Hun

Søndag, 25 Juli, 17:28

Nyheter om Hun

Sortering: Relevans | Senaste
Aftenposten - 5 timer siden

TV-journalist smurte gjørme på seg selv - mistet jobben

Hun ville ikke ha så rene klær. Så Hun smurte gjørme på seg selv. Nå er Hun sparket..

NRK - 25 juni 21 kl. 04:26

MDG-byråd slettet twittermeldinger

Sirin Stav (MDG) bekrefter at Hun fjernet kritikk av byrådets samarbeidspartnere fra sosiale medier i dagene før Hun overtok etter Lan Marie Berg. Sirin Stav (33) tar over etter partikollega Lan Marie Berg i det nye byrådet til Raymond Johansen (Ap). Ifølge Aftenposten har Stav vært veldig aktiv i sosiale medier, og spesielt i opptakten til mistillitsforslaget mot Berg.

NRK - 12 juli 21 kl. 23:43

Norges eldste er død

Norges eldste innbygger, Gudrun Nymoen, døde sist torsdag. Hun ble hele 110 år gammel og opplevde både spanskesyken og to verdenskriger. Nymoen ble Norges sjuende eldste person gjennom tidene, skriver Østlendingen.

NRK - 18 juli 21 kl. 15:31

Statsminister Merkel er forferdet

Statsminister Angela Merkel sier Hun er forferdet over «surrealistiske» ødeleggelser i de flomrammede områdene i Tyskland. Så langt er dødstallet etter flommen, som har rammet Tyskland og Belgia hardt, steget til 184. Den tyske statsministerveteranen ankom Schuld i Rheinland-Pfalz søndag i solide turstøvler.

Aftenposten - 17 juli 21 kl. 18:32

Sekunder etter byttet sendte Hun Sandviken til tabelltopp: – Utrolig deilig

Maria Brochmann hadde allerede bestemt seg da Hun ble byttet inn. Der skulle Hun score..

VG - 17 juli 21 kl. 12:18

Skøytekometen Wiklund klar for å ta ansvar: – Ingen begrensninger i laget

SOGNSVANN (VG) Ragne Wiklund (21) vil helst ikke tenke så mye på OL i 2022 før Hun kommer på is og «lover» Hun skal holde på til 2034 om Hun kan avslutte med et OL på hjemmebane..

VG - 6 timer siden

Folkebørsen: Brattset Dale perset i OL-debuten

TOKYO (VG) (Norge - Sør-Korea 39–27) Hun ble matet med innspill. Kari Brattset Dale sa takk som byr. Strekspilleren satte pers på landslaget med sine 11 scoringer da Hun endelig fikk OL-debuten 30 år gammel..

Aftenposten - 15 juli 21 kl. 23:19

Hun begynte i ny jobb for over ett år siden. Fortsatt har Hun ikke møtt alle kollegaene.

Kristiane Rødland begynte i ny jobb for over ett år siden. Fortsatt har Hun ikke møtt alle kollegaene..

VG - 19 timer siden

Camilla Herrems verste opplevelse: – Jeg følte meg som en sviker

TOKYO (VG) Søndag er Hun tilbake i OL. Camilla Herrem (34) hadde det verre enn verst etter den siste bommen i semifinaledramaet for fem år siden. I TV-studio etterpå følte Herrem at Hun ble pisket offentlig..

VG - 23 timer siden

Filmstjernen trosset managerne – nå er Hun grå

Andie MacDowell (63) har fått mye oppmerksomhet etter at Hun troppet opp på filmfestivalen i Cannes nylig..

E24 - 15 juli 21 kl. 07:26

Hun begynte i ny jobb for over ett år siden. Fortsatt har Hun ikke møtt alle kollegaene.

Kristiane Rødland begynte i ny jobb for over ett år siden. Fortsatt har Hun ikke møtt alle kollegaene..

NRK - Igår: 07:40

Journalist smurte seg inn med leire

En journalist i den tyske TV-kanalen RTL smurte seg inn med leire før Hun rapporterte direkte fra et flomrammet område denne uka. Nå er Hun tatt av skjermen. – For meg som journalist skulle dette aldri ha skjedd.

NRK - 14 juli 21 kl. 17:07

Kjørte på fem personer - tiltalt

En kvinne er tiltalt for å ha kjørt på flere fotgjengere på Gjermundshamn fergekai i Kvinnherad kommune i Vestland i november i fjor. Politiet vet fortsatt ikke hvorfor Hun kjørte slik Hun gjorde, skriver Bergens Tidende. Kvinnen ble først siktet for uaktsom kjøring, onsdag ble Hun tiltalt..

VG - I førrgår: 13:05

Den tragisk perfekte superstjerne

Hun hørte bare på musikk fra før 1967. Dessverre levde Hun også som en stjerne fra samme tid..

VG - I førrgår: 08:56

I japansk fangenskap – Bokanmeldelse: Trude Teige: «Morfar pustet med havet»

Hun kan dreie en historie, Trude Teige. Nå har Hun reist tilbake i krigshistorien, til dramaet i Østen – og til japansk fangenskap. Det er en bok med et mektig stoff og atskillig nerve..

NRK - 25 juni 21 kl. 04:37

Britney Spears: – Jeg var flau

Den amerikanske artisten Britney Spears skrev til sine fans på Instagram torsdag at Hun var lei seg for at Hun gitt inntrykk av at Hun har hatt det ok de to siste årene. –Jeg var flau over å dele det som skjedde med meg, skriver Hun. Britney Spears vitnet i et rettsmøte dagen før der Hun ba dommeren om å oppheve vergemålet hennes far over henne..

NRK - 22 juli 21 kl. 10:31

– Sorgen forsvinner aldri

Angrepet var et angrep på den politiske debatten, skriver Danmarks statsminister Mette Frederiksen (S) i en hilsen i anledning tiårsmarkeringen for 22. juli. – Ofrene kom fra samtlige deler av Norge.

Dagbladet - 22 juli 21 kl. 02:24

Lita jente døde etter påkjørsel

Ei jente i barneskolealder døde av skadene Hun fikk da Hun ble på kjørt i Gjerdrum kommune onsdag kveld..

Dagbladet - 22 juli 21 kl. 02:24

Lita jente døde etter påkjørsel

Ei jente i barneskolealder døde av skadene Hun fikk da Hun ble på kjørt i Gjerdrum kommune onsdag kveld..

Dagbladet - 21 juli 21 kl. 21:49

Betaler over 30 000 kroner for håret

Etter at Christell Wilsgård (31) som niåring fikk en hjernesvulst, har Hun mistet nesten alt av sitt eget hår. Nå må Hun betale for mye av «parykken» selv: - Urimelig og urettferdig, sier Wilsgård..

VG - 21 juli 21 kl. 12:33

AUF-lederen ti år etter 22. juli: – Lever jeg godt nok nå?

AUF-leder Astrid Hoem (26) tenker ofte på om Hun lever godt nok, Hun som overlevde Utøya mens så mange av vennene hennes ble drept..

Dagbladet - 21 juli 21 kl. 09:10

Gråter over datteras savn: - Er så vondt

Russiske Marina Marmilova Karlsson har vondt i hjertet på grunn av døtrenes situasjon. Hun kommer Hun med en innstendig bønn til statsministeren..

Klartale - 21 juli 21 kl. 06:00

Fryktet smerten mer enn døden

Anne-Berit lå skjult i gresset, bare noen meter fra terroristen 22. juli. Ti år senere er Hun fortsatt preget av det som skjedde.

NRK - 20 juli 21 kl. 21:56

Tiltalt for kjæreste-svindling

En kvinne i 30-årene må møte i retten, tiltalt for å ha lurt eller forsøkt å lure til sammen ni menn for om lag 1,5 millioner kroner. Ifølge Aftenbladets opplysninger skal tiltalte blant annet ha lokket mennene med kjæresteforhold. Ved et av tilfellene skal Hun ha lurt en mann for over 200.

NRK - 11 juli 21 kl. 11:18

Fikk to virusvarianter samtidig

En belgisk i 90- årene var smittet av to ulike koronavarianter da Hun døde tidligere i år, ifølge belgiske forskere. Da Hun var innlagt på sykehus var Hun smittet med både alfa- og betavarianten, ifølge forskerne. Dette er mutasjonene som tidligere ble omtalt som henholdsvis den britiske og den sørafrikanske varianten.

VG - 20 juli 21 kl. 15:56

Snittet øker igjen: – Ganske frustrerende

Studenter over hele Norge har fått svar på hvilket studie de har kommet inn på. Poengrensen for medisinstudier fortsetter å øke. Frida Lomeland Waldow (18) ble ferdig med videregående skole i år, målet var å studere medisin.

VG - 19 juli 21 kl. 21:28

Dansk OL-vinner fikk uønsket oppmerksomhet: – Meget, meget upassende

Den danske OL-svømmeren Pernille Blume (27) skal til Tokyo for å forsvare sitt fem år gamle OL-gull. I forkant forteller Hun om den uønskede oppmerksomheten Hun fikk etter Rio-triumfen..

VG - 01 juli 21 kl. 08:27

Erna tror på valg-mirakel: Slik vil Hun vinne valget

Meningsmålingene dømmer henne nord og ned. Men statsminister Erna Solberg står der som kjerringa mot strømmen og sier Hun er trygg på at Hun er statsminister etter valget. Her forteller Hun hvordan det skal skje..

VG - 01 juli 21 kl. 08:27

Erna Solberg tror på valg-mirakel: Slik vil Hun vinne valget

Meningsmålingene dømmer henne nord og ned. Men statsminister Erna Solberg står der som kjerringa mot strømmen og sier Hun er trygg på at Hun er statsminister etter valget. Her forteller Hun hvordan det skal skje..

NRK - 19 juli 21 kl. 18:53

Mann tiltalt for voldtekt i park

En 33 år gammel mann er tiltalt for å ha voldtatt en ung kvinne i en park i Bergen sentrum, skriver Bergens Tidende. Kvinnen ble ifølge tiltalen voldtatt klokken 03.50 natt til søndag 18.

NRK - 10 juli 21 kl. 12:39

Kjent Auschwitz-overlevende er død

Esther Bejarano, som overlevde sitt opphold i konsentrasjonsleiren Auschwitz ved å spille i jenteorkesteret, er død, 96 år gammel. Bejarano sovnet lørdag stille inn på et sykehus i Hamburg i Tyskland, opplyser en av hennes nære venner til det tyske nyhetsbyrået DPA. Hun ble født i den tyske byen Saarlouis i 1924.

NRK - 19 juli 21 kl. 15:44

Søreide møtte Kinas ambassade

Utenriksminister Ine Eriksen Søreide (H) holder Kina ansvarlig for IT-angrepet som rammet Stortinget tidligere i år. Mandag møtte Hun Kinas ambassade, skriver NTB. Ambassaden ble bedt om å forklare seg etter at den norske regjeringen pekte mot Kina etter at IT-angrepet i mars mot Stortinget har vært grundig etterforsket.

E24 - 19 juli 21 kl. 08:46

Sommerpraten: Dette er Ernas viktigste valgkampsak

Statsminister Erna Solberg går en hektisk valgkamphøst i møte. I sommerpraten med E24 avslører hva Hun ville gjort om Hun fikk 100.000 kroner i hånden..

NRK - 09 juli 21 kl. 23:07

Vant mot Jehovas vitner i retten

Jehovas Vitner tapte saken mot Gry Helen Nygård. Nygård ble i 2018 ekskludert fra menigheten i Ski for seksuell umoral etter Hun skal ha blitt utsatt for en sovevoldtekt. I tre år har Hun forsøkt å få komme tilbake til trossamfunnet.

VG - 18 juli 21 kl. 19:02

Søkte samme jobb: – Ingen tvil om at jeg er blitt diskriminert

Kjæresteparet søkte samme jobb. Han hadde relevant jobberfaring, det hadde ikke Hun. Likevel fikk Hun jobben..

NRK - 18 juli 21 kl. 14:43

Kvinne i 40 årene skadet

En kvinne i 40 årene ble skadet etter en kollisjon mellom to båter utenfor Kjøleholmen ved Nøtterøy i Færder. Hun skal være oppegående, men hadde fått et kutt i hodet. Hun ble tatt med av ambulansen for videre sjekk av lege..

E24 - 17 juli 21 kl. 20:00

– Invester i en god utdannelse

Kiran Aziz sjonglerer jobben som analytiker i KLP med styreverv i blant annet Flyktninghjelpen og i ICJ Norge. I sommerpraten med E24 forteller Hun hva Hun gjerne ville brukt en større sum penger på..

Aftenposten - 17 juli 21 kl. 12:18

Skøytekometen Wiklund klar for å ta ansvar: – Ingen begrensninger i laget

SOGNSVANN (VG) Ragne Wiklund (21) vil helst ikke tenke så mye på OL i 2022 før Hun kommer på is og «lover» Hun skal….

Aftenposten - 16 juli 21 kl. 12:00

Ezinne Okparaebo legger opp: – Trist og vemodig

BISLETT STADION (VG) 16 år etter at Hun tok sitt første NM-gull, har Ezinne Okparaebo (33) bestemt seg for at Hun gir….

VG - 16 juli 21 kl. 12:00

Ezinne Okparaebo legger opp: – Trist og vemodig

BISLETT STADION (VG) 16 år etter at Hun tok sitt første NM-gull, har Ezinne Okparaebo (33) bestemt seg for at Hun gir seg på toppnivå..

NRK - 16 juli 21 kl. 09:27

Sykehjemsbeboer døde av korona

En kvinne ved Ytterøy helsetun i Levanger i Trøndelag døde i går, etter å ha blitt smittet av covid-19 for en ukes tid siden. Hun var fullvaksinert, melder Levanger kommune fredag. – Hun var svært gammel, og hadde underliggende sykdom som gjorde henne sårbar, sier kommuneoverlege Tommy Aune Rehn.

Aftenposten - 3 timer siden

Henny Reistad etter OL-debuten: – Ikke så nervøs som det kanskje så ut som

TOKYO (VG) (Norge – Sør-Korea 39–27) Hun totaldominerte Champions League-avslutningen..

VG - 3 timer siden

Henny Reistad etter OL-debuten: – Ikke så nervøs som det kanskje så ut som

TOKYO (VG) (Norge – Sør-Korea 39–27) Hun totaldominerte Champions League-avslutningen. Men i OL-åpningen tok det 19 minutter før Thorir Hergeirsson slapp Henny Reistad skikkelig til..

NRK - 16 juli 21 kl. 07:35

Die Welt: Minst 80 døde etter flom

Minst 80 mennesker har mistet livet i uværet i Tyskland, melder Die Welt. – Frykten er at det vil bli flere, sa en talsmann for politiet i Koblenz fredag ​​morgen. 1300 personer er fortsatt ikke gjort rede for.

NRK - 16 juli 21 kl. 07:35

Minst 90 døde etter flom

Minst 80 mennesker har mistet livet i uværet i Tyskland, melder Die Welt. I Belgia har minst 11 omkommet, ifølge belgiske medier. – Frykten er at det vil bli flere, sa en talsmann for det tyske politiet i Koblenz fredag ​​morgen.

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt