Holmestrand

Sunday, 26 March, 18:01

Nyheter om Holmestrand

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 02 feb 23 kl. 10:20

Havarikommisjonen undersøker ambulanse-utforkjøring ved Holmestrand

Statens havarikommisjon har iverksatt sikkerhetsundersøkelse av ulykken hvor en ambulanse havnet på taket ved Holmestrand. Ulykken skjedde onsdag 18. januar i nærheten av Holmestrand.

NRK - 18 feb 23 kl. 11:15

Holmestrand: Mann skal ha blitt slått med øks

En mann skal ha blitt slått med en øks i Holmestrand. Det melder politiet på Twitter. De er på stedet sammen med ambulanse..

NRK - 04 feb 23 kl. 10:52

Person påkjørt i Holmestrand – fører stakk fra stedet

En kvinne ble påkjørt i et gangfelt i Holmestrand sentrum rett før klokka elleve. Hun er våken og bevisst. Bilen som kjørte på henne stakk fra stedet.

NRK - 19 jan 23 kl. 16:30

Stengt på E18 mellom Tønsberg og Holmestrand

Det er fortsatt stengt på E18 mellom Tønsberg og Holmestrand i retning Oslo. Det pågår opprydning etter et uhell tidligere i dag. Trafikken mot Drammen går på fylkesvei 35 Bispeveien.

NRK - 19 jan 23 kl. 15:26

Har siktet ambulansesjåfør

Sjåføren av ambulansen som var involvert i en alvorlig ulykke på E18 i Holmestrand i går, er siktet for uaktsomhet. Det sier politiinspektør Magnar Pedersen, som legger til at siktelsen er av teknisk karakter. Ambulansen som var i utrykning, fikk sleng på bilen og havnet på taket i midtrabatten på Helland i Holmestrand.

NRK - 05 mar 23 kl. 17:59

Bil veltet på taket etter kollisjon

To biler skal ha kollidert under en trafikkulykke på Eidsfossveien i Holmestrand..

NRK - 17 jan 23 kl. 23:34

Brann i garasjeanlegg i Holmestrand

Det brenner i et garasjeanlegg på Sundbyfoss i Holmestrand. Flere naboer er evakuert på grunn av mye røyk. Det er ikke meldt om personskader.

NRK - 18 feb 23 kl. 12:07

Slo med baksida av øksa

Mannen som fikk mindre skader etter å ha blitt slått med øks, blei trolig slått med baksida av øksa. Operasjonsleder Jan Kristian Johnsrud i Sør-Øst politidistrikt sier begge parter har bekrefta dette, og at dette stemmer overens med skadene. Hvorfor mannen i Holmestrand blei slått med øks, er ikke kjent.

NRK - 25 dec 22 kl. 20:32

Ingen togtrafikk mellom Holmestrand og Skien

Det er stengt for togtrafikk mellom Holmestrand og Skien. Det skriver Vy på sine nettsider. Selskapet melder at de ikke vet hvor lang tid det vil ta før togene kan kjøre som normalt igjen..

NRK - 20 dec 22 kl. 10:25

Diesellekkasje i Holmestrand

600 liter diesel har rent ut i Holmestrand. Skaden skjedde da en truck har laga hull i en dieseltank på en lastebil under lossing. Ingen personer har kommet til skade, melder politiet.

NRK - 27 jan 23 kl. 01:19

To hester skadd etter tak raste i bygning

Brannvesenet rykket ut til Hof i Holmestrand etter at et tak på en bygning med to hester kollapset. En hest er skadd og har blitt frigjort. – Den andre hesten fremstår hardere skadet.

Aftenposten - 05 dec 22 kl. 09:42

Arild Hallèn Holmestrand var en kunnskapsrik og engasjert leder

Arild Hallèn Holmestrand (1967–2022).

NRK - 04 dec 22 kl. 21:17

Brann i bygning i Holmestrand

Eit bygg under oppføring står fram som fullstendig nedbrent ved fylkesveg 312 på Grenneslinna i Holmestrand. Sløkkearbeidet held på framleis, men faren for spreiing skal minke. Brannvesenet er på staden og driv med nedkjøling av omkringliggande for å hindre spreiing.

NRK - 04 dec 22 kl. 20:18

Overtent hus i Holmestrand

Nødetatene er på vei etter melding om brann i et bygg i Holmestrand. Bygget skal være overtent, skriver politiet på Twitter. Det skal ikke være personer som bor i bygget nå..

NRK - 04 dec 22 kl. 10:19

Pågrepet for trusler i Holmestrand

Politiet har pågrepet de to personene de lette etter i Holmestrand etter trusselepisoden i en leilighet ved 08-tiden i morges. Politiet tror foreløpig at det ikke er flere involverte i saken, men de kan ikke utelukke flere pågripelser..

NRK - 19 jan 23 kl. 20:55

E18 i Tønsberg åpen for trafikk

E18 er åpnet for trafikk i nordgående retning mellom Tønsberg og Holmestrand. Veien har vært stengt på grunn av oppryddingsarbeid etter et trafikkuhell ved Solrød, opplyser Veitrafikksentralen Sør..

NRK - 03 dec 22 kl. 07:46

Brann i bolig i Holmestrand

Beboerne i et hus i Skoger i Holmestrand kommune våknet i natt av røykvarsleren. Det viste seg at det hadde begynt å brenne i en skjøteledning som var koblet til et elektrisk produkt. Beboerne er uskadde, men huset fikk brann- og vannskader i kjelleren, og røykskader i de øvrige etasjene.

NRK - 18 jan 23 kl. 17:11

E18 åpnet etter ulykke

E18 er åpnet i begge retninger ved Hellandkrysset mellom Horten og Holmestrand. Veien har vært stengt store deler av dagen etter en trafikkulykke. Trafikken kan gå som normalt i begge felt i begge retninger, opplyser Statens vegvesen..

VG - 18 jan 23 kl. 10:36

Ambulanse havnet på taket i ulykke på E18

En ambulanse med to ansatte og én pasient fikk sleng på bilen og havnet på taket på E18 ved Holmestrand..

NRK - 18 jan 23 kl. 09:57

E18 stengt – Ambulanse på taket

En ambulanse har fått sleng og havnet på taket i midtrabatten i Hellandkrysset på E18 utenfor Holmestrand. Det melder Sør-Øst politidistrikt på Twitter. Det var tre personer i ambulansen, hvorav to ambulansearbeidere.

VG - 18 jan 23 kl. 00:09

Brann i garasjeanlegg i Vestfold

Det brenner kraftig i syv garasjer i Sundbyfoss i Holmestrand kommune..

NRK - 17 jan 23 kl. 23:34

Brann i garasjeanlegg i Vestfold

Det brant sent tirsdag kveld i et garasjeanlegg på Sundbyfoss i Holmestrand kommune. Flere naboer ble evakuert på grunn av mye røyk. Det er ikke meldt om personskader.

NRK - 17 jan 23 kl. 06:25

Glatt på veiene på Østlandet

Det er veldig glatt på veiene etter snø og sludd i morgentimene. I Asker har et kjøretøy snurret rundt og truffet midtrabatten på Slemmestadveien. Det er kun materielle skader.

NRK - 06 jan 23 kl. 14:45

Fortsatt togtrøbbel på Østlandet

Flere hundre personer venter på buss for tog langs flere strekninger på Østlandet. Vestfoldbanen er stengt mellom Holmestrand og Skoppum. Det samme gjelder strekningen mellom Lillestrøm og Oslo S.

NRK - 04 jan 23 kl. 17:04

Flere togforsinkelser på grunn av snøværet

Bane Nor melder at det er forsinkelser på Vestfoldbanen mellom Sandefjord og Larvik samt Holmestrand og Skoppum på grunn av feil på sporveksel. Drammensbanen, Askerbanen og Gjøvikbanen er også rammet. Det er også store forsinkelser ved Alnabru godsterminal på grunn av snø og is i sporveksler..

NRK - 26 dec 22 kl. 15:32

Tog står i Drammen pga tre over linja

Rundt 300 passasjerer må foreløpig vente inne i et tog som har fått stans sør for Drammen stasjon. Vy opplyser at de venter på et diesellokomotiv som kommer fra Lysaker og dette skal ta rundt 40 minutter. Vy forsøkter å skaffe drosjer og busser til stedet.

NRK - 25 dec 22 kl. 17:46

Bil havnet på taket på E18

En bil har havnet på taket og ligger i veiskulderen på E18 ved Bentsrudkrysset i Holmestrand. Nødetatene er på vei til stedet..

NRK - 06 nov 22 kl. 03:49

Enebolig og bil i brann ved Holmestrand

Nødetatene har rykket ut etter melding om brann i enebolig i Berger i Holmestrand. Huset er overtent, og det brenner også i en bil på stedet, opplyser Sør-Øst politidistrikt på Twitter natt til søndag. Ifølge melder skal det ikke være noen personer i huset..

NRK - 22 dec 22 kl. 12:35

Problemer på E18

E18 ved Hanekleiva i Holmestrand er stengt i sørgående retning på grunn av problemer med en bom. Trafikken blir omdirigert av politiet gjennom Hanekleivtunnelen..

NRK - 31 okt 22 kl. 12:17

Telenor opplever bredbåndsfeil

Telenor skriver på sin Facebook-side at de opplever en feil på bredbånd i enkeltområder på Østlandet. Dette gjelder blant annet Lillestrøm, Kongsvinger og Holmestrand. «Vi beklager til alle som er rammet.

NRK - 11 dec 22 kl. 16:55

Trafikkulykke på E18

En bil er kjørt på bakfra ved Grelland på E18 i Holmestrand. Skadeomfanget er ukjent og bilene står i en havarilomme. Trafikken flyter forbi, melder politiet..

NRK - 06 dec 22 kl. 01:56

Mann pågrepet etter knivtrusler

En mann i tenårene er pågrepet etter at han skal ha truet en annen person med kniv i Holmestrand sent mandag kveld. Gjerningspersonen ble pågrepet i Horten like etter midnatt, opplyser politiet i Sør-Øst. De opplyser videre at det er en relasjon mellom partene og at mistenkte har erkjent forholdet.

NRK - 04 dec 22 kl. 20:18

Overtent hus i Hof

Nødetatene er på vei etter melding om brann i et bygg i Hof i Holmestrand kommune. Bygget skal være overtent, skriver politiet på Twitter. Det skal ikke være personer som bor i bygget nå..

NRK - 04 dec 22 kl. 17:10

Forlenger driften ved avfallsdeponiet på Langøya

Selskapet NOAH investerer i anlegget som tar imot farlig avfall fra industri og søppelforbrenning, etter at regjeringen satte til side et lokalt byggeforbud. NOAH, tidligere Norsk avfallshåndtering, bruker det tidligere kalksteinsbruddet på Langøya utenfor Holmestrand til deponi for blant annet flygeaske fra forbrenningsanlegg og annet uorganisk farlig avfall fra industrien, slik som svovelsyre. Men dette deponiet vil være fullt i 2024, dersom ikke selskapet får bygge en filterpresse.

NRK - 04 dec 22 kl. 09:02

Truet to personer - hadde våpen

Politiet leter etter to personer som tok seg inn og truet andre personer i en leilighet i Holmestrand. Ifølge politiet skal de to ha truet med våpen. To personer som var i leiligheten er lettere skadet..

NRK - 04 dec 22 kl. 09:02

Truet to personer – hadde våpen

Politiet leter etter to personer som tok seg inn og truet andre personer i en leilighet i Holmestrand ved 08-tiden. Ifølge politiet skal de to ha truet med våpen. To personer som var i leiligheten er lettere skadet.

NRK - 03 dec 22 kl. 13:17

Brannvesenet ber folk være obs på å bruke skjøteledning

Rett over klokken fem lørdag morgen rykket brannvesenet ut til melding om røyk fra kjeller i en bolig i Holmestrand. – Det kan fremstå som om brannen startet i en skjøteledning. Det var trolig koblet til et produkt som bruker mer enn 1000 watt slik jeg ser det.

NRK - 30 nov 22 kl. 05:11

Kjørte feil vei på E18

Politiet har beslaglagt førerkortet til en mann i 40-årene som ble stoppet etter at det kom melding om at en bil kjørte i feil retning på E18 i Holmestrand i natt. Sjåføren blir også anmeldt for ruskjøring, opplyser politiet. E18 var stengt i en periode, men trafikken går nå som normalt..

NRK - 12 okt 22 kl. 08:25

Kan stanse anlegget på Klemetsrud

Politikere i Holmestrand kan stanse forbrenningsanlegget på Klemetsrud. Da ryker også Oslos viktigste klimaprosjekt, skriver Aftenposten. Anlegget brenner byens restavfall og gjør det til fjernvarme, og flyveasken fra anlegget lagres på Langøya i Holmestrand.

Aftenposten - 11 okt 22 kl. 17:42

Politikere i Holmestrand kan stanse 20 prosent av Oslos fjernvarme: – Svært alvorlig

Politikere i Holmestrand, med MDG i spissen, kan stanse forbrenningsanlegget på Klemetsrud..

NRK - 23 nov 22 kl. 09:25

Vanskelig kjøreforhold på E18

Snøværet på Østlandet har ført til glatte veier flere steder. Ved Islandtunnelen på E18 i Holmestrand kjørte en bil ut i morges og landet på siden. – Det er subbete og vanskelig føre på E18, sier underbrannmester Donald J.

NRK - 23 nov 22 kl. 09:25

Vanskelige kjøreforhold på E18

Snøværet på Østlandet har ført til glatte veier flere steder. Ved Islandtunnelen på E18 i Holmestrand kjørte en bil ut og landet på siden onsdag morgen. – Det er subbete og vanskelig føre på E18, sier underbrannmester Donald J.

NRK - 23 nov 22 kl. 07:14

Rykker ut til utforkjøring på E18

Nødetatene rykker ut til E18 etter melding om en utforkjøring ved Islandtunnelen i Holmestrand..

NRK - 23 nov 22 kl. 07:14

Utforkjøring på E18

Nødetatene har rykket ut til E18 i Holmestrand etter melding om en utforkjøring ved Islandtunnelen. En bil har kjørt i grøfta og ligger på siden, men fører virker uskadd. Hendelsen har skjedd i nordgående løp.

Klartale - 21 nov 22 kl. 13:13

Snø og regn i Sør-Norge

Alle som jobber med å brøyte er ute og jobber, opplyser Vegtrafikk-sentralen. De oppfordrer alle til å kjøre forsiktig.– Det er store lokale forskjeller.

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com