Hjelpetrengende

Tuesday, 16 July, 17:04

Nyheter om Hjelpetrengende

NRK - 24 feb 24 kl. 20:48

Lurte til seg millioner fra Hjelpetrengende kvinne

En kvinne i 70-årene fra Fredrikstad er dømt til fengsel i to år og fem måneder for grovt underslag. Over en periode på to og et halvt år lurte hun til seg minst 2,8 millioner kroner fra en eldre Hjelpetrengende kvinne. Pengene ble blant annet brukt på klær, alkohol og oppussing av kjøkken.

VG - 02 nov 22 kl. 10:10

Foreldre må få mental helsehjelp!

Å streve som forelder de to første årene av barnets liv er samfunnets skyld, ikke din. Når det å være Hjelpetrengende forelder oppleves som flaut og tabubelagt, da er noe riv ruskende galt..

Aftenposten - 06 apr 21 kl. 07:00

Jeg ble spådd et liv som Hjelpetrengende. Rehabilitering gjorde det umulige mulig.

Jeg ble spådd et liv som Hjelpetrengende, men i dag trenger jeg heller hjelp til å ta imot hjelp. Hvorfor?.

Aftenposten - 25 mar 21 kl. 19:00

Misbrukerne kan falle mellom to stoler

Reformen må bygges ut med et system som sikrer at helsevesenet får kontakt med Hjelpetrengende misbrukere..

VG - 31 okt 19 kl. 10:37

Krever skandalepenger

Når NAV må sette inn ressurser for å behandle sakene til de som er rammet av NAV-skandalen, frykter både Rødt, Ap og SV at det vil gå utover andre Hjelpetrengende..

VG - 19 jul 19 kl. 12:17

Mann i 40-årene siktet for å ha forgiftet Hjelpetrengende kvinne

En mann er siktet for å ha forgiftet en kvinne ved å fylle alkohol i en medisinpumpe hun var koblet til gjennom en magepumpe..

VG - 23 jan 18 kl. 21:11

Dømt for å ha tappet kontoen til Hjelpetrengende mann

En hjelpearbeider i Bodø er dømt for grovt underslag hos en Hjelpetrengende mann han var ansatt for å gi bistand..

NRK - 21 sep 17 kl. 18:56

Hjemmehjelpere uten stoppeklokke

Bergen kommune skal slutte å bruke stoppeklokke i hjemmetjenesten etter at både Hjelpetrengende og ansatte har kommet med hard kritikk av systemet med faste normtider. Byrådet vil at de ansatte i større grad selv skal få vurdere hva brukerne trenger:.

NRK - 19 aug 16 kl. 23:30

Hjelpetrengende evakuert i Syria

Opp til 36 personer som trenger medisinsk behandling, evakueres fra de syriske byene Fuaa og Madaya. Det er flere barn blant dem som er hentet ut. Det skjer etter at FNs spesialutsending, Staffan de Mistura, ba om at det skulle åpnes for evakuering..

P4 - 02 jun 16 kl. 20:54

Røe Isaksen vil finne ut om elever over hele landet blir diskriminert

Kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen vil nå finne ut om flere fylkeskommuner i Norge bryter loven og diskriminerer elever med en utviklingshemming og store lærevansker. Dette skjer etter at Stavanger Aftenblad i flere artikler har omtalt Rogaland fylkeskommunes mangeårige diskriminering av Hjelpetrengende elever på videregående skole. Røe Isaksen sier til avisen at alle elever skal ha like muligheter og han ber nå Utdanningsdirektoratet innhente informasjon fra de øvrige fylkesmennene..

Dagbladet - 20 maj 16 kl. 00:00

Billig politisk mynt, Rolness

Nå dreier mye av asylpolitikken seg ikke om å hjelpe Hjelpetrengende, men om å sørge for at de som trenger hjelp ikke melder seg her..

P4 - 11 maj 16 kl. 11:19

Resultatløst søk i Sogn og Fjordane

Politiet vet fortsatt ikke hva som har skjedd med to menn som er savnet i Florø og i Sogndal i Sogn og Fjordane. Store letemannskaper fortsetter søket etter de to i dag opplyser Vest Politidistrikt. Ti hunder settes nå inn i søket etter den Hjelpetrengende 37-åringen som kom bort fra turfølget sitt i Sogndal.

P4 - 16 dec 15 kl. 17:43

Åtte års fengsel for grov voldtekt

En 23 år gammel mann fra Telemark er dømt til åtte års fengsel for en grov overfallsvoldtekt i Grenlandsområdet like før jul i fjor. Mannen fikk skjerpet straff i lagmannsretten, skriver Aftenposten. 23-åringen brøt seg inn i huset til en Hjelpetrengende kvinne, som etter hvert fikk varslet datteren sin.

NRK - 13 sep 15 kl. 11:06

To av ti sykepleiere tilbudt penger

Pårørende og Hjelpetrengende prøver seg med bestikkelser for å få sykepleiere til å gi ekstra tilsyn eller hjelp. En undersøkelse Aftenposten har laget med sykepleierforbundet, viser at to av ti pleiere i eldreomsorgen er tilbudt penger for ekstra hjelp..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com