4 - 13 maj 20 kl. 19:17

Tiltalt for drap i Lakselv

En 31 år gammel mann er tiltalt for å ha drept en 40 år gammel mann i Lakselv i Troms og Finnmark i desember i fjor. I følge tiltalen skal han ha knivstukket 40-åringen i brystet, og fornærmede døde etter kort tid. I følge Ifinnmark skal den tiltalte være en del av et rusmiljø..

NRK - 26 apr 20 kl. 22:02

Livsverket brann opp i Vardø

Pakkhuset som var livsverket til bestefaren til brannkonstabel Per Ivar Grundnes gjekk tapt i brannen i Vardø natt til laurdag. Huset har vore ein viktig identitetsmarkør for fiskeværet Vardø. Det var Ifinnmark som omtalte saka først..

NRK - 18 apr 20 kl. 11:11

Vil ha slutt på Joika

Samerådet vil ha bort Joika-navnet og tegningen av en samegutt på pakningen til kjøttbollene, skriver Ifinnmark. De mener pakningen reduserer samene til karikaturer og ikke er respektfull overfor kulturen. Sametinget skal i møte med Nortura om dette..

NRK - 09 apr 20 kl. 12:19

Ber om varetekt etter brann

En mann i 50-årene er siktet for mordbrann etter å ha satt fyr på hytten sin, skriver Ifinnmark. Familien hans var inne i hytten da det begynte å brenne. Mannen blir framstilt for varetektsfengsling torsdag..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com