Hun

Monday, 16 May, 23:41

Nyheter om Hun

Sortering: Relevans | Senaste
Klartale - 09 okt 21 kl. 06:00

Sykepleieren som ikke brukte hansker

FARGERIK: På Instagram deler Hanne Aamodt fargerike bilder fra gården der <strong>Hun</strong> bor sammen med familie sin. <strong>Hun</strong> deler også både positive og negative hendelser fra hverdagen.– Jeg kan puste. Jeg kan le. Jeg kan drikke vin.

Klartale - 02 maj 22 kl. 15:30

Elizabeth Olsen tror Hun kan være litt norsk

Hun har et av de mest vanlige norske etternavnene. Elizabeth Olsen er en amerikansk skuespiller. Hun har nok norsk slekt, men hvor norsk Hun er, vet Hun ikke.

Klartale - 22 apr 22 kl. 06:30

Kan Marine Le Pen bli president på tredje forsøk?

Emmanuel Macron eller Marine Le Pen. Én av de to vil søndag bli valgt som fransk president.Da er det andre runde av presidentvalget i Frankrike.

Klartale - 25 mar 22 kl. 11:10

Ville slutte som skuespiller og bli snekker, nå takker Hun ja ny filmrolle

Renate Reinsve er norsk og driver med skuespill. Hun hadde hovedrollen i «Verdens verste menneske». Filmen er nominert til flere priser.

Klartale - 06 apr 22 kl. 12:41

Ett år mindre straff for norsk IS-kvinne

Kvinnen reiste selv og av egen vilje til Syria i 2013. Det gjorde Hun for å bo sammen med sin norske ektemann. Han var fremmedkriger i Nusrafronten.

Klartale - 27 mar 22 kl. 06:00

Renate Reinsve kan vinne Oscar-pris

– Altså jeg har et veldig stort håp. Det sier Renate Reinsve om muligheten til å vinne pris under Oscar-utdelingen. Filmprisen Oscar er verdens største utdeling av priser til folk som lager film.

Klartale - 01 apr 22 kl. 16:15

Johaug vil gi sjansen til unge skiløpere

Therese Johaug er en av Norges beste skiløpere. For noen uker siden sa Hun at Hun skal slutte som skiløper etter denne sesongen. Nå ønsker Hun å bidra til at nye talenter får tips og hjelp.

Klartale - 05 apr 22 kl. 14:30

Hegerberg snakket om sletting av venner

– Da jeg tok det valget, var det et tøft valg å ta, men også et nødvendig valg. Det sier Ada Hegerberg. Hun møtte pressen for første gang etter at Hun sa ja til å komme tilbake til det norske landslaget.

Klartale - 13 okt 21 kl. 06:00

Friba ble truet på livet etter OL

JUDO: Friba (til venstre) elsker judo. Det gir henne selvtillit og både fysisk og psykisk styrke.– Friba! Du ble den første!Treneren til Friba Rezayee var både stolt og glad.

Klartale - 11 maj 22 kl. 16:30

Oslos ordfører lover oss en skikkelig 17. mai-feiring

– Ah, jeg elsker 17. mai, sier Marianne Borgen til Klar Tale.Hun er kanskje et av byens mest kjente ansikter.

Klartale - 25 mar 22 kl. 07:00

Ellen vil at unge skal ha noen å snakke med

FRIVILLIG: Ellen Cecilie Evju er en av Norges mange frivillige.Ensomhet, kjipe foreldre, venner, hobbyer, sosiale medier og skole. Barn og unge trenger å snakke, og da stiller Ellen Cecilie Evju opp. På egen fritid.

Klartale - 02 maj 22 kl. 13:15

Flykter fra Ukraina for andre gang

Stadig flere flykter fra Ukraina. Kvinner, barn og eldre.På samme tid drar mange tilbake til Ukraina.

Klartale - 28 apr 22 kl. 06:00

Hjelper folk å få seg jobb i Norge

Rahul Rao jobber I Norge. Det trives han godt med.Karin Ellis holder kurs. Hun vil hjelpe folk til å få seg jobb i Norge. Onsdag hadde Hun et gratis kurs på nett.

Klartale - 04 maj 22 kl. 14:00

De fryktet at de aldri ville slippe ut fra Mariupol

GRÅT: Det var mange sterke følelser hos de som ble reddet fra Mariupol.– Vi var i ferd med å miste håpet om at vi noensinne ville komme oss ut. Det sier en kvinne til kanalen til BBC.Da de kom fram var folk preget av at de var slitne og lettet.

Klartale - 13 maj 22 kl. 11:00

Hadia Tajik kommer tilbake til Stortinget

Tajik sluttet som arbeids- og sosialminister 2. mars. Det var etter Hun fikk kritikk for håndtering av pendlerbolig-sakene.

Klartale - 27 apr 22 kl. 16:00

Slik opplevde folk korona-pandemien

FORSIKTIG: Noemi Rios har vært forsiktig under pandemien. <strong>Hun</strong> har ikke blitt smittet av korona-viruset.Hele verden har levd med korona-viruset lenge. I Norge har korona vært en del av vår hverdag i over to år. Klar Tale spurte tre på gata hvordan livet deres ble preget av korona.

Klartale - 01 maj 22 kl. 07:00

Slik skal de feire 1. mai

De to siste årene har korona-pandemien ført til mindre arrangementer på 1. mai. Partier og organisasjoner har måttet nøye seg med små feiringer av arbeidernes internasjonale kampdag.

Klartale - 24 mar 22 kl. 10:55

Hegerberg er klar for å spille på landslaget igjen etter fem år

Mange har hatt en drøm om å se Hegerberg spille for Norge igjen. De siste dagene har det vært rykter om at det snart kan skje. Torsdag morgen ble det bekreftet.

Klartale - 28 apr 22 kl. 10:23

Disse barna begynte på skole i et helt nytt land

UKRAINA: Lærer Oksana Ronskaja viser Ukraina på kartet. Barna sier hvor de kommer fra.– God morgen, alle sammen. God morgen far og mor, synger fem barn i kor. De har akkurat spist lunsj.

Klartale - 12 maj 22 kl. 08:52

De neste dagene skal vi spise 20 millioner pølser

På 17. mai spiser folk mest grillpølse vest og nord i landet. Østlendingene går for wienerpølse.

Klartale - 02 maj 22 kl. 11:10

Håper endring kan gjøre norske elever mer motivert

Tonje Brenna er kunnskaps-minister. Hun vil at skolen skal bli mer praktisk. Det betyr at elevene skal gjøre mer fysiske ting, enn å lese bøker for å lære.

NRK - 22 apr 22 kl. 20:27

Kvinne sa Hun flyktet fra krigen – hadde bodd ulovlig i Norge siden 2009

En ukrainsk kvinne er varetektsfengslet etter at Hun søkte om asyl og sa Hun hadde flyktet fra krigen. Det viste seg at Hun har bodd ulovlig i Norge siden 2009. Kvinnen i 40-årene oppga at Hun hadde flyktet fra krigen i Ukraina da Hun søkte om asyl ved Nasjonalt ankomstsenter i Råde sist lørdag, skriver Avisa Oslo.

Klartale - 29 apr 22 kl. 08:54

Therese Johaug skal hjelpe skilandslaget for kvinner

Therese Johaug skal hjelpe norsk langrenn. Det gjør Hun sammen med en egen gruppe. Johaug er en av verdens beste skiløpere.

Klartale - 25 apr 22 kl. 08:40

Nav-offer fikk 70.000 kroner

– Jeg opplever summen som latterlig. En trøkk i trynet for å si det på godt norsk, sier Marianne Evensen til avisa Aftenposten.Staten gir henne får 70.

NRK - 03 maj 22 kl. 10:46

Olsbu Røiseland satser mot Oberhof – endrer suksessformelen

Det bekrefter Hun på Instagram tirsdag formiddag. Der skriver Hun på tysk: – Mannen min skal til Tyskland. Da har jeg ikke noe valg – vi skal rocke VM i Oberhof.

Klartale - 02 maj 22 kl. 09:45

Mehl sier Hun har tillit til sjefen for PST

– Jeg har tillit til Hans Sverre Sjøvold som sjef for PST, sier Emilie Enger Mehl til nyhetsbyrået NTB. Hun er justisminister. Mehl sier Hun er kjent med at Sjøvold har sagt fra om saken til justisdepartementet før.

Klartale - 11 maj 22 kl. 06:00

Syrere kjemper en kamp for å overleve

Russlands angrep på Ukraina påvirker hele verden. Blant annet så sliter Syria med å gi nok mat til folk. De hadde problemer med mat fra før av.

Klartale - 10 maj 22 kl. 16:30

Slik gjør du bunaden klar til 17. mai

BUNAD: Bunad fra Hardanger. 17. mai nærmer seg. Etter to år med pandemi skal mange børste støvet av bunaden.

Klartale - 10 maj 22 kl. 12:42

Lundby gjør seg klar for en retur til hoppbakken

Lundby var med da det ble kjent hvem som har fått en plass på landslaget i hopp. Der står Hun som den mest kjente norske hopperen blant damene.Det er samme lag som i fjor.

Klartale - 20 apr 22 kl. 16:30

Artister mener mye god, norsk musikk får for lite oppmerksomhet

Marthe Valle skrev mandag kveld et innlegg på Facebook. Der skrev Valle hva Hun mente om at de fleste prisene blir delt ut utenom selve sendingen av prisutdelingen på TV. Valle er en norsk artist som også har vunnet Spellemannspris før.

Klartale - 12 timer siden

Norges ordførere ønsker en inkluderende 17. mai-feiring

Skolebarna i første til tredje klasse skal få gå i skoletog. Det blir første gang for dem. – Nå har koronaen tatt en ny vending.

Klartale - 07 maj 22 kl. 07:00

TV-seriene som fikk nordmenn limt til skjermen

Lørdag skal norske TV-serier hylles. På TV. Det skal også andre TV-programmer.

Klartale - 13 maj 22 kl. 10:40

En jente på fem år døde etter å ha blitt funnet bevisstløs i sjøen

Politiet har ikke mistanke om at jenta er utsatt for noe kriminelt.– Dette fremstår som en tragisk hendelse. Kriseteamet i Stavanger støtter de pårørende og andre involverte, sier Øyvind Tveit i en pressemelding.

NRK - 03 maj 22 kl. 10:46

Marte Olsbu Røiseland fortsetter karrieren

Det bekrefter Hun på Instagram tirsdag formiddag. Der skriver Hun på tysk: – Mannen min skal til Tyskland. Da har jeg ikke noe valg – vi skal rocke VM i Oberhof.

Klartale - 11 maj 22 kl. 08:49

Al Jazeera-journalist drept av israelske soldater

Shireen Abu Akleh ble drept av israelske soldater. Hun var journalist for den arabiske TV-stasjonen Al Jazeera. Det skjedde på den okkuperte Vestbredden, opplyser palestinske myndigheter om.

Klartale - 10 maj 22 kl. 07:00

Utviklings-ministeren mener sult-situasjonen er katastrofal

Rundt 20 millioner trues av sult på Afrikas horn. Situasjonen er like ille i nabolandene. Det er mange grunner til at situasjonen er kritisk.

NRK - 4 timer siden

Tajik betaler tilbake 200.000 kroner

Tidligere statsråd og nestleder i Arbeiderpartiet, Hadja Tajik, etterbetaler 200.000 kroner i skatt etter avsløringene rundt sin boligsituasjon. Tajik oppga ikke riktige opplysninger i forbindelse med at Hun hadde pendlerbolig i Oslo fra 2006–2010.

Klartale - 19 apr 22 kl. 14:50

Røde Kors: Få redningsoppdrag, men mange skader

Gjennom påskeuken var Røde Kors Hjelpekorps på 181 oppdrag. De har også hjulpet 317 skader over hele landet.Skadene skal være lite farlig.

Klartale - 06 maj 22 kl. 16:30

Dette er rettssaken mellom Amber Heard og Johnny Depp

Johnny Depp saksøker Amber Heard for ærekrenkelse. Heard og Depp giftet seg i 2015. Men de skilte seg igjen i 2017.

Aftenposten - 13 maj 22 kl. 18:37

Julianna Isabella Jakobsen (13) døde under barnevernets omsorg. – Jeg er usikker på om Hun fikk hjelpen Hun skulle fått, sier faren.

– Jeg er usikker på om Hun fikk den helsehjelpen Hun egentlig skulle fått, sier faren..

NRK - 25 apr 22 kl. 14:31

Japansk kvinne ble 119 år gammel

Kvinnen som inntil nylig var verdens eldste menneske, er død. 119 år gamle Kane Tanaka døde 19. april i Fukuoka-provinsen i Japan.

NRK - 13 maj 22 kl. 09:41

Tajik tilbake fra sykemelding neste uke

Arbeiderpartiets tidligere nestleder Hadia Tajik vender tilbake fra sykmelding førstkommende mandag. Mandag vender Hun tilbake til stortinget som menig representant, melder Dagbladet. Tajik gikk i mars av som arbeids- og sosialminister etter å ha fått kritikk for håndteringen av pendlerboligsakene.

NRK - 13 maj 22 kl. 09:13

Jente (5) døde etter å ha blitt funnet bevisstløs i sjøen

Torsdag ettermiddag ble en fem år gammel jente meldt savnet fra området Vardeneset i Stavanger. Hun ble funnet etter rundt tre timer. Natt til i dag ble jenta erklært død på sykehuset.

NRK - 12 maj 22 kl. 10:54

Høyre: - Oljepengebruken er for høy

Finanspolitisk talsperson for Høyre, Tina Bru, er kritisk til regjeringens oljepengebruk. – Oljepengebruken er for høy og står ikke i stil med bekymringene finansminister Vedum har uttrykket de siste dagene. En for stor oljepengebruk kan på sikt føre til at rentene må heves mer, sier Bru.

Klartale - 12 maj 22 kl. 08:29

Vil bytte fanger for å redde soldater i Mariupol

Ukraina forhandler med Russland. De ønsker å hente ut skadde soldater fra stålverket Azovstal i Mariupol. Ukrainske soldater og sivile har vært i stålverket lenge.

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt