Identifisert

Tuesday, 28 November, 10:23

Nyheter om Identifisert

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 12 nov 23 kl. 11:26

Død person på Hamar Identifisert som kvinne i 30-årene

Kriminalteknikere fra Innlandet politidistrikt har i samarbeid med Kripos gjennomført kriminaltekniske undersøkelser i boligen hvor en kvinne ble funnet død lørdag kveld. – Kvinnen ble søndag Identifisert, og det er en kvinne i slutten av 30-årene som er funnet død. Kvinnen er kjørt til Rettsmedisinsk institutt for obduksjon.

VG - 04 nov 23 kl. 10:52

Omkomne hummerfiskere Identifisert – politiet undersøker fritidsbåt

Politiet har Identifisert de to hummer-fiskerne som ble funnet omkommet i sjøen etter en leteaksjon i Kristiansand fredag..

NRK - 23 timer siden

Seks tenåringer i retten i forbindelse med lærerdrap i Frankrike

Rettssaken mot seks tenåringer tiltalt for å ha medvirket til drapet på læreren Samuel Paty i 2020, startet mandag i Paris. Fem av ungdommene som stilles for retten, var 14 og 15 år gamle da Paty ble drept. De er tiltalt for å ha konspirert med hensikt å forårsake vold.

VG - 20 nov 23 kl. 10:14

254 barn fornærmet i overgrepssak

Politiet i har Identifisert 254 fornærmede barn, som en mann fra Nordland skal ha forgrepet seg mot på nettstedet Omegle..

Dagbladet - 20 nov 23 kl. 09:47

254 norske barn fornærmet i overgrepssak

Politiet har Identifisert 254 norske barn som en mann fra Nordland skal ha forgrepet seg mot på nettstedet Omegle..

NRK - 19 nov 23 kl. 22:17

Søk i Eidangerfjorden etter meldinger om rop om hjelp

Hovedredningssentralen (HRS) søker i Eidangerfjorden ved Sandøya i Brevik etter en melding om rop etter hjelp. Sivile fartøy, nødetater og redningshelikopter er i søk, skriver HRS på X. Det er foreløpig ikke Identifisert om noen er skadd, melder Sør-Øst politidistrikt på X..

NRK - 19 nov 23 kl. 22:17

Redningsaksjon avsluttet etter rop om hjelp ved Sandøya i Brevik

Det ble satt i gang søk etter meldinger om rop hjelp ved Sandøya i Brevik i Porsgrunn kommune søndag kveld. Redningsaksjonen er avsluttet etter å ha kommet i kontakt med en person som har ropt etter hjelp. Vedkommende har pådratt seg mindre skade etter fall i terreng, melder Sør-Øst politidistrikt.

NRK - 10 sep 23 kl. 21:04

To nye 11. september-ofre Identifisert 22 år etter terroren

terrorangrepet på World Trade Center 11. september 2001, har nå blitt Identifisert gjennom DNA-analyse. Identiteten til de to blir ikke offentliggjort, etter ønske fra familiene deres.

NRK - 16 nov 23 kl. 19:25

IDF hevder liket av gissel funnet nær Shifa-sykehuset

Den israelske hæren går ut med navnet på et kvinnelig gissel som ble tatt av Hamas under angrepet mot Israel 7. oktober. IDF hevder kvinnen er funnet i en bygning nær Shifa-sykehuset.

NRK - 16 nov 23 kl. 19:25

IDF hevder liket av gissel er funnet nær Shifa-sykehuset

Den israelske hæren (IDF) går ut med navnet på et kvinnelig gissel som ble tatt av Hamas under angrepet mot Israel 7. oktober. IDF hevder kvinnen er funnet i en bygning nær Shifa-sykehuset.

VG - 16 nov 23 kl. 12:29

Savnede Ingvild Kvalvik Ruud (19) funnet død etter 12 år

Levningene som ble funnet under opprydningsarbeidet i Gudbrandsdalen etter ekstremværet «Hans», er formelt Identifisert..

NRK - 16 nov 23 kl. 11:33

Levninger etter savnet kvinne funnet etter 12 år

10. juli 2011 ble 19 år gamle Ingvild Kvalvik Ruud meldt savnet etter at hun havnet i elva Lågen under Countryfestivalen på Vinstra, det skriver Gudbrandsdølen Dagningen. Hun er Identifisert etter at to personer fant menneskelevninger i Lågen 17.

NRK - 14 nov 23 kl. 12:02

Mexicos første ikke-binære dommer funnet død

Mexicos første åpent ikke-binære medlem av rettsvesenet og fremtredende LHBTQ+-aktivist, Jesús Ociel Baena, er funnet død i sitt hjem, skriver BBC. Den døde ble funnet mandag sammen med en annen person. Den andre er ifølge medier Identifisert som Baenas partner.

Dagbladet - 14 nov 23 kl. 02:43

Identifisert etter 35 år

«Baby Jane Doe» (5) har fått et navn - 35 år etter at hun ble funnet drept..

NRK - 10 nov 23 kl. 20:38

Færre drepte enn først antatt

Israel har nedjustert antallet drepte i terrorangrepet utført av Hamas 7. oktober fra 1400 til 1200, sier en talsperson for utenriksdepartementet til AFP. – Dette er det oppdaterte tallet.

Klartale - 10 nov 23 kl. 12:04

Død person funnet etter brann i hus

Politiet bekrefter funnet til nyhetsbyrået NTB. – Personen ble funnet rundt klokken 16.30 torsdag ettermiddag.

NRK - 03 nov 23 kl. 15:31

Vil levera drivstoff til Gazas sjukehus

Sjefen for FNs naudhjelpskontor, Martin Griffiths, seier at det har vore noko framgang for å få drivstoff inn på Gazastripa. Det melder Reuters. Forhandlingane om få levert inn drivstoff pågår mellom FN, Israel, Egypt og USA.

Klartale - 03 nov 23 kl. 14:56

Død person funnet i vannet i Molde

Personen er ikke Identifisert. Men mye tyder på at den døde er en savnet mann. De pårørende er varslet.

Dagbladet - 27 okt 23 kl. 13:26

- Hadde vært der før

Vitner forteller at gjerningsmannen flere ganger har besøkt baren der han åpnet ild. Familiemedlemmer har Identifisert noen av de 18 ofrene som ble skutt og drept..

NRK - 27 okt 23 kl. 11:35

WHO: 1000 uIdentifiserte mennesker i ruinene i Gaza

1000 mennesker, som ikke er Identifisert, skal fortsatt ligge begravd under ruinene i Gaza. Det opplyser Verdens helseorganisasjon (WHO) fredag, ifølge nyhetsbyrået Reuters..

NRK - 27 okt 23 kl. 11:35

WHO: 1000 uIdentifiserte døde mennesker i ruinene i Gaza

1000 mennesker, som ikke er Identifisert, skal fortsatt ligge begravd under ruinene i Gaza. Det opplyser Verdens helseorganisasjon (WHO) fredag, ifølge nyhetsbyrået Reuters. Menneskene i ruinene skal ikke være inkludert i de offentlige dødstallene..

NRK - 27 okt 23 kl. 02:04

Politiet har omringet boligen til slektninger av mistenkt masseskytter i Maine

Tungt bevæpnet politi har torsdag omringet en bolig der slektninger av mannen som mistenkes for å ha skutt og drept minst 18 personer i Maine, bor. Ifølge AP sto politifolk torsdag utenfor boligen nær Bowdoin i Maine og ropte at en person inne i boligen skulle overgi seg. TV-folk på stedet ble bedt om å skru av lysskjermene de hadde med seg før politiet begynte å rope i en megafon.

NRK - 26 okt 23 kl. 21:50

Kripos til NRK: Svenske kriminelle nettverk aktive i 11 av 12 norske politidistrikt

Kripossjef Kristin Kvigne bekrefter til NRK at svenske kriminelle nettverk er aktive i 11 av 12 norske politidistrikt. – Vi ser tilstedeværelse av svenske kriminelle nettverk i nesten alle politidistrikt, sier Kvigne i torsdagens sending av Debatten. Tidligere har det vært sagt at svenske nettverk har vært til stede i seks politidistrikt.

NRK - 19 sep 23 kl. 17:09

Kripos ga sammenligningsmateriale til spansk politi

Stabssjef Hans-Peder Torgersen i Kripos sier de ga såkalt sammenligningsmateriale til spansk politi for å få Identifisert Anne Mathea Morken. – Hun ble Identifisert ut ifra fingeravtrykk av spansk politi, sier Torgersen til NRK. Sammenligningsmateriale gis for at man skal kunne gjøre analyser opp mot fingeravtrykk man vet med sikkerhet er fra avdøde..

NRK - 22 okt 23 kl. 09:35

Israel ber beboere i Gaza evakuere sørover

Det israelske forsvaret sier innbyggere nord i Gaza må flykte sørover, ifølge Reuters. Hvis ikke kan de bli sett på som en del av «terrororganisasjonen». – Advarsel til innbyggere i Gaza.

NRK - 22 okt 23 kl. 09:35

Israel beordrer beboere nord på Gazastripen

Det israelske forsvaret sier innbyggere nord i Gaza må flykte sørover, ifølge Reuters. Hvis ikke kan de bli sett på som en del av «terrororganisasjonen». – Advarsel til innbyggere i Gaza.

NRK - 22 okt 23 kl. 09:35

Palestinere sier Israel beordrer dem om å reise sørover på Gaza

Palestinere i Gaza sier de har fått nye advarsler fra Israel der det står at de kan bli regnet som tilhengere av en terrorgruppe hvis de ikke reiser sørover, skriver Reuters. Meldingene er kommet i form av flygeblader merket med det israelske forsvarets navn og logo. De er også sendt som lydmeldinger på folks mobiltelefoner, opplyser innbyggere på Gazastripen til nyhetsbyrået Reuters.

NRK - 21 okt 23 kl. 16:22

Mann funnen død ved Trolltunga

Ein mann er funnen død ved Trolltunga. Det opplyser Vest politidistrikt i ei pressemelding. Det har vore leita etter ein person i området sidan i går.

NRK - 15 sep 23 kl. 16:05

Frosta-saken: Har ringt de fornærmede

Politiet er ferdig med å varsle kvinnene som er Identifisert i videomaterialet fra kontoret til den tidligere kommuneoverlegen på Frosta. Det opplyser etterforskningsleder Eivind Guldseth til NRK. Politiet har gjennomgått over 6000 timer med video fra legens kontor, hvor 159 kvinner har blitt Identifisert.

VG - 18 okt 23 kl. 16:50

Huitfeldt kan ha vært inhabil i flere saker – peker på Ukraina-donasjon

Tidligere utenriksminister Anniken Huitfeldt (Ap) har Identifisert flere enkeltsaker hvor hun kan ha vært inhabil på grunn av ektemannens aksjekjøp. Hun innrømmer at hun burde gjort mer for å finne ut om ektemannens aksjekjøp..

NRK - 18 okt 23 kl. 08:34

DN-eier ferdig med nedbemanning – blir 25 færre ansatte

DN Media Group blir 25 færre ansatte etter at det i september ble klart at de må kutte 60 millioner kroner. – Vi vil være 25 ansatte færre i konsernet etter dette. I tillegg vil flere roller endres, samt at ubesatte roller fortsatt vil stå ubesatt i tiden fremover, opplyser konsernsjef Trond Sundnes til Medier24.

NRK - 11 okt 23 kl. 18:40

Avviser hendelse i nordre Israel – flyalarmen kan ha gått ved en feil

Det israelske forsvaret sier nå at det ikke har vært noen hendelser i nordre Israel, og at flyalarmen kan ha gått av ved en feil. Det melder Reuters. Onsdag kveld har det vært motstridende meldinger om situasjonen i nordre Israel nær grensen til Libanon.

NRK - 10 okt 23 kl. 09:42

Død person funnet i elva i Halden

Klokka 09.12 fikk politiet melding om en livløs person som fløt i elva Tista i Halden sentrum. Kroppen bærer preg av å ha ligget i vannet i lengre tid, melder politiet på X.

NRK - 09 okt 23 kl. 10:25

Ble funnet omkommet i brennende bil – blir obdusert

En person ble funnet omkommet i en brennende bil etter en trafikkulykke på fylkesvei 820 i Sortland lørdag kveld. Bilen hadde kjørt av veien ved Vikosen og truffet en bergknaus. Da nødetatene kom til stedet, sto bilen i full fyr.

Klartale - 03 okt 23 kl. 12:57

Politiet går gjennom tips

En mor og datter ble funnet drept i Kristiansand. Politiet har etterlyst gjerningspersonen internasjonalt.Politiet har kommet med tidspunktet de tror drapene skjedde.

VG - 03 okt 23 kl. 10:44

Død person funnet i sjøen Kristiansand

Personen er ikke Identifisert..

NRK - 03 okt 23 kl. 10:32

Funn av død person i Kristiansand

Det er funne ein død person i vatnet i Kristiansand. Personen er funnen i sjøen mellom Dybingen og Svensholmen. Den avdøde er ikkje Identifisert.

NRK - 02 okt 23 kl. 12:14

Pakistan: Politi raidet organ-nettverk drevet av tidligere lege og bilmekaniker

Pakistansk politi slo nylig til mot en avskjediget lege og en bilmekaniker som drev med ulovlige nyretransplantasjoner i private hjem, ofte uten ofrenes kjennskap. Politimyndighetene sier at legen Fawad Mukhtar tidligere er arrestert fem ganger for feilbehandling. Han har brukt en ikke-Identifisert bilmekaniker som sin operasjonsmedhjelper.

NRK - 28 aug 23 kl. 17:04

Problemene i britisk lufttrafikk er Identifisert og fikset

Den britiske lufttrafikktjenesten Nats sier de har Identifisert og fikset det tekniske problemet som påvirket flykontroll-systemet i Storbritannia mandag. – Vi jobber tett med flyselskapene og flyplassene for å håndtere flygingene så effektivt som mulig, skriver Nats i en pressemelding mandag ettermiddag. Et stort antall flyginger til og fra Storbritannia ble mandag rammet som følge av de tekniske problemene, inkludert i Norge.

NRK - 29 sep 23 kl. 01:32

Bortførte tenåringer funnet døde i Mexico

Seks tenåringer som ble bortført nord i Mexico søndag, er funnet døde, opplyser lokale myndigheter. Levninger etter seks mennesker ble funnet onsdag, og torsdag opplyser myndigheter i delstaten Zacatecas at de er Identifisert som de seks. De var mellom 14 og 18 år gamle.

NRK - 28 sep 23 kl. 01:28

Seks døde funnet etter kidnapping av flere tenåringer i Mexico

I den meksikanske delstaten Zacatecas ble det onsdag funnet seks døde kropper i et område hvor sju tenåringer ble bortført på søndag. Det melder AFP. De døde er ennå ikke Identifisert.

NRK - 26 sep 23 kl. 14:22

BT: Ikke noe som tyder på noe straffbart etter campingvognbrannen på Stord

Natt til lørdag, klokken 01.17, rykket nødetatene ut til en campingvogn som sto i full fyr på Sagvåg i Stord kommune. Campingvognen var overtent da brannvesenet kom fram.

NRK - 26 sep 23 kl. 12:45

SMK med omfattende habilitetsgjennomgang av Finnes-saker

Statsministerens kontor har utarbeidet en redegjørelse hvor kontoret gir flere opplysninger omkring dialogen mellom SMK og Sindre Finnes. – Vedlagt er korrespondanse mellom Sindre Finnes og Statsministerens kontor som vi har funnet etter søk i våre systemer. Noen av disse dokumentene er det tidligere gitt innsyn i, mens noen først har blitt Identifisert etter en grundigere manuell gjennomgang i våre systemer, heter det i redegjørelsen.

NRK - 26 sep 23 kl. 12:45

SMK med omfattende habilitetsgjennomgang av Solberg-saker

Statsministerens kontor har utarbeidet en redegjørelse hvor kontoret gir flere opplysninger omkring dialogen mellom SMK og Sindre Finnes i Solberg-saken. – Vedlagt er korrespondanse mellom Sindre Finnes og Statsministerens kontor som vi har funnet etter søk i våre systemer. Noen av disse dokumentene er det tidligere gitt innsyn i, mens noen først har blitt Identifisert etter en grundigere manuell gjennomgang i våre systemer, heter det i redegjørelsen.

NRK - 24 sep 23 kl. 09:12

Person funnen død i fritidsbåt

Ein person er funnen død om bord i ein fritidsbåt som ligg til kai i Bergen. Politiet blei varsla klokka 06:40 i dag tidleg. – Politiet har per no ingen mistanke om at det har skjedd noko straffbart.

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com