Hele

Monday, 06 February, 03:20

Nyheter om Hele

Sortering: Relevans | Senaste
Klartale - 01 feb 23 kl. 16:00

Torsdag og fredag kan bli ukas beste turdager

– Det er kaldt i lufta over store deler av landet. Det fører til spredte byger, særlig i nord og langs kysten av Vestlandet. Været er såpass kjølig at mye av nedbøren kommer som sludd og snø.

NRK - Igår: 00:00

Brannvesenet begynner å få kontroll på brannen på Festningen restaurant

Klokken 23.30 sier vaktkommandør Arvid Nordstrand til NTB at brannvesenet begynner å få kontroll på brannen på restauranten på Akerhus festning. – Vi vil nok holde på i Hele natt, og sannsynligvis utover dagen i morgen, sier han til NTB.

Dagbladet - Igår: 19:26

Røyk i Hele sentrum

Det brenner i Festningen restaurant på Akerhus festning i Oslo, og røyken sprer seg til Hele sentrum..

Aftenposten - Igår: 19:26

Har slukket brannen i Hele natt – driver nå med etterslukking

Har slukket brannen i Hele natt – driver nå med etterslukking.

NRK - I førrgår: 15:32

Rødt vil legge ned Bane Nor – ønsker full gjennomgang av jernbanen i Norge

Rødt-leder Bjørnar Moxnes har fått nok av problemene med Follobanen, og ønsker å legge ned Bane Nor. Partileder i Rødt, Bjørnar Moxnes, mener Bane Nor må legges ned i sin nåværende form, og at Hele jernbanen må samles i én integrert organisasjon. – Kaoset i Bane Nor er et ektefødt barn av jernbanereformen, sier Moxnes til Frifagbevegelsen.

NRK - 02 feb 23 kl. 00:59

Polen positiv til å sende jagerfly til Ukraina

Polens statsminister Mateusz Morawiecki sier han er for å sende F-16-jagerfly til Ukraina – dersom Hele Nato stiller seg bak avgjørelsen. – Dersom dette ble en avgjørelse tatt fra Hele Nato, ville jeg vært for å sende disse jagerflyene, sier Morawiecki i et intervju med den tyske avisen Bild. – Min vurdering baserer seg på det Nato-landene kommer fram til sammen, fortsetter han.

NRK - 20 jan 23 kl. 18:30

Agder etterforsker færrest tips om nettovergrep mot barn

Kun 2 prosent av de 129 tipsene om nettovergrep mot barn fra Kripos til Agder politidistrikt i 2022 ble etterforsket. Til sammen mottok Agder politidistrikt 129 tips fra Kripos, og det ble opprettet tre straffesaker, skriver Stavanger Aftenblad. En rekke straffesaker mot nettovergripere starter i form av et tips fra amerikanske National Center for Missing and Exploited Children (NCMEC).

NRK - 01 feb 23 kl. 13:46

Radioprofil ble først dømt – nå er han frikjent for uaktsomt drap

En eldre kvinne døde, og flere andre ble skadet etter en frontkollisjon på E6 i Saltdal sommeren 2020. Sjåføren i den ene bilen, en journalist og kjent radioprofil gjennom mange år, ble tiltalt for uaktsomt drap etter ulykken. Ifølge tiltalen sovnet mannen bak rattet slik at bilen han førte kom over i motgående kjørefelt.

VG - 01 feb 23 kl. 11:33

Meteorolog: – Muligheter for fine skiturer i Hele landet framover

De neste dagene vil by på varierende vær over Hele landet. Det vil bli kaldere de neste dagene, og mildere i helga..

Klartale - 31 jan 23 kl. 13:10

Kan konflikten mellom Israel og Palestina løses?

Vestbredden og Øst-Jerusalem har hatt nye angrep den siste tiden. Det gir oss en påminnelse om verdens eldste flyktningkrise. Og okkupasjonen som aldri tok slutt.

NRK - 31 jan 23 kl. 08:24

SSB: Stor nedgang i hyttesalget

Omsetningen av hytter og fritidsboliger i fritt salg falt med 28 prosent i 4. kvartal 2022 sammenlignet med samme kvartal året før, viser tall fra SSB. Tallene fra fjerde kvartal bekrefter utviklingen for Hele 2022, skriver SSB.

NRK - 30 jan 23 kl. 05:44

Follobanen: Vy iverksetter plan B – gjenåpning fortsatt i det blå

Vy iverksetter sin plan B i påvente av at Bane Nor skal få gjenåpnet Follobanen. Fra 1. februar skal passasjerer på Østre linje bringes helt inn til Oslo s.

E24 - 29 jan 23 kl. 22:55

Kina starter økonomien etter covid. Det vil Hele verden merke. – Nå er plasteret revet av.

Kina stengte ned Hele byer for å stoppe covid. Nå gir de opp og åpner opp. Det kan være godt nytt for råvarelandet Norge..

Aftenposten - 29 jan 23 kl. 22:55

Kina restarter økonomien etter covid. Det vil Hele verden merke.

Kina stengte ned Hele byer for å stoppe covid. Nå gir de opp og åpner opp. Det kan være godt nytt for råvarelandet Norge..

Klartale - 17 jan 23 kl. 13:40

Stanser å filme kamper der barn spiller

Norsk idrett hadde planer om å vise flere konkurranser på internett. Konkurranser med barn fra 13 år i Hele landet skulle filmes og strømmes. Men nå blir prosjektet stanset.

NRK - 27 jan 23 kl. 10:03

Søker om konsesjon til flyplass i Kautokeino

Kautokeino kommune har søkt Luftfartstilsynet om konsesjon for å etablere, drive og ineha en ny landingsplass omlag 1,5 kilometer nord for Kautokeino sentrum. Det skriver Altaposten.no.

Klartale - 03 jan 23 kl. 12:45

Høyre mener innvandrere bør bo over Hele landet

Høyre har lagt fram en ny plan for sin innvandrings-poltikk. Det var Mari Holm Lønseth som la fram planen tirsdag. Hun er talsperson for innvandrings-poltikk for Høyre.

NRK - 26 jan 23 kl. 07:06

Flyalarm over Hele Ukraina

Ukrainske myndigheter varsler med flyalarm over Hele landet – inkludert i hovedstaden Kiev – og advarer befolkningen mot mulig angrep..

Klartale - 25 jan 23 kl. 14:22

Nå starter jobben for å redde regnskogen

Urfolk og miljøvernere var viktige da Lula vant valget mot president Jair Bolsonaro. Nå får folk fra disse gruppene mye makt og ansvar av Lula.Han har utnevnt flere kjent miljøvernere og urfolk til viktige jobber, blant annet i Funai.

NRK - 5 timer siden

Britiske helsearbeidere før tidenes streik: – Ingen vil snakke med oss

Mandag går britiske helsearbeidere ut i tidenes største streik. Myndighetene stiller ikke opp som motpart, hevder fagforeningene. Tusenvis av sykepleiere og ambulansearbeidere går ut i gatene i det som skal være den største britiske helsestreiken i historien.

VG - 6 timer siden

Deltagere ut mot produksjonen: – På ekte skummelt

Flere av deltagerne i Amazon Primes nye realitykonkurranse kritiserer sikkerheten under innspillingen. - Hele veien vår viktigste prioritet, svarer produksjonen..

NRK - 7 timer siden

Sandvolleyball: Mol og Sørum til topps i Doha – vant naboduell i finalen

Sandvolleyballduoen Anders Mol og Christian Sørum vant finalen i verdenstourturneringen i Doha. I finalen ble svenske David Åhman og Jonatan Hellvig slått. Den norske duoen tok sin første triumf i 2023-sesongens første turnering med settsifrene 21-19, 21-19.

NRK - 7 timer siden

Kyr gikk gjennom fjøsgulv

Oppdatert 21:26: Begge kyrne er nå berget opp og blir undersøkt av veterinær. Politiet i Nordland har fått melding om flere kyr som har gått gjennom gulvet i en fjøs i Vesterålen. Politi og brann er på vei til stedet.

NRK - 8 timer siden

Nå boikotter EU russisk diesel

EU boikotter fra og med søndag russisk diesel og andre raffinerte produkter. Dette kommer i tillegg til pristaket på 100 dollar fatet til ikke-vestlige land. Målet er å la russisk diesel fortsette å strømme til land som Kina og India, slik at man unngår et prishopp som vil skade forbrukere over Hele verden.

NRK - 13 timer siden

Røde Kors: Frivillige drept i Sør-Sudan

Fire frivillige i Sør-Sudans Røde Kors er blant de 27 som er drept i kamper i og rundt landsbyen Lire Payam, ifølge Norges Røde Kors. – Dette er sjokkerende og dypt tragisk. Vi uttrykker vår kondolanse til familien til de drepte, og vi sørger sammen med våre kollegaer i Sør-Sudan Røde Kors og Hele Røde Kors-bevegelsen, sier utenlandssjef Jørgen Haldorsen i Røde Kors.

VG - 15 timer siden

Brannen på Festningen: – Hele området er fullt av viktige nasjonalskatter

Brannen på Festningen restaurant ved Akershus festning er slukket. Det er fortsatt for tidlig å si hvor store verdier som har gått tapt..

E24 - 20 timer siden

Kampen om kraften i nord: – Regjeringen har ingen plan. Det er tru, håp og kjærlighet

HAMMERFEST/ALTA (E24): Equinors planer om å elektrifisere Melkøya har satt fyr på en ulmende konflikt i Nord-Norge. Om gassanlegget elektrifiseres, vil det bruke like mye strøm som Hele Finnmark bruker i dag. Nå frykter flere at strømprisene vil skyte i været, og at grønne arbeidsplasser står på spill..

NRK - Igår: 00:00

Brannen på Festningen restaurant under kontroll

Brannen i Festningen resaturant er under kontroll. Det sier innsatsleder for brannvesenet Eirik Håheim Pedersen til NRK. Bygningen som brenner, rommer den ærverdige restauranten.

Aftenposten - Igår: 19:27

«For min del må denne energibomben gjerne ta Hele MGP-sirkuset»

En kraftballade og tre minutter energisk «vikingpop» er oddsfavoritter..

NRK - Igår: 15:40

Demonstrerte for Espen Esther Benestad

I helga har det vært flere demostranstrasjoner over Hele landet for å støtte sexolog Esben Esther Pirelli Benestad fra Grimstad som denne uka mistet autorisasjonen som lege. Folk har samlet seg både i Oslo, Kristiansand, Bergen, Tromsø og Lillehammer. Helsetilsynet har fratatt Benestad legelisensen fordi hen var uforsvarlig når hen skrev ut sterke vanedannende medisiner.

NRK - Igår: 06:18

Tatt etter biljakt i Oslo

To personer er kjørt i arresten etter en biljakt i Gamle Oslo natt til lørdag. Bilen de kjørte skal ha truffet en parkert bil i Schweigaards gate. Begge mistenkes ifølge politiet på Twitter å ha kjørt bilen.

VG - I førrgår: 19:59

Benestad fratatt legelisensen: «Vesentlig mangel på faglig innsikt»

Støttedemonstrasjoner for Esben Esther Pirelli Benestad (73) arrangeres i storbyer over Hele landet. Helsetilsynet vil avskilte legen fordi de mener hen ikke gir forsvarlig helsehjelp..

Dagbladet - I førrgår: 18:42

Samlet inn over 2,5 millioner

Den brutale voldshendelsen mot Luna (9) rystet Hele Sverige. Nå er det samlet inn flere millioner i jentas innsamlingsaksjon. - Helt magisk, sier tanta..

NRK - I førrgår: 15:58

Stenger ned datasystem etter mulig angrep

Målselv kommune mistenker dataangrep, og har stengt ned Hele det eksterne datasystemet sitt. All trafikk mot offentlig nett er kobla ned. Kommunen har satt stab og beredskapsplanen er iverksatt, skriver Nordlys.

NRK - 22 jan 23 kl. 16:32

Mann mistet testikkel under pensjonsprotest

En 26 år gammel fransk-spansk ingeniør ble under torsdagens pensjonsprotester i Paris slått så hardt av en politimann at han har måttet amputere en testikkel. Det hevder mannens advokat Lucie Simon overfor nyhetsbyrået AFP. Bilder delt på sosiale medier fra demonstrasjonene viser en politimann som gjentatte ganger slår en mann som ligger nede mellom beina.

VG - I førrgår: 09:47

Flyalarmen går i Kyiv rett før toppmøte med EU

Samtidig som EU-toppmøtet i Kyiv skal avholdes, går flyalarmen over Hele hovedstaden..

VG - I førrgår: 09:47

Flyalarmen går i Kyiv rett før toppmøte med EU

Samtidig som EU-toppmøtet i Kyiv skal avholdes, går flyalarmene over Hele hovedstaden..

Aftenposten - I førrgår: 06:00

Kornelia (28) sa opp på grunn av stress: – Hele livet mitt dreide seg om jobben

Seks av ti har vært så stresset på jobb at de ble bekymret for egen helse, viser en ny undersøkelse..

E24 - I førrgår: 06:00

Kornelia (28) sa opp på grunn av stress: – Hele livet mitt dreide seg om jobben

Seks av ti har vært så stresset på jobb at de ble bekymret for egen helse, viser en ny undersøkelse. Det er særlig tre faktorer på arbeidsplassen som øker stressnivået..

Dagbladet - I førrgår: 04:22

Brevet kan tvinge Erdogan

Tyrkia ønsker å kjøpe F-16-jagerfly fra USA. Men nå har amerikanske senatorer fått nok av presset fra landets president, Recep Erdogan. Dersom Tyrkia ikke går med på å slippe Sverige og Finland inn i Nato, vil ikke Senatet i det Hele tatt vurdere å godkjenne et våpensalg til Tyrkia..

NRK - I førrgår: 03:33

Nordmenns melkeforbruk har gått ned det siste året

Hver nordmann inntok 75 liter melk i 2022, mot 80 liter året før. Det tilsvarer en nedgang på 6 prosent. De siste 20 årene har melkeforbruket i Norge hatt en nedgang på Hele 30 prosent, skriver Nationen.

NRK - 02 feb 23 kl. 23:14

Amazon solgte mer, men tjente mindre enn ventet

Netthandelsgiganten Amazon endte med større omsetning enn ventet i siste kvartal i fjor. Likevel forsvant nesten Hele overskuddet. Salget økte fra 137,4 milliarder dollar de tre iste måneden av 2021 til 149,2 milliarder i samme periode i fjor.

NRK - 02 feb 23 kl. 22:52

Lavere inntekter enn ventet for Googles morselskap

Googles eierselskap Alphabet hadde en omsetning på 76,05 milliarder dollar i fjorårets siste kvartal. Det er noe lavere enn markedet ventet. Ifølge Bloomberg var det ventet at inntektene ville ligge nesten en halv milliard høyere og lande på 76,53 milliarder dollar.

Dagbladet - 02 feb 23 kl. 19:20

- Ble brent over Hele kroppen

Fox News- korrespondent Benjamin Hall ble alvorlig skadd da bilen han satt i ble utsatt for angrep i byen Horenka i Ukraina i mars 2022. I et nytt intervju forteller han om veien tilbake..

Dagbladet - 02 feb 23 kl. 19:25

Langer ut mot Oslo-gryta

Vardøværingen Arne Bredahl (67) har lite til overs for det han mener er ensidig fokus på Oslo-problemer i riksmediene - ei heller politikerne som skal jobbe for «Hele landet»..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com