Helerisak

Thursday, 01 June, 09:50

Nyheter om Helerisak

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 02 nov 22 kl. 16:53

Lørenskog-saken: Siktet dømt i Helerisak

En mann som er siktet for drap eller medvirkning til drap på Anne-Elisabeth Hagen, er dømt til tre år og tre måneders fengsel i en Helerisak. Mannen er siktet i Lørenskog-saken etter at bilder av det stjålne passet til Ole Henrik Golf ble funnet på PC-en hans i en Økokrim-etterforskning. Passet knyttes til planleggingsskritt før bortføringen av Hagen.

NRK - 14 maj 19 kl. 13:19

Nye siktelser i Helerisak

Totalt syv personer er siktet i en stor Helerisak i Halden i Østfold. I midten av oktober i fjor gikk politiet til en væpnet aksjon med maskerte tjenestemenn i Halden. Fire personer ble etter hvert pågrepet og siktet, nå er tre nye siktet..

NRK - 07 jun 16 kl. 14:24

Cappelen i gang med forklaring

Narkodømte Gjermund Cappelen er i gang med sin forklaring i sønnens Helerisak. Cappelen har bedt om at pressen sendes på gangen mens han forklarer seg om forholdet til sønnen, et ønske pressen etterkommer etter påtrykk fra dommeren..

NRK - 30 okt 15 kl. 07:34

Razzia mot pokerklubb

Politiet i Bergen gikk i natt til aksjon etter mistanke om ulovlig pokerspill og bruk av narkotika. Politiet hadde fått rettens medhold til å ransake lokalet i forbindelse med en Helerisak. Det var Bergensavisen som omtalte aksjonen først..

Dagbladet - 10 feb 15 kl. 14:33

Politiker pågrepet i Helerisak med Imran Saber

Politiet undersøker mulig hvitvasking knyttet til politikerens bedrift..

Dagbladet - 10 feb 15 kl. 12:12

«Skrue» pågrepet i væpnet politiaksjon

Tiltalt i Helerisak..

Aftenposten - 06 jan 15 kl. 18:41

Meddommer fjernet fra Helerisak etter utbrudd mot vitne

- Jeg blir skremt av kompetansenivået, utbrøt meddommeren overfor en prosjektleder hos entreprenøren Peab. Dermed ble meddommeren fjernet, og rettssaken mot en 40-åring tiltalt for heleri- og hallikvirksomhet ble stanset..

NRK - 25 dec 14 kl. 09:00

Finner ikke helerisiktet

En ni år gammel Helerisak kan bli forsinket fordi politiet ikke finner den tiltalte og dermed ikke får forkynt tiltalen. Påtalemyndigheten mener den 36 år gamle mannen i 15 år har tatt hånd om verdier for minst 4,4 millioner kroner, penger som kan knyttes til kriminell virksomhet. Det skriver VG..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com