Hvordan

Sunday, 14 August, 11:20

Nyheter om Hvordan

Sortering: Relevans | Senaste
Klartale - Igår: 06:00

Bruker ytringsfrihet hver eneste dag

Alle i Norge kan si nesten hva de vil. Grunnloven paragraf 100 beskytter denne rettigheten. Men Hvordan står det til med ytringsfriheten i Norge?

Klartale - 10 jul 22 kl. 07:00

Bruker bilder fra verdensrommet for å se fortiden

Hva ville du gjort om vi fant ut at det finnes en jordklode som ligner på vår? Et sted hvor det finnes levende vesener? Kanskje til og med romvesen?

Klartale - 10 aug 22 kl. 15:45

Hvordan var livet til prinsesse Diana?

Prinsesse Diana ble ofte kalt «folkets prinsesse». Alle elsket Diana. Fredag 12.

Klartale - Igår: 14:00

– Hets kan gjøre at samer har mindre ytringsfrihet

Alle i Norge kan si nesten hva de vil. Grunnloven paragraf 100 beskytter denne rettigheten. Men Hvordan står det til med ytringsfriheten i Norge?

Klartale - I førrgår: 06:00

– Dessverre altfor mye hets mot muslimer fortsatt

Alle i Norge kan si nesten hva de vil. Grunnloven paragraf 100 beskytter denne rettigheten. Men Hvordan står det til med ytringsfriheten i Norge?

Klartale - I førrgår: 15:00

Hever stemmen sin for dem som ikke kan

Alle i Norge kan si nesten hva de vil. Grunnloven paragraf 100 beskytter denne rettigheten. Men Hvordan står det til med ytringsfriheten i Norge?

Klartale - 04 aug 22 kl. 06:30

FN sier vi må gjøre oss klare for millioner av klimaflyktninger

Hvert år må rundt 21,5 millioner mennesker reise fra sine hjem som følge av naturkatastrofer. Det viser tall fra verdens-organisasjonen FN. Ifølge FNs klimapanel kan 143 millioner bli tvunget på flukt etter hvert som jorda blir varmere.

NRK - Igår: 10:39

Blir avhørt i løpet av dagen

Mannen som er tatt og siktet for grov kroppsskade etter en voldshendelse i Stavanger natt til lørdag vil bli avhørt i løpet av dagen, sier politiadvokat Anne Marthe Møinichen til NRK. – Det er ikke kjent Hvordan den pågrepne mannen stiller seg til siktelsen, sier Møinichen. Det er foreløpig ikke oppnevnt verken forsvarer eller bistandsadvokat i saken.

VG - Igår: 23:30

Guardiola overrasket etter Haaland-spørsmål: – Jeg ligger ikke med ham

MANCHESTER (VG) Pep Guardiola (51) fikk rundt 30 journalister til å le på spørsmål om Hvordan Erling Braut Haaland (22) har forholdt seg til to kontrastfylte uker..

Aftenposten - Igår: 23:30

Guardiola overrasket etter Haaland-spørsmål: – Jeg ligger ikke med ham

MANCHESTER (VG) Pep Guardiola (51) fikk rundt 30 journalister til å le på spørsmål om Hvordan Erling Braut Haaland….

E24 - Igår: 12:21

Skal vurdere utfasing av kommersiell velferd

Regjeringen har oppnevnt et utvalg som skal vurdere Hvordan kommersielle tilbydere kan fases ut av velferden, som barnehager, skoler, sykehjem og barnevern. Utvalget skal ledes av tidligere NAV-sjef Tor Saglie..

NRK - I førrgår: 11:01

Nytt utvalg skal starte arbeidet med å kaste private ut av velferden

Regjeringen nedsatte i dag et utvalg som skal se på Hvordan kommersielle aktører kan kastes ut av velferden. Konsekvensene kan bli store, advarer NHO..

Klartale - I førrgår: 08:36

Forurensing har ført til at masse fisk dør

– Alt tyder på at forurensingen av Oder-elven har ført til at mange fisker har dødd. Det sier Magda Gosk. Hun jobber for Polens miljødirektorat.

NRK - I førrgår: 06:07

Boligbrann i Verdal

En person er henta ut fra en enebolig som brenner på Ørmælen i Verdal. Svart røyk velta ut av boligen da brannvesenet kom til stedet. Det var røykdykkere som fikk vedkommende ut av huset.

Dagbladet - I førrgår: 19:35

Kjæresten reagerer sterkt

Kjæresten til Kim Wall, Ole Stobbe, fortalte i den danske nyhetspodkasten «Genstart» Hvordan medienes intense nyhetsdekning av ubåtsaken har påvirket han..

Klartale - I førrgår: 16:33

Slik blir været i helgen

– Været blir veldig forskjellig i hele Norge, sier Susanna Reuder. Reuder er statsmeteorolog hos Meteorologisk institutt.Reuder kan fortelle at østlandet får det fineste været i helgen.

NRK - I førrgår: 15:24

Norden styrker forsvarssamarbeidet

Danmark, Finland, Norge og Sverige har etablert et rammeverk som gjelder samarbeid om materiell og tjenester til forsvarsformål i fred, krise og krig. De nordiske landene konkretiserer også traktaten de inngikk i 2015, med et rammeverk som beskriver prinsippene og retningslinjene om Hvordan nasjonene kan bistå hverandre for å utvikle, støtte og styrke hver nasjons forsyningssikkerhet. Forsvarsminister Bjørn Arild Gram (Sp) tror bindende samarbeid på tvers av landene kan løse utfordringer i forsvarspolitikken.

Aftenposten - I førrgår: 12:34

Så gode viner som dette, får du bare kjøpt i de større byene

Oppgaven var mer krevende enn antatt: Hvordan finne gode vinkjøp i danske butikkhyller?.

VG - 11 aug 22 kl. 10:28

«Euphoria»-stjerne forteller om hjerneskade

Angus Cloud (24) kjent fra «Euphoria» forteller i et nytt intervju Hvordan han fikk arret som er godt synlig på hodet..

Klartale - 11 aug 22 kl. 08:58

Mange har ikke fastlege

Nå har regjeringen funnet et utvalg med eksperter. De skal gi forslag til Hvordan fastlegeordningen kan bli bedre.– Det går særlig utover de mest sårbare pasientene, sier Ingvild Kjerkol i en pressemelding.

NRK - 11 aug 22 kl. 05:49

Zelenskyj taler på giverkonferanse i Danmark

Ukrainas president Volodymyr Zelenskyj holder åpningstalen på giverkonferansen for Ukraina i København torsdag. Forsvarsminister Bjørn Arild Gram (Sp) deltar på giverkonferansen fra Norge. Zelenskyj holder sin tale via en videoforbindelse.

Nyhetspressen - 25 jul 22 kl. 17:26

De 20 verdens beste series TV i 2022

Vil du se noe nytt? Vi har samlet den verdens beste serie for deg i 2022. Halve 2022 er passert, og vi drukner allerede i mange flotte show.

VG - 10 aug 22 kl. 18:26

Angrer på nakenscener: – Hvordan lot jeg det skje?

Hollywood-stjernen Amanda Seyfried (36) lar seg ikke lenger dirigere til å sprade i undertøyet..

Aftenposten - 10 aug 22 kl. 15:55

Bør Øya-publikum holde kjeft? Én regel bør i alle fall gjelde, mener festivalfolk.

Prating, røyking, sniking, sitte på skuldrene, moshpits? Vi har snakket med festivalfolk om Hvordan man skal oppføre seg….

Klartale - 10 aug 22 kl. 14:51

Freya er tilbake

Freya har blitt sommerens mest populære hvalross. Hun har vært flere steder i Norge. De siste dagene har hun vært i Asker, men onsdag morgen kom hun tilbake til Bærum.

Klartale - 10 aug 22 kl. 10:52

Slutt for Smittestopp

Appen Smittestopp ble brukt til å varsle folk om mulig smitte med korona-viruset. Men nå legger Folkehelseinstituttet (FHI) ned appen. Alle som har Smittestopp, kan slette den.

NRK - 10 aug 22 kl. 10:48

Klinikkledelsen går av på grunn av fødesaken

Georg Johnsen, klinikksjef for SNR og assisterede klinikksjef Carina Wollan Myhre, trekker seg fra sine stillinger. Samtidig søker avdelingssjef Johan Kippervik om ett års permisjon fra stillinga ved avdeling for fødselshjelp og kvinnesjukdommer. Bakgrunnen for avgjørelsene er fødesaka i Kristiansund.

Klartale - 10 aug 22 kl. 08:38

En av ti elever har problemer med mat

Ny studie viser at ungdom på videregående skole har problemer med mat. En av ti sliter med spiseforstyrrelser. Blant jenter så er det en av tre som har problemer.

Klartale - 10 aug 22 kl. 08:14

2022 er et trist år i trafikken – ny ulykke tirsdag

En mann i 20-årene er død. Det skjedde da han kjørte utfor veien i Larvik. Ulykken var tirsdag kveld.

VG - 10 aug 22 kl. 06:47

Ukjent konflikt i Lørenskog-saken: Hele ledelsen trekker seg

Alle de tre etterforskningslederne slutter å jobbe med Lørenskog-saken. Årsaken er en konflikt med ledelsen i Øst politidistrikt om Hvordan etterforskningen skal drives fremover..

NRK - 10 aug 22 kl. 02:51

Kvinne tiltalt for å ha hjulpet tenåringsdatteren med abort

En mor som hjalp tenåringsdatteren sin med å ta abort i Nebraska, er blitt tiltalt for en grov forbrytelse i forbindelse med aborten. Aktor i saken sier at det er første gang han straffeforfølger noen for å ha tatt en abort etter uke 20 i svangerskapet, noe som er forbudt i delstaten. Loven ble vedtatt i 2010, men ble ikke gjeldende før USAs høyesterett i sommer opphevet den føderale abortretten i USA.

VG - 24 jul 22 kl. 17:31

Aksel Hennie som Peer Gynt: – Gjort altfor mye i utlandet

GÅLÅ (VG) Aksel Hennie skal være Peer Gynt og går for gull. Men han vil heller ha med barna sine på en av prøvene enn på premieren. – Da kan de se Hvordan pappaen deres jobber – ikke Hvordan han blir mottatt..

Klartale - 09 aug 22 kl. 14:15

Hva skjer egentlig etter at politiet har pågrepet noen?

Hver uke kan vi lese saker om folk som har gjort noe ulovlig. De blir pågrepet av politiet og avhørt. Noen blir også tiltalt.

E24 - 09 aug 22 kl. 12:18

EU-regelverket åpner for inntil en halv milliard i strømstøtte til bedrifter

Regjeringen utreder nå Hvordan en strømstøtte til bedriftene kan se ut. EU-regelverket åpner for å gi store summer til noen bedrifter..

Klartale - 09 aug 22 kl. 06:30

Kampen for å få vaksinert hele verden

Det er gått over to år siden korona-pandemien kom til Norge. Mange har tatt tre doser av korona-vaksinen. Flere vil få tilbud om fjerde dose.

Aftenposten - 08 aug 22 kl. 19:42

Pizzabakeren sliter med dyr strøm. Regjeringen sliter med å finne ut Hvordan de kan hjelpe ham.

Pizzabakeren sliter i møte med høye strømpriser og ber regjeringen om hjelp. Han må vente flere uker på svar fra Støre..

NRK - 08 aug 22 kl. 16:28

EU har lagt fram «endelig tekst» til ny atomavtale med Iran

EU har lagt fram det de omtaler som «endelig tekst» til en ny og revidert atomavtale med Iran, og iranske forhandlere opplyser at den nå er til vurdering. – Vi arbeidet i fire dager og i dag er teksten lagt på bordet, sier en europeisk tjenestemann som deltar i forhandlingene. Han forteller videre at forhandlingene nå er over.

Aftenposten - 08 aug 22 kl. 11:29

Støre møtte NHO og LO om strømkrisen: – Situasjonen ser ut til å vare

Det er fortsatt uklart Hvordan strømstøtteordningen for næringslivet skal innrettes etter regjeringens krisemøtet med….

E24 - 08 aug 22 kl. 11:13

Vedum om strømkrisen: – Var ikke forberedt på at det skulle bli så ille

Det er fortsatt uklart Hvordan strømstøtteordningen for næringslivet skal innrettes etter regjeringens krisemøte med NHO og LO mandag..

Aftenposten - 08 aug 22 kl. 10:40

Få oversikt: Dette vet vi om Hvordan regjeringen vil møte de høye strømprisene

Strømstøtten økes for private. Noen bedrifter kan vente støtte. Eksporten skal begrenses ved lite vann i magasinene..

NRK - 08 aug 22 kl. 10:25

Aasland mener begrensninger kan øke strømprisene

Olje- og energiministeren sier at begrensninger på kraftselskapene kan føre til at strømprisen øker enda mer. Samtidig er det usikkert hvor mye prisen kan øke. – Slik som situasjonen er nå vil klare beskjeder om å holde igjen på vannet gjøre at strømprisene faktisk kan øke noe, og det er viktig at vi håndterer det.

Klartale - 08 aug 22 kl. 08:57

Våpenhvile etter bombing i Gaza

Israel sier de har angrepet Gaza for å ta ut ledere av gruppa Islamsk hellig krig. De har sendt raketter mot Israel. Israel har angrepet tilbake.

Aftenposten - 08 aug 22 kl. 06:30

Hvordan skal man fortelle en ansatt at vedkommende lukter vondt? Én ting bør du unngå å si.

Det kan være fristende ikke å si noe. Men det er flere grunner til at du bør si ifra..

NRK - 22 jul 22 kl. 00:55

Russisk avhopper advarer Europa – sier Putin må bli slått på slagmarken i Ukraina

Boris Bondarev, som var en av Russlands topper i FN-systemet i Genève, sier at Ukraina må få støtte og vinne krigen for hele Europas sikkerhets skyld. Bondarev hoppet tidligere i år av i protest mot Russlands krig i Ukraina. Han skriver i et lengre innlegg på Linkedin torsdag at Vesten må være forberedt på trusselen om en væpnet konfrontasjon med Putins Russland.

E24 - 07 aug 22 kl. 06:00

Engleinvestor Trond Riiber Knudsen: De viktigste grepene for å investere i startups

Trond Riiber Knudsen har investert i over 100 selskaper. Dette er hans beste tips til Hvordan du kan lykkes med å investere i startups..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com