Hvor

Wednesday, 01 December, 16:14

Nyheter om Hvor

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 09 nov 21 kl. 08:25

Jensen tar oppgjør med Hagen

I sin politiske selvbiografi, tar tidligere Frp-leder Siv Jensen et kraftig oppgjør med sin forgjenger Carl I. Hagen. – Allerede sommeren 2007, ett år etter at jeg ble valgt til partiformann, hadde Carl behov for å fortelle at jeg ikke holdt mål, skriver hun.

Klartale - 12 okt 21 kl. 09:47

Dette trenger du å vite om statsbudsjettet

Tirsdag legger regjeringen fram et nytt statsbudsjett. Det er sittende regjering som legger fram budsjettet. Altså Høyre, Venstre og Kristelig Folkeparti.

NRK - 07 nov 21 kl. 16:17

Stoppet på Kastrup med 5,5 mill.

Dansk grensepoliti pågrep nylig en mann på Kastrup-flyplassen i København som hadde 5,5 millioner danske kroner i kontanter i en koffert, skriver NTB. Mannen i 40-50-årsalderen kom til Kastrup for noen dager siden. Hvor han skulle reise til, har ikke politiet sagt noe om.

NRK - 31 okt 21 kl. 08:45

Kina raser mot USAs koronarapport

Kinesiske myndigheter gikk hardt ut mot en amerikansk etterretningsrapport om koronavirusets opphav. – Uansett Hvor mange ganger denne rapporten blir publisert, og Hvor mange versjoner de finner på, kan det ikke forandre på at det er fullstendig politisk og falskt, sa det kinesiske utenriksdepartementets talsperson Wang Wenbin søndag. Wang la særlig vekt på at det er amerikansk etterretning som står bak rapporten, som kinesiske myndigheter mener beviser at rapporten har politiske motiver, og ba USA slutte «å angripe og svartmale Kina».

Aftenposten - 30 okt 21 kl. 11:33

Hvor mye kan du om byens topplag?

De er en seier unna seriegull og spiller cupfinale til helgen. Ta quizen for å se Hvor mye du vet om Sandviken-laget..

Aftenposten - 28 okt 21 kl. 12:47

Skal nordmenn rådes til å ta en tredje vaksinedose? Her er grafen som viser Hvor effektivt det kan være.

Israel har vist Hvor effektivt det er med en tredje vaksinedose. Risikoen for smitte blir 11,3 ganger mindre, viser….

Aftenposten - 28 okt 21 kl. 12:25

Stortinget frykter for politikernes sikkerhet hvis det blir kjent Hvor de bor. Likevel la de adressene ut på nett.

Stortinget har nektet å gi innsyn i Hvor politikernes pendlerboliger ligger..

NRK - 09 nov 21 kl. 12:48

Stanser oljefond-utredning

Utvalget som skal utrede oljefondets fremtidige organisering, skal ikke lenger vurdere om fondet skal være i Norges Bank eller ikke. Delen av mandatet Hvor utvalget blir bedt om å «vurdere om dagens plassering i Norges Bank vil være den mest hensiktsmessige fremover, eller om nye utfordringer trekker i retning av utskilling» tas ut, opplyser Finansdepartementet. – Spørsmålet om fondets plassering skiller seg ut fra resten av utvalgets mandat, slik også flere påpekte da utvalget ble oppnevnt.

NRK - 09 nov 21 kl. 10:23

- Kom løpende i bar overkropp

Aurora Trygg bor like ved der Hvor hendelsen skjedde. Hun forteller at hun så en mann som var barbeint og i bar overkropp komme løpende. – Jeg opplevde situasjonen som skummel, hørte skrik og så en barbeint mann i bar overkropp løpe, sier Trygg, som hørte flere skudd..

NRK - 09 nov 21 kl. 08:47

Flere unge bruker sovemedisiner

Flere studenter og unge voksne sier at de har søvnproblemer, og det har vært en dobling i sovemedisinbruken blant dem mellom 15 og 24 år. Det er nye tall som er samlet inn i mars i Studentenes helse- og trivselsundersøkelse (SHoT) som viser at flere unge sliter med søvnen. – Tallene fra SHoT viser at nær én av tre studenter opplevde søvnproblemer i 2021.

NRK - 09 nov 21 kl. 06:45

Kan komme nye test- og karanteneråd

Helsemyndighetene jobber nå med å endre systemet for smittesporing og det kan komme endringer i test- og karanteneråd. Både koronasmitten og innleggelsestallene stiger, også blant fullvaksinerte. Det kan snart føre til endringer.

Aftenposten - 26 okt 21 kl. 10:14

Hun skulle dekke en demonstrasjon. Plutselig begynte noen å skyte fra hustakene.

Hvor skal du løpe når du ikke vet Hvor du er trygg? Femte episode av Aftenposten-podkasten Jeg var der handler om….

Dagbladet - 08 nov 21 kl. 22:22

Så mange fullvaksinerte blir smittet

Ny studie viser Hvor hyppig fullvaksinerte blir smittet av coronaviruset. Assisterende helsedirektør Espen Rostrup Nakstad mener forskningen kan forklare Hvorfor så mange fullvaksinerte nå blir innlagt med corona..

NRK - 08 nov 21 kl. 18:23

Advokater saksjonerer i Høyesterett

Advokatforeningen har bestemt seg for å iverksette aksjoner i Høyesterett fra tirsdag. Aksjonene vil ramme nye saker som skal bli berammet til Høyesterett. Årsaken til aksjonene er at advokatene vil ha mer penger fra staten for den jobben de gjør for offentlige satser.

NRK - 08 nov 21 kl. 18:23

Advokater aksjonerer i Høyesterett

Advokatforeningen har bestemt seg for å iverksette aksjoner i Høyesterett fra tirsdag. Aksjonene vil ramme nye saker som skal bli berammet til Høyesterett. Årsaken til aksjonene er at advokatene vil ha mer penger fra staten for den jobben de gjør for offentlige satser.

Dagbladet - 08 nov 21 kl. 16:19

«Eksepsjonelt» slave-funn

Forskere har funnet et helt intakt rom i Pompeii, Hvor de mener at slavene til huseieren bodde..

NRK - 08 nov 21 kl. 13:26

Nye millioner til flom- og skredsikring

Ap-Sp-regjeringen ønsker å øke bevilgningen til NVEs arbeid med flom- og skredsikring med ytterligere 60 millioner kroner. – Skredet i Gjerdrum i fjor viser Hvor sårbare vi kan være for naturfarer. For meg er det viktig at vi får opp farten når det gjelder forebygging av flom og skred, sier olje- og energiminister Marte Mjøs Persen (Ap) i en uttalelse.

NRK - 08 nov 21 kl. 11:31

Mer enn doblet passasjertall for SAS

I oktober fløy 1,4 millioner passasjerer med SAS. Det er en økning på over 130 prosent fra samme måned i fjor. I den samme perioden doblet SAS kapasiteten, ifølge en børsmelding fra selskapet mandag.

NRK - 08 nov 21 kl. 08:01

Politimann angrepet i Frankrike

En politibetjent er skadd etter å ha blitt angrepet med stikkvåpen i den franske byen Cannes. Det er uklart Hvor alvorlige skadene er. Den franske innenriksministeren Gérald Darmian opplyser at gjerningspersonen er uskadeliggjort, ifølge nyhetsbyrået Reuters.

Aftenposten - 08 nov 21 kl. 07:00

Mystisk mange illustrasjons-blemmer i ny barne-krim

Barn vet Hvor oppmerksomt de bør se på bildene i en krim. Her er sjansen større for at de vil avsløre illustratøren enn….

NRK - 07 nov 21 kl. 13:08

Godstog sporet av i Sverige

Et godstog som blir brukt til å frakte jernmalm har fått 38 av vognene sine sporet av ved Gällivare i Sverige. Ingen personer er skadd. Føreren av toget er uskadd.

VG - 07 nov 21 kl. 08:11

Kylie Jenner om konsert-tragedien: – Travis og jeg er knust

Kjæresten til Travis Scott, Kylie Jenner, har lagt ut et innlegg på Instagram Hvor hun kommenterer den tragiske hendelsen som endte med at åtte personer mistet livet under kjærestens konsert fredag kveld..

VG - 07 nov 21 kl. 04:40

Får kritikk for hemmelighold av antall løpere med startnekt

«Helseattesten» skal avdekke utøveres problemer med blant annet ernæring, og den kan gi startnekt. Men Hvor mange som stoppes, er ikke offentlig kjent..

E24 - 06 nov 21 kl. 13:58

Raymond Johansen har ventet to år på svar fra Skatteetaten

Raymond Johansen vet ikke stort om hvilke av kommunens boliger som er sekundærboliger. Byrådslederen er frustrert over Hvor lite hjelp det har vært å få fra Skatteetaten..

Klartale - 06 nov 21 kl. 09:00

Dagen Hvor alle bør dra på kino er her

Den store kinodagen arrangeres lørdag 6. november. Da får du halv pris på alle billetter..

VG - 05 nov 21 kl. 22:57

Les dagens VG her!

Øynene kan fortelle om vi har diabetes og høyt blodtrykk. Nå forskes det på om også demens kan avsløres tidlig ved øyeskanning. Hvor langt har forskningen kommet?

E24 - 05 nov 21 kl. 18:04

BMW kutter arbeidstiden i Øst-Tyskland – nå skal de jobbe like lenge som i vest

Mer enn tre tiår etter Berlinmurens fall skal fabrikkansatte hos BMW jobbe 35 timer i uken – uansett Hvor i Tyskland fabrikken ligger..

Aftenposten - 05 nov 21 kl. 12:28

Undervurderer kunnskapsministeren Hvor viktig det er at elevene er på skolen?

Fraværsgrensen er helt nødvendig. Det bør kunnskapsminister Tonje Brenna (Ap) erkjenne..

NRK - 05 nov 21 kl. 11:55

Vil utdanne flere leger i Nord-Norge

Regjeringen bevilger mer penger til Universitetet i Tromsø (UiT) for å utdanne flere leger. Hvor mye penger det er snakk om opplyses ikke, men pengene skal gå til flere studieplasser i medisin ved universitetet. Pengene vil gi 15 flere medisinstudenter fra neste studieopptak.

VG - 05 nov 21 kl. 10:25

Politiet mener drapsoffer ble overvåket i flere dager

Bård Lanes (33) ble skutt og drept på Kilen i Tønsberg i april. Politiet mener at de siktede har hatt kontroll på Hvor Lanes befant seg i flere dager før han ble drept..

Aftenposten - 05 nov 21 kl. 10:14

Vidar Magnussen fra Side om side: – Jeg bare begynte å lyve

Den gamle T-skjorten minner ham om Hvor gøy det var å lyve og si helt meningsløse ting..

NRK - 05 nov 21 kl. 10:15

Drapet planlagt i lengre tid

Drapet på Bård Lanes, som ble drept på Kilen i Tønsberg, bærer preg av å ha vært planlagt over tid. Det skriver politiet i en pressemelding. – Det ligger også i dette at vi ikke mener at Lanes var et tilfeldig offer og at det har fremkommet informasjon i etterforskingen at dette bunner i en konflikt med en eller flere av de siktede i saken, sier politiadvokat Fredrik Borg Johannessen.

NRK - 05 nov 21 kl. 09:08

Posten med sterkt resultat

Posten har økt driftsinntektene til 17,9 milliarder kroner i løpet av årets tre første kvartaler, og levert et resultat etter skatt på 863 millioner kroner. På samme tidspunkt i fjor var driftsinntektene 17,4 milliarder kroner, mens resultatet etter skatt lå på 670 millioner kroner. Tredje kvartal var på sin side svakere enn fjoråret, med et resultat etter skatt på 242 millioner kroner mot 396 millioner kroner i samme kvartal i fjor.

Aftenposten - 05 nov 21 kl. 09:09

– Jeg la meg hjemme i fosterstilling og bare gråt.

At han skulle flytte fra hjemstedet Hvor han hadde det så fælt, var hele tiden planen for unge Kjell Nordström. I sommer vendte Maskorama-designeren hjem. Og ble overrasket over hva han fant..

VG - 22 okt 21 kl. 14:07

Hvor er skisportens smertegrense?

Hvor mange opprivende konflikter tåler president Erik Røste (61) før skisportens smertegrense er nådd?.

Aftenposten - 22 okt 21 kl. 06:30

Hvor mye har kaloriene å si for Hvor mett man blir? Eksperten svarer.

Les også syv råd til et kosthold som fremmer en sunn vekt:.

E24 - 04 nov 21 kl. 18:56

Statkrafts tradere fikk bonus etter «solid» start på året – nå er hele gevinsten utradert

Statkraft tapte fire milliarder på «markedsuro» i tredje kvartal, men vil ikke opplyse Hvor mye som skyldes kortsiktig spekulasjon. Hele gevinsten fra første halvår, som utløste suksessbonuser til ansatte, er forduftet..

VG - 21 okt 21 kl. 23:30

Les dagens VG her!

Hvor mange skritt bør du gå daglig for å leve lengst mulig? Eller Hvor mye bør du trene? Ny forskning har svaret, og funnene kan overraske deg.

NRK - 04 nov 21 kl. 15:47

Brann i blokk i Fyllingsdalen

Det brenner i en blokk i Torgny Segerstedts veg i Fyllingsdalen i Bergen. – Det er observert flammer i den øverste etasjen og på taket, sier operasjonsleder Jørgen Ommedal. Politiet har ikke oversikt over Hvor mange som er skadde eller evakuerte..

Aftenposten - 04 nov 21 kl. 06:03

Politikeren ble overrasket da han fikk vite Hvor mange konkurssaker politiet henlegger

Etter BT/E24s avsløring skylder SV på Høyre. Høyre skylder på politiet..

NRK - 03 nov 21 kl. 18:28

Nær 300 migranter reddet

I alt 292 mennesker ble reddet fra småbåter i Den engelske kanal tirsdag denne uken, ifølge franske myndigheter. Flere skip fra den franske marinen, kystvakten og tollmyndighetene, samt et marinehelikopter, deltok i redningsaksjonene, opplyser franske sjøfartsmyndigheter onsdag. Migrantene ble ført til havnene i Calais og Dunkerque, Hvor de ble tatt hånd om av hjelpearbeidere.

Dagbladet - 03 nov 21 kl. 17:33

Polen har «en pistol mot panna»

Den langvarige striden mellom EU og Polen om rettsstaten har nådd et punkt Hvor Polen står på kanten av et juridisk brudd med EU, skriver Einar Hagvaag..

NRK - 03 nov 21 kl. 17:41

Norges sjefforhandler: – Mange utfordringer

Henrik-Hallgrim Eriksen, leder av Norges gruppe klimaforhandlere under årets klimatoppmøte i Glasgow, sier til NRK onsdag at han sitter igjen med en «blandet følelse» etter de innledende forhandlingene. – Det er tidlig i forhandlingene, så det er vanskelig å se Hvor det går og utfordringene er mange. Stemningen er ganske god blant landene og en klar vilje til å jobbe og finne løsninger, sier han.

NRK - 03 nov 21 kl. 16:13

Stenger barnevernskontor for møter

Kontoret for barnevernstjenesten i bydelene Bergenhus og Årstad i Bergen er stengt for møter med brukere på ubestemt tid. – Bekymringen vår er at alvorlige trusler og drap kan forekomme i de lokalene Hvor ansatte jobber i dag, skriver verneombudet i et varsel. BT skrev i oktober at de lokale verneombudene hadde varslet kommunen om at de ville stenge kontoret fra 2.

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt