Hjemme

Saturday, 25 September, 11:36

Nyheter om Hjemme

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - I førrgår: 12:23

Slik skal massetestingen foregå

På fredag starter også elevene på barnetrinnet med regelmessige selvtester. De rundt 47 000 elevene på 1.–7.

NRK - 13 sep 21 kl. 12:23

174 har stemt Hjemme i Oslo

I Oslo har 174 personer avgitt stemme Hjemme i helgen og hittil i dag, fordi de sitter i koronaisolasjon. Det opplyser Oslo kommune til NRK. Folk i koronakarantene eller -isolasjon hadde frist på seg til klokken 10 i formiddag hvis de ville at noen fra kommunen skulle komme hjem og ta i mot stemmen deres.

NRK - 15 minutter siden

Ber Melby snu om fraværsgrensen

– Det er en krevende dobbeltkommunikasjon å si «Vær Hjemme ved symptomer, men kom på skolen fordi det finnes en fraværsgrense på 10 prosent», sier rektor ved Kuben videregående skole i Oslo, Kjell Ove Hauge. Han får støtte fra Elevorganisasjonen. Det har vært et unntak fra fraværsgrensen i videregående skole under pandemien, men i oktober gjeninnføres den..

NRK - 22 timer siden

Smittede må fortsatt isolere seg

Selv om de aller fleste tiltak avvikles fra i morgen av, gjelder det fremdeles enkelte regler og anbefalinger. De som tester positivt på korona må fortsatt isolere seg. Uvaksinerte som bor sammen med en smittet bør gå i karantene.

Dagbladet - Igår: 00:07

Familie tar grep

Sara Aase Hvalryg (18) har et håp å kunne føle seg trygg Hjemme igjen etter den ubehagelige hendelsen..

NRK - Igår: 16:09

Kronprinsparet feiret fondets 20 år

Kronprins Haakon og kronprinsesse Mette-Marit tok i dag imot ungdommer som har deltatt i prosjekter som støttes av Kronprinsparets fond, på Skaugum for å markere at fondet er 20 år. Fondet ble dannet da kronprinsparet giftet seg for 20 år siden og jobber for å styrke ungdom og blant annet med å hindre frafall i skolen. – Det vi har vært veldig opptatt av, er at hvis unge ikke gjennomfører videregående utdanning, får det store konsekvenser for livet videre.

Dagbladet - I førrgår: 22:57

- Han sto og kikket inn

Sara Aase Hvalryg (18) forteller at hun ikke lenger føler seg trygg Hjemme etter den ekle opplevelsen..

Dagbladet - 22 sep 21 kl. 11:24

Utførte rumpeløft Hjemme: Kvinne døde

Mor (51) og datter (23) siktet for drap..

NRK - 21 sep 21 kl. 14:32

Massetesting på barneskoler i Oslo

Fra neste uke starter Oslo kommune med massetesting av elevene på barnetrinnet. 90.000 elever skal testes Hjemme to ganger i uken.

Aftenposten - 21 sep 21 kl. 09:25

Stortinget kan få skattesmell etter pendlerbolig-rot. Har ikke betalt avgift i tråd med regelverket.

Det er ikke bare politikere som har bodd gratis Hjemme som skylder skatt på pendlerboligene..

E24 - 21 sep 21 kl. 06:24

Sp vil kutte norsk krafteksport til Europa

Senterpartiet vurderer muligheten for å stanse overføringen av norsk kraft til det europeiske kontinentet for å sikre lavere strømpris her Hjemme..

NRK - 21 sep 21 kl. 05:36

Sp vil kutte norsk krafteksport

Senterpartiet vurderer muligheten for å stanse overføringen av norsk kraft til det europeiske kontinentet for å sikre lavere strømpris her Hjemme, melder Dagens Næringsliv. Det ligger an til rekordhøye strømpriser i Norge til vinteren. Forklaringen er tørt vær, lite vann i norske magasiner, og en høy gass- og CO2-pris i Europa.

Aftenposten - 20 sep 21 kl. 14:54

Dette dokumentet viser at Stortinget fikk vite om skatteplikt på pendlerbolig allerede i 2003

Stortingets ledelse sier det er helt nytt for dem at politikere som bor gratis Hjemme, må betale skatt av pendlerboligen..

NRK - 20 sep 21 kl. 14:57

India gjenopptar vaksine-eksport

India gjenopptar i oktober eksport av koronavaksiner, fem måneder etter at eksporten ble stanset på grunn av en dødelig smittebølge Hjemme. India, som er en av verdens største produsenter av legemidler, var en vesentlig bidragsyter til Covax-programmet til støtte for fattige land. Eksporten stoppet i april da viruset herjet i India og truet med å overbelaste landets helsesystem, og India fikk enormt behov for vaksinene selv.

NRK - 19 sep 21 kl. 10:44

Kabul: Kvinner skal ikke på jobb

Kvinnelige ansatte i Kabul er bedt av Taliban om å holde seg Hjemme fra arbeidet, sier byens fungerende ordfører. Ordfører Hamdullah Namony fortalte pressen søndag at bare kvinner som ikke umiddelbart kan erstattes av menn, har lov til å arbeide. Det inkluderer faglærte ansatte i design- og ingeniøravdelingen, så vel som vakter i toaletter for kvinner.

NRK - 19 sep 21 kl. 04:56

Travel natt for politiet

Politiet over hele landet melder om mange hendelser knyttet til fester og utesteder natt til søndag. I Svelvik i Viken måtte politiet allerede lørdag kveld gripe inn på en større ungdomsfest på Berger skole. «Flere titalls ungdommer løp fra stedet da politiet kom, flere åpenbart beruset, mange av de er trolig under 18 år», skrev Sørøst politidistrikt på Twitter, og ba foreldre om å undersøke hvor ungdommene deres var.

E24 - 16 sep 21 kl. 12:53

Lysbakken hos Støre: – Ikke et forhandlingsmøte

SV-leder Audun Lysbakken, som torsdag var Hjemme hos Jonas Gahr Støre for samtaler, sier de hadde et konstruktivt møte..

NRK - 16 sep 21 kl. 12:31

Lysbakken: – En god start

– Vi hadde et trivelig og konstruktivt møte. Det sa SV-leder Audun Lysbakken etter et rundt to timers langt møte Hjemme hos Ap-leder Jonas Gahr Støre. Lysbakken sa at formålet med dagens møte med Støre var å komme i gang med regjeringssamtalene.

VG - 16 sep 21 kl. 09:29

Lysbakken hos Støre: Vi går i opposisjon hvis det blir for slapt

SV-leder Audun Lysbakken er nå Hjemme hos Jonas Gahr Støre for samtaler..

VG - 16 sep 21 kl. 09:29

Lysbakken hos Støre: – Trivelig og konstruktivt møte

SV-leder Audun Lysbakken, som torsdag var Hjemme hos Jonas Gahr Støre for samtaler, sier de hadde et konstruktivt møte..

VG - 16 sep 21 kl. 09:29

Lysbakken hos Støre: – Ikke et forhandlingsmøte

SV-leder Audun Lysbakken, som torsdag var Hjemme hos Jonas Gahr Støre for samtaler, sier de hadde et konstruktivt møte..

VG - 16 sep 21 kl. 09:29

Støre etter Lysbakken-møte: - Nå skal jeg ta en prat med Rødt og MDG

SV-leder Audun Lysbakken, som torsdag var Hjemme hos Jonas Gahr Støre for samtaler, sier de hadde et konstruktivt møte..

NRK - 24 aug 21 kl. 15:50

Taliban ber kvinner bli Hjemme

Taliban ber kvinnelige regjeringsansatte i Afghanistan holde seg Hjemme til sikkerheten tillater å gå ut. Det er uklart hva som utgjør en sikkerhetstrussel..

VG - 15 sep 21 kl. 17:56

Nå møtes Støre og Vedum

De innledende samtalene om en ny regjering på venstresiden starter i ettermiddag mellom Jonas Gahr Støre og Trygve Slagsvold Vedum. Samtalene foregår Hjemme hos Støre..

NRK - 15 sep 21 kl. 17:51

Vedum parkerer Hjemme hos Støre

– Nå skal vi snakke om valget, og hvordan vi skal forvalte ansvaret, sier Sp-leder Trygve Slagsvold Vedum. Etter å ha forlatt sitt hjem i Oslo med Marit Arnstad (Sp), har han ankommet hos Ap-leder Jonas Gahr Støre. Han sier de skal ha en hyggelig samtale, som blir mellom Støre, Arnstad og han.

Klartale - 13 sep 21 kl. 11:05

Statsministeren er usikker på valget

Erna Solberg stemte Hjemme i Bergen. Andre partiledere stemte i Oslo. Solberg er usikker på hvordan valget ender..

NRK - 21 aug 21 kl. 08:17

Soldater for å bistå koronarammede

Vietnam har innført strenge koronatiltak i Ho Chi Minh-byen og sender soldater for å levere mat til innbyggere som bes om å holde seg Hjemme, skriver NTB. Vietnam har innført strenge koronatiltak i Ho Chi Minh-byen og sender soldater for å levere mat til innbyggere som bes om å holde seg Hjemme..

Aftenposten - 20 aug 21 kl. 21:00

Vi er skremt over det som skjer i Afghanistan. Men hva med dem som blir utsatt for tvang her Hjemme?

Vi er skremt over det som skjer i Afghanistan. Men hva med dem som blir utsatt for tvang her Hjemme?.

NRK - 11 sep 21 kl. 05:18

Stanser hjelpearbeid i Etiopia

Leger Uten Grenser sier at hjelpeorganisasjonen har stanset det meste av arbeidet i Etiopia etter at regjeringen vedtok å suspendere organisasjonen i tre måneder.egg vest og nord for Tigray-regionen. Alt internasjonalt personell har forlatt landet, mens et etiopisk team på om lag 1000 personer er i beredskap Hjemme, opplyses det..

VG - 09 sep 21 kl. 21:14

På tide å flytte Hjemmefra for gutt (35)

Noen politikere er litt italienske av seg. De bor veldig lenge Hjemme hos mor og far. Men nå skal Stortinget se på reglene på nytt..

Aftenposten - 09 sep 21 kl. 19:30

Et enslig bilde på en vegg gjelder ikke lenger. Slik lager du din egen gallerivegg.

Nå skal innrammede objekter samles på ett sted. Her er ekspertenes råd til hvordan lage gallerivegg Hjemme..

Dagbladet - 09 sep 21 kl. 16:18

Tårevått og ømhjertet

«Lille Jente» er en tvers gjennom emosjonell dokumentar som kaster lys over én enkelt følelse: Den vonde som handler om ikke å høre Hjemme i sin egen kropp..

Aftenposten - 08 sep 21 kl. 23:45

Den største vinneren satt Hjemme

Men tre av de fremmøtte i Bjørvika utmerket seg..

NRK - 07 sep 21 kl. 16:02

Opphever nesten alle restriksjoner

Lev som vanlig hvis du er vaksinert, men bli Hjemme om du har symptomer, er budskapet til svenskene når de fleste koronarestriksjonene fjernes 29. september. Fra slutten av måneden er det ikke lenger noen øvre grense på antall deltakere ved arrangementer.

Aftenposten - 07 sep 21 kl. 11:55

Erik Pilgaard (71) pleier sin demente kone. – Systemet i bydelene klapper sammen uten oss pårørende.

«Alle» er enige om at eldre bør bo Hjemme så lenge som mulig. Men målsettingen er ikke blitt fulgt opp med flere….

NRK - 07 sep 21 kl. 00:52

Macron minnes Jean-Paul Belmondo

Den franske filmstjernen Jean-Paul Belmondo er død, 88 år gammel, melder nyhetsbyrået AFP. Han døde fredfylt Hjemme i sin leilighet i Paris, opplyser familien. Belmondo ble verdenskjent for sin rolle i Jean-Luc Godards film «Til siste åndedrag».

Klartale - 06 sep 21 kl. 09:53

Her tester Håkon seg for korona Hjemme

Håkon må ta korona-test før han får dra på ungdomsskolen. Oslo kommune har startet med massetesting av alle elever..

VG - 06 sep 21 kl. 00:01

Les dagens VG her!

Hvor trygg kan du være på at coronatesten du tar selv, gir riktig resultat? Hvilke typer Hjemmetester er anbefalt? Les ekspertenes råd om coronatestene du kan bruke Hjemme her.

NRK - 04 sep 21 kl. 06:48

Bolig i kvelde overtent

Klokken 0510 lørdag morgen fikk politiet melding om at det var full fyr i en enebolig i Kvelde i Larvik kommune. – Da nødetatene kom frem til stedet var huset overtent. og huset er ikke lengre mulig å redde, forteller operasjonsleder Øystein Eikedalen i Sør-Øst politidistrikt til NRK.

Aftenposten - 03 sep 21 kl. 07:00

– Jeg har sydd om mange av pappas klær, som han ikke bruker lenger.

Ingrid Bergtun (30) går på skattejakt Hjemme. - Jeg har sydd om mange av pappas klær, som han ikke bruker lenger..

NRK - 01 sep 21 kl. 16:58

Få kvinnelige journalister igjen

Etter at Taliban tok makta, har antallet kvinnelige journalister som jobber i Kabul, stupt fra rundt 700 til under 100, ifølge en journalistorganisasjon. Reportere uten grenser varsler om at kvinnelige journalister i Kabul blir bedt om å holde seg Hjemme, trakassert og hindret i å utføre jobben sin. Enkelte blir utsatt for vold, ifølge organisasjonen.

VG - 09 aug 21 kl. 19:48

«Team Ingebrigtsen»-crew måtte bli Hjemme

De har vært tettest på Jakob Ingebrigtsen i en årrekke, men da 20-åringen tok OL-gull ble gjengen bak TV-suksessen «Team Ingebrigtsen» tvunget til å holde seg Hjemme i Norge..

NRK - 31 aug 21 kl. 14:58

Fullt på isolasjonshotell

Kommunedirektør Morten Wolden i Trondheim sier til NRK at kapasiteten på isolasjonshotell er sprengt, og at noen må belage seg på å isolere seg Hjemme. Helse- og velferdsdirektør Wenche Dehli i Trondheim sier at de har forsøkt å øke kapasiteten via blant annet Forsvaret og andre linjer, men ikke har lyktes så langt. – Men vi har god hjelp av hotellene.

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt