Holden

Tirsdag, 27 Juli, 06:25

Nyheter om Holden

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 15 juni 21 kl. 18:39

DNA-prøver av Jan Helge Andersen

Politiet har tatt nye DNA-prøver av Jan Helge Andersen, og han skal i nye avhør i Baneheia-saken, bekrefter hans forsvarer Svein Holden til Nettavisen. – Dette var forventet, og han er innstilt på å forklare seg om det politiet ønsker å spørre om, sier Holden. Andersen ble sammen med Viggo Kristiansen dømt for drapene på to småjenter i Baneheia i Kristiansand i 2000..

Aftenposten - 05 mai 21 kl. 13:45

Gjenåpningen av Oslo bremses av smittetallene. Det styrker Holden-utvalgets påstand.

Gjenåpningen av Oslo bremses av smittetallene. Det styrker Holden-utvalgets påstand: Oslo bør få langt flere vaksiner..

VG - 15 juni 21 kl. 19:10

Politiet har tatt nye DNA-prøver av Jan Helge Andersen

Det bekrefter hans forsvarer Svein Holden overfor VG..

VG - 16 mai 21 kl. 21:41

Reagerer på treg avgjørelse om skjevfordeling: – Burde vært satt i gang tidligere

Regjeringen brukte to uker på å bestemme seg etter FHIs anbefaling om skjevfordeling. Lederen for Holden-utvalget mener regjeringen hadde godt nok grunnlag for å ta en beslutning da de mottok oppdraget..

E24 - 15 mai 21 kl. 20:49

Røkkes selskap får 11,8 millioner kroner i ny kompensasjon. Professor mener det kan være uheldig fordeling.

Kværner får klart mest fra den nye kompensasjonen som deles ut til selskaper med ansatte i karantene. – Uheldig dersom ordningen innebærer betydelig støtte til store bedrifter, mener professor Steinar Holden..

NRK - 22 feb. 21 kl. 12:32

Ny forsvarer

Etter gjenåpningen av Baneheia-saken har Jan Helge Andersen engasjert Svein Holden som sin nye advokat. Det skriver VG. Til avisen sier Holden at Andersen vil korrigere uriktige påstander som har kommet frem de siste årene..

NRK - 15 april 21 kl. 17:44

Romerike ber om flere vaksiner

Kommunene på Romerike har gått sammen om å be om flere vaksiner til regionen. De to regionrådene på Romerike har sendt et brev til Helse- og omsorgsdepartementet der de ber om dette, skriver Romerikes Blad. De viser til utvalget ledet av Steinar Holden som anbefalte at områdene med høyest smittetrykk bør prioriteres for vaksiner..

NRK - 14 april 21 kl. 07:21

Vil fordele vaksinene annerledes

Koronavaksinene i Norge bør fordeles annerledes, mener professor Steinar Holden, som leder en ekspertgruppe som vurderer følger av pandemien. Vaksinering i Norge kan bli opptil 12 uker forsinket av at Johnson&Johnson har stanset sin vaksine i Europa..

Aftenposten - 08 april 21 kl. 18:33

Utvalg anbefaler mer skjevfordeling av vaksinen. Nå krever byrådslederen svar fra regjeringen.

Vil regjeringen følge Holden-utvalgets tydelige råd om betydelig mer skjevfordeling av vaksiner?.

NRK - 07 april 21 kl. 12:28

Foreslår skjevfordeling av vaksiner

Å gi langt flere vaksiner til områder med høy smitte vil gi færre syke og døde, mener regjeringens samfunnsøkonomiske ekspertutvalg. «Dersom målet med vaksinasjonen er færrest mulig døde og syke for landet som helhet, vil det være riktig med betydelig skjevdeling til fordel for områder der man forventer et høyt smittenivå fremover», skriver ekspertutvalget i sine anbefalinger til regjeringen i forbindelse med gjenåpningsplanen. Utvalget ledes av professor Steinar Holden.

VG - 22 feb. 21 kl. 12:06

Jan Helge Andersen overrasket: Står ved «hovedmann»-forklaringen

Drapsdømte Jan Helge Andersen vil korrigere uriktige påstander som har kommet frem de siste årene, sier hans nye advokat, Svein Holden..

NRK - 11 feb. 21 kl. 10:15

Utvalg foreslår ny sykelønnsordning

Et utvalg ledet av professor Steinar Holden foreslår å utrede ny en sykelønnsordning. De vil ikke ha karensdager, men la arbeidsgiverne ta 10 prosent av regningen etter tre måneder. Både Virke og LO er kritiske til forslaget..

NRK - 20 des. 20 kl. 15:32

Ny siktelse mot Tom Hagen

Tom Hagen fryktet at gjerningspersoner skulle komme tilbake etter at kona forsvant. Derfor hadde han ei ladd hagle ved senga, ifølge forsvarer Svein Holden. Hagen er også siktet for ulovlig oppbevaring av fire pistoler..

E24 - 16 des. 20 kl. 18:41

Underskrev fremtidsfullmakt med påHolden penn - lege mente han ikke kunne ha forstått avtalen

E24s gjennomgang viser over hundre saker der personer har gitt andre ansvar for egne interesser, gjennom avtaler som ikke oppfyller kravene. Årsaken er problemer med vitner eller fullmaktsgivers forståelse..

VG - 02 okt. 20 kl. 12:25

Amanda Holden hevder hun må gjennom sensur før hver sending

«Britain’s Got Talent»-dommer Amanda Holden (49) skapte storm i sosiale medier forrige lørdag på grunn av utringningen..

NRK - 20 nov. 20 kl. 14:43

Ingen leita etter Cathrine

Bistandsadvokat Svein Holden kritiserer helsevesenet for å ikkje ha gjort nok for å ta vare på Cathrine Sand. Nitten dagar etter at ho stakk frå tvangsinnlegging vart ho drepen – Dette drapet skulle aldri ha funne stad..

Dagbladet - 18 nov. 20 kl. 18:29

- Vår frykt blir stadig sterkere

Et halvt år har gått siden Tom Hagen ble løslatt fra varetekt. - Etter vår mening står politiets sak enda svakere i dag enn den gjorde da, sier hans advokat Svein Holden..

NRK - 24 okt. 20 kl. 07:39

Funn gjenopna forsvinningssaker

Etter at Sindre Feragen kom over ein menneskekropp i kanten av fjellvatnet Holden har ført til at to forsvinningssaker igjen ser dagens lys etter fleire tiår. Politiet trur leivningane høyrer til ein av to menn som forsvann i høvesvis 1981 og 1998..

NRK - 22 okt. 20 kl. 09:55

Krever å få notatbøker tilbake

Drapssiktede Tom Hagen krever å få beslaglagte notatbøker utlevert fra politiet, skriver Romerikes Blad. – Han ønsker å få tilbake verktøyet som er viktig for ham og for hans forretningsdrift, sier Hagens forsvarer, advokat Svein Holden, til avisen..

P4 - 24 juni 20 kl. 07:49

- Nytt tips i Hagen-saken

Det er kommet flere tips, ett av dem spesielt interessant, etter at drapssiktede Tom Hagen utlovet en dusør på 10 millioner kroner til den som kan hjelpe ham med å finne kona. Det sier Hagens forsvarer, Svein Holden, til TV 2. Holden vil ikke si hva tipset går ut på, men sier han har sendt informasjonen til politiet og at de er i dialog.

P4 - 28 april 20 kl. 12:37

Holden: - Kan være forsvarer

Politiet opplyser at Tom Hagen ønsker Svein Holden som forsvarer. Holden har vært bistandsadvokat for Hagen frem til nå. Og Holden sier nå at han vurderer det slik at han kan skifte rolle i saken.

P4 - 06 aug. 20 kl. 19:54

Anmelder politiet

Tom Hagens forsvarer Sven Holden sier til NRK at han har bedt Spesialenheten om å etterforske politiet. Holden mener at Hagen som er siktet for å ha drept kona Anne Elisabeth Hagen er forhåndsdømt, og at taushetsbelagte opplysninger er kommet ut gjennom lekkasjer fra politiet, det melder NRK..

NRK - 06 aug. 20 kl. 17:50

Hagen-forsvarer anmelder politiet

Tom Hagens forsvarer, Svein Holden, sier til NRK at Tom Hagen er forhåndsdømt og at taushetsbelagte opplysninger kommer ut gjennom lekkasjer fra politiet. Holden anmelder derfor politiet, og ber Spesialenheten om å etterforske politiets taushetsplikt..

NRK - 18 sep. 20 kl. 13:48

– Det har vært en krevende tid

I dag ble det kjent at Tom Hagen får flytte tilbake til Sloraveien 4. – Det har vært en lang og krevende periode for han å være uten bolig. Vi håper inderlig at politiet har gjort funn som er egnet til å bringe saken videre, sier Holden..

VG - 18 sep. 20 kl. 10:49

Svein Holden: Hagen ser frem til å flytte hjem

LØRENSKOG (VG) Drapssiktede Tom Hagen (70) ser frem til å flytte hjem i huset på Fjellhamar - og håper at han får være i fred..

P4 - 07 mai 20 kl. 16:24

Holden hardt ut mot politiet

Tom Hagens forsvarer, Svein Holden, går igjen hardt ut mot politiet etter at lagmannsretten i dag konkluderte med at 70-åringen kan løslates fra varetekt. Hagen ble forrige uke pågrepet og siktet for drap eller medvirkning til drap, og nå skal Høyesterett avgjøre om han kan løslates. Holden har hele tiden stått på at Tom Hagen er uskyldig.

NRK - 19 aug. 20 kl. 14:59

– Beslaget reiser viktige spørsmål

– Vi synes politiets beslag av Sloraveien 4 reiser viktige prinsipielle spørsmål, og synes derfor det er naturlig å be om lagmannsrettens vurdering av om beslaget skal opprettholdes, sier Svein Holden, Tom Hagens forsvarsadvokat, til NRK..

P4 - 19 aug. 20 kl. 14:50

Hagen anker kjennelse

Drapssiktede Tom Hagen har anket tingrettens avgjørelse om at boligen hans i Lørenskog kan tas i beslag av politiet i tre måneder. Anken ble sendt til lagmannsretten i går, opplyser hans forsvarer Svein Holden til NRK. Politiet mener boligen er et viktig bevis i etterforskningen av Hagen, fordi de mistenker at kona Anne Elisabeth Hagen ble drept der..

NRK - 19 aug. 20 kl. 14:36

Hagen anker beslag-kjennelse

Tom Hagen har anket tingrettens kjennelse om at Sloraveien 4 kan tas i beslag av politiet i tre måneder. Anken ble sendt til lagmannsretten i går, opplyser Hagens forsvarer Svein Holden til NRK..

P4 - 18 aug. 20 kl. 12:52

Person identifisert i Levanger

Det var levningene av en mann som ble meldt savnet i 1981 som ble funnet i innsjøen Holden i Steinkjer tidligere denne måneden. Det opplyser politiet i Trøndelag. Mannen falt ut av en båt og ble senere bekreftet omkommet.

NRK - 18 aug. 20 kl. 12:07

Leivningar var forsvunnen mann

Leivningane som nyleg vart funnen i Holden var frå ein mann som forsvann i 1981, for 39 år sidan..

P4 - 23 juni 20 kl. 17:26

Reagerer på kjennelse

- Det er overraskende at tingretten ga politiet tillatelse til å ransake ekteparet Hagens fritidseiendommder. Det sier Tom Hagens forsvarer, Svein Holden. Nye bevis gjør at Nedre Romerike tingrett mener det er skjellig grunn til å mistenke Hagen for drap eller medvirkning til drap på kona, Anne-Elisabeth Hagen.

VG - 14 aug. 20 kl. 13:45

Politiet vant i tingretten: Tom Hagen får ikke flytte hjem

Retten har gitt politiet klarsignal til å ta beslag i huset til drapssiktede Tom Hagen i tre måneder. Men forsvarer Svein Holden vil anke avgjørelsen..

P4 - 29 april 20 kl. 16:24

Ordknapp Holden etter fengslingsmøte

- Tom Hagen svarte godt og ryddig på de spørsmålene han fikk i fengslingsmøtet i dag. Det sier forsvarer, Svein Holden, etter at møtet ble avsluttet i Nedre Romerike tingrett i ettermiddag. Hagen er siktet for drap eller medvirkning til drap på kona, Anne Elisabeth Hagen.

NRK - 13 aug. 20 kl. 08:32

Politiet vil ha lukkede dører

Etter det NRK forstår vil politiet be om lukkede dører når de møter Tom Hagens forsvarer Svein Holden i tingretten torsdag. Retten skal ta stilling til om politiet kan holde på huset, hvor de mener Anne-Elisabeth Hagen er drept, i tre måneder til..

NRK - 28 april 20 kl. 14:08

Hagens advokat på plass

Advokat Svein Holden er tirsdag ettermiddag i møte med drapssiktede Tom Hagen i politihuset på Lillestrøm. Hagen ønsker seg Holden som forsvarer. Holden sier til NTB at han ikke kan si noe om hvordan Hagen stiller seg til siktelsen før de har pratet..

NRK - 12 aug. 20 kl. 12:34

Hagen-hus opp i retten

Torsdag skal Nedre Romerike tingrett ta stilling til om politiet får beslaglegge Tom Hagens bolig, ifølge Dagbladet. Øst politidistrikt har ønsket å beslaglegge huset i tre måneder. Hagen og hans forsvarer Svein Holden mener ransakingen er ugyldig..

P4 - 17 juni 20 kl. 17:37

Har sendt 40 tips til politiet

Tom Hagens forsvarer har sendt rundt 40 tips til politiet etter at Hagen mandag utlovet en dusør til den som kan bidra med informasjon som gjør at Anne Elisabeth Hagen blir funnet. Det melder TV 2. Forsvarer Svein Holden sier han ikke har gjort noen vurdering av hvor interessante tipsene er.

P4 - 08 aug. 20 kl. 12:22

- Ikke fingeravtrykk på konvolutt

Politiet har ikke funnet Tom Hagens fingeravtrykk på konvolutten med trusselbrevet som ble funnet i huset til ekteparet. Hagen har forklart at det mye omtalte brevet lå i en konvolutt, men nå mistenker politiet at det aldri gjorde det, ifølge VGs opplysninger. Kona Anne-Elisabeth Hagen har vært sporløst forsvunnet etter 31.

P4 - 15 juni 20 kl. 21:05

Hagen utlover dusør

Tom Hagen utlover nå en dusør på 10 millioner kroner for tips som føre til at kona Anne-Elisabeth Hagen blir funnet. Det opplyser hans forsvarer Svein Holden til TV2 Holden sier at Hagen er redd for at kona aldri blir funnet. Politiet mener Anne-Elisabeth Hagen ble drept, og ektemannen er siktet for drap eller medvirkning til drap..

Klartale - 07 aug. 20 kl. 08:34

Tom Hagens forsvarer anmelder politiet

Svein Holden har bedt Spesialenheten om å etterforske politiet. Det melder kanalen NRK..

Aftenposten - 06 aug. 20 kl. 20:54

Tom Hagens forsvarer anmelder politiet

Tom Hagens forsvarer Svein Holden sier til NRK at han har bedt Spesialenheten om å etterforske politiet..

VG - 06 aug. 20 kl. 19:53

Tom Hagens forsvarer anmelder politiet

Tom Hagens forsvarer Sven Holden sier til NRK at han har bedt Spesialenheten om å etterforske politiet..

Aftenposten - 05 aug. 20 kl. 15:33

Politiet beslaglegger huset til Tom Hagen

Politiet har tatt beslag i huset til Tom Hagen. Hans advokat Svein Holden tar nå saken til retten..

NRK - 05 aug. 20 kl. 14:36

Huset til Tom Hagen beslaglagt

Politiet har tatt huset til drapssiktede Tom Hagen i beslag, skriver VG. Politiet har i tre måneder nektet Hagen å flytte hjem. Tom Hagens forsvarer, Svein Holden, opplyser til avisen at det nå blir en ny runde i retten..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt