Herjer

Wednesday, 20 October, 02:28

Nyheter om Herjer

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 14 okt 21 kl. 19:20

Storm fører til oversvømmelse

Kraftige uvær Herjer i Hellas torsdag. Folk har blitt evakuert fra øya Evvia og det er oversvømmelser i Athen. – Det er ingen tvil om at vi står overfor et farlig værfenomen som er veldig alvorlig i noen deler av landet, sier minister for samfunnssikkerhet og klimaendringer i Hellas, Christos Stylianides til NTB..

Aftenposten - 14 okt 21 kl. 06:27

Koronapandemien Herjer som aldri før i Russland

Pandemien fortsetter med uforminsket styrke i Russland, med nær tusen nye dødsfall daglig..

Aftenposten - 26 sep 21 kl. 17:00

Arsenal Herjer med Tottenham

.

NRK - 17 aug 21 kl. 06:07

Skogbranner Herjer i Frankrike

Hundrevis av brannfolk kjemper mot flere skogbranner i det sørlige Frankrike, opplyser landets innenriksminister. Skogbrannene Herjer i Var, som ligger ved kysten. Værforholdene er ugunstige.

NRK - 09 aug 21 kl. 13:46

EU trapper opp skogbrannhjelp

EU-landene styrker hjelpen til Hellas for å bekjempe skogbrannene som Herjer både på fastlandet og på noen av øyene. EU-kommisjonen meldte mandag at det nå er ni brannfly, 1000 brannfolk og 200 kjøretøy utplassert i Hellas av EU-land. I tillegg har EU-hjelp gått til flere andre land hvor skogbranner Herjer, som Italia, Nord-Makedonia og Albania..

Aftenposten - 09 sep 21 kl. 21:50

Regnskog på størrelse med store norske fylker er blitt borte i år

Skogbranner Herjer. Avskogingen øker. Brasils president avviser kritikken..

VG - 05 sep 21 kl. 02:02

«Moi» kjempet seg gjennom tøff tid – nå smiler livet på og utenfor banen

RIGA (VG) Mohamed Elyounoussi (27) har slitt med å slå gjennom i Premier League. Nå Herjer han for både Southampton og det norske landslaget – og skal i tillegg bli far til sitt andre barn..

VG - 04 sep 21 kl. 07:54

Det ekstreme blir normalt

Stormen Ida har tatt minst 46 liv i det nordøstlige USA og minst 13 er døde i tre sørstater. På samme tid Herjer enorme skogbranner i vestlige delstater..

VG - 30 jul 21 kl. 01:47

Skogbranner Herjer Tyrkia: Vind og varme vanskeliggjør slukking

Flere branner Herjer langs Tyrkias turistkyst. Opphavet til flere av brannene er nå under etterforskning..

Aftenposten - 02 sep 21 kl. 07:51

Flom, strømkutt og evakueringer. Guvernører erklærer krisetilstand i New York og New Jersey.

Uværet Ida Herjer nå østkysten av USA. Tusenvis er evakuert i Pennsylvania og det er erklært krisetilstand både i New….

Dagbladet - 02 sep 21 kl. 04:56

Fortviler: - Ekstremt alvorlig

Rundt 3500 brannmenn har blitt satt inn i slokkingsarbeidet av den enorme brannen, som Herjer i Caldor i California, men fortsatt er bare 16 prosent under kontroll..

NRK - 28 jul 21 kl. 17:04

Stor skogbrann Herjer i Sverige

En stor skogbrann Herjer i Granboda i Västernorrland, ifølge SVT. To brannhelikoptre og rundt 20 brannmannskaper er på stedet for å bekjempe skogbrannen, men den sprer seg raskt. – Det går ikke så bra akkurat nå, sier Henrik Cedergren ved redningstjenesten ifølge kanalen.

Aftenposten - 30 aug 21 kl. 06:51

Orkanen Ida Herjer i Louisiana. Hele New Orleans mistet strømmen.

Orkanen Ida slo søndag inn over land i Louisiana som en av de kraftigste som er registrert..

NRK - 25 jul 21 kl. 15:14

Skogbrann Herjer på Sardinia

Minst 400 har måttet evakuere som følge av skogbranner som Herjer på middelhavsøya Sardinia i Italia. Slukningsarbeidet vanskeliggjøres av vind, og skogbrannfaren beskrives som «ekstrem». Ingen mennesker er imidlertid meldt skadd eller omkommet..

NRK - 27 aug 21 kl. 16:04

Skogbrannene i Sibir

Myndighetene i Russland melder om framgang i kampen mot de enorme skogbrannene som Herjer i Sibir. Over 9.000 mennesker og 33 brannfly deltar i slukningsarbeidet, ifølge den statlige russiske skogforvaltningen.

Aftenposten - 26 aug 21 kl. 06:09

Historisk store skogbranner Herjer. Nå trues topphemmelig atombombeanlegg.

De voldsomme skogbrannene truer nå et atombombeanlegg i Russland..

NRK - 23 aug 21 kl. 22:53

Store brannstyrker i aksjon i USA

Over 13.500 brannmannskaper er for tiden i aksjon for å slukke et titall skog- og krattbranner som Herjer i Nord-California i USA. Det er i øyeblikket ingen kritiske situasjoner, men brannene ventes å fortsette utover i uka.

VG - 21 aug 21 kl. 03:55

USA kan gå tom for intensivsenger: – Skremmende

AUSTIN (VG) Viruset Herjer med de mindre vaksinerte sørstatene i USA. Samme dag som skolestart i Texas, er det igjen køer ved teststasjonene..

NRK - 20 aug 21 kl. 01:21

Folk flykter fra skogbranner i USA

Flere tusen innbyggere i flere småbyer i Sierra Nevada-fjellene i California har måttet flykte fra hjemmene sine der to store skogbranner Herjer. Sterk vind og knusktørr vegetasjon gjør at brannene får voldsom kraft, melder Reuters. Flere steder er strømnettet stengt ned for å hindre nye branner..

Dagbladet - 18 aug 21 kl. 14:04

Sykehus kneler: - Ser veldig unge ut

Intensivavdelingene er i ferd med å bli overfylt på mange amerikanske sykehus. Deltavarianten Herjer, og flere delstater har flere coronainnlagte enn i vinter..

NRK - 17 aug 21 kl. 07:00

Flere tusen evakuert i Frankrike

Flere tusen mennesker er evakuert i Sør-Frankrike i forbindelse med flere skogbranner som Herjer i Var-området, ifølge AFP. Så langt er rundt 2800 hektar med terreng gått tapt, ifølge kringkasteren BFMTV. AFP melder tirsdag morgen at skogbrannene nå sprer seg.

VG - 14 aug 21 kl. 06:28

Smittetallene øker i USA: Nå kjemper Biden for at Rebecca (80) skal ta vaksinen

MANHATTAN (VG) Mens deltavarianten Herjer i USA, gjør president Joe Biden alt han kan for å få uvaksinerte som Rebecca Fusco (80) til å vaksinere seg..

Dagbladet - 12 aug 21 kl. 09:20

- Århundrets største brann

Skogbrannene som Herjer i Russland er større enn skogbrannene i USA, Canada, Hellas, Tyrkia og Italia til sammen. Til nå har et område på størrelse med hele Nordland, Troms og Finnmark gått opp i røyk..

VG - 11 aug 21 kl. 15:11

Minst 65 døde i skogbranner i Algerie: – Stor sorg

Dødstallene stiger som følge av de massive skogbrannene som Herjer nord i Algerie. Mens i Hellas evakueres nye områder..

VG - 11 aug 21 kl. 10:57

Verdens kaldeste region står i brann, klimaendringer får skylden

Tung røyk henger over deler av Sibir, der utallige skogbranner Herjer. Tørke forårsaket av global oppvarming får deler av skylden..

Aftenposten - 11 aug 21 kl. 07:06

Verdens kaldeste region står i brann, klimaendringer får skylden

Tung røyk henger over deler av Sibir, der utallige skogbranner Herjer..

Aftenposten - 10 aug 21 kl. 20:59

Skogbrann har brent tvers over Hellas’ nest største øy: – Naturkatastrofe uten sidestykke

Enorme skogbranner Herjer i Hellas på åttende døgnet. Internasjonale brannmannskaper kjemper nå mot flammene for å redde….

NRK - 10 aug 21 kl. 20:29

25 soldater drept av skogbrann

25 soldater er døde i innsatsen for å slukke skogbrannene som Herjer i Algerie, opplyser presidenten i landet. Brannmannskaper har kjempet for å slå ned flammene i provinsene Bejala og Tizi Ouzou. President Abdelmadjid Tebboune skriver på Twitter at 25 soldater har mistet livet i innsatsen.

NRK - 10 aug 21 kl. 20:29

Minst 38 døde i skogbrann

25 soldater er døde i innsatsen for å slukke skogbrannene som Herjer i Algerie, opplyser presidenten i landet. Totalt har minst 38 mennesker dødd, hvorav 13 sivile. Det ble målt 46 grader tirsdag, og varmen har også ført til vannmangel.

NRK - 10 aug 21 kl. 15:23

Ber sivile melde seg til militæret

Statsminister Abiy Ahmed Ali ber etiopiere vise patriotisme og melde seg til militærtjeneste. – Tiden er inne for at alle kapable etiopiere i stridsdyktig alder slutter seg til forsvaret, spesialstyrkene og militsene, og på den måten viser patriotisme, heter det i en kunngjøring fra fredsprisvinneren fra 2019. Krigen har Herjer nord i Etiopia siden Abiy i november sendte militære styrker til Tigray-regionen for å styrte det regjerende partiet, Tigray-folkets frigjøringsfront (TPLF)..

NRK - 10 aug 21 kl. 14:57

7 døde i skogbrann i Algerie

Minst syv personer har mistet livet, og to personer er skadd i en skogbrann som sprer seg i utkanten av hovedstaden Alger. Det skriver Al Jazeera, som siterer kilder i det algeriske sivilforsvaret. Minst 19 branner Herjer i 14 forskjellige provinser i landet.

VG - 10 aug 21 kl. 03:09

Brannene Herjer i Hellas: Eldgammelt tre totalskadet i brann

Den siste uken har 586 branner herjet i Hellas. Nå har også et oliventre som hevdes å være hele 2500 år gammelt måttet gi tapt for flammene..

VG - 10 aug 21 kl. 03:09

Brannene Herjer i Hellas: Eldgammelt tre totalskadet

Den siste uken har 586 branner herjet i Hellas. Nå har også et oliventre som hevdes å være hele 2500 år gammelt måttet gi tapt for flammene..

NRK - 09 aug 21 kl. 17:23

Kampen mot flammene fortsetter

Hundrevis av hus har brent ned, og tusenvis er tvunget på flukt på den greske øya Evvia, men brannene Herjer fortsatt etter en uke med kamp mot flammene. Mandag var det sjuende dag på rad at brannmannskap kjempet for å hindre at brannene fører til enda mer ødeleggelse på øya. Brannslukkingen foregår i kvelende røyk og svært høye temperaturer..

NRK - 08 aug 21 kl. 01:13

Sicilia erklærer krisetilstand

Regionmyndighetene på Sicilia har erklært alarmberedskap og krisetilstand for de neste seks månedene på grunn av skogbrannene som Herjer på den italienske øya. Sicilia-regionens president Nello Musumeci forklarer i et Facebook-innlegg at beslutningen knyttes til uvanlig høye temperaturer og uvanlige værforhold som kommer til å fortsette og utgjøre en risiko de neste ukene. Sicilia har vært rammet av skogbranner siden slutten av juli.

NRK - 07 aug 21 kl. 15:27

Tusenvis evakueres i Hellas

Tusener av beboere og turister må evakueres fra skogbranner som Herjer in Hellas. Over Aten regner aske, og en tjukk røyksky skaper uutholdelig luftkvalitet. Minst 1.

Aftenposten - 07 aug 21 kl. 14:20

Brannene raser på utkanten av Athen. Folk flykter inn til byen, men også der er luftkvaliteten uutholdelig.

Store skogbranner Herjer i både Italia, Hellas og Tyrkia. Aske regner over den greske hovedstaden..

Dagbladet - 07 aug 21 kl. 12:12

Delta-bølgen Herjer: - Den stygge sannheten

Flere steder i verden opplever nå en fjerde coronabølge. Det har ført til flere innstramminger..

NRK - 07 aug 21 kl. 10:52

Uutholdelig luftkvalitet i Aten

Luftkvaliteten er uutholdelig i Aten på grunn av røyk og aske fra skogbrannene som Herjer i nærheten, sier beboerne. Det regner aske over byen, og røyklukten er gjennomtrengende. – Lukk alle vinduer og ikke gå ut, er budet fra myndighetene mens store branner raste like nord for bykjernen.

NRK - 06 aug 21 kl. 12:19

12 branner raser i Tyrkia

Tyrkiske redningsmannskaper kjemper for tiende dag på rad mot de verste skogbrannene på mange år. Hele 12 branner sprer seg ukontrollert. De mest ødeleggende brannene Herjer langs kysten i sør og vest, i regionene Antalya, Marmaris, Bodrum og Milas.

VG - 06 aug 21 kl. 11:02

Skogbrann Herjer i California: – Hjertet mitt er knust

Skogbrannen Dixie har slukt store deler av småbyen Greenville nord i California. Over 100 hjem har brent til grunnen..

NRK - 05 aug 21 kl. 14:18

Skogbrann Herjer i Hellas

Greske brannmannskaper jobber hardt i intens hete for å få kontroll over en skogbrann like ved ruinene i Olympia i Hellas, fødestedet til de olympiske leker. Over 170 brannmannskaper, 50 brannbiler og seks fly og helikoptre, samt frivillige, har kjempet gjennom natten mot ilden som har lagt 20 hus i aske. Den lokale guvernøren sier torsdag at monumentene og stadionet i Olympia inntil videre er trygge, men at faren ikke er over..

Klartale - 05 aug 21 kl. 08:24

Store deler av småby i California brant ned

Skogbrannen Dixie Herjer nord i California i USA. Store deler av sentrum i småbyen Greenville er brent ned..

VG - 05 aug 21 kl. 02:53

Brannene Herjer rundt Middelhavet: – Har blitt en «hotspot»

Brannene i landene rundt Middelhavet fortsetter å herje. Nå advarer EU om at hetebølgen kan føre til flere branner og røykforurensning i regionen..

NRK - 04 aug 21 kl. 21:30

To døde i skogbrann i Bulgaria

Skogbranner Herjer i flere regioner i Bulgaria. To skogsarbeidere har mistet livet i den sørvestlige regionen Sandanski, opplyser myndighetene. Fire hus i en landsby brant ned i en annen skogbrann i Starosel-regionen.

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt