Hossein Amirabdollahian

Sunday, 19 May, 03:53

Nyheter om Hossein Amirabdollahian

NRK - 20 apr 24 kl. 00:55

Iran gjentar kraftig advarsel til Israel

Den iranske utenriksministeren sa fredag at Irans neste svar vil komme umiddelbart og maksimalt, om Israel handler mot Irans interesser. Det sa han da han ble spurt om angrepet som skjedde natt til fredag. Han ble intervjuet av NBC News ved hjelp av en oversetter Utenriksminister Hossein Amirabdollahian brukte også disse ordene da han ble intervjuet av CNN før det israelske angrepet skjedde fredag..

NRK - 15 apr 24 kl. 14:02

Storbritannia: Blei ikkje varsla om angrepet på Israel på førehand

– Storbritannia avviser Irans påstand om at dei førehandsvarsla angrepet på Israel, seier ein talsperson for den britiske statsministeren Rishi Sunak måndag. Det melder Reuters. Utanriksminister i Iran, Hossein Amirabdollahian, sa sundag at landet varsla nabolanda, Israel sine allierte og USA om angrepet på Israel.

NRK - 14 apr 24 kl. 13:30

Iran: Varslet 72 timer før angrepet

Irans utenriksminister Hossein Amirabdollahian sier de varslet land i regionen 72 timer før angrepet, skriver Reuters..

NRK - 08 apr 24 kl. 23:33

Iran har åpnet nytt konsulat i Damaskus

Irans utenriksminister Hossein Amirabdollahian åpnet mandag et nytt konsulat i Syrias hovedstad Damaskus, melder syriske medier, ifølge Reuters. Det nye konsulatet ligger i nærheten av det som ble ødelagt av et israelsk luftangrep i forrige uke..

NRK - 31 dec 23 kl. 12:09

Storbritannia: Iran har medansvar i å hindre angrep på lasteskip

Storbritannias utenriksminister David Cameron sier han har ringt Irans utenriksminister Hossein Amirabdollahian etter at et Maersk lasteskip ble angrepet av Houthi-milits. – Jeg gjorde det klart at Iran har medansvar for å hindre Houthi-angrep i Rødehavet, gitt landets langvarige støtte til dem, sier Cameron, ifølge Reuters. Han ta til at angrepene både er en trussel mot uskyldige mennesker, og en trussel for verdensøkonomien..

NRK - 15 okt 23 kl. 02:07

Hamas og Iran fortsetter samarbeidet

Hamas' leder Ismail Haniyeh og Irans utenriksminister møttes i Qatar lørdag og var enige om å fortsette samarbeidet. Hamas og Iran diskuterte angrepet på Israel og krigen som fulgte, og er enige om å fortsette samarbeidet for å oppnå felles mål, sier Hamas i en uttalelse. Irans utenriksminister Hossein Amirabdollahian hyllet på sin side Hamas-angrepet som en historisk seier.

NRK - 13 okt 23 kl. 07:19

Gaza: Hovedutviklingene oppsummert

Israel informerte FN at alle palestinere må forlate det nordlige Gaza innen 24 timer. En tvangsflytting av 1,1 millioner palestinere. Flere av Gazas store sykehus ligger i regionen.

NRK - 13 okt 23 kl. 00:16

Iran advarer Israel

Irans utenriksminister sier at det kan bli åpnet en ny front hvis Israel fortsetter bombingen av Gazastripen. Minst 1537 mennesker er drept i bombeangrepene på Gaza. Den humanitære situasjonen er kritisk.

NRK - 19 jan 23 kl. 07:37

Iran advarer EU mot oppføring på terrorliste

Irans utenriksminister Hossein Amirabdollahian advarer EU mot å føre opp landets revolusjonsgarde på listen over terrorgrupper. Det rapporterer iranske statlige medier ifølge Reuters. – EU vil skyte seg selv i foten, sa Amirabdollahian til EUs utenrikssjef Josep Borrell.

NRK - 12 mar 23 kl. 15:42

USA tilbakeviser påstander om fangeutveksling

Tidligere i dag uttalte Irans utenriksminister Hossein Amirabdollahian at landet hadde inngått en foreløpig avtale om fangeutveksling med USA. Ifølge nyhetsbyrået Reuters avviser USA dette. I en uttalelse fra Det hvite hus omtales påstandene som falske..

NRK - 20 dec 22 kl. 14:43

Iran vil gjenopplive atomavtalen

Irans utenriksminister Hossein Amirabdollahian sier landet er villige til å gjenopplive atomavtalen fra 2015, så lenge landets integritet blir respektert..

NRK - 24 sep 21 kl. 15:45

Iran vil ta opp att atomsamtalar

Iran ønsker å ta opp at forhandlingane om atomavtalen frå 2015 snart. Det seier den iranske utanriksministeren Hossein Amirabdollahian, ifølge Reuters. Han snakka med journalistar under FNs generalforsamling i New York.

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com