Idaho

Monday, 27 June, 07:16

Nyheter om Idaho

Sortering: Relevans | Senaste
VG - 15 jun 22 kl. 02:38

Amerikansk politisjef: Har fått hat-telefon fra Norge

Politiet i Idaho i USA har mottatt flere trusler og hat-telefoner etter de pågrep 31 menn som planla opptøyer på et Pride-arrangement. Én telefon kom fra Norge..

VG - 12 jun 22 kl. 04:04

31 arrestert nærme Pride-arrangement

Politiet har tatt kontroll over ei stor gruppe medlemmar av den nasjonalistiske gruppa Patriot Front i Coeur d'Alene i delstaten Idaho..

NRK - 12 jun 22 kl. 03:30

Hvit makt-aktivister arrestert nær Pride-parade i USA

Flere titalls medlemmer av en hvit maktgruppe ble lørdag arrestert i nærheten av en Pride-parade i Coeur d'Alene i delstaten Idaho. De 31 medlemmene av gruppa Patriot Front ble funnet stappet inn bak i en van fra U-Haul, ikledd kakibukser, blå skjorter, beige caps og hvite finlandshetter. På capsene og skjorteermene hadde de påsydd merker fra Patriot Front.

NRK - 16 sep 21 kl. 18:11

Krisetiltak i amerikansk stat

Den amerikanske delstaten Idaho er hardt rammet av koronaviruset. Nå må tilgangen til intensivbehandling rasjoneres. Det største sykehusnettverket i staten har bedt om å få innføre krisetilstand, fordi sykehusene er overveldet av de mange covid-19-tilfellene.

NRK - 26 okt 21 kl. 02:05

To drept og fire såret i Idaho

En mistenkt er pågrepet etter at to personer ble drept og fire såret i en skyteepisode ved et kjøpesenter i Boise, delstaten Idahos største by. Blant ofrene er en politimann, opplyser politiet. Det ble vekslet skudd under pågripelsen..

NRK - 28 jun 21 kl. 00:36

Hetebølge i USA og Canada

En hetebølge har rammet store deler av det amerikanske stillehavsområdet Nordvest og Canada. National Weather Service har sendt ut advarsel for nesten hele Washington og Oreon. California og Idaho er også berørt, skriver BBC.

Aftenposten - 07 maj 21 kl. 10:17

Sjetteklassing kan bli siktet for tre drapsforsøk. Etterforskere vurderer video som jenta publiserte.

To elever og en voksen person ble skutt og såret på en ungdomsskole i Idaho i USA torsdag..

NRK - 07 maj 21 kl. 01:01

Jente skjøt tre på skole i USA

En elev i 6. klasse på en skole i Rigby i Idaho skjøt to medelever og vaktmesteren på skolen før en lærer tok fra henne skytevåpenet som hun hadde i skolesekken. De tre skadde er ikke livstruende skadet, opplyser sheriffen i Jefferson County..

NRK - 06 maj 21 kl. 18:38

Tre skadd etter skoleskyting

To elever og en lærer er skadd etter en skoleskyting hos en ungdomsskole i Idaho i USA. Den mistenkte er i varetekt. Skadene hos ofrene skal ikke være livstruende..

NRK - 04 nov 20 kl. 05:01

Trump vant Idaho

Donald Trump har vunnet delstaten Idaho..

NRK - 11 mar 20 kl. 04:14

Biden leder i Idaho og Washington

Tidligere visepresident Joe Biden leder i fem av seks delstater som har avholdt nominasjonsvalg i natt. Han slår sin rival Bernie Sanders i Mississippi, Missouri, Michigan, Idaho og Washington, mens Sanders ser ut til å vinne Idaho..

P4 - 06 jul 20 kl. 16:10

To småfly krasjet i luften og styrtet

To personer er funnet omkommet og ytterligere seks personer er antatt omkommet etter at to småfly krasjet i lufta og styrtet i Idaho i USA. Det skal være både barn og voksne blant de involverte. Årsaken til ulykken er ikke kjent..

NRK - 11 jun 20 kl. 03:17

Pårørende av Vallow-barna bekrefter

Pårørende bekrefter onsdag at levningene som er funnet på eiendommen til Chad Daybell i Idaho i USA er de savnede barna til kona hans. Politiet har ikke bekreftet dette ennå. Politiet i USA har i et halvt år etterforsket forsvinningene av søsknene..

Dagbladet - 11 jun 20 kl. 01:30

Savnet siden ifjor. Funnet døde

Pårørende bekrefter at det er levninger etter de to søsknene Joshua «JJ» Vallow (7) og Tylee Ryan (17), som nå er funnet på eiendommen til stefaren i Idaho. Både stefaren og barnas mor knyttes til en dommedagssekt..

Dagbladet - 10 jun 20 kl. 02:45

To barn savnet. Fant likrester på stefarens eiendom

Politiet sier de har funnet likrester på eiendommen til en mann i Idaho. De har i lang tid etterforsket forsvinningen til de to barna til hans nye kone..

NRK - 11 mar 20 kl. 07:20

Biden-seier i fire delstater

Joe Biden har vunnet valget i Mississippi, Missouri og Michigan med klar margin. Han ligger også best an i Idaho. I Washington er det uavgjort.

VG - 26 dec 19 kl. 11:24

Myten er en ensom jeger

Hemingway, ja. han tenkte jeg på da nyheten traff meg i huet i går kveld: Hemingway som dør for eget våpen i Ketchum, Idaho. Datoen var 2.

Aftenposten - 24 aug 19 kl. 08:49

Hovland øyner ny topplassering etter nok en stødig runde. Søndag kan han få plass på PGA-touren.

Viktor Hovland fortsetter sitt sterke spill i jakten på PGA-tourkortet. Fredag spilte han en 67-runde i andre runde i Albertsons Boise Open i Idaho..

Aftenposten - 22 aug 19 kl. 21:25

Viktor Hovland imponerer i USA - kjemper i teten

Viktor Hovland fortsetter sitt sterke spill i jakten på PGA-tourkortet. Torsdag leverte han blant annet en eagle på en sterk åpningsrunde i Boise, Idaho..

Aftenposten - 02 jul 18 kl. 22:57

Tre år gammel jente drept i knivangrep i Idaho

En tre år gammel jente er død etter et knivangrep i helgen på et bursdagsselskap i Idaho i USA der til sammen ni barn og voksne ble skadd..

NRK - 02 jul 18 kl. 22:30

Tre år gammel jente drept i Idaho

En tre år gammel jente er død etter et knivangrep i helgen på et bursdagsselskap i Idaho i USA. Til sammen ni barn og voksne ble skadd. En 30 år gammel mann er pågrepet og siktet for drap og drapsforsøk etter angrepet..

Aftenposten - 31 aug 18 kl. 05:44

Dommer stanset jakt på grizzlybjørner

En dommer i USA har satt en stopper for det som skulle bli den første jakten på grizzlybjørner i delstatene Wyoming og Idaho på over 40 år..

VG - 29 jul 18 kl. 17:02

Fanger hacket fengselets nettbrett – overførte 1,8 mill. til egne kontoer

Innsatte ved et fengsel i Idaho har klart å overføre 1,8 millioner kroner til egne kontoer – fra fengselets egne nettbrett..

P4 - 02 jul 18 kl. 23:03

3-åring knivdrept i USA

En tre år gammel jente er død etter et knivangrep på et bursdagsselskap i Idaho i USA i helgen. Ni barn og voksne ble skadd i angrepet. En 30 år gammel mann er pågrepet, og siktet for drap og drapsforsøk..

P4 - 02 jul 18 kl. 23:03

Treåring knivdrept i USA

En tre år gammel jente er død etter et knivangrep på et bursdagsselskap i Idaho i USA i helgen. Ni barn og voksne ble skadd i angrepet. En 30 år gammel mann er pågrepet, og siktet for drap og drapsforsøk..

VG - 02 jul 18 kl. 22:51

Mann knivstakk ni i barneselskap: Bursdagsbarnet (3) døde av skadene

En 30 år gammel mann er pågrepet for å ha knivstukket flere personer i en barnebursdag i Idaho søndag kveld. Bursdagsbarnet selv omkom mandag..

Aftenposten - 13 jun 17 kl. 21:30

Klimaopprøret mot Trump er i full gang. 292 byer og 12 delstater gir blanke i presidentens «nei» til Parisavtalen.

BOISE, Idaho (Aftenposten): Selv i dypt republikanske Idaho jobber lokalmyndighetene for å få folk til å tenke grønnere. Men de sørger for å ikke si ordet «klimaforandringer» høyt..

NRK - 09 nov 16 kl. 05:02

Clinton vinner California og Hawaii

Hillary Clinton vinner California og Hawaii med henholdsvis 55 og 4 valgmenn, ifølge CNN. Trump får fire valgmannsstemmer fra Idaho. TV-kanalen har i motsetning til AP ikke utnevnt vinner i Florida..

NRK - 23 mar 16 kl. 07:59

Trump og Clinton øker forspranget

Donald Trump og Hillary Clinton tok ifølge prognosene flest delegater i nominasjonsvalgene i Arizona, Utah og Idaho. De øker dermed sine forsprang i kampen om å bli presidentkandidat..

P4 - 23 mar 16 kl. 05:19

Trump og Clinton vant Arizona

Donald Trump og Hillary Clinton utpekes som vinnere av nominasjonsvalgene i delstaten Arizona i natt. Prognosene til alle de store mediene i USA slår nå dette fast. I tillegg til Arizona har Demokratene nominasjonsvalg i Idaho og Utah, mens Republikanerne også holder valg i Utah.

NRK - 18 aug 15 kl. 06:15

Militære settes inn mot branner

For første gang på ni år settes flere hundre soldater inn i kampen mot en lang rekke skogbranner som herjer i det vestlige USA. Det nordlige Idaho er blant områdene som er hardest rammet..

VG - 26 jul 15 kl. 18:15

Syklist måtte på do – startet skogbrann

En terrengsyklist kjente naturen kalle under en tur i fjellene ved Boise i den amerikanske delstaten Idaho. Det fikk dramatiske konsekvenser..

VG - 31 dec 14 kl. 02:37

USA: Toåring skjøt og drepte sin mor i butikk

En to år gammel gutt skjøt og drepte sin mor ved et uhell i et supermarked i Hayden i Idaho tirsdag..

NRK - 30 dec 14 kl. 22:36

Toåring skjøt og drepte moren

Den to år gamle gutten skal ved et uhell ha avfyrt et skudd som tok livet av moren mens de var på Wal-Mart i Idaho..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com