Hele

Sunday, 26 March, 17:13

Nyheter om Hele

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 2 timer siden

Nato kritiserer Russland for farlig retorikk

Dagen etter at Russlands president Vladimir Putin sa landet ville utplassere atomvåpen i Belarus, sier Nato at de følger nøye med på situasjonen. – Russlands henvisning til Natos deling av atomvåpen er totalt misvisende. Natos allierte opptrer i fullt samsvar med deres internasjonale forpliktelser.

Aftenposten - 5 timer siden

Hele nabolag jevnet med jorden. Nå er et nytt uvær på vei.

Minst 26 mennesker er så langt omkommet i de voldsomme tornadoene i Misisippi. Nå varsles det om nytt uvær på vei..

NRK - 7 timer siden

LO klar for «svært krevende» lønnsoppgjør – kan bli brudd neste uke

LO beskriver årets lønnsoppgjør som svært krevende. Mandag leverer de sine krav til NHO. – Vi prøver jo alltid å komme i mål i forhandlinger og har intensjoner om det.

NRK - 7 timer siden

Høy nordlysaktivitet i Nord-Norge de neste dagene

Det kan være lurt for folk i Nord-Norge å gå en tur ut på kveldstid de neste dagene. Sannsynligheten for å se nordlys er stor. – Både indeksen for nordlys og været ser veldig bra ut.

E24 - 8 timer siden

Prisveksten har spist opp alle lønnstillegg

Over årene 2015–2023 blir det nær null vekst i reallønnen. Prisveksten har tatt Hele lønnsveksten. Mandag starter årets lønnsoppgjør..

Aftenposten - 8 timer siden

Prisveksten har spist opp alle lønnstillegg

Over årene 2015–2023 blir det nær null vekst i reallønnen. Prisveksten har tatt Hele lønnsveksten..

NRK - 13 timer siden

Honduras bryter båndene til Taiwan

Regjeringen i Honduras varsler slutt på det diplomatiske forholdet til Taiwan. Kina åpner dørene for det mellomamerikanske landet. – Honduras' regjering anerkjenner eksistensen av kun ett Kina.

VG - Igår: 14:01

Abid Raja harselerer med Høyre-toppene: - Det hviteste jeg har sett i Hele mitt liv

GARDERMOEN (VG) Venstre-nestleder Abid Raja sparket mot seg selv, mot Høyre og mot regjeringen, som gjestetaler på Høyres landsmøte..

NRK - Igår: 12:17

Høyre avviste uttalelse om strammere mobilregler

Høyres landsmøte avviste Hele den foreslåtte uttalelsen om strenge restriksjoner på barns mobilbruk i skolen..

NRK - Igår: 12:17

Høyre-nei til strengere mobilregler i skolen

Høyres landsmøte avviste Hele den foreslåtte uttalelsen om strenge restriksjoner på barns mobilbruk i skolen. Det skjedde etter en lang og engasjert debatt, hvor en rekke endringer først ble tatt inn i resolusjonen. Men da det kom til en endelig avstemning om forslaget, avviste landsmøtet med klart flertall Hele forslaget.

NRK - Igår: 10:44

Høyre-splid om «mobilforbud»: - Ikke Høyre-politikk 

Hvor sterkt skal staten gripe inn for å begrense barns mobilbruk? Saken splitter Høyre, som drøfter saken i formiddag. – Det i praksis å vedta et mobiltelefonforbud i skolen er ikke Høyre-politikk.

NRK - Igår: 10:43

Sjømatnæringen gratulerer Høyre

Leder i Sjømatbedriftene, Robert Eriksson, jubler over at Høyre har sagt nei til regjeringens lakseskatt. – Gratulerer til Høyre og kystdelegasjonen i Høyre for å få fram et godt vedtak. Det er et gledelig vedtak.

NRK - Igår: 09:06

Sykehuset i levanger har fått tilbake vannet

– Sykehuset har fått tilbake vannet, sier ordføreren til NTB Lørdag morgen var sykehuset i Levanger uten vann, etter en større vannlekkasje i byen. Levanger kommune skrev i en SMS til beboere i området, som gikk ut klokken 06.17 lørdag morgen: «Det pågår leting etter en større vannlekkasje på ledningsnettet.

NRK - Igår: 08:19

Sykehuset i Levanger er uten vanntilførsel etter vannlekasje

Lørdag morgen er sykehuset i Levanger uten vann, etter en større vannlekkasje i byen. Det bekrefter kommunikasjonsrådgiver Berit Røflo overfor NTB. Det var Trønder-Avisa som først meldte om vannlekkasjen, som skal berøre beboere i områdene Bamberg og Gjemble.

NRK - Igår: 04:06

Unge Høyre om mobilforslag: Tullete

Staten må holde seg unna regulering av de unges mobilbruk. Foreldre og lærere er de beste til å sette rammene, mener ungdommene i Høyre. Tre Høyre-profiler tok denne uken til orde for kraftige tiltak for å regulere unges mobilbruk og tilgang til sosiale medier.

VG - Igår: 22:38

Zlatan-comeback for Sverige: Rivalen Lukaku stjal showet

(Sverige-Belgia 0–3) Jubelen var stor da Zlatan Ibrahimovic (41) gjorde comeback for Sverige. Men rivalen Romelu Lukaku (29) stjal Hele showet med hat trick for Belgia..

NRK - Igår: 20:41

Solberg grep inn mot skogvedtak – Høyre snudde

Høyre-leder Erna Solberg gikk på talerstolen og advarte kraftig mot et vedtak på partiets landsmøte i kveld. Landsmøtet sluttet nemlig opp om et forslag om å «inkludere CO2-binding av skog i klimamålene på tilsvarende måte som EU gjør i sitt klimaregnskap, og justere Norges klimamål slik at ambisjonsnivået opprettholdes.» – Vi har vedtatt noe som kan tolkes som at vi reduserer klimaforpliktelsen til Norge, sa Solberg.

VG - Igår: 17:12

Bru om fødselsdrama: – Jeg følte meg som en tikkende bombe

STAVANGER (VG) Høyre-nestleder Tina Bru tar perm fra mammapermen: I helgen har hun tatt med Hele familien til landsmøtet i Høyre på Gardermoen, etter et langt mareritt – som endte lykkelig – og fikk navnet Kitty..

NRK - I førrgår: 15:07

Støre avviser Solberg-kritikk

Statsminister Jonas Gahr Støre (Ap) sier han ikke hørte Hele landsmøtetalen til Høyre-leder Erna Solberg, men avviser kritikken om at tilliten til Norge er svekket. – Jeg hørte ingen alternative løsninger til utfordringene Norge står i akkurat nå. Regjeringens viktigste jobb er å ta Norge trygt og rettferdig gjennom krisene, og da spiller det en rolle hvem som styrer.

NRK - I førrgår: 13:09

Frankrike forbyr Tiktok på tjenestetelefoner

Franske myndigheter forbyr den kinesiske appen Tiktok på alle elektroniske jobbverktøy på grunn av cybersikkerhet. – For å sikre cybersikkerheten for våre administrasjoner og embetsmenn har regjeringen besluttet å forby apper som Tiktok på tjenestetelefoner, sier minister Stanislas Guerini fredag. Stadig flere land i Nord-Amerika, Europa og Asia har innført restriksjoner på Tiktok, en svært populær app der brukere over Hele verden deler videosnutter.

Klartale - I førrgår: 12:50

Gatekamper i Frankrike under protester

Franske fagbevegelser har demonstrert siden midten av januar. De protesterer på grunn av pensjon. Den kan endre seg, slik at folk må jobbe to år lengre.

NRK - I førrgår: 12:32

Regjeringens student-signaler bekymrer

Regjeringens marsjordre til universiteter og høyskoler i stortingsmeldingen om framtidens kompetansebehov vekker uro blant studentene. – Vi er bekymret over at regjeringen nå sender signaler om at effektivitet og ressursbruk trumfer kvalitet i høyere utdanning, sier leder Maika Marie Godal Dam i Norsk studentorganisasjon (NSO). Hun frykter at det nye finansieringssystem vil premiere kortere studieprogrammer.

Aftenposten - I førrgår: 12:04

Her drilles RBK-kapteinen i ny rolle

Markus Henriksen har vært midtstopper Hele det siste året. Nå kan det endre seg i søndagens Adressa-sendte kamp mot….

NRK - I førrgår: 08:02

LO mener lederlønnen i Equinor er hinsides

Konsernsjef Anders Opedal i Equinor hadde en lønnsvekst fra 18,1 millioner kroner i 2021 til 19,6 millioner kroner i 2022. Høye olje- og gasspriser bidro til et rekordresultat for selskapet i fjor, med justert driftsresultat på 74,9 milliarder dollar. I 2021 var tilsvarende tall 33,7 milliarder dollar.

VG - I førrgår: 22:28

Nordlys på Østlandet: – Hele himmelen var grønn

Torsdag kveld kan man se nordlys enkelte steder på Østlandet..

Aftenposten - I førrgår: 19:30

Jeg har vært blind Hele livet. Og jeg ser et problem dere ikke ser.

Jeg støter på et problem hver gang jeg handler. Og jeg tror jeg har løsningen!.

E24 - 23 mar 23 kl. 10:39

Finanstilsynet om pyramide-anklagede «Be»: – Må være forberedt på å tape alle pengene

Nå advarer også Finanstilsynet mot det pyramide-anklagede selskapet Be, som har samlet skarer av unge på arrangementer over Hele landet..

Klartale - 23 mar 23 kl. 10:34

Politiet jakter på person etter alvorlig vold

Noen angrep en mann. Han ble funnet med stikkskader. Det skjedde nær Slependen togstasjon i Bærum sent onsdag.

NRK - 23 mar 23 kl. 04:31

Høyre-profiler vil stramme inn på unges mobilbruk

Høyre-toppene Nikolai Astrup og Mathilde Tybring-Gjedde vil ta radikale grep i bruk for å bremse mobilbruken blant de yngste. I forbindelse med Høyres landsmøte i helgen foreslår de mobilforbud i Hele skoletiden på grunnskolen, mobilforbud i undervisningstiden på videregående, høyere aldersgrense på sosiale medier, og aldersverifisering for å bruke sosiale medier. – Foreldre kjenner på avmakt over at skjermtiden øker.

VG - 22 mar 23 kl. 20:30

– Absurd og fantastisk!

Camilla og Simon oppdaget at de var i slekt gjennom VGs avsløringer om adopsjon. – Jeg har følt meg alene Hele livet. Nå er jeg ikke det lenger, sier Camilla..

NRK - 22 mar 23 kl. 15:39

Mildere vær og mer vind ga lavere priser

Mildere vær i Hele landet bidro til nedgang i kraftforbruket. Kombinert med økt vindkraftproduksjon ga dette lavere kraftpriser sammenlignet med uka før. Etter en vindstille og temmelig kald uke 10 var det sist uke mildere og mer vind.

Klartale - 22 mar 23 kl. 15:29

Våren kommer ikke helt enda

Alle som gleder seg til vår med sol og varm temperatur, må være tålmodig. Det sier Meteorologisk institutt. – Sør-Norge kommer det regn, sludd og snø.

Aftenposten - 22 mar 23 kl. 14:02

Gjenbrukt stein fra Hele landet blir bygulvet i regjeringskvartalet

Kunstneren Jumana Manna har vunnet et av de store utsmykningsoppdragene i det nye regjeringskvartalet..

NRK - 22 mar 23 kl. 13:25

NVE: Fyllingsgraden fortsetter å synke

Ved inngangen av året, i uke 1, hadde vannmagasinene i Norge en fyllingsgrad på 61,8 prosent. Ti uker senere er det redusert med mer enn en tredel. I vannmagasinene i Norge lå fyllingsgraden på 38,3 prosent ved utgangen av forrige uke, altså uke 11.

NRK - 22 mar 23 kl. 08:34

150 vektere kan miste jobben ved Nasjonalmuseet

Nasjonalmuseet får krass kritikk fra tillitsvalgte. 150 Securitas-vektere kan miste museet som arbeidsplass. – En statlig institusjon som dette bør kjempe for et anstendig arbeidsliv, sier hovedtillitsvalgt Stian Tveitan i Securitas til Aftenposten.

Aftenposten - 22 mar 23 kl. 06:30

Donald & Co. i Oslo for første gang: Nå får Hele verden lese om «Fjonslo».

Besøker Oslo for første gang: Nå får Hele verden lese om «Fjonslo»..

VG - 21 mar 23 kl. 21:48

Slik blir været neste uke: – Det er nok lurt å ha paraplyen nærheten

Den neste uken byr på typisk mars-vær for Hele landet. Den som venter på vår, må vente litt til..

Aftenposten - 21 mar 23 kl. 16:40

Sundling foran Skistad Hele kvelden: Klart for kjempeduell i sprintfinalen

Det går mot en superduell mellom Jonna Sundling og Kristine Stavås Skistad i finalen i Tallinn..

Aftenposten - 21 mar 23 kl. 16:40

Skistad vant superduellen: Spurtslo Sundling

Jonna Sundling var best Hele kvelden, helt til finalen, da viste Kristine Stavås Skistad superkreftene og vant..

Aftenposten - 21 mar 23 kl. 16:40

Skistad best i superduellen: Spurtslo Sundling

Jonna Sundling var best Hele kvelden, helt til finalen, da viste Kristine Stavås Skistad superkreftene og vant..

NRK - 21 mar 23 kl. 13:43

Kjerkol får fornyet tillit som fylkeslagsleder i Trøndelag Ap

Helse- og omsorgsminister Ingvild Kjerkol får fornyet tillit som fylkesleder i Trøndelag Ap, hvis valgkomiteen får det som den ønsker på helgas fylkesårsmøte. En enstemmig valgkomité, med stortingsrepresentant Terje Sørvik i spissen, innstiller på gjenvalg på nesten Hele fylkesstyret i Trøndelag Ap. Det skriver Trønder-Avisa..

NRK - 21 mar 23 kl. 12:45

Aktor ber om ti års fengsel for Stovner-skytingen

En 25 år gammel mann er tiltalt for drapsforsøk på en 17 år gammel gutt på Stovner i Oslo i oktober 2021. Aktor ber om ti års fengsel for tiltalte. – Hadde fornærmede dødd, så hadde vi kalt dette en ren likvidering, sa statsadvokat Peter André Johansen i sin prosedyre, ifølge TV 2.

VG - 21 mar 23 kl. 11:57

Tar Mourinho i forsvar: – Jeg skjønner det

MARBELLA/OSLO (VG) Norske medier hevet øyenbrynene da José Mourinho omtalte Ola Solbakken som «en som ikke forstår taktikken». Selv reagerer 24-åringen på hvordan det Hele ble framstilt..

NRK - 21 mar 23 kl. 08:20

Innlandet på medisintoppen.

Folk i Innlandet bruker mest reseptpliktige legemidler, sier en statistikk over bruken av medisiner for 2022. Her bruker vi 15 prosent flere legemiddeldoser enn landsgjennomsnittet. Det er heller ikke første gang Innlandet topper denne oversikten.

Aftenposten - 20 mar 23 kl. 20:44

Sjeføkonomer tror boliglånsrenten kan bli høyere

Sjeføkonomer i DNB Markets og Handelsbanken tror bankurolighetene kan spre seg Hele veien til folks lommebok..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com