Hele

Saturday, 03 December, 20:55

Nyheter om Hele

Sortering: Relevans | Senaste
Klartale - 26 nov 22 kl. 06:45

Snart kan flokker av bison løpe rundt i USA igjen

Troy Heinert speider utover et område i nasjonalparken Badlands. Han ser på rundt 100 ville bison-okser. Dyrene venter på å bli flyttet til Rosebud.

Klartale - 09 nov 22 kl. 16:35

Slik så måneformørkelsen ut fra Hele verden

Tirsdag kunne vi se sola jorda og månen på linje. Når dette skjer kalles det en total måneformørkelse. Jorda kommer mellom sola og fullmånen og skygger for solstrålene.

Klartale - 27 nov 22 kl. 06:40

Hvem er denne mulige arvtakeren til Putin?

Kan en dømt tyv bli president i Russland om Putin slutter?Flere mener Prigozjin kan ha det som mål. På 30 år har mye endret seg fra ham.

Klartale - Igår: 16:00

Hvordan gikk egentlig Black Week?

Årets julegavehandel er fullt i gang. Forrige uke var det en stor handledag på Black Friday. Mange butikker kjørte Black Week Hele uka.

Klartale - Igår: 13:29

Det ble satt 58 varmerekorder i november

Målinger av temperaturer i Norge startet i 1900. Årets november er den tiende varmeste siden det. Det har vært en varm måned i mesteparten av landet, men unntak av Troms.

Aftenposten - I førrgår: 08:51

Det Hele startet som en enkel førjulshilsen for 30 år siden. Så tok det fullstendig av.

Det Hele startet som en liten førjulshilsen på to ord. Fortsettelsen kunne ingen i sin villeste fantasi forestille seg..

NRK - I førrgår: 06:10

Tallet på hiv-tilfeller i Norge doblet siden i fjor

Over dobbelt så mange har fått påvist hivsmitte i Norge så langt i år, sammenlignet med Hele fjoråret. Økningen skyldes mange hivpositive flyktninger fra Ukraina. Det viser tall fra Folkehelseinstituttet (FHI).

Klartale - 30 nov 22 kl. 10:57

Pakistansk Taliban fortsetter angrepene

Pakistansk Taliban består av flere islamske militsgrupper fra nordvest-Pakistan. Nettverket er kjent som Tehrik-e-Taliban Pakistan (TTP). TTP står bak flere blodige terrorangrep i Pakistan.

NRK - 17 nov 22 kl. 16:15

De fem største oppdrettsselskapene har takket nei til møte med regjeringen

De fem største havbruksselskapene som ble invitert til et møte med finansministeren og fiskeriministeren fredag har takket nei til møtet. I stedet sender de bransjeorganisasjonene Sjømat Norge og Sjømatbedriftene. Det bekrefter administrerende direktør i Sjømat Norge, Geir Ove Ystmark, til NRK.

NRK - 29 nov 22 kl. 11:52

Reuters: Flyalarm i Hele Ukraina

Det er sendt ut varsel om luftangrep over Hele Ukraina etter varsel fra ukrainske tjenestemenn om at Russland forbereder en ny bølge av missiler og droneangrep, skriver nyhetsbyrået Reuters..

NRK - 29 nov 22 kl. 01:59

Hele styret i Juventus har trukket seg

Hele styret i den italienske fotballklubben Juventus trakk seg mandag kveld, melder avisene Gazzetta dello Sport, Corriere della Sera og La Repubblica. Juventus bekrefter avgangen til klubbpresident Andrea Agnelli og hans kolleger. Styret blir sittende fram til et aksjonærmøte 18.

Klartale - 02 nov 22 kl. 15:45

Ruskete vær og småvåt helg over Hele landet

– Det blir perioder med regn. Både i sør og i nord gjennom helgen. Men fredagen ser det ut til å bli oppholdsvær i alle fall i Troms og Finnmark.

Klartale - 24 nov 22 kl. 13:03

80 år siden dette skipet forlot Norge med 529 jøder

520 av jødene på skipet skulle aldri få se Norge igjen. De var med på den største utsendingen av jøder fra Norge under andre verdenskrig. Enden på reisen var Auschwitz-Birkenau.

Klartale - 17 okt 22 kl. 08:32

Slik kan du takle den dyre jula som nærmer seg

Du kan kjenne den salte lukta av pinnekjøtt. Ribba står i ovnen. Hele familien er pyntet til fest.

E24 - 21 nov 22 kl. 22:21

Tesla-aksjen faller markant

Tesla-aksjen har stupt Hele 58 prosent siden årsskiftet. I januar priset én aksje for Hele 400 dollar, i motsetning til dagens 168 dollar..

Aftenposten - 21 nov 22 kl. 21:45

Rekdal oppsummerer: Hør Hele maratonpraten som podkast

Vi ble med Kjetil Rekdal på biltur mellom Trondheim og Hamar. Hør igjen Hele praten her..

Aftenposten - 2 timer siden

Kilde mot seier i den norske drømmebakken

Aleksander Aamodt Kilde (30) har vært syk Hele uken, men da det gjaldt som mest hadde nordmannen hundredelene på sin….

VG - 2 timer siden

Kilde mot seier i den norske drømmebakken

Aleksander Aamodt Kilde (30) har vært syk Hele uken, men da det gjaldt som mest hadde nordmannen hundredelene på sin side i Beaver Creek og leder etter at de beste har kjørt..

Aftenposten - 2 timer siden

Kilde vant hundredelsdrama i den norske drømmebakken

Aleksander Aamodt Kilde (30) har vært syk Hele uken, men da det gjaldt som mest klarte ingen følge nordmannen i Beaver….

NRK - 21 nov 22 kl. 13:00

130.000 medlemmer i Human-Etisk Forbund

130.000 nordmenn er nå medlem av Human-Etisk Forbund. 40.

NRK - 10 timer siden

Tyskland: Flere unge dropper alkohol på første date

I Tyskland velger et økende antall unge å droppe alkohol på første date, ifølge tall fra datingappen Tinder. Utviklingen framgår av en rapport laget av Tinder, basert på opplysninger fra profiler til personer mellom 18 og 25 år. 72 prosent sier at de bare drikker av og til, eller ikke i det Hele tatt, når de drar på date.

NRK - 21 nov 22 kl. 08:05

Rødgrønn enighet om budsjettet i Viken

Fylkesrådspartiene Ap og Sp er kommet til enighet med MDG, SV og Rødt om budsjettforliket for 2023. Dette innebærer blant annet at kollektivtilbudet opprettholdes på dagens nivå, og at fleksi-billettene Reis starter opp som prøveprosjekt for Hele Ruters område fra april 2023. Dette prosjektet gir folk en rabattordning på opptil 40 prosent i Hele Akershus fra april og ut året.

Klartale - 14 timer siden

Restauranter skriker etter folk til å jobbe

– Få elever begynner på restaurant- og matfag, og mange slutter. Bransjen sliter med å skaffe folk. Det skrev avisa Nationen i en leder.

NRK - 15 timer siden

USA med nytt bombefly

USAs nye bombefly B-21 Raider er avduket i Palmdale i California. Prosjektet har vært holdt topphemmelig, med stigende bekymring for en konflikt med Kina som bakteppe. Fredag kveld fikk spesielt inviterte gjester for første gang se flyet på et strengt kontrollert arrangement.

Aftenposten - Igår: 13:41

Få hadde hørt om 22-åringen før i dag. Slo like godt Hele verdenseliten.

LILLEHAMMER/OSLO (VG) Med Johannes Høsflot Klæbo ute med halsproblemer, benyttet Iver Tildhem Andersen (22) sjansen….

NRK - Igår: 10:44

Silo har eksplodert på Romerike

Nødetatene er på vei til Lillestrøm etter at en silo har eksplodert, melder politiet på Twitter. Det er meldt om personskade, men omfanget på skadene er ukjent. Til VG sier politiet at det er snakk om en silo som tilhører en sementbedrift.

NRK - Igår: 10:44

Silovegg har sviktet på Romerike

Nødetatene er på vei til Frogner i Lillestrøm kommune etter melding om at en silo har eksplodert, melder politiet på Twitter. Brannvesenet sier siloen trolig har revna på grunn av overfylling. Det er meldt om personskade, men omfanget på skadene er ukjent.

NRK - Igår: 07:40

Pelé sendte takkehilsen fra sykehuset

Den brasilianske fotballegenden Pelé (82) ble innlagt på sykehus denne uken. Nå takker han alle sine fans rundt om i verden for alle positive meldinger. 82-åringen ble operert for tykktarmskreft i september i fjor, men har hatt noen tilbakefall og ble innlagt igjen på et et sykehus i Sao Paulo tidlgere i uken.

Dagbladet - Igår: 22:47

- Jeg liker Hitler

Den skandaliserte rapperen Kanye West, som nå går under navnet Ye, tok til orde for å «slutte å snakke ned nazistene Hele tida» under et intervju med den omstridte konspirasjonsteoretikeren Alex Jones..

E24 - I førrgår: 16:49

Dette får du i strømstøtte for november

Nå er det klart hva strømstøtten for november blir, nemlig rundt 48 øre per kilowatt time i Sør-Norge. Det er 22 øre mindre enn hva vi fikk i oktober og Hele 277 øre lavere enn i september..

VG - I førrgår: 16:19

Dette får du i strømstøtte for november

Nå er det klart hva strømstøtten for november blir, nemlig rundt 48 øre per kilowatt time i Sør-Norge. Det er 22 øre mindre enn hva vi fikk i oktober og Hele 277 øre lavere enn i september..

Klartale - I førrgår: 12:55

Nå etterforsker PST bråket ved ambassaden til Iran

– Det er kastet stein mot ambassaden. Flere har prøvd å ta seg inn, sa Gjermund Stokkli i politiet. NTB snakket med operasjons-lederen midt i kaoset 29.

Aftenposten - I førrgår: 11:05

Nytt Taliban-angrep i Pakistan: – Angrip Hele landet

Våpenhvilen er brutt og Taliban i Pakistan har manet til angrep. Onsdag smalt det..

Klartale - I førrgår: 10:45

Hva gjør dårlig økonomi med barn i Norge?

115.000 barn vokser opp i familier med lite penger. Flere har fått mye dårligere råd i 2022.

Klartale - I førrgår: 05:00

Dag 1: Advent

1. desember.Vi er på god vei mot jul og adventstiden har startet.

Aftenposten - 30 nov 22 kl. 19:45

Byåsen hadde seieren i lomma. De siste minuttene ble skjebnesvangre

Byåsen ledet store deler av kampen mot Fana. Da de så to poeng i det fjerne, endte det Hele med en kollektiv kollaps for….

Aftenposten - 30 nov 22 kl. 19:13

Lei av at alle grønnsaker er pakket i plast? Nå kan det bli slutt på det.

EU-kommisjonen foreslår strengere krav til emballasje. Nå skal plastpakkene bli mindre, og flasker skal pantes i Hele EU..

E24 - 30 nov 22 kl. 19:13

Lei av at alle grønnsaker er pakket i plast? Nå kan det bli slutt på det.

EU-kommisjonen foreslår strengere krav til emballasje. Nå skal plastpakkene bli mindre, og flasker skal pantes i Hele EU..

NRK - 30 nov 22 kl. 18:22

Vinmonopolet selger mer alkoholfritt

I dag fyller Vinmonopolet 100 år. Det statlige alkoholmonopolet selger i dag 118,4 millioner liter i året fra 340 utsalg over Hele landet. Butikksjef Martin Lillemæhlum på Hamar sier Vinmonopolet selger stadig mer alkoholfrie varer.

VG - 30 nov 22 kl. 17:54

Dansk fiasko: Ute av VM etter mageplask mot Australia

AL-WAKRAH (VG) (Australia – Danmark 1–0) De sjarmerte og imponerte Hele veien til semifinalen i fjorårets EM. Nå reiser de hjem fra Qatar med et fryktelig mesterskap i bagasjen..

Aftenposten - 30 nov 22 kl. 17:54

Dansk fiasko. Ute av VM etter flaut tap mot Australia

AL-WAKRAH (VG) (Australia – Danmark 1–0) De sjarmerte og imponerte Hele veien til semifinalen i fjorårets EM..

NRK - 30 nov 22 kl. 15:56

Pelé på sykehus

ESPN Brasil melder at den brasilianske fotballegenden Pelé er lagt inn på sykehus i Sao Paolo med hevelser over Hele kroppen. Pelé har over lengre tid blitt behandlet for tykktarmskreft..

Klartale - 30 nov 22 kl. 15:04

Her kan de gå på ski

25 centimeter med snø. Det må til for å få skiføre. Kun indre del av Østlandet får skiføre.

NRK - 30 nov 22 kl. 13:15

London-politiet: Hertuginne Meghan mottok drapstrusler da hun jobbet som kongelig

Hertuginne Meghan mottok «fæle og veldig reelle» drapstrusler da hun jobbet som kongelig i Storbritannia, ifølge en avtroppende leder i London-politiet. – Vi hadde etterforskere som undersøkte dette. Folk har blitt tiltalt for disse truslene, forteller Neil Basu, en avtroppende leder i London-politiet i et intervju med Channel 4 News som ble sendt tirsdag.

NRK - 30 nov 22 kl. 10:32

Norge eksporterer store mengder kraft

Etter en periode med lav fyllingsgrad har norske vannmagasiner nå blitt fylt opp igjen. Nå er krafteksporten i full gang igjen etter flere måneder med innsparing. Den siste uken har Norge kjørt ut netto åtte ganger så mye kraft til utlandet som i Hele oktober, ifølge Statnett.

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com