Holde

Monday, 29 November, 15:20

Nyheter om Holde

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 28 okt 21 kl. 08:37

Ber snørrete barn unngå Halloween

Barn som er syke, må Holde seg hjemme også på halloween, understreker helseminister Ingvild Kjerkol (Ap). – Snørrete unger kan dessverre ikke gå halloween. Man må Holde seg hjemme når man er syk, sier helseministeren til NRK i forkant det som er et av årets høydepunkter for mange barn.

NRK - 09 nov 21 kl. 15:39

FHI ber Bergen vurdere tiltak

I et møte mellom Bergen og FHI i slutten av forrige uke ba FHI Bergen om å vurdere en rekke nye tiltak, skriver Bergens Tidende. Bakgrunnen er at kommunen opplever økt smittepress. Etter et møte mellom Bergen og FHI i slutten av forrige uke, kommer det frem at FHI ber kommunen å vurdere en rekke tiltak de har utarbeidet for kommuner som opplever økt smittepress.

Dagbladet - 06 nov 21 kl. 11:41

Slik var dobbeltlivet

Ulrikke Brandstorp er ikke flink til å Holde på hemmeligheter, men måtte Holde helt tett da hun var Trollet i «Maskorama». Nå forteller hun om dobbeltlivet og da niesen avslørte hennes identitet..

Klartale - 14 okt 21 kl. 15:14

Stengte moske etter angrepet på Kongsberg

Torsdag ble det kjent at 37-åringen som er siktet for fem drap på Kongsberg, har konvertert til islam. Han har selv valgt å bli muslim. Da dette ble kjent onsdag kveld, bestemte Kongsbergs eneste moske å stenge torsdag.

Aftenposten - 01 nov 21 kl. 17:07

Kan Åsane Holde kvalikplassen?

Hvert poeng blir livsviktig. Kan Åsane Holde på kvalikplassen?.

NRK - 28 okt 21 kl. 18:04

Beklager halloween-uttalelse

Helseminister Ingvild Kjerkol beklager at hun på koronapressekonferansen sa at snørrete barn ikke får gå halloween. – Snørrete unger kan dessverre ikke gå halloween. Man må Holde seg hjemme når man er syk, sa helseminister Ingvild Kjerkol til NRK før torsdagens koronapressekonferanse.

NRK - 26 okt 21 kl. 08:00

Amazon-arbeidere vil fagorganiseres

Lageransatte ved Amazons avdeling i New York vil Holde en avstemning om å danne en fagforening. De formelle papirene der de ansatte søker om å få stemme om å danne en fagforening, er sendt inn. For å kunne Holde valget må over halvparten av lagerarbeiderne ved avdelingen si ja.

Aftenposten - 09 nov 21 kl. 16:01

Solbakken har bedt agenten «Holde munn»: – Ikke vits for meg å vite noe om

ULLEVAAL STADION (VG) Italienske Corriere Dello Sport mener Ola Solbakken (23) burde spilt for en storklubb som kan….

VG - 09 nov 21 kl. 16:01

Solbakken har bedt agenten «Holde munn»: – Ikke vits for meg å vite noe om

ULLEVAAL STADION (VG) Italienske Corriere Dello Sport mener Ola Solbakken (23) burde spilt for en storklubb som kan vinne Champions League, men hos hovedpersonen selv er tankene helt andre steder..

E24 - 09 nov 21 kl. 14:38

Bakkafrost-raset viser at oppdrett trives best lokalt

Se ikke bort fra at det for en oppdretter er en fordel å Holde seg ved sin merd..

Aftenposten - 09 nov 21 kl. 08:12

– Vi kom frem til at vi måtte avlede Carl: gi ham noe å Holde fingrene i

Tidligere statsminister Erna Solberg vil verken bekrefte eller avkrefte at hun var villig til å gå av hvis….

NRK - 09 nov 21 kl. 01:23

Skuffet over manglende momskutt

Reiselivet håpet finansminister Trygve Slagsvold Vedum ville Holde valgløftet om å kutte reiselivsmomsen fra 12 til 8 prosent. Nå er bransjen skuffet, sier administrerende direktør i NHO reiseliv, Kristin Krohn Devold..

VG - 08 nov 21 kl. 18:12

Den vanskelige «mellomkampen»

ULLEVAAL STADION (VG) Det kan høres merkelig ut, men Ståle Solbakkens viktigste oppgave den neste uka er IKKE Nederland, men å klare å Holde fokus på kampen mot Latvia..

NRK - 19 okt 21 kl. 15:55

Moskva ber eldre Holde seg hjemme

Lokale myndigheter i Russlands hovedstad Moskva ber eldre Holde seg hjemme i fire måneder. I tillegg må bedrifter sørge for at minst 30 prosent av ansatte jobber hjemmefra, melder Reuters. Tiltakene vil gjelde fra 25.

VG - 07 nov 21 kl. 22:49

Stimlet til for å sikre seg drivstoff – ble fanget i voldsom eksplosjon

Tankbilsjåføren skal ha advart folk om å Holde seg unna etter kollisjonen, men mange strømmet likevel til for å sikre seg gratis drivstoff. Det endte katastrofalt..

VG - 07 nov 21 kl. 22:49

Skuelystne stimlet til for å sanke drivstoff – ble fanget i voldsom eksplosjon

Tankbilsjåføren skal ha advart folk om å Holde seg unna etter kollisjonen, men mange strømmet likevel til for å sikre seg gratis drivstoff. Det endte katastrofalt..

VG - 07 nov 21 kl. 19:29

Liverpool snublet mot West Ham etter selvmål: – Historisk triumf

(West Ham United – Liverpool 3–2) West Ham sjokkåpnet mot Liverpool og tok ledelsen etter kun fire minutter. Gjestene kjempet i sluttminuttene, men klarte ikke å Holde imot David Moyes’ menn. Dermed er London-klubben oppe på tredjeplass i Premier League..

NRK - 06 nov 21 kl. 17:20

Steinras på E18: – Finn andre veier

– Det kommer til å ta litt tid. Folk bør finne andre veier forbi stedet og det vil bli betydelige forsinkelser, sier operasjonsleder Øystein Eikedalen i Sør-Øst politidistrikt til NTB. Skredet har gått ved Tangen.

VG - 06 nov 21 kl. 16:56

TV-ekspert: NRK vil ødelegge for TV 2

– «Maskorama» kommer til å ta helt av – og jeg blir overrasket hvis «Skal vi danse» og TV 2 klarer å Holde på seertallene..

NRK - 08 sep 21 kl. 10:02

Ruter får ikke Holde igjen snikere

Ruter anslår at de vil tape opp mot 13 millioner kroner i år etter at Høyesterett slo fast at innleide vektere ikke kan Holde tilbake snikere. To ganger det siste halve året har personer blitt dømt for voldsbruk, men frikjent for vold mot særskilt utsatt yrkesgruppe etter å ha angrepet vektere som har forsøkt å Holde dem igjen i billettkontroll på kollektivtrafikk. Det skriver Rett24.

NRK - 05 nov 21 kl. 16:06

Dansker kan få en tredje vaksinedose

Fra og med desember vil alle voksne dansker få tilbud om en tredje dose med koronavaksine. I dag får alle over 65 år, helsepersonell og alle som tilhører en risikogruppe, tilbud om en påfyllsdose. Nærmere 370.

NRK - 04 nov 21 kl. 23:23

Wien skjerper smittevernreglene

Myndighetene i Østerrikes hovedstad Wien strammer inn på koronarestriksjonene. Uvaksinerte må Holde seg unna restauranter, frisører og større arrangementer. Kun vaksinerte og de som er blitt friske etter å ha hatt covid-19, får slippe inn.

NRK - 04 nov 21 kl. 22:46

Fetterens advokat har sendt ny begjæring

Advokaten til fetteren i Birgitte Tengs-saken, Arvid Sjødin, har på vegne av sin klient sendt en ny begjæring om gjenopptakelse av Tengs-saken, skriver Stavanger Aftenblad. Fetterens advokat har forsøkt å få saken gjennopptatt elleve ganger tidligere. – Jeg har en del erfaring med domstolen etter hvert.

NRK - 04 nov 21 kl. 10:00

Styringsrenta uendra på 0,25 %

Norges Banks komité for pengepolitikk og finansiell stabilitet har besluttet å Holde styringsrenta uendra på 0,25 prosent. Det opplyser Norges Bank i en pressemelding onsdag. Økonomene venter at renten vil bli hevet med 0,25 prosentpoeng i desember til 0,5.

Aftenposten - 04 nov 21 kl. 08:32

– La oss om elsker poker få Holde på med dette

Nettgambling kan bli blokkert..

E24 - 04 nov 21 kl. 08:29

– La oss om elsker poker få Holde på med dette

Nettgambling kan bli blokkert:.

NRK - 03 nov 21 kl. 20:24

Fraråder reiser til Etiopia

Utenriksdepartementet fraråder alle reiser til Etiopia, skriver departementet i en pressemelding. Norske borgere i landet oppfordres til å Holde seg i ro og å følge utviklingen i lokale og internasjonale medier..

E24 - 03 nov 21 kl. 06:30

Kongeparken med rekordår etter å ha fått 12 millioner i koronastøtte: - Tar seg ikke bra ut

I flere måneder måtte Kongeparken Holde stengt og antall besøkende sank med 37.000. Likevel fikk selskapet et rekordresultat på 19,7 millioner kroner.

Aftenposten - 03 nov 21 kl. 06:30

Reekordår etter å ha fått 12 mill. i koronastøtte: – Tar seg ikke bra ut

I flere måneder måtte Kongeparken Holde stengt og antall besøkende sank med 37.000..

VG - 03 nov 21 kl. 04:45

Fraværsgrensen: - Signaler om at legevakter og fastleger blir nedringt

Smittetallene fortsetter å øke. Samtidig må videregående-elever passe seg for fraværsgrensa, hvis de skal Holde seg hjemme når de er syke..

NRK - 02 nov 21 kl. 17:44

Kerry skryter av Norges innsats

USAs klimautsending John Kerry møtte pressen under klimatoppmøtet etter en munter samtale med statsminister Jonas Gahr Støre og klima- og miljøminister Espen Barth Eide i Glasgow. Han skrøt av det norske bidraget i klimakampen og samarbeidet han har hatt med norske politikere tidligere. På spørsmål fra NRK om hva han mener er det viktigste Norge kan gjøre for klimaforandring, var hav det første Kerry påpekte.

VG - 02 nov 21 kl. 13:39

Støres klimatale til verden: – Dette er eksistensielt

Norges hovedmål på klimatoppmøtet er å bidra til å Holde 1,5-gradersmålet i live, sa statsminister Jonas Gahr Støre (Ap) da han holdt sin tale..

E24 - 02 nov 21 kl. 12:10

– Må regne med at det er et volatilt marked

Sterke resultater fra shippingselskapene er ikke alltid nok til å Holde flyten i en sesong preget av forsinkelser og turbulens. Meglerhus øyner likevel to gode kjøp i den kommende vintersesongen..

NRK - 02 nov 21 kl. 09:53

Ber syke Holde seg hjemme

– Det er nå veldig viktig at folk med symptomer Holder seg hjemme og tester seg, og at alle voksne tar de vaksiner de tilbys. Det skal antakelig ikke mye til å snu utviklingen, sier overlege Preben Aavitsland. Bakgrunnen er økende smitte i landet, og kommuneoverlege Tor Claudi i Bodø som etterlyser strengere tiltak..

NRK - 02 nov 21 kl. 08:38

Anbefaler munnbind i Trondheim

Kommuneoverlegen i Trondheim anbefaler bruk av munnbind i situasjoner på offentlig sted der det ikke er mulig å Holde minst en meters avstand..

Klartale - 13 okt 21 kl. 08:56

Politiet tror ikke lenger at mann ble knivstukket i skogen

Den skadde mannen ble funnet av andre folk, som ringte politiet. De sa først at han var knivstukket, men onsdag har de endret sin teori. Det skriver avisa VG.

Aftenposten - 01 nov 21 kl. 21:45

Kjeden blir beskyldt for fyll og rølp i Danmark. Nå vil de bli Norges største utelivsaktør.

I København har de fått refs for å belønne flatfyll. I Norge lover Nord-Europas største barkjede å Holde seg på matta..

NRK - 01 nov 21 kl. 21:05

Dronning Elizabeth: Nå er tiden for handling

Dronning Elizabeth talte mandag til FNs klimatoppmøte i Glasgow via videolink. Hun sa at nå var tiden for å handle, og oppfordret verdenslederne til å Holde sine løfter. – Tiden for ord har nå gått over til å bli tiden for handling, sa dronningen og fortsatte: – Det er håpet til mange at historiebøkene vil omtale dere som lederne som ikke lot muligheten slippe unna, og at dere svarte bønnene til de fremtidige generasjonene..

NRK - 01 nov 21 kl. 16:47

Biden: Avgjørende tiår for klimaet

Klimatoppmøtet COP26 i Glasgow må være begynnelsen på et tiår med store klimaambisjoner, sier USAs president Joe Biden. – Forskningen er klar. Vi har kun et lite vindu til å øke våre ambisjoner.

E24 - 01 nov 21 kl. 14:35

Reitan med nytt våpen i dagligvarekrigen – lanserer hybridbutikk i Oslo

Tapet av markedsandeler må besvares med alltid å Holde seg foran, sier Ole Robert Reitan..

Aftenposten - 01 nov 21 kl. 14:35

Døgnåpen kiosk med «Rema-priser» – slik vil Reitan vinne dagligvarekrigen

Tapet av markedsandeler må besvares med alltid å Holde seg foran, sier Ole Robert Reitan..

NRK - 01 nov 21 kl. 12:47

Lange køer utenfor klimatoppmøte

Det er lange køer der hundrevis av akkreditert venter for å komme seg inn på klimatoppmøtet der de mest prominente deltakerne skal Holde sine taler i Glasgow. Mens toppmøtet pågår er Scottish Event Campus overlatt til FNs sikkerhetsprotokoll..

VG - 01 nov 21 kl. 11:09

Jonathan elska Halloween

Jeg husker våre døde hver dag. Det kjennes ut som en livstidsdom. Men jeg skulle ønske jeg også kunne hatt mot til å huske og Holde i livet minnet om min levende sønn..

NRK - 01 nov 21 kl. 07:29

Sør-Korea starter gjenåpning

Sør-Korea tar de første små stegene i gjenåpningen av samfunnet. Flere kan nå delta på arrangementer, og restaurantene får igjen Holde åpent døgnet rundt. Det har siden juli vært svært strenge koronatiltak i Sør-Korea..

NRK - 01 nov 21 kl. 07:25

Brann på Tingnes

Det meldes om brann i Best bensinstasjon i Bryggevegen på Tignes i Ringsaker i Innlandet. Nødetater er til stedet. Beboere og folk som oppHolder seg i nærheten bes å Holde god avstand, minst 300 meter..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt