Hveteeksporten

Sunday, 14 August, 11:56

Nyheter om Hveteeksporten

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 25 maj 22 kl. 10:43

India kutter i sukkereksporten

India reduserer sukkereksporten for å sikre at landets egne innbyggere har tilgang til råvaren, samt for å holde inflasjonen i sjakk. Det skjer nesten to uker etter at landet varslet en stopp i Hveteeksporten. Det grepet sendte hveteprisen i verden ytterligere opp.

NRK - 16 maj 22 kl. 12:55

Kraftig økning i priser på hvete

Hveteprisene er skyhøye etter at India kunngjorde stans i Hveteeksporten. Prisene har økt med nesten 6 prosent på råvarebørsen i Chicago, melder Financial Times. India er verdens nest største eksportør av hvete.

NRK - 14 maj 22 kl. 16:13

India stanser Hveteeksporten – får kritikk av G7-landene

India innfører eksportstopp på hvete for å stanse prisstigningen i sitt eget marked. Det er ikke populært hos G7- landene. – Dersom alle innfører eksportrestriksjoner eller stenger markedene sine, gjør det bare krisen mye verre, sier Tysklands landbruksminister Cem Ozdemir på en pressekonferanse i Stuttgart.

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com